| |

Apa Hotel Tokyo-Ojima

Apa Hotel Tokyo-Ojima sijaitsee Japanin sydämessä, Tokiossa. Tämä nykyaikainen ja tyylikäs hotelli tarjoaa asiakkailleen laadukasta majoitusta ja erinomaisia palveluita vierailun aikana. Kätevän sijainnin ansiosta hotellista on helppo tutustua Tokion monipuolisiin nähtävyyksiin ja kokemuksiin.

Hotelli sijaitsee Ojiman alueella Tokion pääkaupunkialueella, joka tunnetaan viihtyisästä tunnelmastaan ja monista ravintola- ja ostosmahdollisuuksistaan. Apa Hotel Tokyo-Ojima tarjoaa vierailleen mukavuuksia, kuten tilavat huoneet, modernit kylpyhuoneet ja monipuolisen aamiaisbuffetin, joka sisältää paikallisia erikoisuuksia ja kansainvälisiä klassikoita.

Tässä Apa Hotel Tokyo-Ojima -hotellissa on viihtyisä ja ystävällinen henkilökunta valmiina auttamaan sinua mukavan ja unohtumattoman vierailun aikana Tokiossa. Heidän avullaan voit löytää parhaat nähtävyydet ja vinkkejä aktiviteetteihin lähialueelta ja koko Tokion metropolista.

Sijainti ja mukavuudet

Apa Hotel Tokyo-Ojima sijaitsee strategisesti Tokion kaupungin sydämessä, tarjoten pääsyn helposti moniin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Hotelli sijaitsee osoitteessa 1-8-7 Ōjima, Kōtōku, ja se tarjoaa loistavat kulkuyhteydet muihin kaupungin osiin matkalla Japanissa.

Tämä keskustahotelli sijaitsee vain lyhyen matkan päässä kuuluisasta Tokyo Skytree:stä, joka on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä. Voit käydä ihailemassa upeaa näköalaa täältä tai tutustua kauppoihin ja ravintoloihin alueella.

Mukavuudet: Apa Hotel Tokyo-Ojima tarjoaa useita mukavuuksia, jotka takaavat mukavan ja rentouttavan oleskelun:

 • Ilmainen Wi-Fi koko hotellissa
 • Päivittäinen siivouspalvelu
 • Ympäri vuorokauden avoinna oleva vastaanotto
 • Ravintola ja baari paikan päällä
 • Huonepalvelu
 • Pesulapalvelu
 • Tilava ja moderni kuntoklubi
 • Viihtyisä aulatila
 • Tilava kokoustila konferenssien tai bisnestapaamisten järjestämiseksi

Apa Hotel Tokyo-Ojima tarjoaa erilaisia huonevaihtoehtoja, jotka sopivat niin yksin matkustaville kuin perheillekin. Huoneet ovat varustettu mukavilla vuoteilla, sekä joissain huoneissa varusteluna on minikeittiö ja oleskelutilaa. Tämän lisäksi hotellissa on saatavilla myös sviittejä, jotka tarjoavat vielä enemmän tilaa ja mukavuuksia.

Tämä hotelli on erinomainen valinta matkailijoille, jotka haluavat tutustua Tokion kaupungin monipuolisiin nähtävyyksiin samalla nauttien erinomaisesta majoituksesta ja palveluista.

Sijainti

Apa Hotel Tokyo-Ojima sijaitsee kätevästi Tokion Ojiman alueella, joka tarjoaa erinomaisen yhteyden muihin osiin kaupunkia. Lähin metroasema on Nishi-Ojima -asema, joka on vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Tästä sijainnista pääset helposti tutustumaan Tokion moniin nähtävyyksiin ja kokemaan kaupungin vilkkaan elämän.

Hotellista on nopea yhteys useisiin ostos- ja ravintolakohteisiin, kuten Ojima Komatsugawa Park Shopping Center ja Daiju-en bonsai -puutarha. Lisäksi lähialue tarjoaa monipuolisia vapaa-ajan mahdollisuuksia, kuten paikalliset kylpylä- ja kuntotiloilta.

Ympäröivässä alueessa on useita julkisen liikenteen vaihtoehtoja, joiden avulla pääset kätevästi ja nopeasti Tokion keskustaan ja sen tärkeisiin nähtävyyksiin. Esimerkiksi alueelta löytyvät bussi-, metro- ja raitiovaunuyhteydet.

Etäisyyksiä hotellilta:

 • Nishi-Ojima metroasema: 650 metriä
 • Ojimapark Shopping Center: 1,2 km
 • Daiju-en bonsai -puutarha: 2,7 km

Tarkista lähimmät kulkureitit Tokion metro artikkelistamme!

Palvelut

Apa Hotel Tokyo-Ojima tarjoaa sinulle monia mukavuuksia, jotka tekevät vierailustasi mukavan ja nautinnollisen. Majoitusvaihtoehtoja on monenlaisia, ja ne on suunniteltu vastaamaan erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Voit valita yhden hengen huoneista, kahden hengen huoneista tai perhehuoneista. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, minibaari ja langaton internetyhteys.

Ravintolat hotellissa tarjoavat erilaisia kulinaarisia vaihtoehtoja, ja niissä voit nauttia herkullisista japanilaisista ja kansainvälisistä ruoista. Aamiaisbuffet on runsas ja monipuolinen, sisältäen sekä lämpimiä että kylmiä vaihtoehtoja. Lounas- ja illallisvaihtoehtoihin kuuluvat paikalliset erikoisuudet, kansainväliset klassikot sekä erilaiset jälkiruoat.

Liikuntakeskus on käytettävissäsi, jos haluat ylläpitää kuntoasi loman aikana. Siellä voit käyttää kuntosalia, joka on varustettu moderneilla ja monipuolisilla laitteilla. Tarjolla on myös ryhmätunteja ja muuta ohjattua toimintaa, jotta voit nauttia täysipainoisista treeneistä.

Palvelutarjonta hotellissa on erinomainen, ja sieltä löydät tarvitsemasi mukavuudet. Hotellin vastaanotto on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, ja sieltä voi kysyä neuvoja ja apua esimerkiksi nähtävyyksien ja ravintoloiden suhteen. Pesulapalvelut ja matkatavarasäilytys ovat myös tarjolla, jotta voit keskittyä nauttimaan vierailustasi huoletta.

Huoneet

Apa Hotel Tokyo-Ojima tarjoaa mukavat ja hyvin varustellut huoneet, jotta vierailustasi tulee miellyttävä. Huoneissa on ilmastointi, joka takaa miellyttävän lämpötilan ympäri vuoden. Televisio löytyy huoneesta, ja se tarjoaa erilaisia viihdekanavia. Jokaisessa huoneessa on tarjolla maksuton WiFi, mikä helpottaa työntekoa ja yhteydenpitoa ystäviin ja perheeseen.

Myös huoneiden jääkaappi on mukava lisä, joka mahdollistaa virvokkeiden säilyttämisen ja pienten aterioiden valmistamisen. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, joka tarjoaa yksityisyyttä ja mukavuutta läpi vierailusi. Esteettisyyden maksimoimiseksi huoneissa on myös pimennysverhot, jotka takaavat hyvät yöunet.

Näillä mukavuuksilla varustetut huoneet takaavat rentouttavan ja miellyttävän vierailun Apa Hotel Tokyo-Ojimassa. Nauti olostasi ja kaikista saatavilla olevista palveluista! Huoneet ovat hyvin verrattavissa muihin Apa hotelleihin.

Hotellin käytännöt

Varausvahvistus: Kun teet varauksen, saat sähköpostitse varausvahvistuksen, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot ja ohjeet sisäänkirjautumista varten.

Sisäänkirjautuminen: Sisäänkirjautuminen Apa Hotel Tokyo-Ojimassa tapahtuu klo 15.00 alkaen. Saavu hotellille oikea-aikaisesti ja pidä varausvahvistus saatavilla.

Peruutus: Jos sinun on peruttava tai muutettava varauksesi, tarkista hotellin peruutusehdot. Jotkut huonehinnat saattavat olla peruuttamattomia, kun taas toisissa hinnoissa voi olla joustavat peruutusehdot.

Ennakkovaraus: Hotelli saattaa vaatia ennakkovarausmaksun tiettyjen huonehintojen osalta. Ennakkovarausmaksu on yleensä vähennetty kokonaishinnasta, ja se maksetaan varausvaiheessa.

Käytännöt: Apa Hotel Tokyo-Ojimassa on tiukat savuttomuus- ja lemmikkieläinkäytännöt. Tupakointi on sallittua vain siihen tarkoitetuilla alueilla, ja lemmikkieläimet eivät ole sallittuja hotellin sisällä.

Käteinen ja kortit: Hotelli hyväksyy useimmat pankki- ja luottokortit, kuten Visa, Mastercard ja American Express. Käteismaksu on myös mahdollinen, mutta tarkista saatavuus ja mahdolliset lisämaksut ennen sisäänkirjautumista.

Muista noudattaa hotellin ohjeita ja käytäntöjä, jotta vierailustasi tulee miellyttävä kokemus.

Sisäänkirjautuminen

Kun saavut Apa Hotel Tokyo-Ojima -hotellille, huomaat heti, että sisäänkirjautuminen on sujuvaa ja helppoa. Sisäänkirjautumistiski sijaitsee hotellin aulassa, jossa ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta toivottamassa sinut tervetulleeksi.

Sisäänkirjautuminen alkaa kello 15:00, ja uloskirjautuminen tulee suorittaa kello 10:00 mennessä. Jos saavut hotellille ennen sisäänkirjautumisaikaa tai haluat lähteä myöhemmin uloskirjautumisajan jälkeen, voit tiedustella henkilökunnalta mahdollisuutta tähän tai jättää matkatavarasi säilytykseen.

Henkilökunta osaa auttaa sinua monilla kielillä, joten kommunikointi on sujuvaa. Tarvitset sisäänkirjautumista varten passisi tai henkilöllisyystodistuksen, sekä luottokortin tai muun maksuvälineen.

Muista ilmoittaa mahdollisista erityistoiveista, kuten ylimääräisestä varasängystä etukäteen varauksen yhteydessä tai viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä. Hotelli pyrkii täyttämään toiveesi saatavuuden mukaan.

Toivotamme sinulle mukavia hetkiä Apa Hotel Tokyo-Ojima -hotellissa!

Peruutus

Peruutusehdot: Tässä Apa Hotel Tokyo-Ojima -hotellissa on tärkeää tuntea peruutusehdot ennen kuin teet varauksen. Yleensä, jos peruutat tai muutat varauksen viimeistään 2-4 päivää ennen saapumispäivää, et joudu maksamaan peruutusmaksua.

Joissakin erikoistapauksissa, esimerkiksi korkean kysynnän aikana, peruutuksiin ja muutoksiin saattaa liittyä lisäkuluja. Voit tarkistaa peruutusehdot varausvahvistuksesta tai ottamalla yhteyttä hotelliin suoraan.

Maksutavat: Apa Hotel Tokyo-Ojima hyväksyy useita maksutapoja, kuten luottokortit (Visa, Mastercard, American Express) ja käteinen. Tarkista hotellin käytännöt ja maksutavat ennen saapumistasi, jotta voit varautua mahdollisiin lisämaksuihin tai -kuluihin.

Peruutusilmotus: Mikäli sinun tarvitsee peruuttaa tai muuttaa varaustasi, on suositeltavaa ilmoittaa siitä hotellille mahdollisimman pian. Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä hotellin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Lisäpalvelut

Apa Hotel Tokyo-Ojima tarjoaa monia lisäpalveluita vierailijoiden mukavuuden vuoksi. Tässä osiossa käsitellään joitakin hotellin majoitukseen liittyviä maksuja, jotka voivat vaikuttaa vierailuusi.

Pysäköinti: Hotellilla on saatavilla itsepalvelupysäköintiä maksullisesti. Itsepalvelupysäköinnin maksu sisältyy majoituksen hintaan, mutta palvelu on saatavilla vain rajoitetusti. Avopysäköintipaikat veloittavat erillisen maksun.

Varausten maksut ja takuumaksut: Hotelli veloittaa mahdollisesti takuumaksuja ja lisämaksuja, jotka koskevat tiettyjä lisäpalveluita tai vieraiden määrää. Muista tarkistaa hotellin varausehdot ennen varaamista, jotta tiedät mitä lisämaksuja saatat kohdata.

Aikainen sisäänkirjautuminen: Jos saavut hotellille ennen virallista sisäänkirjautumisaikaa, saatat joutua maksamaan varhaisen sisäänkirjautumismaksun. Tämä maksu peritään vain, jos hotellilla on saatavilla huoneita ennen sisäänkirjautumisaikaa.

Lisähenkilömaksut: Huomioithan, että hotelli veloittaa lisämaksua ylimääräisistä henkilöistä huoneissa. Tämä on yleensä tarkoitettu kattamaan lisävuoteiden ja aamiaisen kustannukset.

Nämä lisäpalvelujen ja maksujen tiedot auttavat sinua suunnittelemaan vierailun paremmin ja huomaamaan minkälaisia lisämaksuja saatat kohdata majoittuessasi Apa Hotel Tokyo-Ojima:ssa.

Saapumisohjeet ja yhteystiedot

Kun matkustat Apa Hotel Tokyo-Ojimaan, odotettu saapumisaika on tärkeä tieto varauksen yhteydessä, jotta hotellihenkilökunta voi valmistautua saapumiseesi ja huone voidaan valmistella ajoissa. Yleensä huoneet ovat käytettävissä klo 14:00 alkaen, mutta hotellissa voidaan joustaa saapumisajassa tarpeen mukaan.

Yhteystiedot ovat seuraavat, jos sinulla on kysyttävää matkaasi tai majoitusta koskien:

 • Puhelinnumero: +81 3-3635-4100
 • Sähköpostiosoite: info@tokyo-ojima.apahotel.com
 • Osoite: Japan, 〒136-0072 Tokyo, Koto City, Ojima, 6 Chome−12−19

Muista pitää nämä yhteystiedot saatavilla matkasi aikana, jotta voit tarvittaessa olla yhteydessä hotelliin lisätietojen tai avun saamiseksi.

Yleiset hotellin käytänteet

Kun vierailet Apa Hotel Tokyo-Ojimassa, on tärkeää ymmärtää kulttuuriset normit ja hallinnolliset määräykset, jotka vaikuttavat majoittumiseesi. Japanin terveys-, työ- ja hyvinvointiministeriö asettaa tietyt vaatimukset sekä paikallisille että kansainvälisille vieraille.

Useat asiat liittyvät kulttuurisiin normeihin ja vieraiden käytäntöihin Japanissa. On tärkeää olla kunnioittava ja huomaavainen hotellin henkilökuntaa ja muita vieraita kohtaan. Pidä äänet minimissä ja seuraa hotellin perussääntöjä.

Kansainvälisten vieraiden osalta on tarpeen esittää passi majoittumisen aikana, sillä Japanin majoituslaitosten on tehtävä rekisteröintiä varten kopio passista. Tämän toimenpiteen tavoitteena on varmistaa hotellin oikeudellinen vastuu sekä kansainvälisen turvallisuuden noudattaminen.

Japanin terveys-, työ- ja hyvinvointiministeriö vaatii, että majoituslaitokset kysyvät vierailtaan passinumeron ja kansallisuuden. Muistathan huolehtia passin mukanaolosta saapuessasi hotelliin.

Lopuksi, on tärkeää noudattaa hotellin omaisuuspolitiikkaa turvallisuussyistä. Älä poista hotellin omaisuutta alueelta, ja ilmoita henkilökunnalle, jos huomaat rikkoutunutta tai puuttuvaa omaisuutta. Näiden ohjeiden noudattaminen auttaa sinua viettämään miellyttävää ja turvallista aikaa Apa Hotel Tokyo-Ojimassa.

Usein kysytyt kysymykset

APA-hotellin sisäänkirjautumisaika on yleensä klo 15:00. Jos saavut aikaisemmin, voit jättää matkatavarasi vastaanottoon ja nauttia hotellin mukavuuksista odotellessasi huoneen valmistumista.

Kyllä, voit lähettää matkatavarasi APA-hotellille etukäteen. Varmista, että lähetät ne riittävän ajoissa, jotta ne saapuvat ennen majoittumistasi. Muista merkitä varaustietosi paketin mukana, jotta hotelli tietää, mihin huoneeseen matkatavarasi tulevat.

APA-hotelli tarjoaa nopean uloskirjautumisen, jonka avulla voit kirjautua ulos vaivattomasti ilman jonotusta vastaanotossa. Tämä säästää aikaa ja tekee lähtöpäivästäsi helpomman.

Voit liittyä APA-hotellin jäseneksi käymällä hotellin verkkosivuilla ja noudattamalla ohjeita. Jäsenenä saat etuja, kuten alennuksia majoituksesta ja erityistarjouksia.

APA-hotellin hintataso on kohtuullinen, ja se tarjoaa hyvän vastineen rahalle. Hinnat vaihtelevat huoneiden, varausajankohtien ja sesonkien mukaan. On suositeltavaa varata etukäteen, jotta saat parhaan mahdollisen hinnan ja saatavuuden.

Kyllä, APA-hotelli tarjoaa aamiaista. Aamiainen on saatavilla lisämaksusta, ja se sisältää monipuolisen valikoiman ruokia aasialaisista ja länsimaisista keittiöistä. Voit nauttia aamiaisesta hotellin ravintolassa tai tilata sen huoneeseesi.

Samankaltaiset artikkelit