Marunouchi tokion eleganssia ja liiketoimintaa yhdessä paikassa
|

Marunouchi – Tokion eleganssia ja liiketoimintaa yhdessä paketissa

Marunouchi on yksi Tokion kuuluisimmista ja monipuolisimmista kaupunginosista, joka tarjoaa matkailijoille upean sekoituksen liike-elämän vilinää, kulttuuria, historiaa ja ruokailunautintoja. Alue sijaitsee aivan Tokion ydinkeskustassa, keisarillisen palatsin ja tunnetun Tokion rautatien vieressä. Marunouchi on siis täydellinen kohde niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin Tokion kävijöille, sillä sieltä löytyy monenlaisia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä, jotka houkuttelevat Japaniin matkaavia.

Tokion rautatieasema sijaitsee Marunouchin alueella.
Tokion rautatieasema sijaitsee Marunouchin alueella.

Tutustumalla Marunouchiin pääset kokemaan Tokion monipuolisen luonteen ja ainutlaatuisen tunnelman. Alueelta löydät upeita historiallisia rakennuksia, kuten Tokyo Stationin ja keisarillisen palatsin, sekä moderneja arkkitehtuurin mestariteoksia, kuten Marunouchi Buildingin ja Shin-Marunouchi Buildingin. Marunouchin vehreät puistot ja puutarhat, kuten Wadakura Fountain Park, tarjoavat rauhallisia keitaita keskellä suurkaupungin sykettä. Lisäksi alueen kulttuuritarjonta ja lukuisat ravintolat ja kahvilat houkuttelevat kävijöitä viettämään aikaa ja nauttimaan elämästä Tokion sydämessä.

Marunouchin historia

Marunouchin historia kertoo tarinan siitä, miten tämä entinen suonsuojelualue on muuttunut yhdeksi Tokion keskeisimmistä kaupunginosista. Marunouchin kehitys alkoi Meiji-restauraation myötä 1800-luvun lopulla, jolloin Japanin hallitus päätti rakentaa alueelle uuden liike- ja hallintokeskuksen. Alueen merkittävä asema vahvistui entisestään, kun vuonna 1914 valmistunut Tokyo Station avattiin ja yhdisti Marunouchin muuhun Japaniin rautateitse. Tämä historiallinen asema on edelleen yksi alueen tunnetuimmista maamerkeistä ja tärkeä liikenneyhteys niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. Tokion rautatieasema onkin nykyään Tokion vilkkain juna-asema.

Toisen maailmansodan jälkeen Marunouchi jatkoi kasvuaan ja kehitystään, ja siitä tuli lopulta Tokion liike-elämän keskus, joka tunnetaan tänä päivänä. Alueen lukuisat toimistorakennukset, hotellit ja kauppakeskukset heijastavat sen asemaa Japanin talouden sydämenä. Samalla Marunouchi on säilyttänyt osan historiallisesta ilmapiiristään, joten alueella vierailevat matkailijat voivat nähdä, miten menneisyys ja nykyaika elävät rinnakkain tässä dynaamisessa kaupunginosassa.

Marunouchin nähtävyydet

Marunouchi tarjoaa matkailijoille lukuisia nähtävyyksiä, jotka heijastavat Tokion ainutlaatuista tunnelmaa ja kulttuuria. Yksi alueen tunnetuimmista nähtävyyksistä on keisarillinen palatsi, joka on Japanin keisarin virallinen asuinpaikka. Tämä historiallinen rakennus ja sen ympäröivä puistoalue ovat avoinna yleisölle ja niiden vihreät keitaat tarjoavat rauhallisen hengähdystauon kaupungin vilinästä. Marunouchin alueella sijaitsevat myös useat merkittävät museot, kuten Mitsubishi Ichigokan Museum, joka esittelee japanilaista ja länsimaista taidetta historiallisessa rakennuksessa.

Lisäksi Marunouchissa on runsaasti ostosmahdollisuuksia, kuten tyylikkäät kauppakeskukset ja erikoisliikkeet. Alueen ruokatarjonta on yhtä monipuolista ja matkailijat voivat nauttia sekä perinteisestä japanilaisesta keittiöstä että kansainvälisistä herkuista. Marunouchin yöelämä tarjoaa myös viihdykettä ja rentoutumista, sillä alueelta löytyy trendikkäitä baareja ja ravintoloita, jotka sopivat erinomaisesti illanviettoon.

Tokyo Station eli Tokion rautatieasema

Tokyo Station on yksi Marunouchin tunnetuimmista maamerkeistä ja tärkeä liikenteellinen solmukohta niin paikallisille kuin matkailijoillekin. Vuonna 1914 valmistunut asema on säilyttänyt historiallisen arkkitehtuurinsa, vaikka se onkin kokenut useita uudistuksia vuosien varrella. Asema on paitsi junayhteyksien keskus, myös ostos- ja ruokailupaikka, josta löytyy monia erilaisia ravintoloita, kahviloita ja liikkeitä.

Tokyo Stationin ympäristössä sijaitsee myös useita hotelleja, jotka tarjoavat majoitusta niin liikematkailijoille kuin vapaa-ajan matkailijoillekin. Alueen keskeinen sijainti tekee siitä erinomaisen tukikohdan Tokion nähtävyyksien tutkimiseen. Monet kaupungin parhaista kohteista ovat vain lyhyen kävelymatkan tai junamatkan päässä.

Tutustu Marunouchin moderneihin rakennuksiin: Marunouchi Building ja Shin-Marunouchi Building

Marunouchin alueella sijaitsee myös kaksi vaikuttavaa modernia rakennusta. Ne ovat Marunouchi Building ja Shin-Marunouchi Building. Nämä kaksi pilvenpiirtäjää ovat keskeisiä osia Marunouchin siluetissa ja tarjoavat upeat näköalat ympäröivään kaupunkiin.

Marunouchi Building, joka valmistui vuonna 2002, on 37-kerroksinen rakennus, joka tunnetaan myös lempinimellä Marubiru. Se on suosittu niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa, sillä rakennuksessa on monipuolinen valikoima ravintoloita, kahviloita, kauppoja ja toimistoja. Sen ylimmässä kerroksessa sijaitsee näköalatasanne, jolta avautuu henkeäsalpaavat näkymät Tokioon.

Marunouchi on keskittynyt yritystoimintaan, jonka takia pilvenpiirtäjätoimistola löytyy alueelta paljon.
Marunouchi on keskittynyt yritystoimintaan, jonka takia pilvenpiirtäjätoimistola löytyy alueelta paljon.

Shin-Marunouchi Building valmistui vuonna 2007 ja se on vieläkin korkeampi kuin Marunouchi Building, kohoaa 38 kerrosta maanpinnan yläpuolelle. Rakennuksessa on toimistoja, liikkeitä, ravintoloita ja kahviloita, ja se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden nauttia erinomaisista palveluista ja viihtyisästä ympäristöstä. Shin-Marunouchi Buildingin ylimmistä kerroksista löytyy myös trendikkäitä baareja ja ravintoloita, joissa voi viettää iltaa samalla ihastellen upeita näköaloja kaupungin ylle.

Nämä kaksi modernia rakennusta heijastavat Marunouchin alueen dynaamista ja kehittyvää luonnetta. Ne ovat täydellisiä esimerkkejä siitä, miten Tokio yhdistää perinteet ja modernin teknologian. Ne luovt ainutlaatuisen ja kiehtovan ympäristön niin paikallisille asukkaille kuin vierailijoillekin.

Imperial Palace tutuksi

Tokion keisarillinen palatsi, joka tunnetaan myös nimellä Imperial Palace, on yksi Marunouchin alueen suurimmista vetonauloista. Palatsi on Japanin keisarillisen perheen virallinen asuinpaikka, ja se sijaitsee laajalla alueella, joka käsittää kauniita puutarhoja, muureja ja vallihautoja. Vaikka itse palatsi ei ole avoinna yleisölle, monet sen ympärillä olevista alueista ovat. Palatsin alueella voi kävellä ja ihailla perinteistä japanilaista arkkitehtuuria, ja alueella järjestetään myös opastettuja kierroksia englanniksi.

Keisarillinen palatsi on ehdoton vierailukohde Tokiossa vieraileville. Se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Japanin historiaan ja kulttuuriin. Alueella voi viettää rentouttavia hetkiä kävelyretkillä ja nauttia kauniista puutarhoista, jotka tarjoavat rauhallisen keitaan keskellä vilkasta Tokiota.

Wadakura Fountain Park

Wadakura Fountain Park on upea puistoalue, joka sijaitsee aivan Marunouchin alueen sydämessä, lähellä Tokion keisarillista palatsia. Puisto tunnetaan erityisesti sen monista suihkulähteistä, jotka luovat rentouttavan ja rauhallisen tunnelman keskellä vilkasta kaupunkia. Wadakura Fountain Park on suosittu paikka sekä paikallisten asukkaiden että turistien keskuudessa, ja se tarjoaa mahdollisuuden nauttia kauniista maisemista ja viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa.

Puistossa on useita suihkulähteitä ja vesialtaita, jotka on suunniteltu eri tyyleillä ja teemoilla. Erityisen tunnettu on monumentaalinen suihkulähde, joka on omistettu Japanin keisarillisen perheen jäsenten naimisiinmenon kunniaksi. Wadakura Fountain Park on kaunis keidas, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua japanilaiseen puutarhataiteeseen ja rentoutua kauniissa ympäristössä.

Kulttuurielämyksiä Marunouchissa: Museot ja tapahtumat

Marunouchi on tunnettu paitsi liike-elämän keskuksena, myös kulttuurin ystävien suosikkikohteena. Alueelta löytyy useita museoita, jotka tarjoavat mielenkiintoisia näyttelyitä ja kokoelmia niin paikallisilta kuin kansainvälisiltäkin taiteilijoilta. Marunouchissa järjestetään lisäksi erilaisia tapahtumia ja festivaaleja, kuten Tokion kansainvälinen elokuvajuhla, joka kerää elokuvan ystäviä ympäri maailmaa.

Marunouchin alueella voi tutustua japanilaiseen taiteeseen ja kulttuuriin monipuolisesti, sillä tarjolla on niin perinteistä kuin moderniakin taidetta, sekä elokuvaa, teatteria ja musiikkia. Alueen museot ja tapahtumat tarjoavat unohtumattomia elämyksiä niin paikallisille kuin matkailijoillekin. Muista lisätä Marunouchi kulttuurikohteiden listallesi Tokion vierailullasi.

Mitsubishi Ichigokan Museum

Mitsubishi Ichigokan Museum on yksi Marunouchin alueen tunnetuimmista museoista, joka sijaitsee historiallisessa rakennuksessa, joka on entisöity alkuperäiseen loistoonsa. Museo keskittyy erityisesti 1800- ja 1900-luvun taiteeseen, ja sen kokoelmissa on teoksia muun muassa eurooppalaisilta mestareilta, kuten Renoirilta, Monetilta ja Gauguinilta. Mitsubishi Ichigokan Museum on loistava paikka tutustua taidehistoriaan ja nauttia klassisista mestariteoksista.

Idemitsu Museum of Arts

Idemitsu Museum of Arts on toinen Marunouchin alueen suosituista museoista, joka on omistettu erityisesti japanilaiselle taiteelle. Museon kokoelmissa on yli 10 000 teosta, joihin kuuluu maalauksia, keramiikkaa, kaligrafiaa ja muita taiteen muotoja. Idemitsu Museum of Arts tarjoaa vierailijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Japanin taiteen historiaan ja kehitykseen.

Tokion kansainvälinen elokuvajuhla

Tokion kansainvälinen elokuvajuhla on yksi Aasian suurimmista elokuvafestivaaleista, ja se järjestetään vuosittain Marunouchin alueella. Festivaali esittelee laajan valikoiman elokuvia niin Japanista kuin muualtakin maailmasta, ja se tarjoaa elokuvantekijöille sekä elokuvan ystäville ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua ja inspiroitua toisistaan. Tokion kansainvälinen elokuvajuhla on myös tunnettu kilpailusarjoistaan, joissa palkitaan parhaat elokuvat, ohjaajat, näyttelijät ja muut alan ammattilaiset. Marunouchin alueella järjestettävä elokuvafestivaali on loistava tapa tutustua uusiin elokuviin ja elokuvantekijöihin, sekä nauttia ainutlaatuisesta kulttuurielämyksestä Japanissa.

Marunouchin museot ja tapahtumat tarjoavat monipuolisia kulttuurielämyksiä niin japanilaisen taiteen ja elokuvan ystäville kuin niille, jotka haluavat tutustua kansainvälisiin teoksiin ja elokuvantekijöihin. Se tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia ja elämyksiä, jotka rikastuttavat matkaasi entisestään.

Herkuttele Marunouchin ravintoloissa ja kahviloissa

Marunouchin alueella on lukuisia korkeatasoisia ravintoloita ja kahviloita, joissa voit nauttia sekä japanilaisista että kansainvälisistä herkuista. Alueella on laaja valikoima eri tyylisiä ruokapaikkoja, joten löydät varmasti mieleisesi vaihtoehdon niin lounaalle, illalliselle kuin välipalallekin. Marunouchissa voit kokea niin perinteiset japanilaiset teeseremoniat kuin modernit kahvilatunnelmat, ja samalla nauttia herkullisista annoksista ja juomista.

Michelin-tähditettyjä ravintoloita Marunouchissa

Marunouchin alueella sijaitsee useita Michelin-tähditettyjä ravintoloita, jotka tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä ja huippuluokan palvelua. Näissä ravintoloissa voit nauttia korkeatasoisesta ruoasta, joka on valmistettu parhaista raaka-aineista ja suunniteltu taidokkaasti tarjoiltavaksi. Michelin-tähditettyjen ravintoloiden joukosta löydät niin japanilaisia, ranskalaisia kuin italialaisiakin keittiöitä edustavia ravintoloita, joten valinnanvaraa löytyy jokaiseen makuun.

Marunouchin parhaat perinteiset japanilaiset ravintolat

Jos haluat kokea aitoa japanilaista ruokakulttuuria, Marunouchi tarjoaa monia perinteisiä japanilaisia ravintoloita, joissa voit nauttia herkullisista annoksista ja tunnelmallisesta ympäristöstä. Näissä ravintoloissa pääset maistelemaan niin sushi-, sashimi– kuin tempuraruokia sekä muita japanilaisen keittiön herkkuja. Monet perinteiset japanilaiset ravintolat tarjoavat myös kaiseki-aterioita, jotka koostuvat useista eri ruokalajeista ja edustavat japanilaista ruoanlaiton taidetta parhaimmillaan.

Trendikkäitä kahviloita ja leipomoita Marunouchissa

Marunouchin alueella sijaitsee useita trendikkäitä kahviloita ja leipomoita, joissa voit nauttia herkullisista kahveista, teestä ja makeista ja suolaisista leivonnaisista. Kahvilat ja leipomot tarjoavat viihtyisän paikan rentoutua ja nauttia hyvästä seurasta sekä herkullisista välipaloista. Monet Marunouchin kahviloista ja leipomoista ovat tunnettuja erityisesti omista erikoiskahveistaan ja -leivonnaisistaan, joten älä epäröi kokeilla paikallisia herkkuja.

Majoitus Marunouchissa

Marunouchin alue tarjoaa laajan valikoiman hotelleja, jotka kattavat kaikki tarpeet ja budjetit. Alueelta löytyy niin ylellisiä viiden tähden hotelleja kuin edullisia kapselihotelleja ja viehättäviä perinteisiä majataloja. Yksi Marunouchin tunnetuimmista hotelleista on The Peninsula Tokyo, joka tarjoaa ylellisen majoituksen ja huippuluokan palvelut aivan kaupungin sydämessä. Tässä loistokkaassa hotellissa voit nauttia upeista näköaloista, erinomaisista ravintoloista ja kylpyläpalveluista.

Jos etsit edullista majoitusta, Marunouchin alueelta löytyy myös useita kapselihotelleja, jotka tarjoavat perusmajoituksen pienessä tilassa. Kapselihotellit ovat erinomainen valinta niille, jotka eivät kaipaa paljon tilaa tai ylellisiä palveluita, vaan haluavat keskittyä tutustumaan kaupunkiin. Näiden hotellien palvelut ovat usein yhteiskäytössä, ja ne tarjoavat yksinkertaisen ja edullisen vaihtoehdon yöpymiseen.

Luksushotelleja ja boutique-majoituspaikkoja Marunouchissa

Marunouchi on tunnettu paitsi liike-elämästään, myös upeista luksushotelleistaan ja tyylikkäistä boutique-majoituspaikoistaan. Alueella sijaitsee useita viiden tähden hotelleja, jotka tarjoavat korkealaatuisen majoituksen ja erinomaisen palvelun. Esimerkiksi Four Seasons Hotel Tokyo at Marunouchi on tunnettu sen tyylikkäästä sisustuksesta ja huippuluokan kylpyläpalveluistaan, jotka kruunaavat lomasi Tokiossa.

Boutique-majoituspaikat ovat myös erittäin suosittuja Marunouchissa. Nämä pienemmät hotellit tarjoavat yleensä persoonallisemman ja intiimimmän kokemuksen kuin suuret hotelliketjut. Boutique-hotellit panostavat usein omaperäiseen sisustukseen ja huomioon yksityiskohtiin, jotka tekevät vierailusta ainutlaatuisen. Esimerkiksi Hoshinoya Tokyo tarjoaa modernin tulkinnan perinteisestä japanilaisesta ryokan-majoituksesta yhdistettynä ylellisiin mukavuuksiin ja huippuluokan palveluun. Tämä ainutlaatuinen hotelli tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden kokea perinteisen japanilaisen vieraanvaraisuuden keskellä vilkasta Tokiota.

Marunouchin keskihintaisia ja edullisia hotelleja

Vaikka Marunouchi tunnetaankin ylellisistä hotelleistaan, alueelta löytyy myös monia keskihintaisia ja edullisempia majoitusvaihtoehtoja. Nämä hotellit tarjoavat mukavan majoituksen kohtuuhintaan, joten voit nauttia Tokion matkastasi myös budjetilla. Yksi suosittu keskihintainen hotelli Marunouchissa on Hotel Metropolitan Tokyo Marunouchi. Tämä tyylikäs hotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Tokion asemalta, joten se on erinomainen tukikohta tutustua kaupunkiin. Hotellista löytyy monipuolisia majoitusvaihtoehtoja ja sen ravintola tarjoaa upeat näkymät Tokion keskustaan.

Edullisempien hotellien joukosta löytyy esimerkiksi Super Hotel Lohas Tokyo Station Yaesu-Chuoguchi. Tämä hotelli on suunnattu erityisesti budjettimatkailijoille, jotka etsivät mukavaa majoitusta ja hyvää sijaintia. Super Hotel Lohas tarjoaa perusmukavuuksia, kuten ilmastoinnin, Wi-Fi:n ja yhteisen kylpyläosaston, jossa voit rentoutua päivän päätteeksi.

Vinkkejä majoituksen valintaan Marunouchissa

Marunouchin alueelta löytyy runsaasti majoitusvaihtoehtoja. Voi olla haastavaa valita juuri itselleen sopiva hotelli tai majapaikka. Näiden vinkkien avulla voit löytää juuri sinulle sopivan majoituksen Marunouchissa ja nauttia unohtumattomasta matkasta Tokion sydämeen. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla voit tehdä onnistuneen valinnan Marunouchin majoitustarjonnan keskellä.

 1. Mieti budjettiasi: Ennen kuin alat tutkia erilaisia hotelleja ja majapaikkoja, mieti, paljonko olet valmis käyttämään majoitukseen. Marunouchista löytyy vaihtoehtoja ylellisistä luksushotelleista edullisiin kapselihotelleihin. Budjetin määrittäminen auttaa karsimaan vaihtoehtoja.
 2. Sijainti on tärkeä: Tokio on suuri kaupunki, ja Marunouchin alue sijaitsee keskeisellä paikalla. Se on lähellä monia nähtävyyksiä ja hyviä kulkuyhteyksiä. Valitse hotelli, joka sijaitsee lähellä Tokion asemaa tai muuta kätevää metro- tai junayhteyttä, jotta pääset helposti liikkumaan ympäri kaupunkia.
 3. Vertaile palveluja ja mukavuuksia: Mieti, mitä palveluja ja mukavuuksia haluat hotelliltasi. Tarvitsetko esimerkiksi kuntosalin, uima-altaan tai kylpyläosaston? Entä haluatko hotellissa olevan ravintolan vai suositko syödä ulkona? Vertaile eri hotellien tarjontaa ja valitse sellainen, joka vastaa toiveitasi.
 4. Lue arvosteluja: Ennen kuin teet lopullisen päätöksen hotellista, lue muiden matkailijoiden arvosteluja. Näin saat käsityksen hotellin laadusta, palvelusta ja tunnelmasta. Hyödynnä esimerkiksi TripAdvisorin tai ebookers.fi arvosteluja, mutta muista suhtautua niihin kriittisesti.
 5. Varaa ajoissa: Tokio on suosittu matkakohde, ja hyvät hotellit voivat olla täynnä erityisesti sesonkiaikoina. Varaa majoitus hyvissä ajoin! Näin saat parhaan mahdollisen valikoiman ja hinnat.

Liikenneyhteydet ja vierailukohteet

Marunouchi on erinomainen lähtöpiste tutustua Tokioon, sillä alueella on loistavat liikenneyhteydet ja runsaasti mielenkiintoisia vierailukohteita. Marunouchin keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet tekevät siitä helpon paikan liikkua eri puolille Tokiota ja kokea kaupungin monipuolinen tarjonta. Tokion asema, joka sijaitsee Marunouchin sydämessä, on yksi kaupungin tärkeimmistä liikenteen solmukohdista. Asemalta pääset helposti eri puolille Tokiota JR-linjoilla, metroilla ja jopa Shinkansen-pikajunilla, jotka vievät sinut nopeasti muihin Japanin kaupunkeihin. Lisäksi alueelta löytyy useita bussilinjoja ja taksiasemia, joiden avulla voit liikkua mukavasti ja vaivattomasti. Kun olet tutustunut Marunouchin nähtävyyksiin, voit suunnata muihin Tokion mielenkiintoisiin alueisiin, kuten Shinjukuun, Shibuyaan, Asakusaan tai Akihabaraan.

Marunouchista muihin Tokion kaupunginosiin

Tokiossa liikkuminen on helppoa ja vaivatonta, etenkin kun lähtöpisteenäsi on Marunouchi. Tästä keskustasta pääset kätevästi eri puolille kaupunkia monien eri liikennevälineiden avulla. Tässä artikkelissa annamme sinulle vinkkejä siitä, miten voit liikkua helposti Marunouchista muihin Tokion kaupunginosiin.

 1. Tokion metro: Metrolla pääset kätevästi ja nopeasti eri puolille kaupunkia. Marunouchista voit hypätä junaan Tokyo Stationilla tai Otemachi Stationilla, josta pääset useille eri metrolinjoille. Suica– tai Pasmo -kortilla matkustaminen on helppoa, sillä voit vain vilauttaa korttia sisään- ja uloskäyntejä lukiessa.
 2. JR-linjat: Japanin rautateiden (JR) linjoja käyttämällä voit liikkua tehokkaasti ja nopeasti eri puolilla Tokiota. JR Yamanote-linja kiertää Tokion tärkeimpiä kaupunginosia, kuten Shinjuku, Shibuya ja Ueno. Se on erinomainen tapa tutustua kaupunkiin.
 3. Bussit: Tokiossa on kattava bussiverkosto, joka yhdistää monia kaupunginosia. Bussilla matkustaminen on kätevää, jos haluat tutustua tarkemmin Tokion kaduilla ja nähdä kaupungin eri puolia. Muista vain olla tarkkana aikataulujen kanssa ja valmistautua ruuhkiin.
 4. Taksit: Jos haluat matkustaa mukavasti ja suoraan määränpäähäsi, taksit ovat hyvä vaihtoehto. Tokiossa on paljon taksiasemia, ja Marunouchista löytyy myös useita. Taksien hinnat vaihtelevat, mutta voit säästää kustannuksissa matkustamalla lyhyitä matkoja tai jakamalla kyydin muiden matkustajien kanssa.

Muista, että liikkuminen Tokiossa voi olla ruuhkaista erityisesti aamulla ja illalla. Varaa riittävästi aikaa matkoihisi ja ole valmis kohtaamaan ihmisjoukkoja. Hyvällä suunnittelulla ja ajoituksella voit kuitenkin nauttia Tokion monipuolisesta tarjonnasta ja tutustua kaupungin eri kaupunginosiin vaivattomasti Marunouchista käsin.

Marunouchi ensikertalaiselle: Parhaat vinkit Tokioon tutustumiseen

Näillä vinkeillä pääset hyvään alkuun matkallasi Marunouchiin ja Tokioon. Muista kuitenkin, että kaupungissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että jokainen löytää sieltä omat suosikkinsa. Toivottavasti nautit matkastasi ja löydät oman lempipaikkasi Marunouchista!

 1. Tutustu Marunouchin historiaan ja arkkitehtuuriin: Käy Tokyo Stationilla ja Imperial Palace -alueella oppiaksesi enemmän alueen historiasta ja merkityksestä Tokion kehitykselle.
 2. Käy nähtävyyksillä: Vieraile erilaisissa nähtävyyksissä, kuten Wadakura Fountain Parkissa, Marunouchi Buildingissa ja Shin-Marunouchi Buildingissa, sekä alueen museoissa, kuten Mitsubishi Ichigokan Museum ja Idemitsu Museum of Arts.
 3. Nauti paikallisista ravintoloista ja kahviloista: Kokeile erilaisia ravintoloita, kuten Michelin-tähditettyjä ravintoloita, perinteisiä japanilaisia ravintoloita ja trendikkäitä kahviloita sekä leipomoita Marunouchin alueella.
 4. Valitse majoitus huolella: Mieti budjettiasi ja sijaintimieltymyksiäsi valitessasi hotellia Marunouchissa. Tarjolla on niin luksus- ja boutique-hotelleja kuin keskihintaisia ja edullisia vaihtoehtoja.
 5. Hyödynnä Tokion erinomaiset liikenneyhteydet: Käytä Tokion metroa liikkumiseen eri kaupunginosien välillä ja suunnittele päiväretkiä Marunouchin ulkopuolelle, kuten Nikkoon, Kamakuraan, Hakoneeseen tai Jokohamaan.
 6. Varaa aikaa Tokion kansainväliselle elokuvajuhlalle, mikäli matkustat lokakuussa. Festivaali tarjoaa elokuvan ystäville mielenkiintoisia elokuvia ympäri maailmaa.

Samankaltaiset artikkelit