Osakassa sijaitseva Umeda Sky Building on viihdekeskus kaupungin yllä.

Umeda Sky Building – Viihdekeskus Osakan kaupungin yllä

Umeda Sky Building on huomiota herättävä maamerkki Osakan kaupungin siluetissa. Se on kahden korkean tornin kompleksi, joka tunnetaan erityisesti futuristisesta arkkitehtuuristaan. Tämä rakenne ei vain kohoaa korkealle kaupungin ylle, vaan se on myös tunnettu upeasta näköalastaan, jota voit ihailla rakennuksen huipulla sijaitsevasta näköalatasanteesta, joka tunnetaan nimellä Kuchu Teien Observatory.

Rakennus on suunniteltu siten, että se yhdistää kaksi 173 metriä korkeaa tornia siltaa muistuttavalla rakennelmalla, joka sijaitsee tornien huipulla. Tämä yhdistävä rakennelma sisältää useita nähtävyyksiä, kuten näköalatasanteen josta on 360 asteen näköala Osakan kaupunkiin ja sen ympäristöön. Umeda Sky Building on tunnettu myös sen ainutlaatuisesta lasihissistä ja liukuportaista, jotka tarjoavat vieraille jännittävän kokemuksen jo matkalla näköalatasanteelle.

Rakennuksen suunnitteli arkkitehti Hiroshi Hara, ja se valmistui vuonna 1993. Siitä lähtien Umeda Sky Building on ollut suosittu kohde niin paikallisille kuin kansainvälisillekin vierailijoille. Lisäksi rakennus tarjoaa toimistoja ja liike- ja ruokailutiloja, jotka palvelevat kaupunkilaisten arkipäivän tarpeita. Ympäröivä alue tunnetaan laajasta valikoimastaan ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita, tekee Umeda Sky Buildingista täydellisen lähtöpisteen tutustuttaessa Osakaan.

Umeda Sky Building rakennus

Umeda Sky Building on maamerkki, joka sijaitsee Osakan liike-elämän sydämessä. Tämä rakennus korostaa Osakan kaupungin arkkitehtuurista innovaatiota ja modernia suunnittelua. Rakennus on valmistunut vuonna 1993 ja se on korkeudeltaan 173 metriä. Kerroksia rakennuksessa on 40.

Osakan Umeda Sky Buildingissa on otettu huomioon ympäristöystävällisyys, joten se ei ole pelkästään nähtävyys vaan myös esimerkki kestävästä arkkitehtuurista. Sen kautta pääset kokemaan kaupungin dynaamisen tunnelman ja innovatiivisen hengen.

Kuvassa Osakassa sijaitseva Umeda Sky building.

Arkkitehtuuri ja historia

Umeda Sky Building on luotu Hiroshi Haran visionäärisen suunnittelun tuloksena. Se valmistui vuonna 1993 ja on yksi tunnetuimmista maamerkeistä Osakassa, Japanissa. Rakennus edustaa aikakautta, joka on tunnettu ajattomasta arkkitehtuuristaan ja se täyttää Showa-kauden rakentamisen esteettiset vaatimukset.

Rakennuksen suunnittelu

Umeda Sky Buildingin, joka on tunnettu maamerkki Osakan kaupungissa Japanissa, on suunnitellut arkkitehti Hiroshi Hara. Hän on merkittävä hahmo japanilaisessa arkkitehtuurissa ja hänellä on maine innovatiivisista suunnitteluista, jotka yhdistävät modernin estetiikan perinteiseen japanilaiseen kulttuuriin. Hänen töihinsä kuuluu myös Kioton asema, joka on yksi Japanin suurimmista ja näyttävimmistä rautatieasemista.

Arkkitehti Haran design filosofian mukaan rakennus tarjoaa ainutlaatuisen visuaalisen kokemuksen sekä ulkoa että sisältä katsottuna. Umeda Sky Building koostuu kahdesta 173 metriä korkeasta tornista, jotka yhdistää huipulla sijaitseva ”Floating Garden Observatory”. Ilmaobservatoriossa voi nauttia 360 asteen näkymistä yli Osakan.

Haralle tyypillistä on myös ihmisläheisyys ja yhteisöllisyyden korostaminen suunnittelussa. Umeda Sky Building tarjoaa paitsi toimistorakennusten tiloja, mutta myös monipuolisia palveluita kuten ravintoloita ja näköalapaikkoja, jotka ovat avoimia yleisölle. Rakennuksen jalusta toimii kohtaamispaikkana sadoille ihmisille päivittäin, jossa myös esteettömyys on huomioitu.

Sijainti ja saavutettavuus

Umeda Sky Building sijaitsee Osakassa. Se on helposti saavutettavissa useita kulkuneuvoja käyttäen, kuten junalla tai bussilla. Osakan asema on tärkein asema Osakassa, josta myös Umesa Sky Buildingille on hyvät kulkuyhteydet.

Umeda Sky Buildingiin pääsee kätevästi myös maanalaisia käytäviä pitkin, jotka yhdistävät rakennuksen lähialueiden asemiin ja palveluihin. Kun saavut alueelle, rakennuksen siluetti erottuu selkeästi. Löytääksesi perille, seuraa opaskylttejä, jotka ohjaavat sinut suoraan kohteeseen.

Shinkansen kaukojunilla voit myös liikkua Shin-Osakan asemalle, joka on noin 15 minuutin päässä metrolla. Vaihda Osaka metron Midosuji-linjalle päästäksesi Osakan asemalle.

Matkaajat voivat saapua Kansain kansainväliselle lentokentälle, josta on suora junayhteys Osakan asemaan. Tuolta julkinen liikenne toimii hyvin esimerkiksi Osakan asemalle ja kohteen läheisyyteen

Läheiset asemat

Umeda Sky Building sijaitsee kätevästi Osakan junayhteyksien solmukohdassa. Tämä ainutlaatuinen maamerkki on lähellä useita asemia, joiden kautta pääset sujuvasti matkustamaan eri puolille Osakaa ja sen ympäristöä.

Osakan asemalta on vain noin 10 minuutin kävelymatka Umeda Sky Buildingille. Voit käyttää esimerkiksi JR Tokaido, JR Kyoto, JR Kobe ja JR Takarazuka linjoja. Voit myös halutessasi kävellä kohteeseen Umedan asemalta, josta Umeda Sky Buildingille on noin seitsemän minuutin kävelymatka. Voit käyttää esimerkiksi Hankyu ja Hanshin linjoja.

Lisäksi lähellä on metroasemia, jotka tarjoavat helpon pääsyn Osakan metropolialueelle. Näitä ovat esimerkiksi Higashi-Umedan asema sekä Nishi-Umedan asema. Näiltä molemmilta on asemilta on alle 12 minuutin kävelymatka Umeda Sky Buildingille.

Liikkuminen rakennuksessa

Umeda Sky Building on kaksitorninen pilvenpiirtäjä Kitan alueella. Rakennuksessa navigointi on tehty sujuvaksi. Kun saavut rakennukseen, sinua tervehtii avarasti suunniteltu aula, josta löytyy useita hissejä kerrosten väliseen liikkumiseen. Voit myös halutessasi valita myös portaat.

Kattotasanteen kulkusillat yhdistävät tornit toisiinsa ja tarjoavat ainutlaatuiset näkymät kaupunkiin. Siltojen lattiat ovat osittain lasia, mikä luo elämyksellisen kokemuksen kävellessäsi tornista toiseen.

Palvelut ja viihde

Umeda Sky Building tarjoaa monipuoliset palvelut ja viihdemahdollisuudet. OCAT, eli Osaka City Air Terminal, sijaitsee rakennuksen lähellä ja tarjoaa sujuvat liikenneyhteydet, mukaan lukien lentokenttäbussit. OCAT:iä voisi verrata hyvin Tokiossa sijaitsevaan T-CAT:iin.

Rakennuksessa on useita ravintoloita eri kerroksissa, jotka tarjoavat monenlaisia makuelämyksiä, olipa kyseessä sitten japanilainen, italialainen tai ranskalainen keittiö. Sky Lounge Stardust antaa sinulle mahdollisuuden ihailla kaupungin valoja yläilmoista samalla kun nautit juomasta.

Löydät myös viihtyisän kahvilan, jossa voit rentoutua hetken kahvikupin ääressä. Lukuisat kaupat tarjoavat mahdollisuuden shoppailuun ja voit ostaa niistä esimerkiksi matkamuistoja tai paikallisia herkkuja.

Palvelut ovat kattavat, sisältäen muun muassa turisti-informaation ja vuokrattavat kokoustilat. Rakennuksessa toimii myös museo, jossa voit tutustua historiallisiin näyttelyihin.

Jos taas olet kiinnostunut taiteesta, Umeda Sky Buildingin taidemuseo tarjoaa näyttelyitä, joissa on esillä korkeatasoista taidetta. Markkinat ja Showa Retro Shopping Street Takimikoji puolestaan vievät sinut nostalgiselle matkalle menneeseen Japaniin.

Käy Umeda Skybldg Gallery Shopissa hankkimassa yksilöllisiä taideteoksia tai muistoesineitä. Elokuvan ystäville Cine Libre tarjoaa tilaisuuden nauttia laatuelokuvista. Lisäksi voit kokea kulttuurisia elämyksiä vaihtelevien tapahtumien ja työpajojen kautta.

Ravintolat ja kahvilat

Umeda Sky Building tarjoaa monipuolisen valikoiman ruokailuvaihtoehtoja, jotka sopivat kaikkiin makuun ja budjetteihin. Rakennuksen ylimmissä kerroksissa sijaitsee Takimi-Koji, ravintoloiden katu, joka jäljittelee 1920-luvun Osakan tunnelmaa. Täältä löydät useita perinteisiä japanilaisia ravintoloita, jotka tarjoavat sydämellisiä ruokia. Tenku no Noen ravintola tarjoaa tuoreita salaattiannoksia omasta puutarhastaan. Mikäli sinua houkuttelee kansainväliset maut, voitte suunnata Furin Kazan ravintolaan, joka tarjoilee hienostuneita ranskalaisia herkkuja.

Kenties makeannälkään tai pikaisille kahvihetkille, Sky 40 Café tarjoaa laajan valikoiman kahveja, leivonnaisia ja välipaloja. Jos haluat rentoutua ja ihailla näkymiä, Stellar Garden on kattobaari jossa voit nauttia cocktaileja ja kevyitä naposteltavia.

Ostokset

Umeda Sky Buildingin alueella voit kokea ainutlaatuisia ostosmahdollisuuksia. Alueen kaupat tarjoavat monenlaisia tuotteita, aina muodikkaista asusteista perinteisiin japanilaisiin matkamuistoihin.

Kun etsit laatua ja erityisartikkeleita, käy alueen valikoiduissa liikkeissä. Tutustu käsintehtyihin esineisiin ja paikallisiin erikoisuuksiin, jotka edustavat japanilaista kulttuuria ja estetiikkaa. Voit myös löytää jotain ainutlaatuista ja erityistä, joka kertoo Umeda Sky Buildingin ja sen ympäristön tarinaa.

Näköalapaikka ja puutarha

Umeda Sky Buildingin huipulta löydätte Kuchu Teien Observatorion, mikä tarkoittaa kirjaimellisesti ilmassa leijuvaa puutarhaa, observatoriota. Se on suunniteltu tarjoamaan 360 asteen avoimen ilman kattonäkymä, josta voit ihailla Osakan kaupunkimaisemaa.

Observatorio koostuu sisä- ja ulkotiloista. Sisätiloissa voit nähdä kaupunkia laajaikkunoiden kautta. Ulkoalueella, Sky Walkilla voit kävellä ja kokea kaupungin katujen pulssin yläpuolelta. Osakan panoraamanäkymät ulottuvat kauas ja hyvinä päivinä voit nähdä Awajin saaren.

Kuchu Teien tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, jossa yhdistyvät luonto ja moderni arkkitehtuuri. Puutarha ja vesielementit tuovat rauhoittavaa vastapainoa vilkkaaseen kaupunginäkymään, mikä tekee paikasta täydellisen sekä rentoutumiseen että valokuvien ottoon.

Saapuessa ilta-aikaan, Osakan kaupunkimaisema muuttuu eläväksi valomereksi. Kuchu Teien observatoriossa voit kokea päivän ja yön vaihtelut kaupungin yllä, ja kokea Osakan aivan uudesta näkökulmasta.

Kuchu Teien observatorio

Kuchu Teien observatorio sijaitsee Japanissa, Osakan kaupungissa olevassa Umeda Sky Building -rakennuksessa. Observatorio tarjoaa 360 asteen näkymät kaupunkiin 173 metrin korkeudesta. Tämä paikka on tunnettu Ilmakäytävänä, joka antaa sinulle tunteen kävellä ilmassa.

Tämä käytävä on auki päivittäin klo 9:30-22:30 välillä. Sade tai muu huono sää voi vaikuttaa aukioloaikoihin. Kohteeseen on lipunmyynti ja liput maksavat 1500 jeniä aikuiselta ja 700 jeniä lapselta. Viimeiset liput myydään 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

Vesistöjen ja luonnon näkymä

Umeda Sky Buildingin huipulta avautuu henkeäsalpaava näkymä ympäröivään luontoon ja vesistöihin. Tornien 173 metrin korkeudesta voit ihailla luonnon ja kaupungin saumatonta liittoa.

Yodo joki virtaa rakennuksen lähellä, kutoen vettä ja vihreyttä Osakan urbaaniin maisemaan. Jokea pitkin suuntaavat katseesi kohtaavat vihreitä rantoja ja kaupunkilaisten suosimia virkistysalueita.

Suositun näköalatasanteen, Kuchu Teien Observatoryn läpi siirtyessäsi huomaat, kuinka Osakan lahti erottuu silmiesi edessä. Vesialueen laajuus ja sinisen eri sävyt korostuvat, kun aurinko heijastuu veden pinnasta.

Luonnonympäristössä kiinnität huomiosi välittömästi Minoon kansallispuistoon. Tämä luonnonsuojelualue kohottaa reheviä metsiään kaupungin pohjoispuolella, tarjoten rauhoittavan vastapainon metropolin sykkeelle.

Usein kysytyt kysymykset

Umeda Sky Buildingin näköalatasanteen pääsymaksu on aikuisille 1500 jeniä ja lapsille alennettu hinta.

Voit saapua Umeda Sky Buildingille monilla julkisilla kulkuvälineillä. Lähin rautatieasema on Osaka-Umedan asema, josta voit kävellä rakennukseen noin 10 minuutissa.

Umeda Sky Building on auki viikonloppuisin sekä useimpina juhlapyhinä. Kuitenkin, aukioloajat voivat vaihdella, joten suosittelemme tarkistamaan aukioloajat etukäteen.

Lähistöltä löytyy useita ravintolavaihtoehtoja, jotka tarjoavat paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja. Rakennuksen alakerrasta löydät ruokakojut, kun taas ylemmissä kerroksissa sijaitsee hienostuneempia ravintoloita panoraamanäkymillä.

Kyllä, voit ostaa liput etukäteen verkosta tai lippuautomaateista, jotka löytyvät rakennuksen ala-aulasta.

Umeda Sky Building järjestää näköalatasanteellaan erilaisia erityistapahtumia, kuten konsertteja, valonäytöksiä ja sesonkikohtaisia tapahtumia. Tarkista ajankohtaiset tapahtumat etukäteen heidän viralliselta verkkosivultaan.

Samankaltaiset artikkelit