Meistä

Tämä sivu on tarkoitettu lukijalle, joka haluaa tietää vähän enemmän tekijöistä Japaniin.com sivun takana. Pääset tutustumaan meihin ihmisinä, mutta myös tietää, mistä Japaniin.com sivut saivat alkunsa. Lisäksi kerromme omasta taustastamme sekä omista kokemuksistamme matkatessa Japanissa.

Japaniin.comin perustaminen

Kaikki on saanut alkunsa kiinnostuksesta maata kohtaan. Tämän jälkeen päätimme tehdä unelmistamme totta. Säästimme rahaa ensimmäiseen matkaan ja pääsimme matkustamaan Japaniin ensimmäisen kerran vuonna 2017. Ensimmäinen matka Japaniin olikin hiukan jännittävää, mutta ikimuistoinen kokemus, jonka jälkeen halusimme matkustaa Japaniin yhä uudelleen.

Ensimmäisellä kerralla kävimmekin tutustumassa 2017-2018 Japaniin, että Etelä-Koreaan. Olimme varanneet matkalle noin viikon ajan tutustumista Souliin ja viikon matkasta Tokioon. Matkalla pääsimmekin tutustumaan paikalliseen kulttuuriin Etelä-Koreassa hieman lähemmin ja saimme ensimaistiaiset Japanissa matkustamisesta. Totesimme matkan jälkeen, että viikko oli suhteellisen lyhyt aika siihen, miten paljon nähtävää Japanissa onkaan.

Tämän jälkeen intohimomme matkustaa Japaniin vain kasvoi. Kaiken kaikkiaan Japanissa vierailtua on nyt tullut neljä kertaa ja uusia matkoja on vain suunnitteilla. Olemme suosineet matkustusta Japaniin uuden vuoden aikaan, koska sää Japanissa on tuolloin miellyttävä, alennusmyynnit houkuttelevat luokseen sekä uuden vuoden tapahtumat Japanissa ovat myös todella mielekkäitä tapahtumia ja erilaisia tänne Suomeen verrattuna. Uudeksi vuodeksi Japaniin olemme matkustaneet vuonna 2017-2018, vuonna 2018-2019 ja vallitsevan tilanteen jälkeen vuosina 2022-2023. Olemme myös vuonna 2019 matkustaneet Japaniin Halloweenin aikaan. Japanissa juhlitaankin Halloweenia näyttävästi. Tarjolla on erilaisia sesonkituotteita sekä tapahtumia ja paraateja.

Kaiken kaikkiaan olemme siis matkustaneet Japanissa neljä kertaa vuoteen 2023 mennessä. Japani on tuntunut mielenkiintoiselta, turvalliselta kodilta, jossa aina on lisää nähtävää. Erityisen mielenkiintoinen matkakohde on Japani sen moninaisen kulttuurin, rikkaan ruokakulttuurin, kauniiden kohteiden sekä mahtavien tapahtumien ansiosta. Lisäksi Japanin kieli on kaunista, joka on vienyt meidät molemmat sen opiskelun saloihin.

Tavoitteet ja arvot

Japaniin.comin tavoitteena on kertoa Japanista muille niin, että se innostaa muitakin matkustamaan tähän kauniiseen maahan ja tuoda ihmisille tietoa sen monipuolisuudesta. Parhaimmassa tapauksessa se saakin meitä suomalaisia varamaan matkan Japaniin ja kannustamaan myös heitä Japaniin, jotka ovat sitä vielä jääneet empimään. Haluamme luoda lukijoillemme parasta sisältöä ihan heille, jotka haluavat tutustua Japaniin maana, ensikertalaisille matkustajille ja miksei Japanissa useamman kerran matkustaneille tai asuneille.

Tulevaisuus

Näemme, että Japaniin.com ei ole vain kertaluontoinen sivu vaan sen kehitystä jatketaan päivittäin yhä laajemmaksi ja lukijoille miellyttävämmäksi. Näemme, että Japaaniin.com on kokoajan kehittyvässä tilassa, joka vain avaa ovia uusille mahdollisuuksille ja aiheille. Japaniin.comin toivotaan olevan sen lukijoille herättävä kokemus, josta voi antaa meille palautetta. Lisäksi toivomme, että löydämme uusia yhteistyökumppaneita ja yhä laajempi lukijakunta löytäisi sivumme ja hyötyisi luomastamme sisällöstä.

Blogin takana

Japaniin.comin sivujen taakse kätkeytyy siis kaksi henkilöä. Tässä osiossa on molemmista henkilöistä ja pääset tutustumaan heihin tarkemmin. Ensimmäisenä esittelyssä on Japaniin.comin luoja Jesse.

Jesse

Jessen tausta muodostuu pitkästä verkkoliiketoimintaosaamisesta, hakukoneoptimoinnista, sisällöntuotannosta, verkkosivujen tekemisestä ja niiden kaupallistamisesta. Japaniin.com ulkoasu, toteutus ja sisällön suunnittelu on Jessen käsialaa.

Anniina

Anniina on toinen sisällöntuottaja, joka etsii tietoa ja vertailee omia kokemuksiaan matkoiltaan yhteen luotettavien lähteiden kanssa. Anniina on yksi artikkeleiden kirjoittajista, joka tuo oman kädenjäljen tekstiin. Kokemusta Anniinalla on Japaniin.comiin matkustelun kautta sekä luovan tekstin kääntämiseksi Suomeksi.

Yhteystiedot

Parhaiten yhteyttä meihin saat laittamalla meille viestiä sivultamme löytyvän Ota yhteyttä nimisen lomakkeen kautta. Jos olet yritys ja haluat tehdä yhteistyötä kanssamme, ole yhteydessä jesse (at) jessens.fi.