| |

Kansain kansainvälinen lentokenttä (KIX) – Sujuva matkustaminen Osakan lentokentällä

Kansain kansainvälinen lentokenttä (KIX) sijaitsee Osakassa, Japanin kolmanneksi suurimmassa kaupungissa, joka on tunnettu vilkkaasta yöelämästään, modernista arkkitehtuuristaan ja sen kulinaarisesta perinnöstä. Kansain kansainvälinen lentokenttä avattiin vuonna 1994 toimien sekä koti-, että ulkomaan liikenteelle, ja se onkin yksi maan tärkeimmistä lentokentistä. Lentokenttä on rakennettu 60 metriä merenpinnan yläpuolelle, mikä tarjoaa vaikuttavan kokemuksen lentokoneen ikkunasta tarkkailen laskeutumista.

Kun saavut Kansain kansainväliselle lentokentälle, avautuu sinulle ovi Osakan kaupungin lukuisiin mahdollisuuksiin. Osaka tarjoaa myös kulttuurin ja taiteen ystäville runsaasti koettavaa sen monien museoiden ja taidegallerioiden ansiosta, joissa voit tutustua Japanin historiaan ja kulttuuriin monipuolisesti. Monet suuret yritykset ja teollisuuden alat toimivat Osakassa, joka onkin tunnettu Japanin talouden ja kaupan keskuksena. Kaupungista löytyy siis useita korkeakouluja ja yliopistoja. Lisäksi voit tutustua kaupungin herkkuihin lukuisissa ravintoloissa ja ruokakojuissa, joita Osakassa riittää.

Osakan asukkaat tunnetaan ystävällisistä ja puheliaina, joten voit odottaa kaupungin olevan erittäin vieraanvarainen paikka vierailla ja asua. Kansain kansainväliseltä lentokentältä löytyy helppokäyttöisiä yhteyksiä kaupungin keskustaan ja ympäröiviin kohteisiin. Kattava julkisen liikenteen järjestelmä mahdollistaa vierailukohteissa liikkumisen ja tutkimisen vaivatta. Mikäli tarvitset tietoa ja inspiraatiota suunnitellessasi matkaasi Osakan kaupunkiin, löydät apua tästä oppaasta!

Kansain kansainvälinen lentokenttä (KIX) toimii lentokenttänä Osakaan saapuville

Historia

Kansain kansainvälinen lentokenttä (KIX) on rakennettu vuonna 1994 ja sijaitsee keinotekoisella saarella Japanissa. Lentokenttä on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kansainväliseen matkustajamäärään ja parantamaan alueen yhteyksiä muuhun maailmaan.

Rakenteessa käytettiin noin 60 miljoonaa kuutiometriä maata, joka kasvatti saaren pinta-alaa. Keinotekoinen saari on rakennettu kestämään äärimmäisiä sääolosuhteita ja tulevaisuuden laajennuksia.

Lentokentän suunnittelussa otettiin huomioon myös ympäristöasiat, ja se on saanut kiitosta ympäristöä säästävistä ratkaisuistaan. Kansain kansainvälinen lentokenttä on toiminut esimerkkinä monille muille keinotekoisilla saarilla sijaitseville lentokentille ympäri maailmaa.

Terminaalit

Kansain kansainvälinen lentokenttä pitää sisällään kaksi päärakennusta, terminaali 1 ja terminaali 2. Molemmat terminaalit tarjoavat monipuolisia palveluja lentomatkustajille.

Terminaali 1 on suurempi ja vanhempi terminaaleista. Se palvelee sekä kansainvälisiä että kotimaan lentoja, ja sieltä löytyy runsaasti myymälöitä, ravintoloita ja palveluja. Terminaalin sisällä on myös Hatago Inn Kansai Airport, joka tarjoaa mukavan majoitusvaihtoehdon odottaville matkustajille.

Terminaali 2 on pienempi ja avattiin vuonna 2012. Se palvelee pääasiassa halpalentoyhtiöitä ja kotimaan lentoja. Vaikka se on pienempi ja vähemmän ruuhkainen kuin terminaali 1, sillä on kuitenkin erilaisia palveluita ja muutamia ruokailupaikkoja matkustajien käyttöön.

Matkustaessasi terminaaleista toiseen, loistava valinta on kansainvälisen lentokentän ilmainen bussiyhteys, joka kulkee säännöllisesti molempien terminaalien välillä. Matka kestää vain noin 10 minuuttia.

Terminaali 1

Kansain kansainvälisellä lentokentällä (KIX) sijaitseva Terminaali 1 on suunniteltu erittäin käyttäjäystävälliseksi sekä helppokäyttöiseksi. Tässä terminaalissa voit odottaa ja valmistella itseäsi lennoille mukavasti, sillä siellä on monipuolisia palveluita ja liikkeitä käytössäsi.

Terminaali 1:ssä on tarjolla monipuolista ravintolatarjontaa, johon kuuluu erilaisia ruokaravintoloita, kahviloita ja pikaruokapaikkoja. Voit nauttia niin paikallista kuin kansainvälistäkin ruokaa, ja valinnanvara riittää eri makuja ja ruokamieltymyksiä tyydyttämään. Ostosten tekeminen onnistuu niin paikallisista erikoisuuksista tarjoavista liikkeistä aina kansainvälisiin myymälöihin, jolloin voit ostaa itsellesi tai läheisillesi matkamuistoja tai muita tuotteita.

Lentokentällä on saatavilla useita erilaisia palveluja, kuten pankki-, valuutanvaihto- ja postipalveluita. Lisäksi voit käyttää lentokentän matkailuneuvontakeskusta, josta löydät tietoa alueen nähtävyyksistä ja tapahtumista. Terminaali 1 tarjoaa myös Wi-Fi-yhteyden sekä latauspisteitä elektronisten laitteiden lataamista varten.

Kun haluat levähtää ennen lentoa tai sen jälkeen, voit varata yöpymisen Hatago Inn Kansai Airport -hotellissa, joka sijaitsee vain 60 metrin päässä Terminaali 1:stä. Hotelli tarjoaa mukavat ja modernit tilat, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi. Lisäksi hotellista löytyy ravintola sekä rentoutumisalue vieraille.

Toivottavasti nautit vierailustasi Kansain kansainvälisen lentokentän Terminaali 1:ssä ja löydät kaikki tarvitsemasi palvelut ja mukavuudet matkasi sujuvoittamiseksi!

Terminaali 2

Terminaali 2:ssa on runsaasti palveluita matkustajien mukavuuden takaamiseksi. Tässä terminaalissa on pääasiassa halpalentoyhtiöiden lentoja, sekä kotimaahan suuntautuvia lentoja. Terminaali on suunniteltu helpottamaan nopeaa liikennettä vähentämällä turvatarkastusten jonotusaikaa.

Henn Na Hotel Kansai Airport sijaitsee kätevästi Terminaali 2:ssa, joka tarjoaa majoitusta niin liike- kuin vapaa-ajan matkustajillekin. Hotelli on tunnettu asiakaspalveluunsa sisältyvistä robotteista, jossa yhdistyy moderni teknologia ja käytännöllinen majoitus läheisellä etäisyydellä lentokentän palveluista.

Terminaali 2:ssa on myös monia ruokailu- ja ostosmahdollisuuksia matkustajille. Ruokapaikkojen valikoima kattaa niin pikaruokaa kuin perinteisiä japanilaisia ruokia. Ostosmahdollisuudet sisältävät paikallisia erikoisuuksia sekä kansainvälisiä tuotemerkkejä. Monet palvelut ovat käytettävissä aukioloaikojen ulkopuolella, joten voit hyödyntää niitä milloin tahansa lennon aikataulusta riippumatta.

Jos tarvitset apua matkan aikana, Terminaali 2:ssa on saatavilla monia palveluita, kuten lentokenttäneuvontaa, valuutanvaihto ja matkatavarasäilytys. Nämä palvelut on tarkoitettu helpottamaan matkustajien tarpeita ja tarjoamaan lisätukea matkan aikana.

Hotellit lentokentän läheisyydessä

Hotel Nikko Kansai Airport on suosittu valinta matkustajille, jotka haluavat majoittua aivan Kansain kansainvälisen lentokentän läheisyydessä. Hotelli tarjoaa laadukkaita palveluita ja mukavuutta, jotta vierailusta tulee mahdollisimman miellyttävä.

Odysis Suites Osaka Airport Hotel on tyylikäs ja moderni hotelli, joka sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Hotellissa on tilavia ja viihtyisiä huoneita, ja se soveltuu erinomaisesti niin liikematkailijoille kuin lomailijoillekin.

Kansai Airport Washington Hotel on kätevästi sijoitettu lentokentän kupeeseen, mikä mahdollistaa helpon kulkuyhteyden hotellin ja lentokentän välillä. Hotelli tarjoaa monipuoliset palvelut, kuten ravintola, kuntokeskus ja ilmaisen WiFi-yhteyden.

Jos etsit talousluokan majoitusta, Hatago Inn Kansai Airport on hyvä vaihtoehto. Hotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä lentokentältä, ja se tarjoaa yksinkertaiset, mutta siistit ja mukavat huoneet edulliseen hintaan.

Hotel Bay Gulls tarjoaa vierailijoilleen kodikasta majoitusta rauhallisessa ympäristössä. Tämä pieni ja viehättävä hotelli sijaitsee hieman kauempana lentokentästä, mutta kulkuyhteydet sinne kentältä ovat silti hyvät.

N Gate Hotel Osaka on mukava ja edullinen valinta matkailijoille, jotka haluavat helpon yhteyden lentokentälle. Hotelli tarjoaa peruspalvelut, sekä ystävällisen ja avuliaan henkilökunnan.

Star Gate Hotel Kansai Airport on korkeatasoinen hotelli, joka sijaitsee aivan lentokentän vieressä. Hotellista löytyy upea ravintola, josta avautuu näköala lentokentälle. Lisäksi hotellin yhteydessä on useita kokoustiloja ja juhlasaleja.

First Cabin Kansai Airport on erityisesti lyhyitä yöpymisiä kaipaaville suunnattu hotelli. Tässä lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voit nauttia ”kapseli”-tyyppisestä majoituksesta, joka tarjoaa yksityisyyttä verrattuna perinteiseen hostelliin.

Palvelut ja vapaa-aika

Kansain kansainvälisellä lentokentällä (KIX) on monipuolinen valikoima palveluita ja vapaa-ajan vaihtoehtoja. Saat käyttöösi vaivattomat ostosmahdollisuudet, herkulliset ravintolat, sekä viihtyisät spa- ja hyvinvointikeskukset. Tässä lyhyt katsaus erilaisiin palveluihin:

Ostokset: Lentokentällä on monia ostosmahdollisuuksia, kuten Rinku Premium Outlets, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman brändejä huippulaadukkaisiin hintoihin. Jos etsit laajempaa ostoskokemusta, sekä Rinku Pleasure Town Seacle -ostoskeskus ja Aeon Mall Rinku-Sennan ovat vain lyhyen matkan päässä.

Ruokailu: Nälkä ei pääse yllättämään Kansain kansainvälisellä lentokentällä, sillä tarjolla on useita erilaisia ruokailupaikkoja. Voit valita niin perinteisistä japanilaisista ravintoloista kuin kansainvälisistä ketjuista. Yksi suosittu vaihtoehto on buffet-ravintola, josta löytyy monipuolinen ja tuore valikoima eri makuja ja pääset tutustumaan japanilaiseen ruokakulttuuriin.

Rinku Park: Käynti Rinku Parkissa on mainio tapa rentoutua lentomatkan jälkeen. Puistossa voi kävelyretken lomassa nauttia vehreästä ympäristöstä, ja sieltä käsin on myös upea näköala lentokentälle.

Spa- ja hyvinvointikeskus: Kansain kansainvälisellä lentokentällä voit myös hemmotella itseäsi spa- ja hyvinvointikeskuksessa. Tarjolla on esimerkiksi hierontapalveluita, jotka auttavat lievittämään matkustamisen aiheuttamaa stressiä ja väsymystä.

Nauti ajastasi Kansain kansainvälisellä lentokentällä ja hyödynnä nämä palvelut sekä vapaa-ajan aktiviteetit parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Liikenneyhteydet

Kun saavut Kansain kansainväliselle lentokentälle, sinulla on useita eri vaihtoehtoja päästä keskustaan ja ympäröiviin kaupunkeihin suunitellessasi matkaasi Osakassa. Yksi suosituimmista tavoista on Japan Rail Passilla matkustaminen. Japan Rail Pass antaa sinulle pääsyn nopeisiin junayhteyksiin ja muihin paikallisjunayhteyksiin ilman erillistä maksua.

Toinen kätevä tapa päästä lentokentältä muihin osiin Osakaa ja lähialueille on hyödyntää Nankai Airport Express:iä. Tämä nopea ja mukava junayhteys vie sinut suoraan Osakan keskustaan, josta voit jatkaa matkaa helposti.

Jos haluat matkustaa mukavuuden ja ylellisyyden tunteella, Limousine -bussi on oiva vaihtoehto. Limousine niminen bussi tarjoaa mukavan ja helpon yhteyden eri puolille Osakaa ja lähiseutuja. Näitä Airport Limousine busseja löytyy useita eri versioita, ja ne tarjoavat nopean yhteyden kohteeseesi.

Taksit ovat myös saatavilla lentokentältä jos haluat helpon ja yksityisen kuljetuksen määränpäähäsi. Taksi on yleensä kalliimpi vaihtoehto, mutta se voi tarjota suoraviivaisen yhteyden kohteeseen erityisesti jos matkustat pienemmällä ryhmällä tai sinulle on paljon matkatavaroita.

Jos haluat nauttia Osakanlahden kauniista maisemista, voit valita lautan, joka liikennöi Osakan ja Koben välillä. Lauttayhteys on miellyttävä ja rento tapa päästä eri puolille Osakaa ja nauttia samalla maisemista.

Kansain kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Osakanlahdella ja sieltä on erinomaiset yhteydet 6R/24L ja 6L/24R kiitoteille, jotka mahdollistavat helpon ja nopean liikkumisen eri puolille Japania tai ulkomaille.

Lentoyhtiöt

Kansain kansainvälisellä lentokentällä (KIX) toimii useita kansainvälisiä ja kotimaisia lentoyhtiöitä, joiden joukossa ovat muun muassa All Nippon Airways ja Japan Airlines.

All Nippon Airways (ANA) tarjoaa monipuolisia reittivaihtoehtoja ympäri maailmaa. Se on tunnettu korkeasta palvelun tasostaan ja erinomaisesta turvallisuudestaan. Voit valita monista eri lennoista, jotka yhdistävät Kansain kansainvälisen lentokentän eri puolille Aasiaa, Pohjois-Amerikkaa ja Eurooppaa. ANA lentokoneet ovat hyvin hoidettuja ja niissä on tarjolla hyvä valikoima viihdykettä, ruokia ja juomia.

Japan Airlines (JAL) on toinen suuri toimija, joka on erikoistunut tiheään kansainväliseen ja kotimaiseen lentoliikenteeseen Kansain kansainvälisellä lentokentällä. JAL panostaa erityisesti mukavuuteen ja palveluun lennoillaan, joten voit odottaa viihtyisää matkaa heidän koneissaan. Heillä on myös laaja kumppaniverkosto, joka tarjoaa entistä enemmän reittivaihtoehtoja ja jatkolentoja eri puolille maailmaa. Japan Airlines toimii tiiviissä yhteistyössä myös Finnairin kanssa.

Lisäksi Kansain kansainvälisellä lentokentällä toimii monia muita lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat hyviä palveluita sekä kansainvälisillä että kotimaan reiteillä. Kansain kansainvälisen lentokentän lentoyhtiöiden valikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin budjettimatkaajille kuin luksuslentojen etsijöillekin. Tarkista saatavilla olevat lennot ja aikataulut lentoyhtiöiden verkkosivuilta, jotta löydät itsellesi sopivimman matkan.

Voit myös aloittaa suunnittelun Tokion matkalle täältä Osakan lentokentältä. Lennot Tokion lentokenttiin, kuten Naritan– ja Hanedan lentokentille sujuvat vaivatta myös Kansain kansainväliseltä lentokentältä.

Usein kysytyt kysymykset

Saapuvat ja lähtevät lennot Kansain kansainväliseltä lentokentältä (KIX) löydät helposti lentokentän verkkosivuilta tai mobiilisovelluksista. Lisäksi voit tarkistaa aikataulut näyttötauluista terminaaleissa.

Kansain kansainväliseltä lentokentältä on hyvät yhteydet moniin kansainvälisiin kohteisiin. Suosittuja kohteita ovat mm. Tokio, Soul, Shanghai ja Hong Kong. Lisäksi lentokenttä tarjoaa lentoja kotimaan kohteisiin, kuten Sapporo, Fukuoka ja Okinawa.

Kansain kansainväliseltä lentokentältä on erinomaiset kulkuyhteydet Osakaan ja sen ympärillä oleviin kaupunkeihin. Voit käyttää junaa, bussia tai taksia. Kansai Airport Limousine -bussi kulkee lentokentän ja Osakan keskustan välillä noin 30 minuutin välein. Junalla pääset nopeasti Kansai Airport Stationista Osakan päärautatieasemalle.

Kyllä, Kansain kansainvälisellä lentokentällä on hotelleja ja lentokentän lähettyvillä useita vaihtoehtoja, jotka tarjoavat majoitusta. Terminaalin läheisyydessä sijaitsevat hotellit ovat käteviä pitkien matkojen tai aikaisin aamulla lähtevien lentojen yhteydessä. Voit myös löytää lisää majoitusvaihtoehtoja lentokentältä.

Kansain kansainväliseltä lentokentältä löydät monipuolisia palveluita matkustajille. Tarjolla on mm. ravintoloita, kahviloita, kauppoja ja valuutan vaihtopisteitä. Lentokentällä on myös palveluita, kuten matkatavarasäilytys, tax-free ja langaton internet.

Kansain kansainvälisellä lentokentällä voit kuluttaa aikaa esimerkiksi tutustumalla erilaisiin kauppoihin ja alueisiin. Voit myös rentoutua kahvilassa tai nauttia aterian yhdessä monista ravintoloista. Jos etsit hiljaisempaa paikkaa, monet odotustilat ja lounge-tilat tarjoavat miellyttävän ympäristön odotusaikaan.

Samankaltaiset artikkelit