| |

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae sijaitsee Kamatan sydämessä, Tokiossa, Japanissa. Tämä hotelli tarjoaa kätevän ja mukavan majoitusvaihtoehdon niin liikematkailijoille kuin vapaa-ajan matkustajillekin. Sen lähellä on monia kulttuurinähtävyyksiä ja viihdekohteita, joihin pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä tai jalan.

Täällä voit nauttia tasokkaasta majoituksesta ja hyvästä palvelusta. Hotellin huoneet on sisustettu modernisti, ja niissä on runsaasti mukavuuksia, kuten ilmastointi, televisio, ja langaton internetyhteys jotka usein löytyvät hotellihuoneesta. Kaikkien huoneiden ikkunoista avautuvat upeat näköalat ympäröivään kaupunkiin, mikä luo täydellisen tunnelman rentoutumiseen pitkän päivän jälkeen.

Paikan päällä oleva ravintola tarjoaa monipuolisia ja herkullisia ruokailuvaihtoehtoja, etsitpä sitten perinteisiä japanilaisia herkkuja tai kansainvälisiä annoksia. Lisäksi hotellin kokenut henkilökunta on valmis auttamaan sinua kaikissa mahdollisissa kysymyksissä ja tarpeissa.

Hotel APA Keikyu Kamata Ekimae vastaanotossa on henkilökuntaa vuorokauden ympäri.
Hotel APA Keikyu Kamata Ekimae vastaanotossa on henkilökuntaa vuorokauden ympäri.

Hotellihuoneet

Hotellihuoneissa on mukavat ja tyylikkäät kalusteet sekä laadukkaat sängyt, jotta yöpyminen olisi mukavaa. Yleisimpiä huonetyyppejä ovat standard-huone ja kahden hengen huone. Ilmastointi huoneissa tarjoaa miellyttävän lämpötilan niin kesällä kuin talvellakin. Voit säätää huoneesi lämpötilaa oman mieltymyksesi mukaan lämmitys- ja viilennys ominaisuuksilla. Talvella ei siis tule kylmä.

Kun valitset APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae -hotellin, voit odottaa seuraavia mukavuuksia huoneissa:

 • Mukavat vuoteet, joissa korkealaatuiset vuodevaatteet
 • Moderni kylpyhuone ja erillinen wc-tila
 • Ilmastointi, lämmitys ja viilennysmahdollisuudet
 • Tyylikäs sisustus ja neutraalit värit
 • Taulu-tv satelliittikanavilla

Huoneita löytyy eri kokoisia, eli matkustit yksin tai perheen kanssa, huoneita löytyy kyllä.

Hotel APA Keikyu Kamata Ekimae huoneita löytyy yhdellä tai useammalla sängyllä
Hotel APA Keikyu Kamata Ekimae huoneita löytyy yhdellä tai useammalla sängyllä

Palvelut

Hotel APA Keikyu Kamata Ekimae tarjoaa useita mukavuuksia, jotka tekevät vierailustasi mukavan ja kätevän. Ilmainen WiFi on saatavilla hotellin alueella, joten voit helposti pysyä yhteydessä ystävien, perheen ja työtovereiden kanssa.

Jos haluat käyttää puhelimesi nettiä myös hotellin ulkopuolella, lue lisää miten nettiyhteyden hankkiminen Japaniin onnistuu!

Jos tarvitset pesulapalveluja, hotelli tarjoaa pesulapalvelut vieraiden käyttöön. Tämä palvelu on erityisen kätevä pitkäaikaisille majoittujille tai niille, jotka ovat matkalla ja tarvitsevat puhdasta vaatetta.

Hotellin tarjoamat pysäköintimahdollisuudet helpottavat matkustamista omalla autolla. Auto on helppo jättää hotellin parkkipaikalle, joka on tarkoitettu vieraiden käyttöön.

Hotellin henkilökunta on aina valmis auttamaan ja palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. He ovat koulutettuja ja ammattitaitoisia, ja heidän tavoitteenaan on varmistaa, että tyytyväinen vierailuusi. Henkilökunta on vastaanotossa useimmiten vuorokauden ympäri ja puhuvat myös englantia.

Päivittäinen siivous takaa, että huoneesi pysyy aina puhtaana ja siistinä. Siivoojat käyvät huoneissasi joka päivä, jotta saat mahdollisimman miellyttävän ja viihtyisän majoittumisolosuhteet.

Päivittäinen siivous

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae tarjoaa päivittäisen siivouksen huoneisiin. Siivous tapahtuu yleensä noin 12 maissa. Päivä kannattaa suunnitella siis niin, että viimeistään 12 on lähtenyt jo kiertelemään kaupunkia.

Siivouksen aikana pyyhkeet vaihdetaan, ja vuodevaatteet siistitään. Huolehdimme myös kylpyhuoneen pesemisestä, mukaan lukien WC, allas ja suihku. Lattiat imuroidaan ja pestään tarvittaessa, jotta säilytät raikkauden ja puhtauden tunteen huoneessasi.

Pesula

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae tarjoaa pesulapalvelut, jotta voit huolehtia vaatteistasi mukavasti ja vaivattomasti vierailusi aikana.

Hotellin pesulapalveluun kuuluu:

 • Pyykkien nouto ja toimitus huoneeseesi
 • Puhdistus sekä kuivaus
 • Silityspalvelu, jos toivot sitä

Jos haluat käyttää pesulapalvelua, täytä vain löytyvä pesulalomake ja jätä likaiset vaatteet huoneessasi tarjottuun pesulapussiin. Henkilökunta noutaa ne määrättyinä aikoina.

Pesulapalvelun hinnat ja aikataulut ovat seuraavat:

PalveluHintaNoutoaikaToimitusaika
Puhdistus ja kuivaus5 €/kg8:00-10:00Saman päivän iltana
Silityspalvelu3 €/kpl8:00-10:00Seuraavana päivänä iltapäivällä

Pesulapalvelu ei ole saatavilla sunnuntaisin ja pyhäpäivinä. Huomaathan, että hinnat voivat vaihdella riippuen valuuttakursseista.

Pysäköinti

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae tarjoaa asiakkailleen kätevän pysäköintimahdollisuuden. Hotelli sijaitsee lähellä Kamatan rautatieasemaa, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan majoittua ja tutustua alueen nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin.

 • Hotellin pysäköintialue on helposti saavutettavissa, ja se on suunniteltu niin, että auton parkkeeraaminen ja poistuminen onnistuvat vaivattomasti.
 • Pysäköinti on maksullista, mutta hinta on kohtuullinen ottaen huomioon hotellin sijainnin. Muista kuitenkin varmistaa pysäköintipaikan saatavuus etukäteen, sillä paikkoja on rajoitetusti.
 • Mikäli hotellin pysäköintitilat ovat täynnä tai haluat tutustua muihin vaihtoehtoihin, löydät useita julkisia pysäköintipaikkoja hotellin läheisyydestä.

On tärkeää muistaa, että Tokion alueella liikenne voi olla vilkasta ja pysäköintipaikkojen löytäminen voi joskus olla haastavaa. Siksi suosittelemme ottamaan huomioon myös julkisen liikenteen käytön, joka voi säästää aikaa ja vaivaa matkasi aikana.

AED

AED eli automaattinen ulkoinen defibrillaattori on elintärkeä väline sydänpysähdyksen hoitoon. Löydät AED-laitteen hotellin vastaanottoaulasta, joka on helposti saavutettavissa kaikista huoneista. Se on merkitty selkein opastein, jotta se on helppo löytää hätätilanteessa. AED löytyy lähes kaikista hotelleista.

Käyttö

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae -hotellin AED-laite on suunniteltu niin, että sitä voi käyttää jopa ilman aikaisempaa kokemusta. Laite neuvoo sinua ääniohjeilla suomeksi, jotta voit toimia nopeasti ja tehokkaasti.

 • Varmista, että uhri on maassa ja vapauta hänen rintakehänsä esteistä. Aseta AED elektrodit ohjeiden mukaan.
 • Tarkista, onko uhri hengittämässä ja vastaa ääniohjeisiin.
 • Salli AED-laitteen arvioida uhrin syke ja seuraa annettuja ohjeita.
 • Mikäli AED suosittelee defibrillaatiota, varmista, että kukaan ei ole kosketuksissa uhrin kanssa ja paina laukaisunappia.

Muista, että AED-laite on tarkoitettu ensiapuvälineeksi sydänpysähdykseen, eikä se korvaa ammattilaisten apua. Soita hätänumeroon aina ensiaputoimenpiteiden alkaessa ja toimi rauhallisesti. Hotellin henkilökunta on koulutettu AED:n käyttöön.

Ravintolat

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae tarjoaa vierailleen aamiaisen ravintola-alueella. Monenlaisia ruokavaihtoehtoja on tarjolla, ja löydät niin paikallisia kuin kansainvälisiäkin makuja. Voit aloittaa aamusi herkullisella aamiaisella, joka sisältää niin kuumia kuin kylmiäkin vaihtoehtoja.

Lähialueella on useita muita ravintoloita, joita kannattaa kokeilla loman aikana. Tutustu paikallisiin erikoisuuksiin ja löydä oma uusi suosikkiravintolasi. APA Hotel Keikyu Kamata Ekimaen henkilökunta auttaa mielellään antamalla suosituksia lähiseudun ravintoloista.

Muista hyödyntää myös hotellin tervetuliaismaljan mahdollisuus. Voit nauttia siitä rentoutuen hotellin aulassa tai ottaa sen mukaasi huoneeseesi pitkän matkustuspäivän jälkeen. Tämä on hieno tapa aloittaa oleskelusi hotellissa ja virittäytyä lomaan.

Alueella on runsaasti pikaruokavaihtoehtoja, kahviloita ja baareja, mikäli kaipaat nopean aterian tai pienen virkistäytymistauon. Voit nauttia kahvia ja kakkua suosikkikahvilassasi tai vierailla yhdessä alueen baareista drinkkien ja pienten purtavien parissa. Tutustu lisää Japanilaiseen ruokaan.

Saapuminen ja lähtö

Sisäänkirjautuminen APA Hotel Keikyu Kamata Ekimaeheen alkaa kello 15.00, mutta jos tarvitset aikaista sisäänkirjausta, voit tiedustella saatavuutta henkilökunnalta.

Hotellin saatavuus on hyvä, sillä se sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Keikyu Kamata -asemalta. Tämän ansiosta pääset helposti ja nopeasti eri puolille kaupunkia ja palaat takaisin hotellille ilman stressiä.

Kun on aika lähteä, uloskirjautumisaika on kello 11.00. Jos tarvitset myöhäisemmän uloskirjautumisen, voit keskustella asiasta hotellin henkilökunnan kanssa ja he voivat antaa sinulle tiedon saatavuudesta. Muista tarkistaa ennen lähtöä, että olet pakannut kaiken matkatavarasi ja että huone on siisti, jotta lähtöprosessi sujuu mahdollisimman mutkattomasti.

Kaiken kaikkiaan, APA Hotel Keikyu Kamata Ekimaehen saapuminen ja lähtö on helppoa ja vaivatonta, ja voit luottaa hotellin henkilökunnan tukeen tarvittaessa. Nauti olostasi ja tutustu kaupunkiin huolettomasti tietäen, että majoituspaikkasi huolehtii käytännön asioista puolestasi.

Varhainen sisäänkirjautuminen

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden varhaiseen sisäänkirjautumiseen. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos saavut hotellille aikaisin aamulla tai haluat vain päästä huoneeseesi nopeasti pitkän matkan jälkeen.

Varhaisen sisäänkirjautumisen saatavuus riippuu hotellin huoneiden valmiustilasta edellisenä päivänä. On mahdollista, että huone ei ole vielä täysin valmis, jolloin joudut odottamaan hetken ennen sisäänkirjautumista.

Varhaisen sisäänkirjautumisen edut:

 • Saat pääsyn huoneeseesi nopeammin, mikä voi olla suuri etu pitkän matkan jälkeen
 • Lisäaikaa käytettävissäsi nauttia hotellin palveluista ja mukavuuksista
 • Mahdollisuus levätä ja valmistautua päivän aktiviteetteihin

Varhaisen sisäänkirjautumisen käytäntöihin kuuluu yleensä lisämaksu, joka voi vaihdella hotellikohtaisesti. On suositeltavaa ottaa yhteyttä hotelliin etukäteen, jotta voit varmistaa varhaisen sisäänkirjautumisen saatavuuden ja mahdolliset kustannukset.

Muista ilmoittaa hotellille arvioitu saapumisaikasi, jotta henkilökunta voi valmistella huoneesi ja tehdä sisäänkirjautumisprosessista mahdollisimman sujuvan. Näin voit nauttia olostasi APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae -hotellissa alusta alkaen.

Tarkista saatavuus

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae sijaitsee kätevästi, ja se on hyvä valinta niin liikematkailijoille kuin lomailijoillekin. Tässä osiossa kerromme sinulle hotellin saatavuudesta, jotta voit suunnitella majoituksen varauksen helposti.

 • Hotellissa on yhteensä 121 huonetta erilaisilla mukavuuksilla, kuten ilmastointi, Wi-Fi, televisio ja jääkaappi.
 • Tarjolla on useita eri huonetyyppejä, kuten yhden hengen, kahden hengen ja tuplahuoneita, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.
 • Hotelli on suosittu majoitusvaihtoehto erityisesti työmatkailijoille, joten saatavuus saattaa olla rajoitettua varsinkin sesonkiaikoina ja liikealan tapahtumien yhteydessä.
 • Voit tarkistaa hotellihuoneiden saatavuuden kätevästi esimerkiksi varaussivustojen kautta, joista löydät reaaliaikaiset tiedot vapaista huoneista ja hintatasoista.

Muista varata hotellihuoneesi hyvissä ajoin, sillä tämä auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset ja varmistamaan majoituksen suosituimmille ajankohdille. Voit varata hotellin esimerkiksi Hotels.comista.

Hinnat ja maksut

Varatessasi huoneen APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae -hotellista, voit odottaa kilpailukykyisiä hintoja ja monipuolisia maksuvaihtoehtoja. Huonehinnat vaihtelevat riippuen huonetyypistä, sesongista ja varauksen ajankohdasta. On suositeltavaa tarkistaa hinnat ja saatavuus etukäteen varauksen teon yhteydessä.

Maksutapoja on useita mukaan lukien käteinen ja luottokortit. Hotelli hyväksyy yleisimmät luottokortit, kuten Visa, Mastercard ja American Express. Mikäli haluat maksaa käteisellä tai vaihtoehtoisella maksutavalla, ota yhteyttä hotellin henkilökuntaan ja he auttavat sinua parhaansa mukaan.

Varauksissa voidaan veloittaa ennakkomaksu joissain tilanteissa. Tämä voi olla esimerkiksi silloin, kun yövyt hotellissa pidemmän ajan tai varaat ryhmälle hotellihuoneita. Varauksen yhteydessä saat kaikki tarvittavat tiedot ennakkomaksun suhteen.

Kun teet varauksen, ole huolellinen valitessasi erilaisia tarjouksia ja paketteja, jotka voivat sisältää alennuksia tai erityisiä etuja. Tarjoukset vaihtelevat sesonkien ja tilanteiden mukaan, joten muista pitää silmällä mahdollisia säästöjä ja hyötyjä.

Tarkista aina varauksen peruutusehdot ennen kuin vahvistat varauksesi. Näin olet tietoinen mahdollisista kuluista tai veloituksista, jos joudut peruuttamaan tai muuttamaan varaustasi myöhemmin.

Lapset ja ikäraja

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, joihin sisältyy erilaisia huonetyyppejä sekä palveluita lapsiperheille.

Majoittuminen hotellissa ei ole ikärajoihin sidottu, joten voitte nauttia oleskelustanne koko perheen voimin. Kuitenkin, lapset ja nuoret alle 18-vuotiaat saattavat tarvita huoltajan seuraa, joten muistathan tarkistaa hotellin tarkemmat säännöt varausta tehdessäsi.

Lisäksi, laskuttaessasi majoituksen, pienet lapset saattavat majoittua maksutta vanhempiensa huoneessa, mikäli he käyttävät huoneessa jo olevia vuoteita. Tämä kuitenkin saattaa vaihdella huonetyypistä ja varaustilanteesta riippuen. Lisävuoteiden saatavuus ja hinnoittelu selviävät tehdessäsi varausta.

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae on huomioinut myös perheiden tarpeet palveluissaan. Hotellialueelta löytyy ravintoloita, joissa tarjoillaan lapsiystävällisiä aterioita. Vieraat voivat myös tiedustella hotellin henkilökunnalta mahdollisten lastenhoitopalveluiden saatavuudesta ja hinnoittelusta.

Sijainti ja saavutettavuus

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Kamatan ja Keikyu Kamatan asemia. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan matkailijoille, jotka haluavat helpon pääsyn Tokion nähtävyyksiin ja lentokentille.

Kamata-asema on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Asemalta sopiva junayhteys on JR Keihin-Tohoku -linja, joka vie sinut suoraan esimerkiksi Shinagawa-asemalle. Shinagawan asema on yksi Tokion tärkeimmistä liikenneyhteyksistä, josta löydät useita junalinjoja niin paikallisliikenteeseen kuin kauempaakin.

Keikyu Kamata -asema on myös vain lyhyen matkan päässä hotellilta. Täältä voit käyttää Keikyu lentokenttälinjaa, joka yhdistää suoraan Hanedan lentokentälle vain noin 20 minuutissa. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos saavut myöhään tai lähdet aikaisin hotellista.

Yhteenveto:

 • Kamata-asema (JR Keihin-Tohoku -linja)
 • Keikyu Kamata -asema (Keikyu lentokenttälinja)
 • Helppo pääsy Shinagawa-asemalle
 • Suora yhteys Hanedan lentokentälle

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae tarjoaa erinomaisen saavutettavuuden yhdistettynä viihtyisään majoitukseen, joka tekee oleskelustasi Tokiossa sujuvaa ja miellyttävää. Tutustu Tokion metroverkostoon artikkelissamme.

Kamatan asema

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae sijaitsee lähellä Kamatan rautatieasemaa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin liikematkailijoille kuin vapaa-ajan matkailijoille. Aseman läheisyyteen voit helposti tutustua Tokion kaupungin muihin osiin.

Kamatan asema on merkittävä solmukohta, joka tarjoaa monia liikenneyhteyksiä. Se on osa Keikyu-linjaa, joka kulkee Jokohamaan ja Hanedan lentokentälle. Tämän lisäksi voit vaihtaa helposti JR-linjoille päästäksesi esimerkiksi Shinagawaan.

Kamatan aseman ympäristö tarjoaa myös monia paikallisia nähtävyyksiä ja palveluita. Löydät alueelta useita ravintoloita, kahviloita ja ostosmahdollisuuksia:

 • Perinteisiä japanilaisia ravintoloita
 • Sushi-baareja
 • Kahviloita, kuten Starbucks ja Tully’s Coffee
 • Kauppakeskus, joka tarjoaa erilaisia liikkeitä ja palveluita

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae omaa hyvän sijainnin, joka mahdollistaa Tokion suurkaupungin helpon tutkimisen. Voit nauttia mukavista majoitustiloista ja hotellin tarjoamista palveluista, kuten ravintolasta, jossa tarjoillaan herkullisia aamiaisia, ja kuntosali, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Hyödynnä myös rautatieaseman läheisyyttä ja lähde tutkimaan Tokio sen eri piirtein ja nautit ainutlaatuisista kokemuksista.

Keikyū lentokenttäreitti

Keikyū lentokenttäreitti kulkee suoraan Hanedan lentokentälle vain 10 minuutin ajomatkan päässä hotellista. Kun yövyt APA Hotel Keikyu Kamata Ekimaessa, voit nauttia stressittömästä matkustamisesta lentokentälle, olipa lennolle lähtösi aika sitten päivällä tai yöllä.

Lisäksi Keikyū lentokenttäreitti yhdistää sinut sujuvasti muihin Tokion ja Kanto-alueen nähtävyyksiin, kuten Shinagawan, Yokohaman ja Tokion keskustan alueelle.

Vinkki: Muista ostaa Suica-kortti matkustaessasi Keikyū lentokenttäreitillä. Se on kätevä tapa maksaa junamatkasi ja välttää jonottamista lipunmyynnissä – lisäksi kortti on käyttökelpoinen useimmissa junissa ja busseissa Tokion ja Kanto-alueen julkisessa liikenteessä.

Shinagawa asema

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae sijaitsee lähellä Shinagawa-asemaa, joka on yksi Tokion tärkeimmistä rautatieasemista. Täältä pääset nopeasti ja helposti moniin eri kohteisiin kaupungissa ja sen ulkopuolel.

Shinagawa-asema tarjoaa useita polkuja:

 • Yamanote-linja: Yhdistää keskeisimmät kaupunginosat, kuten Shibuya, Shinjuku ja Ikebukuro.
 • Keihin-Tōhoku-linja: Vie sinut nopeasti Tokion pohjoisiin ja eteläisiin alueisiin, kuten Ueno ja Yokohama.
 • Tokaido Shinkansen: Nopein tapa matkustaa Tokiosta muualle Japaniin, esimerkiksi Kiotoon ja Osakaan.

Shinagawa-asema on myös hyvin varusteltu palveluita, kuten ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Aseman läheisyydessä on useita ostoskeskuksia, kuten Wing Takanawa ja ecute Shinagawa, joista löydät monipuolisen valikoiman tuotteita ja ruokapaikkoja.

Kun majoitut APA Hotel Keikyu Kamata Ekimaessa, voit helposti käyttää Shinagawa-asemaa hyödyksesi vierailusi aikana. Matka asemalle kestää vain muutaman minuutin junalla, joten voit nauttia Tokion nähtävyyksistä ja kokemuksista vaivattomasti.

Jr Keihin Tohoku Linja

Jr Keihin Tohoku linja on tärkeä rautatieyhteys, joka palvelee matkustajia APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae -hotellin lähialueella. Linja kulkee Kamata-aseman kautta, joka on vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellista.

Käyttämällä tätä linjaa voit päästä helposti moniin Tokion kaupungin nähtävyyksiin ja liikealueisiin. Matka-aika keskeisiin kohteisiin on seuraava:

 • Shinagawan asema – noin 10 minuuttia.
 • Tokion asema – noin 20 minuuttia.
 • Ueno-asema – noin 30 minuuttia.

Linja on myös kätevä tapa kulkea lentokentältä hotellille. Keihin Tohoku linjan kautta pääset Hanedan lentokentältä Kamata-asemalle vain 20 minuutissa.

Jr Keihin Tohokun linjan junat kulkevat säännöllisesti, minkä ansiosta suunnittelet matkasi joustavasti. Lisäksi junat ovat tunnettuja siisteydestään ja ajallaan liikennöinnistään, mikä tekee matkustamisesta mukavampaa.

Muista ostaa lippusi automaatista ennen junan kyytiin nousemista. Hintojen muutos vaihtelee matkan pituuden mukaan. Voit valita myös kätevästi laajan valikoiman lipputyyppejä ja -palveluja, jotka ovat saatavilla eri hinnoin.

Lähellä

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae sijaitsee strategisesti lähellä monia merkittäviä kohteita, mikä tekee hotellistamme erinomaisen valinnan vierailusi aikana. Hanedan lentokenttä on vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä, mikä tekee siitä kätevän vaihtoehdon niille, jotka saapuvat tänne lentokoneella. Naritan lentokenttä sijaitsee kauempana, mutta hyvien julkisten liikenneyhteyksien ansiosta se on silti saavutettavissa noin 1,5 tunnissa.

Yksi suurimmista nähtävyyksistä lähellä APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae on Jokohama, joka on vain noin 30 minuutin junamatkan päässä. Siellä voit nauttia kauniista satamasta, katsella historiallisia rakennuksia ja vierailla moderneissa ostoskeskuksissa. Jokohama Minato Mirai 21 on erityisen suosittu alue, jolla on paljon nähtävää, kuten maailmanpyörä, puistoja ja museoita, sekä lukuisia ravintoloita erilaisista ruokakulttuureista.

Hotelli sijaitsee Ota-kun alueella, joka tarjoaa useita lähellä olevia houkutuksia, joihin kannattaa tutustua vierailusi aikana. Ota-ku tunnetaan kotimaisista kylpylöistä, upeista puistoistaan sekä monista historiallisista ja kulttuurisista nähtävyyksistä.

Tässä on joitakin lähellä olevia kohteita:

 • Hanedan lentokenttä: noin 20 minuutin ajomatka
 • Naritan lentokenttä: noin 1,5 tunnin junamatka
 • Jokohama: noin 30 minuutin junamatka
 • Minato Mirai 21: noin 30 minuutin junamatka
 • Ota-kun alue: kävelymatkan päässä

Nauti olostasi APA Hotel Keikyu Kamata Ekimaessa ja tutustu kaikkiin upeisiin kohteisiin, jotka ovat lähellä hotelliamme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Hotellin sisäänkirjautumisaika on yleensä klo 15:00 alkaen. Kuitenkin, jos saavut aikaisemmin, voit tiedustella hotellin vastaanotosta, onko huoneesi valmis.

Varaaminen APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae on helppoa. Voit tehdä varauksen joko suoraan hotellin verkkosivuston tai erilaisten varaussivustojen kautta, kuten Hotels.com.

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae tarjoaa kylpyläpalveluja vierailleen. Nauti rentouttavasta hieronnasta tai muista hoitomuodoista hotellin kylpyläosastolla.

Liittyminen APA-hotellin jäseneksi on helppoa. Mene vain hotellin verkkosivustolle ja etsi jäsenyyttä koskevat ohjeet. Jäsenet saavat erilaisia etuja, kuten huonealennuksia ja muita erikoistarjouksia.

APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae tarjoaa erilaisia alennuksia vierailleen. Esimerkiksi, jäsenet saavat alennusta huonehinnasta ja erikoistarjouksista. Muista tarkistaa hotellin verkkosivusto tai ottaa yhteyttä suoraan hotelliin tarkistaaksesi kaikki käytettävissä olevat alennukset.

Kyllä, APA Hotel Keikyu Kamata Ekimae sijaitsee lähellä Hanedan lentokenttää. Hotellilta kestää vain noin 20 minuuttia junalla päästä lentokentälle, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat majoittua lähellä lentokenttää.

Samankaltaiset artikkelit