Kansai – Alueen parhaimmat nähtävyydet

Kansain alue sijaitsee Japanin länsiosassa ja se kattaa seitsemän prefektuuria: Osaka, Hyōgo, Kioto, Nara, Shiga, Wakayama ja Mie. Tämä alue on tunnettu rikkaasta historiastaan, kulttuuristaan ja kauniista luonnostaan. Kansai on ollut Japanin taloudellinen ja kulttuurinen keskus useita vuosisatoja, ja se tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja kokemuksia vierailijoille.

Kansain aluetta pidetään monin tavoin Japanin sydämenä. Kioto oli maan pääkaupunkina yli tuhat vuotta ennen kuin se siirtyi nykyiseen pääkaupunkiin, Tokioon. Tämän alueen kaupungit ovat rikkaan historian kehtoja, joissa voit kokea perinteisen japanilaisen kulttuurin parhaita puolia. Kioto tunnetaan erityisesti temppeleistään, Nara houkuttelee turisteja puistoihinsa, ja Osakan kaupunki tarjoaa eläväisen kaupunkikulttuurin ja herkullisen ruoan.

Kansain alueen matkailu on helppoa ja vaivatonta, sillä alueen sisäinen liikenneverkosto on erittäin toimiva ja kattava. Monipuoliset ja kattavat junayhteydet yhdistävät alueen suurimmat kaupungit toisiinsa, joten vierailu täällä on helppo yhdistää suunnitelmiisi, kun matkailet Japanissa. Lisäksi Kansai tarjoaa vierailijoille lukemattomia nähtävyyksiä, joita löytyy niin vaikuttavista linnoista, temppeleistä, puutarhoista kuin museoista, unohtamatta herkullisia ruokakohteita ja ostospaikkoja.

Esimerkiksi Osaka, Kioto, Nara ja Kobe sijaitsevat Kansain alueella.
Esimerkiksi Osaka, Kioto, Nara ja Kobe sijaitsevat Kansain alueella.

Kansain yleiskatsaus

Kansai on erittäin mielenkiintoinen ja monipuolinen alue Japanissa, joka koostuu useista kaupungeista, kuten Osakasta, Kiotosta, Narasta ja Kobesta. Alueen rikas kulttuuri ja historia heijastuvat sen lukuisista temppeleistä, nähtävyyksistä ja paikallisista ruoista.

Osaka, Kansain alueen taloudellinen keskus on Japanin kolmanneksi suurin kaupunki, ja se tunnetaan vilkkaasta yöelämästään ja modernista arkkitehtuuristaan. Se on myös tunnettu sen ruokaperinteistä, joiden ansiosta Osakaa kutsutaan usein kansakunnan keittiöksi. Matkalla Osakassa kannattaa vierailla esimerkiksi Kitan kaupunginosassa, joka on tunnettu ostosmahdollisuuksistaan ja nähtävyyksistään. Yksi alueen suosituimmista nähtävyyksistä on Osaka Aquarium, joka tarjoaa ainutlaatuisen kuvan merenalaisesta maailmasta.

Samaan aikaan Kioton kaupunki tarjoaa matkailijoille upean sekoituksen modernia ja perinteistä kulttuuria. Kaupungin kadut ovat täynnä historiallisia temppelialueita, upeita puutarhoja ja mahtavia rakennuksia. Kiotossa on yli 2000 temppeliä ja pyhäkköä, mukaan lukien kuuluisat Kinkaku-ji ja Kiyomizu-dera. Voit esimerkiksi kävellä Gionin geishojen kaupunginosan kapeilla kujilla tai nauttia paikallisesta erikoisuudesta – matcha-teestä ja perinteisistä japanilaisista makeisista.

Kansain maantieteelliset ominaisuudet

Kansai on monipuolinen ja kiehtova alue Japanissa. Alueen maantieteelliset ominaisuudet tekevät siitä ainutlaatuisen ja houkuttelevan matkailukohteen, joka ulottuu rannikolta aina sisämaahan saakka. Sen puitteissa alueelta löytyy sekä vuoristoalueita että laaksoja. Lue lisää Japanin saarista.

Alueen tärkeimpiin vesistöihin kuuluu Japanin suurin järvi nimeltä Lake Biwa sekä Seto Inland Sea, jotka sijaitsevat Osakan ja Koben välillä. Niemimaalla avautuu Tyynenmeren rannikko, joka tarjoaa upeat maisemat ja monipuolisia rantaelämyksiä. Kansain alueella on myös useita merkittäviä kansallispuistoja, kuten Koyasan ja Yoshino-Kumano, joissa voit tutustua alueen uskomattomaan luontoon ja ikimuistoisiin maisemiin.

Kansain maantieteeseen kuuluu myös laajoja tasankoalueita, kuten Osaka Plain, joka on alueen taloudellinen keskus ja urbaani alue. Täältä löydät vilkkaan kaupungin elämän ja Minamin alueen, joka on tunnettu monipuolisesta kulttuuristaan. Osaka Plain avautuu Japaninmerelle pohjoisessa ja Tyynellemerelle etelässä, minkä vuoksi alueella on monipuolinen ilmasto ja laaja valikoima kasvillisuutta.

Yksi Kansain alueen kiehtovimmista piirteistä on sen ainutlaatuiset maisemat ja kontrastit, jotka löytyvät sen erilaisista maantieteellisistä alueista. Niemimaalta löydät upeat rantamaisemat ja trooppiset metsät, kun taas Seto Inland Sea tarjoaa saaristomaisemia ja rauhallisia kalastajakyliä. Samalla alueen sisämaassa sijaitsevat vuoristoalueet tarjoavat henkeäsalpaavia näköaloja, erityisesti syksyn väriloistoa ihailemaan tuleville matkailijoille.

Merkittävät kaupungit ja prefektuurit

Kansain alueella sijaitsee monia merkittäviä kaupunkeja ja prefektuureja, jotka tarjoavat runsaasti nähtävää ja koettavaa. Yksi alueen keskuspaikoista on Osaka, jonka vilkas keskus tarjoaa lukuisia ostosmahdollisuuksia ja herkullisia ravintoloita. Osakan rautatieasema on suosittu kohtaamispaikka matkailijoille ja paikallisille.

Osakasta noin tunnin junamatkan päässä sijaitsee Kioto, joka on tunnettu sen monista historiallisista temppeleistä ja kulttuurikohteista. Alueella vierailevat voivat kokea aidon japanilaisen tunnelman ja nauttia kauniista nähtävyyksistä.

Toinen suosittu kaupunki Kansain alueella on Kobe, joka sijaitsee Hyogo prefektuurissa. Kobe on tunnettu upeasta rantaviivastaan ja maukkaasta Koben lihastaan. Lisäksi alueelta löytyy Himeji, joka on kuuluisa sen kauniista Himeji-linnasta, Japanin arvokkaimmasta linnasta.

Kansain alueella on useita muita mielenkiintoisia kaupunkeja, kuten Nara. Tuolta löytyy vaikuttavia temppeleitä ja puistoja, sekä Uji, joka tunnetaan kauniista Byodoin-temppelistä ja laadukkaasta vihreästä teestä. Wakayama on tunnettu pyhiinvaelluskohteistaan ja Koyasan-luostarialueesta.

Kioto

Kioto on yksi Kansain alueen tunnetuimmista kaupungeista, joka tarjoaa monia ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja kulttuurikokemuksia. Kaupungissa sijaitsee yli 1600 buddhalais- ja shintotemppeliä, joiden arkkitehtuuri ja historia hurmaavat kävijät.

Tutustu Kioton keisarilliseen palatsiin (京都御所), joka oli Japanin keisarillisen perheen koti yli tuhat vuotta. Palatsin puutarhat ja rakennukset antavat oivallisen kuvan siitä, miltä vanha Japani näytti ja tuntuu.

Käy myös Kinkakujin (金閣寺) kultaisessa paviljongissa, joka on yksi Kioton suosituimmista nähtävyyksistä. Rauhoittava puutarha ja häikäisevän kultainen rakenne ovat upeita nähtävyyksiä.

  • Arashiyama (嵐山), tunnettu bambutunnelistaan. Kävele bambumetsän halki, nauti maisemista ja vieraile samalla alueen temppeleissä.
Mielenkiintoisia paikkojaMitä tehdä
Fushimi Inari-TaishaTutustu kuuluisaan punaiseen torii-portaikkojen sarjaan.
Gionin alueKatso geishoja ja vieraile vanhanaikaisissa teehuoneissa.
Kamo-joeKävele ja nauti sen viehättävistä silloista ja kahviloista.

Kun vierailet Kiotossa, muista tutustua paikalliseen ruokaan, joka on yhtä rikas ja monipuolinen kuin kaupungin kulttuuri. Kokeile esimerkiksi kaiseki -ruokaa, joka on perinteinen monen ruokalajin ateria, joka edustaa japanilaisten ruokien hienostuneisuutta.

Nara

Nara on yksi Kansain alueen historiallisista kaupungeista. Täällä voit ihailla Nara Park -puistoa, joka tunnetaan myös nimellä Nara Kōen. Puisto on laaja ja kuuluisa peuroista (nihonjika), jotka voisivat tulla tervehtimään sinua.

Käy Tōdai-ji -temppelissä, joka on merkittävä buddhalainen temppeli ja maailmanperintökohde. Täällä voit nähdä suuren pronssisen Buddhan patsaan Daibutsu sekä monia muita kulttuurihistoriallisia merkintöjä, kuten vanhaa kalligrafiaa.

Toinen vierailun arvoinen paikka on Heijō-kyō, joka toimi Japanin pääkaupunkina 700-luvulla. Vaikka siitä onkin jäljellä vain raunioita, voit silti kuvitella, miltä tämä muinainen pääkaupunki on aikoinaan näyttänyt. Tutustu myös Heijō Palaceen, joka kuvastaa Heijō-kyōn kukoistusta.

Kansain alueen lisäksi Nara tarjoaa myös monia herkkuja, kuten taiyaki -kalan muotoisia herkkua ja narazuke, miso- ja sakeliemessä marinoituja vihanneksia.

Koya vuori

Koya vuori on yksi Kansain alueen merkittävistä nähtävyyksistä. Koya vuori sijaitsee Wakayaman prefektuurissa, ja se on tunnettu pyhänä vuorena sekä buddhalaisuuden keskuksena. Täällä voit kokea ainutlaatuisen ilmapiirin ja rikkaan historian.

Koya vuorella vierailemisen tärkeimpiin kohteisiin kuuluu Kongobuji -temppeli, joka on Shingon-eskoolan päätemppeli. Toinen merkittävä kohde on Okunoin, joka on Kōbō Daishin mausoleumi ja yksi Japanin pyhimmistä paikoista. Okunoinin lähistöllä sijaitsee myös useita muita historiallisia ja arkkitehtuurisesti mielenkiintoisia temppeleitä.

Kun saavut Koya vuorelle, voit kokea japanilaisen majoituksen nimeltään shukubo, joka tarjoaa yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä perinteisiä huoneita sekä mahdollisuuden osallistua temppelin aktiviteetteihin. Täällä voit nauttia vegaanisesta buddhalaisesta keittiöstä nimeltään shojin ryori.

Koya vuorelle on helppo päästä sekä junalla että bussilla. Junamatkustajille suositellaan ottamaan Nankai Electric Railway -linja Osakassa sijaitsevasta Nambasta ja vaihtamaan siellä Koyasan Cable Car -vaunujunaan, joka vie sinut suoraan vuoren rinteille.

Osaka

Tervetuloa Osakaan, Kansain alueen suurimpaan kaupunkiin! Täällä sinä voit aistia historian ja modernin Japanin sekoittuvan.

Universal Studios Japan on yksi suurimmista huvipuistoista Osakassa. Se on ehdoton vierailukohde erityisesti perheille. Voit löytää sieltä erilaisia teemallisia nähtävyyksiä kuten Harry Potter ja Minions.

Osakan keittiö on erittäin monipuolinen, joten olet varmasti kuullut herkullisista erikoisuuksista, kuten takoyaki ja okonomiyaki. Namban alue on mukava paikka kokeilla näitä paikallisia herkkuja ja siellä on myös monia ostosmahdollisuuksia.

Jos haluat kokea historiallisen Japanin tunnelmaa, kannattaa vierailla Osakan linnan alueella. Se on merkittävä kohde, jossa voit tutustua Japanin historiaan ja kulttuuriin. Linna on erityisen suosittu kirsikankukkien aikaan.

Osakan tärkeimmät lentokentät ovat Kansain lentokenttä (KIX) ja Itamin lentokenttä (ITM). Kansain on kansainvälinen lentokenttä, kun taas Itami on pienempi sisämaanlentoja varten.

Kobe

Kobe on yksi Kansain alueen suurimmista kaupungeista, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia tutustua japanilaiseen kulttuuriin ja historiaan. Tässä kaupungissa voit kokea monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja, kulttuurikohteita ja nähtävyyksiä.

Siirtyessäsi kaupungin keskustaan, Kobe Port Tower on yksi Koben tunnetuimmista maamerkeistä. Täältä voit ihailla upeita panoraamanäkymiä kaupungille ja merelle. Toinen tärkeä nähtävyys on Ikuta-jinja, yksi Japanin vanhimmista shintolaisista temppeleistä, joka on omistettu Amaterasun jumalattarelle.

Käydessäsi Länsisataman alueella (Nishi Harbor), älä unohda tutustua Kobe Maritime museoon ja Kawasaki Worldiin. Museot kertovat paikallisen merenkulun historiasta ja tarjoavat interaktiivisia kokemuksia kaikenikäisille. Täältä löydät myös Koben kauppakeskuksen, joka tarjoaa laajan valikoiman ostos- ja ruokailumahdollisuuksia.

Kobe on kuuluisa Wagyu-rotuisesta karjastaan, ja suosittelemme maistelemaan herkullista Koben lihaa vieraillessasi siellä. Voit löytää alueelta monia ravintoloita, jotka tarjoavat tätä paikallista erikoisuutta.

Yoshino

Yoshino on kuuluisa Kansain alueella sijaitseva kaupunki, joka tunnetaan erityisesti upeista kirsikkapuistaan ja Yoshino-joen ympäröimistä vuorista. Kevätaikaan Yoshino on näkemisen arvoinen paikka, kun tuhannet kirsikkapuut kukkivat kauniisti sen maisemissa.

Sinulle tarjoutuu mahdollisuus tutustua moniin vaikuttaviin nähtävyyksiin, kuten:

  • Kimpusen-ji – yksi Japanin vanhimmista temppelistä.
  • Yoshimizu jinja – Shinto-pyhäkkö, joka sijaitsee upealla paikalla vuoristossa.
  • Yoshino Mikumari-jinja – tunnettu vesisymboliikasta ja siihen liittyvistä uskomuksista.

Yoshinon ympäröivä luonto tarjoaa myös erinomaisia ulkoilumahdollisuuksia, kuten patikointia, pyöräilyä ja lintujen tarkkailua. Erityisesti suositeltavaa on vierailla Omine-okugake ja Yosu-no-otaki -nimisillä vaellusreiteillä, jotka tarjoavat upeat maisemat ja mahdollisuuden nähdä alueen rikasta kasvi- ja eläinmaailmaa.

Yoshinon kulttuuriherkkujen lisäksi voit nauttia alueen ruokaerikoisuuksista, kuten kakinoha sushia, joka on lohella täytettyjä persimonlehtiä sekä meibutsu shuten doji -nimistä paikallista riisiviiniä.

Kulttuurilliset erityispiirteet

Kansai-alue tunnetaan vahvasti japanilaisen kulttuurin keskuksena. Alueelta löytyy historiallisia ja kulttuurillisia erityispiirteitä, ja voit kokea monia perinteistä japanilaista taidetta kuten kabuki, bunraku, teeseremoniat ja noh-teatteri. Mukana niissä on myös ikebana eli japanilainen kukkienasettelu.

Tärkeimmät kohteet alueella ovat muinaiset Japanin pääkaupungit, kuten Kioto ja Nara. Ne tarjoavat upeita näkymiä perinteiseen japanilaiseen arkkitehtuuriin ja budhalaisiin monumentteihin. Nämä kaksi kaupunkia ovat säilyneet historian saatossa ja elävät esimerkkeinä vanhasta Japanista.

Alueella puhuttava Kansai-ben eli Kansain alueen murre on yksi selkeimmistä kulttuurillisista erityispiirteistä. Se on tunnettu pehmeästä ja lämpimästä äänensävystään, ja se eroaa huomattavasti Tokion alueella puhutusta yleiskielestä.

Historia ja perintö

Kansain alueen historia ulottuu kauas asuka-kaudelle ja se on tärkeä osa Japanin sivilisaatiota. Täällä voit kiertää monia ikonisia temppeleitä ja pyhäköitä, sekä tutustua muinaiseen Japaniin.

Himeji-linna sijaitsee Kansain alueella ja se tarjoaa kiehtovan näkymän feodaalisen Japanin arkkitehtuuriin. Se on yksi parhaiten säilyneistä linnoista maassa, joten se on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde. Vierailu Osakan linnassa tarjoaa myös kuvan alueen historiasta ja perinnöstä.

Toinen erinomainen historiallinen kohde on Amanohashidate, joka tunnetaan Japanin yhtenä kolmesta maisemasta. Täällä voit ihailla luonnonkaunista maisemaa, joka on inspiroinut taiteilijoita ja runoilijoita vuosisatojen ajan.

Kansain alueella on myös runsaasti historiallisia kylpylöitä ja onsen-lähteitä, kuten Kinosaki. Vuosisatoja vanhat hoitomenetelmät ja perinteiset tunnelmat vievät sinut ajassa taaksepäin ja tarjoavat rentouttavan loman historian ympäröimänä.

Luonto

Kansain alueella sijaitsee monipuolisia luontokohteita, joihin kannattaa tutustua. Hyogon prefektuurissa voit vierailla Rokko-vuorella, joka tarjoaa upeat näköalat yli Koben kaupungin. Shigassa puolestaan voit ihailla Japanin suurimman järven, Biwa-järven kauniita maisemia ja vierailla Miho-museossa.

Mien prefektuurissa sijaitsee Igaryu Ninja -kylä, jossa pääset tutustumaan ninjojen historiaan ja osallistumaan erilaisiin aktiviteetteihin. Tottorin prefektuurissa sijaitsee hienoja hiekkadyynejä, joita kutsutaan myös Tottorin hiekkadyyneiksi. Ne ovat Japanin suurimmat ja tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia ulkoiluun.

Kansain alueen kuumien lähteiden eli onsenien joukosta voit löytää rauhoittavia elämyksiä. Esimerkiksi Fukui-prefektuurissa sijaitseva Awara onsen tarjoaa rentouttavia hetkiä kuumavesialtaissaan.

Kumano Kodo on pyhiinvaellusreitti, joka kulkee Wakayaman prefektuurin halki ja kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Tämä kulttuurihistoriallisesti arvokas reitti tarjoaa vaihtelevat maisemat ja kulkureitit, jotka sopivat niin kokeneille vaeltajille kuin aloittelijoillekin.

Myös vuoristoista aluetta, kuten Mount Koyassa kannattaa vierailla. Sen rauhallinen tunnelma ja luostariyhteisö tekevät vierailusta ainutlaatuisen kokemuksen. Vieraile näissä paikoissa ja nauti Kansain alueen monipuolisesta luonnosta ja maisemista.

Kansain alueen kansainväliset suhteet

Kansain alue on tunnettu sen vilkkaasta kansainvälisestä suhteesta. Erityisesti Osaka ja Kioto, alueen suurimmat kaupungit, ovat vetureina kansainvälisessä yhteistyössä. Nämä metropolit houkuttelevat matkailijoita ympäri maailman ainutlaatuisilla nähtävyyksillään ja vetovoimaisilla tapahtumilla.

Osaka on tunnettu rikkaasta ruokakulttuuristaan sekä historiallisesta merkityksestään. Saapuminen Osakan kaupunkiin on helppoa Kansai International Airportin kautta, joka palvelee sekä kotimaan että kansainvälisiä lentoja. Lentokenttä toimii myös Kioton kaupunkiin suuntautuvien matkailijoiden tärkeimpänä yhdyskäytävänä.

Kioto puolestaan on Japanin kulttuurin helmi tarjoten lukuisia historiallisia nähtävyyksiä ja temppeleitä vierailijoilleen. Olemalla Japanin entinen pääkaupunki, Kioto säilyttää sen perinteisen loiston ja elää edelleen sydämessä modernin Japanin asukkaille ja turisteille.

Kansain alueen kansainvälisten suhteiden ja tapahtumien monimuotoisuus johtuu sen ainutlaatuisesta sijainnista ja kulttuurista. Alue on ollut keskeinen osa monia historiallisia ja kulttuurisia tapahtumia, ja tämä rikas perintö tarjoaa mahdollisuuksia luoda mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia yhteyksiä eri maiden ja kansojen välillä.

Kansain alueen Keittiö

Kansain alueen keittiö on tunnettu monista erilaisista ruokalajeistaan ja herkuistaan. Tässä osiossa käsittelemme joitakin alueelle ominaisia ruokia ja juomia.

Takoyaki on yksi Kansain alueen kuuluisimmista herkuista. Se on pieni pyöreä friteerattu herkku, joka sisältää takoa eli mustekalaa. Takoyaki maustetaan usein erilaisilla kastikkeilla ja sen päälle voidaan lisätä bonito-hiutaleita. Se on suosittu katuruokana sekä ravintoloissakin tarjottavana annoksena.

Kaiseki on perinteinen japanilainen ateria, joka koostuu useasta pienestä ruokalajista. Kaiseki-aterian tarkoitus on tarjota monipuolinen makuelämys ja samalla kunnioittaa vuodenaikojen vaihtelua. Kansain alueen ravintoloissa tarjottava kaiseki voi sisältää esimerkiksi tuoreita äyriäisiä, paistettuja vihanneksia sekä tofua. Yleensä ateria päättyy jälkiruokaan, kuten hedelmiin tai makeisiin.

Wagyu ja Kobe-liha ovat erityisen laadukkaita lihoja, joita kasvatetaan tietyillä alueilla Japanissa, mukaan lukien Kansain alueella. Wagyu tarkoittaa japanilaista nautaa, ja Kobe-liha on eräänlaista wagyu-lihaa, jota tuotetaan Kobe-alueen erityisolosuhteissa. Nämä lihat ovat tunnettuja marmoroinnistaan ja mehukkuudestaan, ja niitä arvostetaan maailmanlaajuisesti.

Kansain alue tuottaa myös omaa sakea eli japanilaista riisiviiniä. Erityisesti Fushimi tunnetaan hyvälaatuisesta sakestaan, ja alueella on monia sake-panimoita, joissa voit vierailla ja maistella paikallisia tuotteita. Sake on tärkeä osa japanilaista ruokakulttuuria, ja se sopii erinomaisesti paikallisten ruokien seuraan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kansain alueella on monia herkullisia ruokia, kuten takoyaki, okonomiyaki, kushikatsu ja udon. Kannattaa siis ehdottomasti kokeilla näitä erikoisuuksia vieraillessasi alueella, sekä tutustua laajasti tarjolla olevaan japanilaiseen ruokakulttuuriin!

Kansain alue tarjoaa runsaasti nähtävyyksiä ja koettavaa. Voit vierailla historiallisissa kohteissa, kuten Kioton temppeleissä ja Naran puistossa, tai tutustua moderneihin kaupunkeihin, kuten Osakaan ja Kōbeen. Myös luonnonkauniit alueet, kuten Koyasan ja Arashiyaman bambumetsä ovat vierailun arvoisia.

Kansai ja Kanto ovat Japanin kaksi suurinta metropolialuetta. Kansai tunnetaan historiallisista ja kulttuurisista kohteistaan, kun taas Kanto on Japanin poliittinen ja taloudellinen keskus. Kansain alueella puhutaan myös erilaista japanin murretta kuin Kantossa.

Kansai on tunnettu monista syistä, kuten sen rikkaasta historiasta, upeista temppeleistä, kauniista luonnosta ja herkullisesta ruuasta. Se on yksi Japanin suosituimmista matkakohteista.

Ei, Kansai on laajempi alue, johon kuuluu useita prefektuureja ja kaupunkeja, mukaan lukien Osakan. Osaka on kuitenkin yksi Kansain alueen tärkeimmistä ja tunnetuimmista kaupungeista.

Kioto on yksi Kansain alueen kaupungeista ja se on Japanin entinen pääkaupunki. Se tunnetaan erityisesti upeista temppeleistään, historiallisista kohteista ja perinteisistä teeseremonioista. Kioto on siis yksi Kansain alueen tärkeimmistä matkailunähtävyyksistä.

Samankaltaiset artikkelit