Majoitusvaihtoehdot Tokiossa

Tokion alueella on runsaasti hyvälaatuisia hotellivaihtoehtoja, joista voit valita matkallesi sopivan. Majoitusvaihtoehdot Tokiossa on laaja käsite, koska näitä on moneksi erilaisille budjeteleille ja toiveille. Voit ottaa matkallesi esimerkiksi tietyn hotellin koko vierailusi ajaksi tai voit kokeilla useita erilaisia vaihtaen paikkaa matkasi edetessä. Tokion alueella on paljon laadukkaita vaihtoehtoja ja lisäksi edulliseen hintaan. Tästä löydät hotelleja, joita voimme suositella vierailusi ajaksi Tokiossa.

Hotellin valinta Tokio

Hotellia valitessa on hyvä ottaa huomioon hotellin sijainti matkasi varrella. Jos et ole aivan varma miltä alueelta Tokiossa haluaisit yöpyä, on turisteille alueeksi suositeltu esimerkiksi Shinjukun ja Ginzan aluetta. Yksi suositeltava alue on Tokion rautatieaseman läheisyys. Tämä alue on hyvin kätevä jos haluat olla lähellä kulkuyhteyksiä suuren aseman lähettyvillä. Yksi vinkki hotellin valintaan on sen sijaitseminen lähellä JR Yamantone junalinjan läheisyyttä tai minkä tahansa metrolinjan läheisyydessä, koska tällöin sinulla on helpot kulkuyhteydet Tokion nähtävyyksille.

Kuinka paljon hotelliyö Tokiossa maksaa?

Hintataso hotellien välillä Tokiossa vaihtelee. Tokiossa hotellihintaan vaikuttaa sen sijainti, hotellityyppi sekä hotellin tarjoamat palvelut. Halvimmillaan hotellihuoneen yhdeksi yöksi voit Tokiosta löytää noin 40 eurolla. Tokiossa keskimäärin maksaa noin 130 euroa yhdeltä yöltä.

Hotelliluokat Japanissa

Majoitusvaihtoehdot Tokiossa on laaja käsite, joten erilaiset hotelliluokat vaihtelevat Japanissa alueittain. Hotellivaihtoehdoista voit valita itsellesi mieluisan vaihtoehdon, kuten esimerkkinä modernin hotellihuoneen tai esimerkiksi perinteisen Japanilaisen vaihtoehdon. Tässä esimerkkejä erilaisista hotelliluokista Tokiossa.

Ylelliset hotellit

Ylelliset hotellit ovat yleensä kalliimpia ja tarjoavat korkean tason palvelua ja mukavuuksia kuten huippuluokan ravintoloita, kylpylöitä, kuntokeskuksia ja kuljetuspalveluja. Ylelliset hotellit Tokiossa sijaitsevat usein keskeisellä paikalla, joten ne ovat erinomainen valinta matkailijoille, jotka haluavat nauttia kaupungin nähtävyyksistä ja ostosmahdollisuuksista. Voit löytää Tokiosta esimerkiksi neljän -tai jopa viiden tähden hotelleja. Hotellihuoneiden hinnat lähtevät noin 90 eurosta yössä ylöspäin.

Perhehotellit

Perhehotellit tarjoavat mukavuuksia ja palveluita, jotka sopivat erityisesti lapsiperheille. Tällaisen hotellin palveluihin kuuluu esimerkiksi lastenhoitopalveluja, leikkihuoneita ja perhehuoneita. Monet perhehotellit sijaitsevat myös lähellä perheille suunnattuja nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, kuten puistoja ja eläintarhoja. Jos matkustat monihenkisen perheen kanssa, on hyvä tarkastella erilaisia vaihtoehtoja. Monet hotellit Tokiossa eivät välttämättä ole kovin suurikokoisia sekä huoneet ovat yleisesti pieniä. Hyvä vaihtoehto on esimerkiksi varata hotellihuoneet, jotka ovat yhteydessä toisiinsa tai esimerkiksi tarkastella useamman hengen huoneita.

Boutique-hotellit

Boutique-hotellit ovat yleensä pieniä ja tyylikkäitä hotelleja, jotka tarjoavat henkilökohtaista palvelua ja ainutlaatuisen sisustuksen. Tällaisissa hotelleissa ei yleensä ole hotellihuoneita hirveästi, sillä hotellit panostavat asiakkaiden henkilökohtaisiin kokemuksiin. Monet boutique-hotellit ovat sijoitettu historiallisiin rakennuksiin tai kaupungin trendikkäisiin alueisiin. Tällainen hotellivaihtoehto on hyvä valinta matkailijoille, jotka etsivät ainutlaatuista hotellikokemusta.

Budjettihotellit

Budjettihotellit ovat yleensä edullisempia vaihtoehtoja, mutta ne voivat silti tarjota perustason mukavuudet, kuten Wi-Fi-yhteyden ja ilmaisen aamiaisen. Budjettihotellit Tokiossa sijaitsevat usein keskeisillä alueilla. Ne ovat hyvä vaihtoehto matkailijoille, jotka haluavat säästää majoituskuluissa ja käyttää rahaa mieluummin kaupungin muihin aktiviteetteihin. Budjettihotelleihin lasketaan mukaan esimerkiksi Smile Hotel Nihombashi Mitsukoshi.

Hotellin valinta Tokion eri alueilta

Tokio on suuri kaupunki, jossa on useita erilaisia alueita, joissa on hotelleja. Vaihtoehdoista löytyy varmasti jokaiselle sopivia vaihtoehtoja, joita voit suunnitella esimerkiksi matkakohteidesi mukaan. Tässä on muutamia alueita Tokiossa, joissa matkailijat voivat harkita majoittumista.

Hotelli Shinjuku

Shinjuku on yksi Tokion vilkkaimmista kaupunginosista, jossa on paljon ravintoloita, ostoskeskuksia ja viihdetarjontaa. Alueella on myös Shinjukun puisto, joka on yksi suurimmista puistoista Tokiossa. Shinjuku on erinomainen valinta matkailijoille, jotka etsivät vilkasta ympäristöä ja haluavat nauttia Tokion yöelämästä.

Hotelli Shibuya

Shibuya on nuorekas alue, joka on erityisen suosittu nuorten ja trendikkäiden matkailijoiden keskuudessa. Alueella on paljon ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja kahviloita. Sen kuuluisin nähtävyys on Shibuyan risteys, joka on yksi maailman vilkkaimmista risteyksistä.

Hotelli Asakusa

Asakusa on historiallinen alue, jossa on perinteisiä japanilaisia rakennuksia ja temppeleitä, kuten Senso-ji-temppeli. Alueella on myös paljon käsityökauppoja ja ravintoloita, joissa voi maistaa perinteisiä japanilaisia ruokia. Täältä voit löytää esimerkiksi enemmän japanilaisia perinteitä kunnioittavia majoitusvaihtoehtoja.

Hotelli Ginza

Ginza on Tokion ylellisin alue, jossa on korkeatasoisia hotelleja, ravintoloita ja ostoskeskuksia. Ginzan alueen kerrotaan olevan yksi maailman yleisimmistä paikoista tehdä ostoksia. Alue tunnetaan erityisesti korkealaatuisista muotiliikkeistään ja näyttelytiloistaan.

Hotelli Roppongi

Roppongi on suosittu alue, jossa on paljon ravintoloita, yökerhoja ja baareja. Alue tunnetaan myös Roppongin Hills -rakennuksesta, josta on upeat näkymät kaupunkiin. Alueella sijaitsee myös Tokio Tower, joka on yksi Tokion ikonisimmista nähtävyyksistä.

Hotelli Akihabara

Akihabara on kuuluisa elektroniikka- ja animekaupunkina. Alueella on paljon kauppoja, joissa myydään elektroniikkaa, pelejä, animeen liittyviä tuotteita ja mangaa. Akihabara on myös suosittu matkailukohde japanilaisen pop-kulttuurin ystäville.

Näin valitset hotellin Tokiosta

Ylelliset hotellit tarjoavat hienostunutta majoitusta korkealla hinnalla, kun taas boutique-hotellit tarjoavat ainutlaatuisen ja persoonallisen kokemuksen. Perhehotellit sopivat hyvin lapsiperheille ja budjettihotellit tarjoavat edullista majoitusta matkustajille, jotka eivät halua käyttää liikaa rahaa majoitukseen. Eri alueet Tokiossa tarjoavat erilaisia nähtävyyksiä ja kokemuksia. Esimerkiksi Shibuya on hyvä alue shoppailijoille ja nuorille matkustajille, kun taas Asakusa on hyvä alue perinteisten japanilaisten nähtävyyksien kokemiseen.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Tokion alueista, joissa matkailijat voivat harkita majoittumista. Suosittelemme, että tutkit huolellisesti hotellien arvosteluja ennen varauksen tekemistä. On myös tärkeää valita hotelli, joka sijaitsee lähellä haluttuja aktiviteetteja, ja tarjoaa mukavat vuoteet ja ilmastoinnin. Suunnittele etukäteen, mitä haluat tehdä Tokiossa, jotta voit valita hotellin, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja budjettiisi.