Ota yhteyttä!

Jäikö jokin mietityttämään tai haluat muuten olla meihin yhteydessä? Voit ottaa meihin yhteyttä vieressä olevalla lomakkeella!

Commercial inquiries: jesse (at) jessens.fi

Miksi Japaniin.com on olemassa?

Japaniin.com tarjoaa vinkkejä matkustajilta matkustajille. Haluamme kirjoittaa mielenkiintoisista aiheista, joista lukijamme saavat mahdollisimman paljon hyötyä heitä kiinnostavista aiheista. Keräämme sivuille blogitekstejä ja ohjeita Japanin eri kohteista ja hotelleista, joista meillä on tietoa ja kokemusta. Jatkamme verkkosivuston tekemistä säännöllisesti ja päivitämme jo olemassa olevia tekstejä. Mikäli et löydä artikkeleistamme juuri sinua kiinnostavia aiheita, voit aina kirjoittaa meille, jotta voimme tarjota aina parasta mahdollista tietoa sinulle!

Miksi sivuillamme on mainoksia matkanvaraussivulle?

Sivuillamme on esimerkiksi ebookers.fi ja booking.comin mainoksia, jotka vievät heidän sivuilleen. Verkkosivun ylläpitäminen tuo meille erilaisia kustannuksia. Mikäli lukijamme nauttivat sisällöstä ja varaavat seuraavan matkansa linkkiemme kautta, saa sivumme tästä pienen osuuden. Nämä varat käytetään sisällöntuotannon- ja laadun parantamiseen.