| |

APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower sijaitsee Tokion sydämessä kuuluisan Kabukichon viihdealueen lähettyvillä Shinjukussa. Tämä hotelli tarjoaa erinomaisen majoitusvaihtoehdon niille, jotka haluavat tutustua alueen runsaaseen kulttuuriin ja monipuolisiin viihdekokemuksiin. Shinjuku on tunnettu monista ostosmahdollisuuksista, ravintoloista ja yöelämästään, joten täällä majoittuessa voit täydellisesti nauttia Tokion sykkeestä.

APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower tarjoaa monenlaisia ​​palveluita matkustajille ja auttaa tekemään vierailustasi Tokiossa miellyttävän. Hotellihuoneet on suunniteltu mukavuuteen ja kattavaan varusteluun, jotka sisältävät miellyttävän ympäristön erityisesti työmatkailijoille ja turisteille. Lisäksi Shinjuku-Ku on alue, johon kannattaa tutustua, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen Tokion monipuolisesta kulttuurista ja elämäntyylistä.

Hotellin lähellä sijaitsee myös lukuisia nähtävyyksiä, kuten Shinjukun keskuspuisto ja Meiji-jingun pyhäkkö. APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower -hotellilta voit helposti käydä näissä kohteissa, ja tutustua alueen kulttuuriin ja historiaan tarvitsematta matkustaa kauaksi. Voit siis aloittaa matkan suunnitteluun Tokioon täältä!

Yleistä

APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower tarjoaa mukavan ja viihtyisän majoittumiskokemuksen. Huoneissa on laadukkaat vuoteet, jotka takaavat rauhalliset yöunet ja virkistävän lepoajan. Voit huoletta säätää huoneen lämpötilan mieleiseksesi, sillä ilmastointi on säädettävissä jokaisessa huoneessa.

Turvallisuutesi on hotellille tärkeää, joten kaikissa huoneissa on käytettävissä lukittava kassakaappi henkilökohtaisten tavaroiden säilytykseen. Lisäksi hotellissa on hyvin opastetut hätäpoistumistiet sekä opasteita huoneissa. Henkilökunta kertoo sinulle mieluusti lisää hotelliin liittyvistä turvatoimista.

Hotellin alueella on myös käytännöllisiä palveluita, kuten juoma-automaatteja, jolloin virvokkeita ja välipaloja on aina saatavilla. Rentouttavien hetkien viettämiseen kylpyhuoneesta löytyy kylpyamme, ja joissain huoneissa on jopa ylellinen poreallas. Lisäksi hotellihuoneisiin liittyy muita mukavuuksia, kuten työpöytä ja jääkaappi.

APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower tarjoaa majoituspaikan, jossa voit tuntea olosi kotoisaksi ja nauttia laadukkaasta palvelusta. Tervetuloa viihtymään ja rentoutumaan vierailusi ajaksi!

Palvelut ja mukavuudet

APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower tarjoaa monipuolisen valikoiman palveluita ja mukavuuksia, jotka takaavat miellyttävän ja rentouttavan vierailun. Hotellissa on ilmainen WiFi yleisissä tiloissa ja huoneissa, joten voit pysyä yhteydessä työhön, perheeseen tai ystäviin vierailusi ajan.

Huonepalvelut on suunniteltu lisäämään viihtyisyyttä ja käytännöllisyyttä. Jokaisessa huoneessa on tasokas tv, josta voit katsella suosikkielokuviasi ja -ohjelmiasi. Huoneisiin kuuluu myös jääkaappi, joka sopii erinomaisesti juomien säilyttämiseen tai pienten aterioiden järjestämiseen. Lisäksi näytön peilausominaisuus antaa sinulle mahdollisuuden synkronoida matkapuhelimesi tai tablettisi television kanssa, jotta voit nauttia omista videoista ja elokuvista suuremmalla näytöllä.

Hotellin tarjoamiin palveluihin kuuluu myös pesulapalvelu, joka on erittäin kätevä pidempien vierailujen ajaksi. Lisäksi hotelli on pyörätuoliystävällinen, jossa on esteetön pääsy.

Ympäristötietoisille matkustajille APA Hotel Shinjuku Kabukicho Towerissa on APA Eco-Friendly Cleaning Service, joka tarjoaa ympäristöystävällisempiä puhdistusratkaisuja hotellin tiloihin ja huoneisiin.

Näiden palveluiden ja mukavuuksien ansiosta vierailustasi APA Hotel Shinjuku Kabukicho Towerissa tulee miellyttävä ja huoleton kokemus.

Ravintolat

APA Hotel Shinjuku Kabukicho Towerin läheisyydessä on monipuolinen valikoima ravintoloita, jotka sopivat erilaisiin makuun ja budjetteihin. Tässä muutamia vaihtoehtoja, joita voit kokeilla hotellin läheisyydessä.

Craft Beer Factory Shinjuku Ale on loistava paikka oluen ystäville. Tämä panimoravintola sijaitsee aivan hotellin lähistöllä ja tarjoaa laajan valikoiman paikallisesti tuotettuja käsityöläisoluita. Täällä voit nauttia ainutlaatuisista oluista ja maistella useita pienpanimoiden luomuksia. Lisäksi tarjolla on herkullinen ruokavalikoima, josta löydät niin perinteisiä japanilaisia annoksia kuin länsimaisia suosikkeja.

Toinen suositeltava ravintola on Mugi no Oto, joka erikoistuu japanilaiseen ruokaan. Se sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä hotellista, ja sen rento ilmapiiri tekee siitä sopivan paikan niin lounaalle kuin illalliselle. Tarjolla on monia perinteisiä japanilaisia ruokia, kuten sushia, tempuraa ja ramenia. Ravintola käyttää ruoan valmistuksessa tuoreita raaka-aineita ja lisäksi heillä on loistavaa asiakaspalvelua.

APA Hotel Shinjuku Kabukicho Towerin ympäristössä löytyy lukuisia muita ravintoloita, joista valita. Voit kokeilla ravintoloita ja izakajoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman paikallisia herkkuja. Jokaisella paikalla on oma ainutlaatuinen tunnelmansa ja ne tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tutustua japanilaiseen ruokakulttuuriin.

Nauti monipuolisesta ruokatarjonnasta ja ehkä löydät uusia suosikkeja APA Hotel Shinjuku Kabukicho Towerin lähiravintoloista.

Check-In ja saapuminen

APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower tarjoaa helpon ja sujuvan saapumisen hotellille. Kun saavut majoitukseen, check-in prosessi on yksinkertainen ja selkeä.

Hotelli on erinomaisella sijainnilla ja helposti saavutettavissa Toei Oedo Line -linjan kyydillä. Jää pois Higashi-Shinjuku Station -asemalla ja käytä Exit A1 -poistumista löytääksesi hotellin nopeasti. Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös Tokyo Metro Fukutoshin Line -linjaa saapuaksesi hotellille.

Ennen saapumista on hyvä varmistaa, että olet saanut vahvistuksen varauksestasi ja sinulla on siihen liittyvät tiedot, kuten majoituksen tyyppi sekä mahdolliset lisäpalvelut, joita olet valinnut. Saapuessasi APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower -hotellille, huomioi seuraavat asiat:

 • Saavu hotellille sopivana ajankohtana. Check-in aika alkaa yleensä klo 15:00, mutta tarkan ajan voit tarkistaa varausvahvistuksestasi.
 • Ota mukaasi henkilöllisyystodistus (passi), joka osoittaa nimesi ja ikäsi.
 • Ole valmis esittämään varausvahvistuksesi saapuessasi hotellille.
 • Jos olet tehnyt varauksen Tokyo-to -alueelle, varmista, että varauksesi koskee APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower -hotellia.

Näitä ohjeita noudattamalla check-in ja saapumisesi APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower -hotellille on mutkatonta ja miellyttävää. Nauti olostasi tässä mukavassa ja kätevästi sijaitsevassa hotellissa!

Lasten vierailu hotellissa

Lapsipolitiikka: APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower tarjoaa mukavuudet ja palvelut perheille, joissa on lapsia. Hotellissa on eri ikäryhmille suunnattuja palveluja, jotta jokainen perheenjäsen nauttisi majoittumisestaan.

Vauvat ja pikkulapset: Alle 6-vuotiaat lapset voivat majoittua ilmaiseksi vanhempiensa huoneessa käyttäen huoneessa olevaa erillistä vuodetta. Pinnasänkyjä on saatavilla henkilökunnalta pyynnöstä etukäteen, jotta voit nauttia rauhallisista öistä vauvan kanssa.

Lisävuode: Jos tarvitsette lisävuoteen lapselle tai aikuiselle, hotelli voi järjestää sen lisämaksusta. Ilmoita henkilökunnalle etukäteen, jos tarvitset lisävuoteen jotta hotelli voi varmistaa saatavuuden.

Ikärajoitus: Huomioithan, että hotellissa on 18 vuoden ikärajoitus majoittumiselle ilman vanhempia tai huoltajia. Alaikäisten on majoittuessaan esitettävä kirjallinen suostumus vanhemmilta tai huoltajilta.

Lapsi- ja lisävuodepolitiikan yhteenveto:

 • Alle 6-vuotiaat lapset voivat majoittua ilmaiseksi vanhempiensa huoneessa käyttäen huoneessa olevaa vuodetta.
 • Pinnasänkyjä on saatavilla pyynnöstä etukäteen varaten.
 • Lisävuoteet ovat saatavilla lisämaksusta ja ne on varattava etukäteen.
 • 18 vuoden ikärajoitus majoittumiselle ilman vanhempia tai huoltajia. Alaikäisten on esitettävä kirjallinen suostumus vanhemmilta tai huoltajilta.

Muistathan tarkistaa hotellin lapsi- ja vuodepolitiikan varauksesi yhteydessä, sillä ne voivat vaihdella huonetyypistä ja varauksen ehdoista riippuen.

Maksu- ja peruutuskäytännöt

Maksu: APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower hyväksyy useimmat luotto- ja pankkikortit, kuten Visa, MasterCard ja American Express. Voit maksaa hotellihuoneen maksun helposti ja turvallisesti kortilla. Hotelli ei kuitenkaan hyväksy maksuksi käteistä.

Peruutuskäytännöt: Varausta tehdessäsi on hyvä tarkistaa huolellisesti hotellin peruutusehdot. Yleensä saat ilmaisen peruutuksen jopa 24 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Jos kuitenkin joudut peruuttamaan varauksen tämän jälkeen, saattaa sinulta periä peruutusmaksu. Hotellin ehdot vaihtelevat varauskohtaisesti, joten on tärkeää perehtyä niihin etukäteen.

Ennakkomaksut: Tietyt tarjoukset ja varaustyypit saattavat vaatia ennakkomaksun, joka veloitetaan kortiltasi heti varauksen teon yhteydessä. Tämä summa otetaan huomioon lopullisessa hotellimaksussa. Jos varaus on peruutettava tai muutettava, ennakkomaksua koskevat ehdot määritellään hotellin peruutuskäytännöissä.

Luottokortin vahvistaminen: Varausta tehdessäsi hotelli saattaa tarkistaa korttisi voimassaolon. Silloin voidaan veloittaa pieni summa maksukortiltasi, joka palautetaan lähes välittömästi takaisin. Jos kortti ei ole voimassa, hotelli saattaa pyytää vaihtoehtoista maksutapaa tai perua varauksen.

Erikoistoiveet: APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower pyrkii toteuttamaan asiakkaidensa erikoistoiveet parhaansa mukaan. Huomaathan, että erikoistoiveet eivät ole taattuja ja niiden toteutuminen riippuu hotellin saatavuudesta ja mahdollisista lisämaksuista.

Vierailijoiden arvostelut

APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower on saanut monilta vierailijoilta positiivista palautetta erityisesti sen siisteydestä ja henkilökunnan ystävällisyydestä. Hotellin tilat on pidetty puhtaina ja hygieniasta huolehditaan erinomaisesti. Tämä on erityisen tärkeää, kun otetaan huomioon kaikkien majoittuvien vieraiden terveys ja hyvinvointi.

Henkilökunta on erittäin avulias ja palvelualtis. He tekevät parhaansa tyydyttääkseen kaikkien vierailijoiden tarpeet ja toiveet. On aina mukavaa tietää, että he ovat valmiina auttamaan, kun tarvitset apua tai neuvoja hotellissa ja sen ympäristössä.

Vierailijat ovat arvostaneet APA Hotel Shinjuku Kabukicho Towerin sijaintia lähellä monia kauppoja, ravintoloita ja nähtävyyksiä. Tämä tekee hotellista erinomaisen valinnan niin liike- kuin vapaa-ajan matkailijoille. Alueella liikkuminen on helppoa julkisen liikenteen ansiosta, ja voit hyvin tutustua Shinjukuun ilman omaa autoa.

Vaikka suurin osa vierailijoista on erittäin tyytyväisiä hotelliin, on tärkeää huomioida, että makuuhuoneet voivat olla melko pieniä. Tästä huolimatta monet ovat todenneet, että huoneet tarjoavat kaiken tarvittavan ja ovat hintansa arvoisia.

Muutama vierailijoiden keskeinen huomio:

 • Erinomainen siisteys,
 • ystävällinen ja avulias henkilökunta,
 • loistava sijainti ja
 • pienet, mutta toimivat makuuhuoneet.

Kokonaisuutena APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower tarjoaa erinomaisen valinnan matkallasi Tokiossa. Yhdistämällä puhtaat ja hygieeniset tilat, ystävällisen henkilökunnan ja loistavan sijainnin saat nauttia mukavasta ja onnistuneesta majoituksesta hotellissa.

Liikenneyhteydet ja sijainti

APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower sijaitsee erinomaisella paikalla Tokiossa. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä Shinjuku-asemalta, joka on yksi kaupungin vilkkaimmista liikennekeskuksista. Täältä pääset helposti koko Tokion keskustaan useilla eri junaradoilla, kuten JR Yamanote-linjalla.

Jos matkustat Tokioon Hanedan lentokentältä, sinun on helppo saapua hotellille julkisilla liikennevälineillä. Junamatka lentokentältä Shinagawan asemalle kestää noin 20 minuuttia, ja täältä voit vaihtaa junaan, joka vie sinut suoraan Shinjukun asemalle noin 20 minuutissa. Kokonaisuudessaan matka-aika lentokentältä hotellille on noin 45 minuuttia.

Naritan lentokentältä matka hotellille kestää hieman kauemmin, mutta se on silti melko suoraviivainen. Voit ottaa Naritan lentokentältä Express -junan, joka vie sinut Tokion päärautatieasemalle noin tunnissa. Täältä voit vaihtaa JR Yamanote-linjalle ja saavuttaa Shinjukun aseman noin 20 minuutissa.

Hotellin lähellä on myös useita metrolinjoja, joten pääset kätevästi eri puolille kaupunkia ilman suurempia vaikeuksia. Kaikkiaan APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet, ja se sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin sydämessä, josta pääset helposti tutustumaan Tokion nähtävyyksiin.

Läheiset nähtävyydet

Shinjuku Golden Gai on ainutlaatuinen kohde, jossa voit nauttia yli 200 baarista ja pienistä juottoloista ainutlaatuisessa paikassa. Tämä alue on täydellinen paikka tutustua paikalliseen yöelämään ja vaihtaa muutama sana paikallisten kanssa.

Shinjuku Gyoen on kaunis puisto, joka tarjoaa tilaisuuden rentoutua ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä. Puisto on erityisen viehättävä kirsikkapuiden kukkiessa keväällä, ja syksyllä ruska-aikaan.

Tokion metropoliittinen hallintorakennus on vaikuttava rakennus, joka tarjoaa mahtavat näkymät kaupungin ylle ilmaiselta näköalatasanteesta. Täältä saat upeat panoraamakuvat Tokiosta sekä päivällä, että yöllä.

Kabukichon alue on tunnettu yöelämästään, johon kuuluu lukuisia ravintoloita, baareja, yökerhoja ja karaokepaikkoja. Se on mainio paikka viettää iltaa ystävien kanssa tai tutustua Tokion yöelämään.

Kujira Entertainment tarjoaa erilaisia viihdemahdollisuuksia, kuten VR-pelihuoneita ja elävää musiikkia. Se on hieno paikka pitää hauskaa ja kokea moderneja japanilaisia huvituksia.

Magic Bar Tejinaya Shinjuku on paikka, jossa voit nauttia taikashowsta samalla, kun nautit juomista. Se on ainutlaatuinen ja ikimuistoinen kokemus, joka sopii kaikenikäisille.

Mitä tulee historiallisiin kohteisiin, Nezu-jinja ja Sengaku-ji temppeli ovat suosittuja vierailukohteita. Nezu-jinja on yksi Tokion vanhimmista shintōalueista, ja Sengaku-ji temppeli on tunnettu kuuluisista samuraiden haudoistaan.

Nämä mainitut nähtävyydet ovat vain muutamia esimerkkejä, joita löytyy lähialueelta. Läheisyys moniin muihin suosittuihin kohteisiin tekee APA Hotel Shinjuku Kabukicho Towerista erinomaisen tukikohdan Tokion tutkimiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Tokion rautatieasemalta pääset APA Hotel Shinjuku Kabukicho Toweriin helpoiten julkisilla liikennevälineillä, kuten metrolla tai bussilla. Tarkista reitti ja vuorot aikatauluista. Lähimmät metroasemat ovat Higashi-Shinjuku ja Shinjuku Sanchome.

Kyllä, APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower tarjoaa aamiaisen. Hotellissa on ravintola, joka tarjoaa monipuolisen aamiaisbuffetin sekä muita ruokailumahdollisuuksia myöhemmin päivällä ja illalla.

APA Hotel Shinjuku Gyoemmae suljettiin liiketaloudellisista syistä. Hotelliketju on kuitenkin avannut muita hotelleja, kuten APA Hotel Shinjuku Kabukicho Towerin, joka tarjoaa samanlaisen majoituskokemuksen asiakkaille.

APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower tarjoaa useita palveluita asiakkailleen. Hotellissa on esimerkiksi kylpylä, jossa voit nauttia erilaisista hieronnoista. Onsenia ei hotellissa ole, mutta monia muita rentoutumismahdollisuuksia löytyy hotellin ympäriltä.

Valinta APA Hotel Shinjuku Kabukicho Towerin ja APA Hotel & Resort Nishishinjuku-Gochome-Eki Towerin välillä riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Molemmat hotellit tarjoavat korkealaatuisia palveluita, mutta niillä on eri sijainnit ja mukavuudet. Suosittelemme vertailemaan hotellien tarjontaa ennen päätöksen tekemistä.

APA Hotel Shinjuku Kabukicho Towerissa on useita erilaisia huonevaihtoehtoja. Voit valita yhden hengen huoneista, kahden hengen huoneista ja perhehuoneista. Huoneet ovat modernisti sisustettuja ja niissä on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja oma kylpyhuone.

Samankaltaiset artikkelit