|

Tokio City Air Terminal eli T-CAT – Nopeasti lentokentälle ja takaisin Tokiossa

Tokion kaupungin lentoterminaali (Tokyo City Air Terminal) tunnetaan myös nimellä T-CAT, joka sijaitsee Suitengumaen alueella, lähellä Nihonbashiin liikealuetta. Tämä keskeinen sijainti tekee matkustamisesta Tokiossa entistä sujuvampaa, tarjoten erinomaiset yhteydet eri puolille kaupunkia julkisen liikenteen avulla.

Matka Tokioon saattaa aluksi tuntua vaikealta, mutta T-CAT:n avulla navigointi kaupungin sisällä helpottuu huomattavasti. Terminaali tarjoaa sujuvat yhteydet suosituimpiin turistikohteisiin sekä helpon pääsyn moniin hotelleihin ja ostosalueisiin. Lisäksi voit hyödyntää viereisiä metro- ja bussiasemia, jotka yhdistävät sinut tehokkaasti Tokion eri alueisiin.

Tokion kaupungin lentoterminaali on paitsi kätevä, mutta myös mukava paikka odottaa seuraavaa liikenneyhteyttä. Terminaalin sisältä löytyy monia ravintoloita, kahviloita ja kauppoja, joten voit helposti viettää aikaa ostoksilla tai nauttien paikallisista herkuista ennen matkaasi eteenpäin. Olitpa sitten ensikertalainen tai kokenut Tokion matkailija, T-CAT:n hyödyntäminen tekee vierailustasi entistä mielekkäämmän ja helpomman kokemuksen.

T-Catin, eli Tokyo city air terminalin bussit lähtevät rakennuksen toisesta kerroksesta. Kuva otettu sisäänkäynnin ulkopuolelta.
T-Catin, eli Tokyo City Air Terminalin bussit lähtevät rakennuksen toisesta kerroksesta. Kuva otettu sisäänkäynnin ulkopuolelta.

T-CAT:n sijainti

T-CAT eli Tokio City Air Terminal sijaitsee Chuo-kun alueella, lähellä Hakozaki-liittymää. Se on erinomaisella paikalla, sillä se on yhdistetty Shuto-moottoritien Mukojiman- ja Fukagawn reitteihin. Tämä tekee matkustamisesta nopeaa ja vaivatonta, koska voit hyödyntää näitä reittejä päästäksesi helposti eri puolille Tokiota.

Lisäksi T-CAT:n lähellä on Suitengumae-asema, joka tarjoaa helpon pääsyn julkisiin liikennevälineisiin. Asema on vain lyhyen kävelymatkan päässä T-CAT:tä, joten matkustajat voivat helposti yhdistää lentokenttäkuljetukset ja paikallisliikenteen.

T-CAT:n sijaintiin liittyvät tärkeät kohteet:

 • Chuo-ku, joka on yksi Tokion erillisalueista.
 • Hakozaki-liittymä, joka on tärkeä solmukohta Tokiossa.
 • Shuto-moottoritien Mukojima- ja Fukagawa-reitit, jotka yhdistävät T-CAT eri puolille kaupunkia.
 • Suitengumae-asema, joka mahdollistaa helpon liikkumisen paikallisen liikenteen avulla.

Tämän ansiosta T-CAT on erinomainen valinta niin paikallisille kuin kansainvälisillekin matkustajille, joiden on liikuttava nopeasti ja tehokkaasti Tokion alueella.

Chuo-Ku

Chuo-Kun alue on yksi Tokion vilkkaimmista ja monipuolisimmista alueista. Täällä sijaitsee Tokio City Air Terminal (T-CAT), joka tarjoaa sujuvat yhteydet eri puolille kaupunkia ja lentokentille. Tämä alue on täynnä toimistotiloja, ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja kulttuurisia nähtävyyksiä, jotka tekevät siitä erinomaisen paikan sekä matkailijoille että liikematkustajille.

Käydessäsi Chuo-Kun alueella, huomaat sen ainutlaatuisen tunnelman. Täällä voit kokea vanhan ja uuden Tokion sulautumisen, sillä alueella on sekä historiallisia että moderneja rakennuksia. Lisäksi Chuo-Kun alueelta löytyy laaja valikoima erilaisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, kuten:

Ginza

Ginza on tunnettu ostosalue, joka tarjoaa runsaasti korkeatasoisia putiikkeja, gallerioita ja tavarataloja. Täällä voit löytää niin kansainvälisiä brändejä kuin paikallisia designereita.

Tsukiji

Tsukiji on historiallinen kalamarkkina, joka on avoinna joka päivä. Se tarjoaa mahdollisuuden tutustua japanilaiseen kalaherkkujen maailmaan.

Kabuki-za

Kabuki-za tunnetaan Kabuki-teatterin kotina, jossa voit ihailla perinteistä japanilaista teatteria ja taidekäsityötä.

Hamarikyu-puutarha

Tämä kaunis puisto tarjoaa rauhallisen keitaan keskellä vilkasta kaupunkia. Se on suosittu paikka niin paikallisten kuin turistien keskuudessa.

Tokio City Air Terminalin kautta matkustaville tarjotaan monenlaisia palveluita, kuten bussiyhteydet, rautatieasemat, taksipysäkit, vuokra-autopalvelut ja lentokenttälounge. Nämä palvelut helpottavat matkailijoiden liikkumista alueella ja takaavat miellyttävän kokemuksen.

Chuo-Ku alue on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde, jos haluat kokea Tokion monipuolisuuden ja vilinän. Tutustu kaikkiin Tokion nähtävyyksiin sivuiltamme.

Hakozakin risteys

Hakozakin risteys on yksi Tokion kaupungin T-CAT terminaalin tärkeimmistä osista. Terminaali sijaitsee Hakozakin alueella, joka on tunnettu monista liikenneväylistä sekä julkisen liikenteen solmukohdista.

Terminaali palvelee sekä kotimaisia että kansainvälisiä matkustajia, ja se on suunniteltu helpottamaan heidän kulkuaan Tokion keskustan ja lentokentän välillä. Täällä voit käyttää monia erilaisia liikennevälineitä, kuten:

 • Junat,
 • Bussit ja
 • Taksit.

Hakozakin Risteys tarjoaa myös laajan valikoiman ravintoloita, kahviloita ja muita palveluita, joiden avulla voit rentoutua ja nauttia ajasta ennen matkaa tai saapuessasi Tokioon. Nämä palvelut sisältävät:

 • Viihtyisät odotusalueet,
 • Ostosmahdollisuudet ja
 • Matkatavaroiden säilytyksen.

Tokion kaupungin T-CAT terminaalin ja Hakozakin risteys tekevät yhteistyötä useiden eri liikennealan yritysten kanssa varmistaakseen laadukkaan ja sujuvan matkan kaikille matkustajille. Näihin yrityksiin kuuluvat muun muassa JR East, Toei Metro ja Tokio Monorail.

Tehokas ja monipuolinen liikennejärjestelmä on avainasemassa Tokion kaupungin T-CAT terminaalin menestyksessä. Hakozakin risteys tervehtii sinua toivottaen erinomaista matkaa, ja se on oikea paikka aloittaa Tokion rikas ja monipuolinen matka. Lue lisää Tokion metrosta täältä.

Mukojiman reitti

Mukojiman reitti on yksi tärkeistä liikenneyhteyksistä Tokion kaupunkikeskuksessa. Tämä reitti yhdistää eri alueet ja tarjoaa helpon pääsyn moniin kaupungin keskeisiin kohteisiin. Seuraavaksi kerromme sinulle tärkeimmät asiat Mukojiman reitistä.

Reitin varrella on monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja palveluita. Voit vierailla historiallisilla alueilla, kuten Asakusa ja Ueno Park, jotka sijaitsevat lähellä Mukojiman aluetta. Näiden lisäksi alueella on useita taidemuseoita, ostoskeskuksia ja ravintoloita, joiden ansiosta voit nauttia monipuolisista kulttuuri- ja vapaa-ajan mahdollisuuksista.

Julkisen liikenteen suhteen Mukojiman reitti on hyvin saatavilla. Reitin varrella on useita raitiovaunu-bussi- ja metroasemia, mukaan lukien Higashi-MukojimaSarue ja Takashimadaira asemat. Näiden vaihtoehtojen avulla voit matkustaa tehokkaasti ympäri kaupunkia.

Liikenneolosuhteiden osalta on myös huomioitava, että Mukojiman reitti voi olla ruuhkainen erityisesti keskustan alueella. Siksi on hyvä varautua hieman ylimääräiseen aikaan matkoihin, jos liikut ruuhka-aikoina.

Turvallisuuden näkökulmasta sinun ei tarvitse olla huolissasi matkustaessasi Mukojima Reitillä. Tokio on yksi maailman turvallisimmista suurkaupungeista, ja se pätee myös tämän reitin kohdalla.

Fukagawan reitti

Tokion kaupungin T-CAT terminaali sijaitsee Fukagawan alueella. Täällä voit käyttää erilaisia liikennevälineitä saapuessasi Tokioon tai poistuessasi kaupungista. Avainasemalla on sujuva yhteys useisiin Tokion julkisen liikenteen muotoihin.

Ensinnäkin, T-CAT terminaalin vieressä on Tokyo Metro Tozai-linja, jonka avulla voit helposti tutustua muihin kaupunginosiin. Voit hyödyntää nopeita ja mukavia metrojunia, jotka kuljettavat matkustajia eri puolille kaupunkia.

Lisäksi voit kuljettaa pyörätuolilla apua tarvitsevia matkustajia Airport Limousine-bussien ansiosta. Ne tarjoavat suoran yhteyden Hanedan lentokentälle ja Naritan kansainväliselle lentokentälle. Bussit ovat mukavia ja turvallisia, ja niissä on tilaa matkatavaroille sekä pyörätuoliystävällinen tila.

T-CAT terminaalin alueella on myös mahdollisuus vuokrata auto käytettäväksi Tokion sisä- ja ulkopuolella. Car Rental -palveluiden avulla voit valita monenlaisista automalleista mieltymyksesi mukaan ja suunnitella oman reitin vapaasti ilman julkisen liikenteen rajoituksia.

Fukagawa reitin alueelta löytyy lisäksi useita ravintoloita, joissa voit nauttia niin paikallista kuin kansainvälistäkin ruokaa. Voit valita sushista rameniin, yrityskahviloihin ja pikaruokaan. Näin matkan aikana nälkä ei pääse yllättämään sinua.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Fukagawan reitti tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet ja palvelut sekä saapuville että lähteville matkustajille. Ne varmistavat sujuvan ja mukavan matkan kokemuksen aina Tokioon saapuessasi tai sieltä lähtiessäsi.

Kuljetuspalvelut

Tokion kaupungin lentokenttäterminaalin kuljetuspalveluihin kuuluu useita vaihtoehtoja. Airport Limousine ja Limousine Bus ovat ylellisiä bussipalveluita, jotka vievät sinut suoraan Hanedan ja Naritan lentokentiltä majoituspaikkaasi tai päinvastoin. Bussit ovat mukavia, tilavia ja niissä on ilmastointi, sekä ilmainen Wi-Fi.

Taksit ovat nopea ja kätevä tapa siirtyä lentokentältä hotellille tai muuhun määränpäähän Tokiossa. On olemassa monia taksipalveluita, jotka palvelevat molempia lentokenttiä ja saapumisalueiden ulkopuolella on taksiasemat, joista voit nousta kyytiin.

Airport Transport Service tarjoaa luotettavampia ja kalliimpia vaihtoehtoja matkustamiseen kuin perinteiset taksit. Tämä kattaa kuljetuspalvelun tilausautomalleilla ja minibussikuljetuksilla, jotka sopivat hyvin suuremmille ryhmille tai matkailijoille, jotka haluavat lisämukavuuksia ja turvallisempaa matkustamista.

Tokion kaupungin lentokenttäterminaaliin pääsee myös N’EX-junalla (Narita Express), joka kulkee Naritan lentokentän ja Tokion välillä. Se on nopea ja mukava tapa siirtyä lentokentältä kaupunkiin, ja junat ovat tarkoitettu erityisesti lentomatkustajille, joten ne tarjoavat runsaasti tilaa ja säilytystilaa matkatavaroille. Lue lisää vinkkejä lentokentältä Tokioon matkustamiseen.

Jos vierailusi Tokiossa sisältää kulttuurillisia kohteita, voit käyttää kuljetusvaihtoehtoja, jotka pysähtyvät Suitengu-pyhäkön lähellä. Se on kuuluisa vesijumala Suitengun palvontapaikka ja suosittu rukouspaikka hyvän terveyden ja turvallisten matkojen puolesta.

Käyttämällä näitä kuljetuspalveluita pääset vaivattomasti Tokion kaupungin lentokenttäterminaalista Hanedan- ja Naritan lentokentille tai vastakkaisessa suunnassa. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ja nauti matkastasi Tokion upeassa kaupungissa.

Limusiinibussit

Limusiinibusseja on saatavilla Tokion kaupungin lentokenttäterminaalista, tarjoten mukavan ja huolettoman matkustamisen keskustaan. Nämä bussit ovat tilavia, ilmastoituja ja hyvin varusteltuja matkustusmukavuuden takaamiseksi.

Valitessasi limusiinibussin, huomaat, että niillä on säännölliset lähtöajat varmistaakseen joustavuuden matkustusaikataulussa. Ne tarjoavat myös erinomaisen palvelun, ja henkilökunta on valmis auttamaan matkatavaroissa ja vastaamaan kysymyksiin reitistä tai palveluista.

Tässä muutamia etuja, jotka saat valitsemalla limusiinibussit:

 • Pääset suoraan hotellisi, joka välttää tarpeen vaihtaa julkisia kulkuvälineitä
 • Ilmainen Wi-Fi, jotta voit tarkistaa sähköpostisi tai selata Internetiä matkan aikana
 • Mahdollisuus varata liput etukäteen verkossa, säästäen aikaa ja vaivaa lentokentällä

Hinta vaihtelee matkan mukaan ja on kilpailukykyinen verrattuna muihin kulkuvaihtoehtoihin, kuten juniin tai takseihin. Limusiinibussit tarjoavat useita reittejä kattamaan eri hotellialueet Tokiossa ja lähikaupungeissa.

Muista aina tarkistaa bussin aikataulu etukäteen ja varmistaa, että saavut riittävän ajoissa pysäkille. Näin voit nauttia miellyttävästä ja vaivattomasta matkasta Tokion kaupungin lentokenttäterminaalista määränpäähäsi.

Taksit

Takseja on saatavilla helposti Tokion kaupunkiin T-CAT terminaalin ulkopuolella. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten pääset määränpäähäsi, sillä taksit ovat kätevä ja luotettava vaihtoehto matkustaessasi Tokiossa. Tässä on joitain tärkeitä seikkoja, jotka sinun kannattaa pitää mielessä taksilla matkustaessasi:

 • Hinta: Taksihinnat voivat vaihdella riippuen ajankohdasta ja liikennetilanteesta. Yleensä hinta koostuu perusmaksusta sekä matkan pituudesta ja kestosta. Muista tarkistaa hinnat ennen matkaa, jotta tiedät, mitä odottaa.
 • Maksuvaihtoehdot: Useimmat taksit hyväksyvät sekä käteisen, että luottokortit maksuvälineinä. Jos aiot maksaa kortilla, varmista että kuljettaja hyväksyy sen ennen matkan alkua.
 • Kieli: Tokiossa puhutaan pääasiassa japania, mutta joillakin taksikuljettajilla on perustietoja englannista. On hyödyllistä ottaa mukaan määränpääsi osoite japaniksi tai sovelluksella, joka voi kääntää sen japaniksi helpottaaksesi kommunikointia kuljettajan kanssa.

Seuraavassa on muutamia tärkeitä vinkkejä taksilla matkustaessasi Tokiossa:

 • Taksin ovet avautuvat ja sulkeutuvat automaattisesti, älä yritä avata tai sulkea niitä manuaalisesti, jotta vältät vahingot.
 • Ole tietoinen siitä, että jotkut taksit eivät välttämättä aja tietyillä alueilla. Varmista, että taksisi vie sinut haluttuun kohteeseen.
 • Tarkista, että taksisi on virallinen ja rekisteröity. Virallisissa takseissa on selkeät taksimerkit sekä mittarit.

Nämä tiedot varmistavat, että sinulla on sujuva ja miellyttävä taksikokemus Tokion T-CAT terminaalista.

Tilat ja palvelut Tokyo City Air Terminaalissa

Tokyo City Air Terminalissa (T-CAT) on tarjolla monenlaisia ​​tiloja ja palveluita, jotka tekevät matkastasi sujuvan ja nautinnollisen kokemuksen.

Ostokset: Löydät useita myymälöitä, joista voit ostaa matkamuistoja, vaatteita, elektroniikkaa ja muita tuotteita.

Matkatavarat: T-CAT tarjoaa matkatavarasäilytystilat, joten voit jättää laukkusi turvalliseen säilytykseen, kun nautit kaupungista.

Ravintolat: Nälkäisen matkustajan mukavuutta ajatellen terminaalissa on monipuolisia ravintoloita, kahviloita ja pikaruokapaikkoja, joissa voit nauttia niin paikallisista kuin kansainvälisistäkin annoksista.

Matkailuneuvonta: T-CAT on matkailuneuvontakeskus, josta saat hyödyllistä tietoa Tokion nähtävyyksistä ja tapahtumista, sekä karttoja ja opaskirjoja.

Nähtävyyksien tietoja: Monet kiertomatkat lähtevät suoraan T-CAT:ltä, ja nähtävyystietokeskuksesta voit saada vinkkejä parhaista paikoista vierailla kaupungissa.

ATM: Jos tarvitset käteistä, löydät terminalista useita pankkiautomaatteja, joista voit nostaa rahaa paikallisessa valuutassa.

Tokio Metro: Pääset helposti liikkumaan kaupungissa Tokyo Metro Hanzomon -linjalla, joka kulkee T-CAT:n vieressä.

Ilmainen WiFi: T-CAT tarjoaa ilmaisen WiFi-yhteyden, joten voit helposti tarkistaa sähköpostisi, suunnistaa käyttämällä karttapalveluita tai jakaa matkakokemuksiasi sosiaalisessa mediassa. Tutustu myös oman sim-kortin hankkimiseen ennen matkaa Japaniin!

Juoma-automaatteja: Janon sammuttamiseksi T-CAT:stä löytyy useita juoma-automaatteja, joista voit ostaa kylmiä tai kuumia juomia, kuten kahvia, teetä, virvoitusjuomia ja mineraalivettä.

Kaupat ja ravintolat T-CAT:ssä

Tokion T-CAT terminaalista löydät erilaisia kauppoja ja ravintoloita. Tässä ovat muutamia, joista voit valita.

Kaupat tarjoavat laajan valikoiman tuotteita matkamuistoista käyttötavaroihin. Vieraillessasi T-CAT:ssä, kannattaa käydä seuraavissa kaupoissa:

 • Muotikaupat: Täältä voit löytää viimeisimmät trendit ja ostaa vaatteita, asusteita ja kenkiä eri tyylisten ja hintaluokkien brändeiltä.
 • Tavaratalot: Täällä voit löytää erilaisia tuotteita kuten kosmetiikkaa, leluja, kirjoja, elektroniikkaa ja Japanin erikoistuotteita.
 • Matkamuistomyymälät: Nämä myymälät tarjoavat japanilaisten suosimia matkamuistoja ja lahjatavaroita.

T-CAT:n ravintolatarjonta sisältää erilaisia makuja Japanista ja muista maailman keittiöistä. Tässä on joitain suosituksia:

 • Sushi-ravintolat: Nauti laadukasta sushia, tempuraa ja muita paikallisia herkkuja.
 • Nudeliravintolat: Kokeile erilaisia japanilaisia nuudeleita kuten ramenia, sobaa ja udonia.
 • Kahvilat ja leipomot: Vietä hetki rentoutuen kahvin tai teen ääressä ja nauti tuoreista leivonnaisista ja kakuista.
 • Kansainväliset ravintolat: Jos kaipaat vaihtelua, voit löytää myös länsimaisia, kiinalaisia, ja muita aasialaisia ruokia.

Käytä aikaasi T-CAT:ssä tehokkaasti tutustumalla niin kauppoihin kuin ravintoloihinkin, ja nauti monipuolisista palveluista. Lue lisää Japanilaisesta ruoka- ja juomakulttuurista!

Matkatavarat

Tokion kaupungin T-CAT:n matkatavarapalvelut tarjoavat sinulle sujuvan ja helpon kokemuksen. Saat käyttöösi erilaisia palveluita matkasi aikana, kuten:

Säilytys: T-CAT terminaalin sisällä on matkatavarasäilytystiloja, joissa voit säilyttää laukkujasi turvallisesti matkan aikana. Voit valita erikokoisia säilytyslokeroita tarpeidesi mukaan.

Kadonneet ja löydetyt tavarat: Jos olet kadottanut matkatavaran terminaalissa tai lennolla, löytötavarat säilytetään T-CAT:n löytötavaratoimistossa. Voit tiedustella kadonneita esineitäsi ottamalla yhteyttä toimistoon.

Matkatavarakärryt: Saatavilla on matkatavarakärryjä, jotka helpottavat laukkujen kuljettamista terminaalissa. Kärryt ovat vapaasti käytettävissäsi.

Pakkaustarvikkeet: Jos tarvitset ylimääräistä suojaa matkatavaroillesi, T-CAT terminaali tarjoaa pakkaustarvikepisteitä. Voit ostaa muun muassa suojakalvoa, teippiä ja matkalukkoja matkatavaroiden pakkaamista varten.

Palveluiden ansiosta voit matkustaa huolettomasti tietäen, että matkatavaroitasi säilytetään hyvin T-CAT terminaalissa ja kuljetuksen aikana.

Nähtävyydet T-CAT:n lähettyvillä

Tokio City Air Terminal (T-CAT) tarjoaa vierailijoille monia mahdollisuuksia tutustua kaupungin nähtävyyksiin ja osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Tässä osiossa löydät joitakin suosituimpia nähtävyyksiä, jotka ovat helposti saavutettavissa terminaalista.

Tokion Skytree, kaupungin symboli ja maailman korkein itsestään seisova torni, sijaitsee lyhyen metromatkan päässä T-CAT:stä. Voit käyttää Hanzomon linjaa ja vaihtaa Oshiagen asemalla sopivalle linjalle. Älä unohda nauttia henkeäsalpaavista näköaloista näköalatasanteelta.

Akihabaran elektroniikkakortteli sijaitsee muutaman metropysäkin päässä T-CAT:stä, jonne voit matkustaa metrolla Hibiyan linjaa pitkin. Täällä voit vierailla useissa elektroniikkaliikkeissä, nauttia maideistä eli palvelijoista maidekahviloissa ja tutustua Japanin ainutlaatuiseen otaku-kulttuuriin.

Asakusa-korttelissa voit kokea perinteisen japanilaisen tunnelman. Lähellä oleva Sensoji-temppeli on kaupungin vanhin ja suosituin buddhalainen temppeli, joka houkuttelee paljon turisteja ja paikallisia vuoden ympäri luokseen. Voit saapua Asakusaan Ginza-linjalla T-CAT:ltä.

Lopuksi, Imperial Palace ja sen ympärillä olevat puistot tarjoavat miellyttävän kokemuksen, joka yhdistää luonnon ja historian keskellä vilkasta metropolia. Käytä Marunouchi-linjaa T-CAT:ltä ja jää pois Tokion asemalla tai Otemachi-asemalla.

Yhteydet lentoasemille T-CAT:ltä

Tokio City Air Terminal tarjoaa asiakkailleen nopean ja sujuvan yhteyden eri lentokentille. Airport Limousine Bus -palvelulla pääset kätevästi niin Naritan kansainväliselle lentoasemalle kuin Tokion Hanedan lentokentälle. Näiden kahden lentokentän välillä kulkee sekä vakiovuorot, että suoria busseja lentoyhtiöiden erityistarpeisiin. Tämän lisäksi saat tarvittaessa tietoa ja apua Lennot Tokioon -sivustolta, joka neuvoo erilaisista lentoyhtiöistä ja lentoajoista.

Käytännöllinen ja nopea Hanzomon Subway Line kuljettaa sinut suoraan Tokio City Air Terminalin tuntumaan ja voit hyödyntää tämän yhteyden esimerkiksi silloin, kun saavut Tokioon kotimaan lentokentältä tai suuntaat ulkomaille. Myös Friendly Limousine Bus on loistava vaihtoehto matkustajille, sillä se tarjoaa rennon ja mukavan kyydin lentokentälle ja sen avulla sujuva matkustaminen on taattua.

Suorien bussilinjojen ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia vaihtoyhteyksistä tai epäselvistä aikatauluista. Varmistaaksesi että matkasi sujuu ongelmitta, voit tarkistaa tarvittaessa tietoa ja vinkkejä lennoista Tokioon sekä tutustua eri lentoyhtiöiden tarjontaan ja aikatauluihin.

Näin ollen Tokio City Air Terminal tarjoaa monipuoliset yhteydet lentokentille ja voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon palveluiden joukosta.

Naritan kansainvälinen Lentoasema

Narita kansainvälinen lentoasema on yksi Tokion tärkeimmistä lentokentistä, joka palvelee matkustajia ja rahtia koko maailmasta. Tässä kappaleessa käsitellään joitakin tärkeitä tietoja ja palveluita, jotka ovat saatavilla Naritan lentokentällä.

Lentoasemalla on kolme pääterminaalia: Terminaali 1, Terminaali 2 ja Terminaali 3. Matkustajaliikenteen vaihtelevista tarpeista johtuen kannattaa varmistaa, että tiedät saapuvalle tai lähtevälle lennolle oikeaan terminaalin. Voit seurata lentojen aikatauluja ja tarkistaa terminaalitiedot lentokentän verkkosivustolta tai mobiilisovelluksesta.

Jos sinun tarvitsee liikkua terminaalien välillä, voit hyödyntää ilmaisia kuljetuspalveluita. Nämä sisältävät:

 • Terminaalien välisen bussiyhteyden ja
 • Narita Sky Access -junayhteyden.

Lentoasemalla on myös tarjolla erilaisia palveluita ja tiloja matkustajien mukavuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi, kuten:

 • Wi-Fi-yhteys,
 • Valuutanvaihto ja pankkiautomaatit,
 • Tavaransäilytystilat,
 • Tax-free -myymälät ja ostosalueet, sekä
 • Ravintolat ja kahvilat.

Jos sinun pitää odottaa lentoa pidemmän aikaa, voit rentoutua lounge-alueilla, käyttää suihku- ja lepotiloja tai tehdä töitä bisneskeskuksessa. Naritan lentokentän lähellä on myös useita hotelleja, jotka tarjoavat majoitusvaihtoehtoja eri budjeteille.

Lopuksi, muistathan tarkistaa matkatavaroiden ja käsimatkatavaroiden rajoitukset, sekä passi- ja viisumivaatimukset ennen matkaasi Narita Kansainväliselle Lentoasemalle. Näin varmistat sujuvan ja turvallisen matkan.

Tokion kansainvälinen lentoasema, Haneda

Tokion kansainvälinen lentoasema tunnetaan myös nimellä Haneda-lentoasema. Se on yksi maailman vilkkaimmista lentoasemista ja toimii monien lentoyhtiöiden solmukohtana. Täällä on kolme terminaalia: yksi kotimaan lentoja varten ja kaksi kansainvälisiä lentoja varten.

Terminaali 2 on erityisen suosittu liikematkustajille, sillä se tarjoaa monia mukavuuksia, kuten loungen, kokoustilat ja nopean internetyhteyden. Lentoasemalla on myös useita ravintoloita, kauppoja ja palveluita, joiden avulla voit käyttää aikaasi ennen lentoa tai sen jälkeen.

Hanedan lentoaseman ympäristössä on erinomaiset liikenneyhteydet, ja se tarjoaa sujuvan pääsyn Tokion keskustaan. Voit valita monista eri kulkuvälineistä, kuten:

 • Junat: Monorail ja Keikyu-linja vievät sinut nopeasti ja helposti lentoasemalta Tokion keskustaan.
 • Bussit: Limusiinibussit liikennöivät säännöllisesti lentoasemalta eri hotelleihin ja rautatieasemille.
 • Taksi: Taksipalvelut löytyvät kansainvälisten terminaalien ulkopuolelta.

Muista, että lentoasemalla on tiukat turvatoimet, joten varaa riittävästi aikaa turvatarkastukseen, erityisesti kansainvälisillä lennoilla. Tarkista aina lentoaikataulusi ja saapumis- sekä lähtöselvitysaikasi ennen saapumistasi lentoasemalle.

Tokion kansainvälinen lentoasema on erinomainen vaihtoehto matkustajille, jotka haluavat kokea Japanin pääkaupungin ja sen upeat nähtävyydet.

T-CAT:n historia ja omistajuus

Tokion kaupungin lentokentän terminaali (T-CAT) on kasvanut ja kehittynyt vuosien mittaan. Japan Airport Terminal Co., Ltd on yksi sen keskeisistä omistajista, jotka ovat työskennelleet rakentaakseen laadukkaan liikenneinfrastruktuurin Tokioon. Katsotaan siis hetki T-CAT historiaa ja omistajuutta.

Japan Airport Terminal Co., Ltd on perustettu yhteistyössä useiden eri yritysten kanssa, kuten Keikyu Corporation, Mitsubishi Estate Co., Ltd, Keisei Electric Railway Co., Ltd, ja Airport Facilities Co., Ltd. Yhdessä nämä yhtiöt ovat investoineet ja sitoutuneet kehittämään T-CAT:n moderniksi ja toimivaksi lentokentän terminaaliksi, joka palvelee matkustajia tehokkaasti.

T-CAT on saanut useita päivityksiä ja uudistuksia niiden yritysten ansiosta, jotka omistavat ja hallinnoivat laitosta. Esimerkiksi Keikyu Corporation on aktiivisesti edistänyt rautatieyhteyksiä terminaalin ja Hanedan lentokentän välillä, samalla kun Keisei Electric Railway Co., Ltd on kehittänyt ratoja T-CAT ja Naritan lentokentän välille. Näin ollen on saatu aikaan sujuva liikenneyhteys terminaalin ja lentokenttien välille.

Mitsubishi Estate Co., Ltd osallistuminen ei ole myöskään jäänyt huomaamatta. Tämä yritys on ollut vastuussa lukuisista laadukkaista kaupallisista ja toimisto-tilojen rakentamisesta ja hallinnoinnista. Tämä on lisännyt terminaalin houkuttelevuutta ja tehnyt siitä miellyttävämmän ympäristön matkustajille.

Lopulta, Airport Facilities Co., Ltd on ollut ratkaisevassa roolissa laitoksen laajennuksessa ja nykyaikaistamisessa. Heidän panoksensa on ollut erityisen tärkeä matkustajien turvallisuuden ja mukavuuden varmistamiseksi T-CAT:llä matkaileville.

Vaikka T-CATn historia ja omistajuus ovat monimutkaiset, on selvää, että useat yritykset ovat työskennelleet yhdessä rakentaakseen ja kehittääkseen T-CAT:ä. Tämä on saanut aikaan terminaalin, joka pystyy palvelemaan sekä koti- että ulkomaanmatkustajia tehokkaasti ja mukavasti. Lue lisää Japanin historiasta.

Usein kysytyt kysymykset

Tokio City Air Terminalista (T-CAT) pääset Hanedan lentokentälle monilla eri tavoilla. Voit esimerkiksi käyttää rautatieyhteyttä, johon kuuluu JR Yamanote-linja tai Keikyu-linja. Toinen vaihtoehto on käyttää limusiinibussia, joka kuljettaa matkustajia suoraan T-CAT:ltä Hanedalle.

Hakozakiin Tokiosta pääset T-CAT:llä kätevästi metrolla Hanzomon-linjalla. Siirry Hakozaki-cho-asemalta Hanzomon-linjaa pitkin ja jää pois Suitengumae-asemalla, josta löydät T-CAT:n.

Kyllä, T-CAT:n aluekartta on saatavilla, joka auttaa sinua suunnistamaan alueella. Kartta löytyy esimerkiksi heidän verkkosivuiltaan, ja sieltä näet sijainnit eri palveluille, kuten asemille, hotelleille ja ravintoloille lähellä T-CAT:ä.

Paras reitti Tokion asemalta Hanedan lentokentälle on käyttää JR Yamanote-linjaa ja vaihtaa sen jälkeen Keikyu-linjaan. Matka-aika on yleensä noin 30-40 minuuttia riippuen vaihtojen kestoista.

Royal Park Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä T-CAT:stä, noin 300-400 metrin etäisyydellä. Kävely hotellilta T-CAT:lle kestää noin 5-10 minuuttia.

Naritan lentokentältä Tokioon pääset kätevästi bussilla, kuten Airport Limousine Bus -palvelu, joka kulkee useisiin kohteisiin Tokiossa, kuten Shinjuku, Shibuya ja Tokyo City Air Terminal (T-CAT). Bussiliput voidaan ostaa lippuautomaateista tai palvelutiskiltä lentokentällä.

Samankaltaiset artikkelit