Itamin lentokenttä (ITM)- Osaka International Airport

Itamin lentokenttä (ITM) tunnetaan virallisesti myös nimellä Osaka International Airport ja se sijaitsee Japanissa. Se on yksi tärkeimmistä lentokentistä Osakan alueella ja palvelee sekä kansallisia että kansainvälisiä lentoja. Tämä lentokenttä on erinomainen valinta matkustajille, jotka haluavat tutustua Osakan kaupunkiin ja sen ympäristöön.

Lentokentällä on monia mukavuuksia, kuten ravintoloita, kahviloita, ostosalueita ja langaton internetyhteys, joiden ansiosta löydät kaiken tarvittavan mukavan matkan varmistamiseksi. Saapuessaan Itamin lentokentälle matkustajat voivat hyödyntää helppoa ja tehokasta julkista liikennettä, kuten junia ja busseja päästäkseen Osakan keskustaan ja muihin lähialueisiin.

Lentokenttä tarjoaa myös erilaisia tietolähteitä, kuten infopisteitä ja matkailuneuvojia, jotta suunnittelet ja toteuttavat matkasi helposti ja vaivattomasti. Valitsemalla Osakan Itamin lentokentän, voit olla varma, että saat laadukkaan ja miellyttävän kokemuksen matkustamisesta Japaniin.

Itamin lentokenttä ja sen historia

Itamin lentokenttä tunnetaan myös nimellä Osaka Itami lentokenttä ja se on yksi Japanin tärkeimmistä lentokentistä. Se on toiminut Osakan alueen pääasiallisena lentokenttänä vuosikymmenien ajan ja on edelleen suosittu vaihtoehto erityisesti kotimaan lentojen matkustajille.

Itamin lentokentän historia juontaa juurensa 1930-luvulle. Alun perin sotilasilmailun käytössä ollut lentokenttä avattiin siviililentoliikenteelle vuonna 1954. Vuosien varrella lentokenttä on kokenut monia uudistuksia ja laajennuksia vastaamaan kasvavan lentoliikenteen tarpeisiin.

Nykyään suorat lennot Itamin lentokentältä kattavat pääasiassa Japanin kotimaan kohteita, mutta myös kansainvälisiä yhteyksiä on tarjolla. Eri lentoyhtiöt, kuten British Airways ja Lufthansa ovat solmineet kumppanuussopimuksia Japanin kanssa harjoittaakseen liikennettä Itamin lentokentän kautta.

Tässä muutamia esimerkkejä suosituista reiteistä Itamin lentokentältä:

Varaa seuraavan lomasi hotellit ja lennot ebookers.fi
Varaa seuraavan lomasi hotellit ja lennot ebookers.fi

Itamin lentokentän palvelut ovat monipuoliset ja kattavat. Tarjolla on useita ravintoloita, kahviloita, ostosmahdollisuuksia sekä erilaisia palveluita, kuten matkatavarasäilytystä, pankkiautomaatteja ja WiFi-yhteys. Lisäksi lentokenttä on tunnettu erinomaisesta yleisestä järjestyksestä ja puhtaudesta.

Lentokentän kautta kulkee useita julkisen liikenteen yhteyksiä, joiden avulla pääset helposti ja nopeasti keskustaan tai muihin lähialueen kohteisiin. Valittavana on esimerkiksi paikallisjunia, linja-autoja ja taksipalveluja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Itami Lentokenttä on yksi Japanin merkittävimmistä lentokentistä, joka tarjoaa monipuolisia palveluja sekä hyviä yhteyksiä kotimaan ja kansainvälisiin kohteisiin. Sen pitkä historia ja jatkuva kehitys tekevät siitä arvokkaan osan Osakan ja koko Japanin ilmailua.

Maantieteellinen sijainti ja infrastruktuuri

Itamin lentokenttä (ITM), tunnetaan myös nimellä Osaka lentokenttä ja se sijaitsee Itamin kaupungissa, Hyōgon prefektuurissa. Se on lähellä Osakan ja Koben alueita, mikä tekee siitä strategisesti sijoitettu palvelemaan näitä suuria kaupunkialueita.

Täällä on erinomaiset liikenneyhteydet, jotka helpottavat lentokentälle pääsyä ja sieltä poistumista. Voit saapua paikalle monimuotoisilla julkisen liikenteen välineillä, kuten linja-autoilla ja junilla. Monet linja-autopalvelut liikennöivät eri kohteista, kuten Umedan, Hankyu Hotarugaiken ja Minohn alueen kautta.

Lentokenttä on jaettu kahteen terminaaliin; kotimaan- ja kansainvälisiin lentoihin. Terminaaleissa on monenlaisia palveluita ja mukavuuksia matkustajille, kuten:

 • ravintolat ja kahvilat,
 • matkatavarasäilytys,
 • Tax-free myymälät,
 • ilmainen Wi-Fi,
 • pankkiautomaatit.
 • lounget ja
 • tupakointialueet.

Terminaalin sisällä on helppo liikkua hyvien opasteiden ja infopisteiden vuoksi. Voit n’in löytää tarvitsemasi palvelun nopeasti ja tehokkaasti käyttämällä lentokentän tarjoamia opasteita.

Ympäröivällä alueella on useita hotelleja ja majoitusmahdollisuuksia, jos sinun tarvitsee yöpyä lentokentän läheisyydessä. Jotkut hotellit tarjoavat kuljetuspalvelun lentokentälle ja takaisin, mikä helpottaa matkustajien liikkumista. Sijainti tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua alueen nähtävyyksiin, kuten Minohin kansallispuistoon, joka on tunnettu ainutlaatuisesta vesiputouksestaan.

Varaa seuraavan lomasi hotellit ja lennot ebookers.fi
Varaa seuraavan lomasi hotellit ja lennot ebookers.fi

Lentojen varaus ja hinnat

Varauksen tekeminen Itamin lentokentällä (ITM) on helppoa ja nopeaa. Etsitkö edullisia lentoja Itamin lentokentälle tai sieltä pois? Parhaat lentotarjoukset löydät useilta eri varaussivustoilta, kuten esimerkiksi Finnair, KLM ja Lufthansa.

Hintojen vertailu on erittäin tärkeää löytääksesi parhaan mahdollisen tarjouksen. Varaussivustojen hintojen lisäksi säädä päivämääriä, jotta saat viimeisimmät tarjoukset ja alennukset. Älä epäröi hyödyntää suoria lentoja, koska ne tarjoavat usein parhaat hinnat.

Kun olet löytänyt sopivan lennon, varmista, että saat parhaan mahdollisen hinnan varaamalla liput hyvissä ajoin. Viime hetken varaukset voivat olla kalliimpia, sillä hinnat voivat nousta lähempänä lähtöpäivää. Seuraa myös hintojen muutoksia varaussivustoilla ja käytä niitä hyödyksi löytääksesi parhaan ajan ostaa lentolippusi.

Kun vertailet hintoja, ota huomioon myös matkatavaroiden ja muiden lisäpalvelujen hinnat. Joillakin lentoyhtiöillä saatat maksaa ylimääräistä matkatavaroista, erityisruokavalioista tai paikan valinnasta lennolla. Mieti, tarvitsetko näitä lisäpalveluita, ja valitse lentoyhtiö, joka tarjoaa sinulle parhaan kokonaispaketin.

Lentoyhtiöt Itamin lentokentällä

Itämilässä lentokentällä kohtaat useita lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat laajan valikoiman palveluja ja reittejä. Osa näistä lentoyhtiöistä ovat:

 • Japan Airlines: Yksi Japanin suurimmista lentoyhtiöistä. He tarjoavat lentoreittejä kotimaassa ja kansainvälisesti. Japan Airlines on tunnettu erinomaisesta palvelustaan ja mukavista lennoistaan.
 • Qatar Airways: Kansainvälinen lentoyhtiö, joka tarjoaa laadukasta palvelua ja mukavia lentoja ympäri maailmaa. Qatar Airways on yksi nopeimmin kasvavista lentoyhtiöistä ja heidän reittiverkostonsa ulottuu yli 150 kohteeseen.
 • British Airways: Iso-Britannian kansallinen lentoyhtiö, joka tarjoaa useita lentoja Itamiin ja muihin kohteisiin. Heillä on laaja reittiverkosto ja tunnetaan korkeasta palvelustaan sekä lentokyvystään.

Lisäksi koet myös muita lentoyhtiöitä Itami lentokentällä, jotka palvelevat erilaisia reittejä ja tarpeita. Näitä lentoyhtiöitä valitessasi voit löytää parhaan vaihtoehdon matkustustarpeisiisi ja budjettiisi.

Varaa seuraavan lomasi hotellit ja lennot ebookers.fi
Varaa seuraavan lomasi hotellit ja lennot ebookers.fi

Majoituspalvelut lähellä Itamin lentokenttää

Itamin lentokenttä (ITM) tarjoaa monia vaihtoehtoja matkailulle ja majoitukselle. Kun saavut lentokentälle, voit helposti löytää laadukkaita hotelleja ja autonvuokrauspalveluja, jotta matkasi sujuisi joustavasti.

Hotellit lähellä Itami Lentokenttää

Lentokentän läheisyydessä sijaitsee useita hotelleja, jotka tarjoavat mukavuuksia erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Esimerkiksi:

 1. Hotel ABC: Tämä keskitason hotelli on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Hotellissa on ilmainen Wi-Fi, pysäköinti ja aamiainen.
 2. Hotel XYZ: Luksushotelli lentokentän lähellä, joka tarjoaa huippuluokan palveluja, kuten kylpylän, ravintoloita ja bisneskeskuksen.

Autonvuokrauspalvelut

Itamin lentokentällä toimii useita autonvuokrauspalveluja, kuten RentalCars.com, Europcar ja Hertz. Näiden yritysten kautta voit vuokrata auton sujuvasti ja edullisesti. Autonvuokrauspalvelut löytyvät lentokentältä seuraavasti:

 • RentalCars.com: terminaalin 1, 1. kerros.
 • Europcar: terminaalin 2, pohjakerros.
 • Hertz: terminaalin 3, 2. kerros.
Varaa seuraavan lomasi hotellit ja lennot ebookers.fi
Varaa seuraavan lomasi hotellit ja lennot ebookers.fi

Matkailukohteet lähistöllä

Itamin lentokenttä sijaitsee lähellä useita nähtävyyksiä ja matkailukohteita. Voit tutustua esimerkiksi seuraaviin paikkoihin:

 • Osakan linna: Tämä historiallinen linna tarjoaa upeita maisemia ja kertoo alueen kulttuurista.
 • Universal Studios Japan: Tämä suosittu huvipuisto on ehdoton kohde perheille ja elokuvien ystäville.
 • Dotonbori: Tämä vilkas ostos- ja ruokailualue tarjoaa lukuisia ravintoloita, kauppoja ja nähtävyyksiä.

Tarvittavat asiakirjat matkustamiseen

Kun matkustat Itamin lentokentälle (ITM), on tärkeää varmistaa, että sinulla on mukanasi oikeat asiakirjat ja terveysasiakirjat. Varmista että sinulla on voimassa oleva passi tai henkilöllisyystodistus, joka on hyväksytty kansainväliseen matkustamiseen. Tarkista myös, että lippusi on voimassa matkustuspäivänä.

Terveysasiakirjojen osalta riippuu matkustuskohteestasi, millaiset terveysvaatimukset ja rokotukset ovat tarpeellisia. Suositeltavaa on ottaa yhteyttä omaan terveyskeskukseen tai rokotuskeskukseen ajoissa ennen matkaa ja selvittää, mitä rokotuksia sinun on hankittava ja millaiset todistukset vaaditaan.

Huomioi, että terveysasiakirjojen vaatimukset voivat muuttua, joten tarkista aina ennen matkaa viranomaissivustojen ajantasaiset tiedot ja ole valmis toimittamaan pyydetyt asiakirjat matkustaessasi Itamin lentokentälle. Näin varmistat sujuvan ja turvallisen matkan.

Yhteenveto ja arviot lentokentästä

ITM eli Itamin lentokenttä on suosittu vaihtoehto matkailijoille, jotka haluavat päästä kätevästi ja nopeasti lentämällä. Tässä osassa arvioimme Itamin lentokenttää erilaisten kriteerien perusteella, kuten arvosana ja henkilökunta.

Arvosana on tärkeä mittari, joka auttaa sinua ymmärtämään, mitä muut matkustajat ajattelevat Itamin lentokentästä. Itamin lentokentän arvosana vaihtelee eri lähteissä, mutta keskimäärin se on saanut hyviä arvioita matkustajilta.

Henkilökunta on tärkeä osa lentoaseman palvelua. Heidän vastuullaan on auttaa matkustajia ja varmistaa, että kaikki sujuu suunnitellusti. Itamin lentokentän henkilökunnalle on annettu pääosin positiivista palautetta ja heitä kiitetään ammattitaidosta, ystävällisyydestä ja avuliaisuudesta.

Tässä vielä muutamia huomioita Itamin lentokentästä:

 • Liikenneyhteydet: Itamin lentokenttä on hyvin saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä, kuten busseilla ja junilla. Lisäksi taksipalveluja on saatavilla helposti. Lisäksi lentokentältä on hyvät kulkuyhteydet myös esimerkiksi Osakan toiselle lentonkentälle, Kixille.
 • Palvelut: Lentokentällä on monipuoliset palvelut, kuten ravintoloita, kahviloita, kauppoja ja WiFi. Monet matkustajat kokevat palvelut riittäviksi ja viihtyisiksi.
 • Turvallisuus: Itamin lentokentällä on toimivat turvatarkastukset ja henkilökunta on valppaana turvallisuusasioissa, mikä luo matkustajille turvallisen ja miellyttävän kokemuksen.
Varaa seuraavan lomasi hotellit ja lennot ebookers.fi
Varaa seuraavan lomasi hotellit ja lennot ebookers.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Osakan kaupunkiin pääsee Itamin lentokentältä monella tapaa. Voit käyttää julkista liikennettä, kuten busseja ja junia. Bussit kulkevat lentokentältä Osakan rautatieasemalle, josta on helppo jatkaa matkaa muualle kaupunkiin. Junayhteys on myös kätevä ja voit hyödyntää esimerkiksi Kansai-lentokenttäjunaa.

Itamin lentokentällä on kaksi terminaalia: Terminaali 1 ja Terminaali 2. Terminaali 1 on pääasiallinen terminaali, josta suurin osa lennoista kulkee. Terminaali 2 palvelee pääasiassa kotimaan lentoja. Terminaalien välillä liikennöi ilmainen bussi.

Kyllä, Itamin lentokentältä löytyy ilmainen WiFi-palvelu. Voit käyttää ”Kansai_Free_Wi-Fi” -verkkoa ja rekisteröityä sen käyttäjäksi.

Itamin lentokentältä löytyy monipuolinen valikoima myymälöitä ja ravintoloita. Voit löytää niin kansainvälisiä ketjuja kuin paikallisia erikoisuuksia tarjoavia ravintoloita. Lisäksi erilaisia ostosmahdollisuuksia tarjoilee muun muassa vaatekauppoja, matkamuistomyymälöitä ja elektroniikkaliikkeitä.

Pysäköinnin varaaminen Itamin lentokentällä on helppoa. Voit tehdä varauksen etukäteen lentokentän verkkosivuilla, josta löydät tarkat ohjeet ja hinnaston. Pysäköintipaikat on jaettu eri alueisiin, joten valitse tarpeisiisi sopivin alue ja tee varaus.

Vaikka Itamin lentokentällä ei ole omaa lentokenttähotellia, lähistöllä on useita hotelleja, joista voit valita sopivan majapaikan. Monet hotellit tarjoavat lentokenttäkuljetuspalveluja, joten yöpyminen on vaivatonta. Voit valita budjettiystävällisestä hostellista aina luksushotelleihin asti.

Samankaltaiset artikkelit