|

Osaka Aquarium – Ovi merenalaiseen maailmaan

Osaka Aquarium eli Osakan akvaario tunnetaan myös nimellä Kaiyukan. Se on yksi Japanin suurimmista ja vaikuttavimmista akvaarioista. Se sijaitsee Osakan kaupungissa. Tämä massiivinen nähtävyys tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua monenlaisiin merieläimiin ja ekosysteemeihin. Täällä voit kokea upean sukelluksen meren syvyyksiin ja oppia enemmän näiden ainutlaatuisten olentojen elinympäristöistä.

Kaiyukan, Osakan akvaario on yksi Japanin suurimmista.
Kaiyukan, Osakan akvaario on yksi Japanin suurimmista.

Akvaario kattaa useita kerroksia ja sen avulla voit vaeltaa eri elinympäristöjen läpi, alkaen rauhallisista rannikkoalueista aina tummiin syvänmeren syvyyksiin. Osaka Aquarium tarjoaa myös monia interaktiivisia näyttelyitä, joiden avulla sinä ja perheesi voitte koskettaa ja tutustua moniin lajeihin ensi käden.

Kun suunnittelet vierailua Osakan akvaarioon, muista varata riittävästi aikaa kiertääksesi kaikki sen tarjoamat näyttelyt. Tämä henkeäsalpaava kokemus antaa sinulle uudenlaisen arvostuksen meren elämästä ja sen merkityksestä maailmallemme. Näyttelyiden lisäksi voit nauttia erilaisista ravintoloista ja kaupoista, jotka sijaitsevat akvaarion ympärillä.

Osaka Akvaario Kaiyukan

Osaka Akvaario Kaiyukan on yksi maailman suurimmista ja vaikuttavimmista akvaarioista. Se sijaitsee Osakassa, Japanissa ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua monenlaisiin mereneläviin. Tässä osassa kerromme sinulle lyhyesti tästä upeasta paikasta ja sen keskeisistä nähtävyyksistä.

Keskeiset Nähtävyydet

 • Valashai: Kaiyukanin tunnetuin asukas on valtava valashai, joka ui elegantisti jättimäisessä Pacific Ocean -altaassa. Valashaista on tullut akvaarion symboli ja sen näkeminen lähietäisyydeltä on unohtumaton kokemus.
 • Hait ja rauskut: Osaka Akvaario Kaiyukan on koti monille eri hai- ja rauskulajeille. Voit nähdä laajan valikoiman haita, kuten tiikerihain, sahalaitahain ja neulahain. Rauskuista voit tutustua esimerkiksi manta- ja kotkarauskuihin.
 • Mantaray: Erityisen vaikuttava on majesteettinen olento on mantaray eli paholaisrausku, joka liikkuu sulavasti ja tyylikkäästi vedessä. Rauskujen kotina toimiva ”manta point” -alue on ehdoton käyntikohde akvaarion vieraille.

Kaiyukanin Osaka-akvaarion tarjoamat elämykset ovat näkemisen ja kokemisen arvoisia. Hauska ja opettavainen vierailu odottaa sinua ja pääset tutustumaan moniin ihmeellisiin mereneläviin. Toivotamme sinulle miellyttävää tutkimusmatkaa Osaka Akvaario Kaiyukanin upeaan maailmaan!

Avautumisajat Ja Hinnat

Osaka Aquariumissa voit nauttia erilaisista merielämistä ja kiehtovista näyttelyistä. Aukioloajat ovat yleensä klo 10:00 – 20:00, mutta tarkista aukioloajat aina virallisilta verkkosivuilta ennen vierailuasi, sillä ne saattavat muuttua vuodenajan ja arkipyheiden mukaan.

Sisäänpääsyn hinnat ovat seuraavat:

 • Aikuiset (yli 16-vuotiaat): 2300 jeniä eli noin 15 euroa.
 • Lapset (7–15-vuotiaat): 1200 jeniä eli noin 8 euroa.
 • Pienet lapset (4-6-vuotiaat): 600 jeniä eli noin 4 euroa.
 • Alle 4-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi

Jos vierailet Osaka Aquariumissa usein, harkitse vuosikortin hankkimista. Se voi säästää rahaa ja antaa pääsyn moniin erilaisiin tapahtumiin ja näyttelyihin, joita on tarjolla läpi vuoden. Mahdolliset alennukset voivat olla käytettävissä ryhmille, vanhuksille ja vammaisille, joten muista tarkistaa, onko sinulla oikeus alennettuun hintaan.

Saapuminen Osaka Akvaarioon

Osaka Akvaario sijaitsee kätevästi Osakako-asemalla, jonne pääsee helposti kansainväliseltä Kansain lentokentältä junalla tai bussilla. Tässä ohjeet, miten pääset perille.

Lentokentältä pääsee helpoiten junalla Osakan keskustaan. Ota Nankai Airport Express -juna Namba-asemalle, josta voit vaihtaa Chuo-metrolinjalle. Chuo-metrolinjalla matkusta Osakako-asemalle, joka on akvaarion lähin pysäkki.

Junalla:

 • Kansai International Airport – Namba: Nankai Airport Express -juna
 • Namba – Osakako: Chuo-metrolinja

Jos taas saavut Osakaan bussilla, onnistuu jatkoyhteys helpoiten Namba-asemalta, josta voit hypätä Chuo-metrolinjan kyytiin. Suuntaa edelleen Osakako-asemalle ja olet pian perillä akvaariossa.

Vinkki!

 • Osta ICOCA-kortti helpottamaan matkustamista Osakan julkisissa liikennevälineissä.
 • Japanilaiset junat ovat erittäin täsmällisiä, joten pidä huolta, että olet ajoissa asemalla.

Tervetuloa nauttimaan Osaka Akvaarion monista elämyksistä!

Eläimet ja näyttelyt

Osaka Aquariumissa voit ihailla monenlaisista ​​eläimistä. Valashait ovat yksi kohokohta ja ne asuvat maailman suurimmassa akvaarioaltaassa. Täällä näet myös pingviinejä, erityisesti ihanan rockhopper-pingviinin. Merileijonat ja hylkeet viihtyvät niille suunnitelluissa tiloissa ja tarjoavat hauskaa katseltavaa kaiken ikäisille.

Rengashylkeitä, kalifornianmerileijonia ja saukkoja löydät myös Osaka Aquariumista. Delfiinien esitykset ovat suosittuja koko perheelle ja lasten iloa on mukava seurata. Älä unohda pyöreähämähäkkikalojen mielenkiintoista ja vaikuttavaa näyttelyä.

Erikoisnäyttelyt

Näyttelyalueita on useita, joista osa keskittyy esimerkiksi Antarktikseen ja meduusoihin. Antarktiksen alueella jääkylmissä olosuhteissa eläviä pingviinejä voit seurata lähietäisyydeltä. Meduusanäyttelyssä taas voit hämmästellä niiden kauneutta ja herkkyyttä.

Muistathan:

 • Vieraile valashaialtaalla nähdäksesi vaikuttavat valashait
 • Käy pingviinien kotipesillä, erityisesti sympaattisten rockhopper-pingviinien luona
 • Nauti hauskoista hetkistä katsoessasi merileijonia, hylkeitä ja ottereita
 • Ihastele pyöreähämähäkkikalojen erikoisnäyttelyä
 • Tutustu Antarktiksen ja meduusanäyttelyiden saloihin

Nauti vierailustasi Osaka Aquariumissa ja anna sen monipuolisen eläinkunnan ihastuttaa sinua ja ystäväsi!

Tempozan Satamakylä

Tempozan Satamakylä on yksi Osakan suosituimmista turistikohteista. Täällä voit nauttia upeista nähtävyyksistä ja kokemuksista, kuten Tempozanin laiturialueesta, Tempozanin maailmanpyörästä, Osakan lahdesta ja jopa siirtyä Universal Studios Japaniin.

Tempozan Harbor Village on värikäs ja elinvoimainen alue, joka sijaitsee Osakanlahden huikeiden maisemien äärellä. Täällä pääset tutustumaan monipuoliseen kauppa- ja ruokatarjontaan ainutlaatuisissa liikkeissä ja ravintoloissa. Vieraillessasi alueella, älä unohda käydä Tempozanin maailmanpyörässä! Se on yli 100 metriä korkea ja sen huipulta voit ihastella huikeita näköaloja Osakan lahden alueelle.

Osaka Bay Area on tunnettu näyttävästä yöelämästään, lukuisista ostoskeskuksista ja jännittävistä teemapuistoista. Matkailijoille on alueella tarjolla monia virkistysmahdollisuuksia. Jännityksen ystävät voivat esimerkiksi käydä Universal Studios Japanissa, joka on vain lyhyen junamatkan päässä Tempozan satamakylästä. Tämä suosittu teemapuisto tarjoaa lukuisia huvipuistolaitteita, nähtävyyksiä ja kokemuksia, joiden innoittajana toimivat suositut Hollywood-elokuvat.

Temppankan käyttöön on helppo yhdistää käynti Osaka Aquarium Kaiyukan -säiliöön. Tämä massiivinen akvaario on yksi maailman suurimmista ja tarjoaa ainutlaatuisia näkökulmia moniin mereneläviin ja vesieläimiin. Vierailijat voivat viettää unohtumattoman päivän tutustuessaan erilaisiin akvaarioon asukkaisiin ja nauttimalla ympäröivästä satamakylän tunnelmasta.

Tempozan Satamakylä on ehdottomasti käymisen arvoinen kohde Osakassa. Alue tarjoaa niin nähtävyyksiä, elämyksiä kuin aktiviteetteja ja jättää jokaiselle vierailijalle unohtumattomia muistoja!

Vuosittaiset Tapahtumat

Osaka-akvaario tarjoaa monia vuosittain toistuvia tapahtumia, joista voit nauttia tutustuessasi kauniiseen merielämään.

Ensimmäinen tapahtuma, johon kannattaa osallistua, on Merieläinten juhla. Tässä juhlassa pääset näkemään merinisäkkäitä ja kaloja lähietäisyydeltä ja oppimaan niiden käyttäytymisestä. Tule paikalle ajoissa, jotta saat hyvän paikan seurata esityksiä!

Toinen suosittu tapahtuma on Yövalaistus. Akvaario muuttuu lumoavaksi paikaksi, kun sen valaistus muuttuu illan tullen ja merielämä saa uuden ulottuvuuden. Tummansininen valaistus luo rauhallisen tunnelman ja korostaa eläinten värejä eri tavalla.

Lisäksi voit osallistua seuraaviin tapahtumiin:

 • Merellinen ruokafestivaali: Nauti erilaisista merenelävistä valmistetuista herkuista ja opi samalla hyödyntämään kestävästi pyydettyjä raaka-aineita.
 • Meribiologi-seminaari: Kuuntele asiantuntijoiden puheenvuoroja merielämästä, säilytystoimista ja osallistu itse keskusteluun meribiologian ajankohtaisista teemoista.
 • Lasten meripäivä: Vie perhe mukaan tähän lapsille suunnattuun tapahtumaan, jossa lapsesi pääsevät oppimaan merielämän monimuotoisuudesta hauskasti ja ikimuistoisesti.

Osaka-akvaarion vuosittaisista tapahtumista löydät varmasti itsellesi mieluisia kokemuksia ja uutta tietoa merielämästä. Nauti vierailustasi tässä upeassa paikassa!

Lisäpalvelut Ja Nähtävyydet

Osaka Aquariumin vieressä on monia mukavia lisäpalveluita ja nähtävyyksiä. Tempozan Marketplace tarjoaa shoppailumahdollisuuksia ja herkullista ruokaa. Kokeile esimerkiksi Naniwa Kuishinbo Yokocho -alueella paikallisia erikoisuuksia ja japanilaista ruokaa.

Jos haluat nauttia upeista näkymistä, Tempozan Ferris Wheel tarjoaa hienoja meri- ja kaupunkinäkymiä ylhäältä. Pyörän korkein kohta on 112,5 metriä, joten sieltä voit nähdä Osaka Bayn koko komeudessaan.

Lisäksi voit käyttää Captain Line -venekyytiä kätevästi päästäksesi toiselle puolelle lahtea. Captain Line vie sinut muun muassa Universal Studios Japanin lähelle.

Muista tarkistaa etukäteen uutiset ja tapahtumat, jotta vältyt yllätyksiltä ja nautit vierailustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Myös TripAdvisor on hyvä apuväline suunnitella vierailua Osaka Aquariumiin ja sen lähistölle.

Tutustu siis rohkeasti kaikkiin lähialueen tarjoamiin elämyksiin ja palveluihin. Yhdistämällä Osaka Aquariumin vierailu näiden lisäpalveluiden ja nähtävyyksien kanssa saat varmasti mieleenpainuvan ja monipuolisen kokemuksen.

Interaktiivinen Alue

Osaka-akvaarion Interaktiivinen Alue on täydellinen paikka sinulle ja perheellesi tutustua merielämään lähietäisyydeltä. Tässä osiossa pääsette kokemaan monenlaisia interaktiivisia tehtäviä ja oppimaan samalla hauskoja faktoja meren asukkaista.

Ensimmäisenä tehtävänä on kosketusallas, jossa voit kokeilla erilaisia ​​merieläimiä, kuten merisiilejä, meritähtiä ja jopa pieniä haita! Tämä on hieno tilaisuus kokea, miltä nämä eläimet tuntuvat koskettaessa ja ymmärtää paremmin niiden ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Interaktiivisella alueella pääset myös tutustumaan:

 • Merten gigantit: Näyttely, joka esittelee valtavia mereneläviä, kuten valaita ja haita. Voit lukea niiden tärkeimmistä ominaisuuksista ja toiminnasta syvänmeren asukkaina.
 • Pelinurkkaus: Opeta lapsille meriympäristön suojelun tärkeyttä hauskojen pelien avulla. Tämä auttaa heitä ymmärtämään ympäristönsuojelun merkityksen seitsemän meren asukkaille.
 • Tietovisa: Testaa tietosi merielämästä ja oppi uusia, mielenkiintoisia faktoja erilaisista lajeista. Tulokset sijoitetaan tulostaululle ja voit vertailla osaamistasi muiden vierailijoiden kesken.

Kaikissa näissä tehtävissä korostetaan meriympäristön monimuotoisuutta ja sen herkkää ekosysteemiä. Interaktiivinen alue jättää sinulle varmasti unohtumattomia muistoja ja uutta tietoa merielämästä, jonka voit viedä kotiin ja jakaa ystäviesi sekä perheenjäsentenne kanssa. Anna siis mielikuvituksen lentää ja sukella Osaka-akvaarion Interaktiivisen alueen syvyyksiin!

Vinkkejä Osakaan

Tervetuloa Osakan kaupunkiin, joka sijaitsee upealla Osaka-lahdella ja tarjoaa monia mielenkiintoisia vierailukohteita! Yksi hienoimmista paikoista johon tutustua, on Osakan akvaario. Se sijaitsee viehättävässä Minato-kun kaupunginosassa.

Seuraavaksi pieni katsaus Osaka Aquariumiin ja sen ympäristöön. Täällä voit astua Tyynenmeren maailmaan ja nähdä sen upeat merieliöt. Tämä paikka palvelee myös matkailijoille, jotka saapuvat Osakan keskustasta kätevästi OCAT-terminaalista.

 • OCAT: Osaka City Air Terminal tarjoaa erinomaisen liikenneyhteydet Osakan akvaarioon. Hyppää junaan, bussiin tai taksiin ja nauti matkasta. Tutustu myös Tokion Tokyo City Air Terminaaliin.
 • Osaka-lahti: Tämä ainutlaatuinen alue on täynnä toimintaa ja antaa sinulle mahdollisuuden kokea aitoja japanilaisia nähtävyyksiä ja kulttuuria.
 • Minato-ku: Tämä kaupunginosa on tunnettu sen romanttisista rannoista, puistoista ja veneretkistä, joten voit nauttia päivästä ulkona akvaariovierailun jälkeen.

Osakan akvaario tarjoaa katsojille erilaisia eläinlajeja Tyynenmeren alueelta. Monet näistä eläimistä ovat ainutlaatuisia ja osa on paikallisia Osakanlahden alueilta. Akvaario on suunniteltu tarjoamaan kävijöille kiehtova kokemus suolahapolla eristetyissä altaissa, jotka kunnioittavat niiden asukkaiden alkuperäisiä elinympäristöjä.

Sen lisäksi, että pääset näkemään upeita merieläimiä, sinulla on myös mahdollisuus tutustua Osakan kaupunkiin entistä paremmin. Vieraile tunnetuissa kaupunginosissa, kuten Minato-ku, ja tutustu sen kulttuuriin. Toivotamme sinulle unohtumattoman kokemuksen Osakan akvaariossa ja kaupungissa!

Ruokailu

Osaka Aquariumin vierailun aikana herkuttele erilaisilla ruokavaihtoehdoilla, jotka tekevät matkastasi vieläkin mukavamman. Oletko valmis kokeilemaan erilaisia paikallisia makuja?

Takoyaki on ehdoton kokeiltava, kun vierailet Osakassa. Takoyaki on herkullinen syötävä, joka valmistetaan taikinasta, täytetään mustekalan paloilla ja paistetaan erikoisessa pannussa pallon muotoon. Pintakerroksen rapeuden ja sisäpuolen pehmeyden lisäksi nautit varmasti kastikkeesta ja bonitoksesta, joka ripotellaan ylhäältä päin takoyakin päälle. Etsi käsiisi lähin takoyaki-koju tutustuessasi akvaarioon ja nauti herkusta lämpimänä.

Jos haluat kokeilla jotain muuta kuin paikallista ruokaa, kiinalainen ravintola on myös loistava vaihtoehto. Osaka Aquariumin alueella on tarjolla useita kiinalaisia ravintoloita, joissa tarjotaan monipuolisia aterioita, kuten paistettuja nuudeleita, kanaa kung pao -tyyliin ja erilaisia kasvisvaihtoehtoja. Nämä ravintolat tyydyttävät varmasti makuhermosi samalla, kun nautit idästä tulevien herkkujen tunnelmasta.

Tietysti alueelta löytyy muitakin vaihtoehtoja, kuten kahviloita ja pikaruokapaikkoja, joista voit ostaa nopean aterian tai virkistävän juoman. Riippumatta siitä mitä suosikkiherkkusi on, Osaka Aquarium tarjoaa monipuolisen valikoiman ruokailuvaihtoehtoja, jotta voit nauttia unohtumattomasta kokemuksesta vatsa täynnä.

Yleistä akvaariosta

Osakassa sijaitseva akvaario on paikka, josta voit löytää monia ihania ja erilaisia mereneläviä. Tässä osiossa käydään läpi akvaarion hinta ja ruuhkaisuus, jotta tiedät mitä odottaa vierailultasi.

Kallis vai edullinen? Osaka Aquariumin pääsylippujen hinnat saattavat tuntua hieman kalliilta joillekin vierailijoille. Aikuisille lipun hinta on yleensä noin 25 €, kun taas lapsille lipun hinta on noin 12 €. Kuitenkin näiden hintojen avulla pääset tutustumaan yli 620 eläinlajiin, joten voimme sanoa, että se on hintansa arvoinen.

Ruuhkaisuus: Aquariumin suosio kuitenkin tarkoittaa, että se saattaa olla ajoittain ruuhkainen. Viikonloppuisin, erityisesti loma-aikoina akvaariossa on yleensä paljon ihmisiä. Välttääksesi ruuhkat, kannattaa suunnata paikalle heti aukioloaikojen alussa tai myöhemmin illalla. Arkipäivisin käynti voi myös olla hieman rauhallisempi.

Vaikka kustannukset ja ruuhkaisuus saattavat olla huolenaiheita joillekin, älä anna niiden estää sinua nauttimasta tästä kiehtovasta merenalaisesta maailmasta, jonka Osaka Aquarium tarjoaa. Tämä ainutlaatuinen kokemus jää varmasti mieleen ja saatat oppia uusia asioita meren ihmeistä!

Tarjoukset

Osaka-akvaario tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja kokemuksia, jotka vievät sinut syvälle meren maailmaan. Tässä osiossa kerrotaan erilaisista tarjouksista, joita akvaario tarjoaa kävijöilleen.

Sisäänpääsy-lippujen hinnat on porrastettu iän mukaan, ja voit valita oman ikäryhmäsi mukaan sopivan lipun.

 • Aikuiset: 2400 yen
 • Lapset (7-15 vuotta): 1200 yen
 • Pienet lapset (4-6 vuotta): 600 yen

Akvaario tarjoaa myös erilaisia ryhmäalennuksia, jotka kannattaa hyödyntää, jos vierailet paikassa suuremman seurueen kanssa. Ryhmäalennukset ovat voimassa, kun ryhmässä on vähintään 15 henkilöä.

Osaka-akvaario tarjoaa myös vuosikortteja niille, jotka haluavat vierailla siellä useammin. Vuosikortin hinta on 7700 yen aikuisille ja 3850 yen lapsille. Vuosikortilla voit vierailla akvaariossa niin monta kertaa kuin haluat vuoden aikana.

Eräs Osaka-akvaarion tunnetuimmista näyttelyistä on [展示], joka esittelee monenlaisia mereneläviä. Tässä näyttelyssä pääset tutustumaan muun muassa valtaviin valaisiin, värikkäisiin koralliriuttoihin ja kiehtoviin merenpohjan asukkeihin. Se on ehdottomasti käymisen arvoinen kohde akvaarion sisällä.

Akvaarion yhteydessä on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joten voit nauttia herkullisista aterioista ja virvokkeista vierailusi aikana. Lisäksi sieltä löytyy lahjatavarakauppoja, joista voit hankkia itsellesi tai läheisillesi mukavia muistoja vierailustasi.

Vieraile siis Osakan akvaariossa ja sukella syvälle meren maailmaan!

Aqua Portti

Aqua Portti on Osakan akvaarion helmi, jossa pääset tutustumaan monenlaisiin kiehtoviin vesieläimiin ja kasveihin. Täällä sinulle avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä läheltä eri merien ja jokien asukkaita.

Tämän osaston alussa kohtaat Aqua Gaten, joka toimii lähtöpisteenä akvaarion ihmeelliseen maailmaan. Aqua Gaten kohokohtana on tunnelmallinen vesiseinä, joka herättää uteliaisuutesi ja houkuttelee sinut sukeltamaan mukaan seikkailuun.

Japan Forest alueella pääset imeytymään japanilaiseen luontoon, joka on täynnä eksoottisia eläimiä ja kasveja. Täällä voit nähdä värikkäitä kaloja, upeita akvaarioiden suunnitteluelementtejä ja tutustua, miten Japanin luonto kunnioittaa eri ekosysteemejä.

Hyödynnä Aqua Porttin tarjoamat tiedot ja opasteet oppiaksesi lisää näistä kiehtovista lajeista ja niiden elinympäristöistä. Muista, että ystävällinen ja kunnioittava suhtautuminen luontoon on tärkeää kestävän tulevaisuuden turvaamiseksi.

Aqua Portti on loistava tilaisuus sukeltaa syvemmälle elämän monimuotoisuuteen tässä ihanassa Osakan akvaariossa. Nauti seikkailustasi akvaariossa ja anna sen rikastaa ymmärrystäsi sekä arvostustasi kaikkia niitä uskomattomia lajeja kohtaan, joita tämä maailma tarjoaa.

Tiedon Lähteet

Tiedon etsiminen Osaka Aquariumista voi olla helpompaa, kun tiedät mistä etsiä. Tässä muutama vinkki, joiden avulla voit löytää tarvitsemasi tiedon englanniksi.

 • Virallinen verkkosivu: Voit vierailla Osakan akvaarion englanninkielisellä verkkosivustolla, josta löydät runsaasti tietoa akvaariosta, sen asukkaista ja vierailuun liittyvistä tiedoista.
 • Matkailusivustot: Nettisivut, jotka keskittyvät matkailuun ja nähtävyyksiin Japanissa, tarjoavat usein yksityiskohtaisia tietoja Osakan akvaariosta. Näiltä sivuilta saat tietoa esimerkiksi lipun hinnoista, aukioloajoista ja erikoistapahtumista.
 • Sosiaalinen media: Seuraamalla Osakan akvaarion sosiaalisen median tilejä, kuten Facebook, Twitter ja Instagram saat ajankohtaista tietoa uusista asukkaista, tapahtumista ja tarjouksista.

Lähde myös valmistautuneena vierailulle. Seuraavat vinkit voivat parantaa kokemustasi:

 • Opaskirjat: Harkitse englanninkielisen opaskirjan hankkimista tai vuokraamista, jos haluat oppia lisää akvaarion merieläimistä ja Osaka-alueesta.
 • Audioguide: Osakan akvaarion äänikierros on saatavilla monella eri kielellä, mukaan lukien englanti. Se voi tehdä vierailusta entistä informatiivisemman ja nautittavamman.
 • Opastetut kierrokset: Joissakin tapauksissa saatat löytää englanninkielisiä opastettuja kierroksia, jotka esittelevät akvaarion ja sen asukkaat sinulle yksityiskohtaisemmin.

Onnea matkaan ja nauti vierailustasi Osakan akvaariossa!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Pääsylippujen hinnat vaihtelevat iän mukaan. Aikuisille lippujen hinta on noin 2 300 jeniä, kun taas lapsille hinta laskee. Perhelippuja ja ryhmätarjouksiakin on saatavilla.

Osaka Akvaariossa voi vierailla ympäri vuoden, mutta suosittelemme välttämään ruuhka-aikoja, kuten japanilaisia lomapäiviä ja koulujen loma-aikoja. Aamupäivät ja myöhäiset illat ovat yleensä vähemmän ruuhkaisia.

Osaka Akvaariossa on laaja valikoima erilaisia meri- ja jokieläimiä, kuten valtameren haita, rauskuja ja meduusoja. Voit myös nähdä erilaisia eksoottisia makeanveden kaloja ja nisäkkäitä, kuten kapibaroja ja saukkoja.

Pääset Osaka Akvaarioon helposti julkisilla liikennevälineillä. Metro on kätevä tapa matkustaa ja voit nousta pois Osakako-asemalla, joka sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä akvaariosta.

Kyllä, Osaka Akvaariossa on useita ruokapaikkoja, joista valita. Voit nauttia japanilaisista herkuista ja kansainvälisistä vaihtoehdoista. Lisäksi alueelta löytyy kevyitä välipaloja, että täyttäviä aterioita.

Voit ostaa liput etukäteen verkossa tai paikan päällä. Suosittelemme ostamaan liput etukäteen, sillä se voi säästää aikaa ja vaivaa saapuessasi akvaarioon.

Samankaltaiset artikkelit