Smile Hotel Nihonbashi Mitsukoshi
|

Smile Hotel Nihombashi Mitsukoshi

Smile Hotel Nihombashi Mitsukoshi on todella hyvällä sijainnilla oleva hotelli. Se on saanut tähtiluokituksen kolme tähteä ja saanut arvosanaksi parikunnilta Bookings sivustolla 8,4 keskiarvon. Tämä hotelli on saanut maininnan myös hyvästä Japanilaisesta aamiaisbuffetistaan. Tämän lisäksi hotelli on hyvin siisti ja henkilökunta ystävällistä. Hotellilta on esimerkiksi Akihabaran asemalle sekä Tokyo Domelle on 20 minuutin metromatka. Tokion Imperial Palacelle eli keisarilliselle palatsille hotellilta on viiden minuutin ajomatka.

Saapuminen hotellille

Nihombashi Mitsukoshimae Smile Hotelille saapuminen on helppoa. Metrolla matkustaessasi, on esimerkiksi Mitsukoshimaen metroasemalta hotellille on viiden minuutin kävelymatka eli 200 metriä. Mennessäsi junalla, Shin-Nihombashi on 350m päässä hotellista sekä Kandan asema 750 metrin päässä hotellista. Lisäksi hotellille pääsee kätevästi myös esimerkiksi taksilla tai T-CAT:llä. Lähin lentokenttä on Hanedan lentokenttä, josta hotellille on 15km.

Hotellihuone

Hotellihuoneet ovat siistejä sekä hyvin sisustettuja. Huoneissa on ilmastointi sekä lämmitys talveksi. Huoneissa on myös kassakaappi, johon voit jättää tavaroitasi turvaan, jääkaappi ja vedenkeitin sekä teetä. Lisäki huoneisiin kuuluu asiakkaille käytettäviksi vierailun ajaksi Japanilaiset Yukata nimiset takit sekä tossut. Samanlaiset tossut saat myös APA hotelleista. Lisäksi aina huoneen siivouksen yhteydessä huoneeseen tuodaan asiakkaille vesipullot juotavaksi. Hotellihuoneita on varattavissa savuttomia vaihtoehtoja.

Vessa ja peseytyminen

Vessat huoneissa ovat siistit ja näihin kuuluu japanilaisen wc:n pönttö sekä amme suihkulla kylpemistä varten. Hotelli tarjoaa myös asiakkailleen vierailun ajaksi käytettäväksi hiusten kuivaimen sekä kertakäyttöiset hammasharjat. Hammasharjat ja muut hygieniatarvikkeet vaihdetaan uusiin jokaisen siivouksen yhteydessä, mikäli niitä on käytetty.

Muut hotellin palvelut

Hotellin alakerrasta tarjoillaan aamuisin buffet aamiainen, jossa on mahdollista syödä japanilaisia annoksia. Lisäksi aulasta löytyy tietokone sekä tulostin asiakkaiden käyttöä varten. Asiakkaat voivat myös maksua vastaan pestä pyykkiä sekä kuivata niitä. Henkilökunnalta saat myös kysyessäsi laukkujen säilytystä sekä hierontapalveluita on mahdollista ostaa omaan huoneeseen.

Varaa huone Smile Hotel Nihombashi Mitsukoshi

Kyseinen hotelli on hyvin varteenotettava vaihtoehto, jos etsit majoittumista tältä alueelta. Hotelli on hyvin suositeltava sekä antaa maistiaisen mukanaan japanilaista kulttuuria hotellissa yöpyessäsi.

Smile Hotel Nihombashi Mitsukoshista sijaitsee lyhyen matkan päästä Tokion rautatieasemasta eli Tokyo Stationista. Matkaa näiden kahden paikan välillä on 900 metriä. Kävely kestää siis noin 14 minuuttia ja metrolla matka kestää noin 12 minuuttia.

Smile Hotel Nihombashi Mitsukoshista metrolla matkustaminen Naritan lentokentältä kestää noin tunnin ja Hanedan lentokentältä 36 minuuttia. Metrolla matkustaminen lentokentältä on luultavammin halvin vaihtoehto, mutta halutessasi voit myös lentokentältä ottaa taksin, bussin tai junan.

Smile Hotel Nihombashi Mitsukoshin omistaa Japan Hotel REIT Investment Corporation ja heillä on 20 Smile hotellia ympäri Japania.

Samankaltaiset artikkelit