APA Hotel Nihonbashi Bakurocho-eki Kita
|

APA Hotel Nihonbashi Bakurocho-eki Kita

APA Hotel Nihonbashi Bakurocho eki Kita on kolmen tähden hotelli, joka sijaitsee Chiyodan alueella Tokiossa. Hotelli on hyvällä sijainnilla Tokion ydinkeskuksessa. Hotellilta on esimerkiksi 2,8 kilometrin matka Tokyo Imperial Palacelle ja Hanedan lentokentältä matkaa hotellille on 15 kilometriä. Hotelli on saanut arvosanakseen matkustajilta 8,5/10 pistettä. Lisäksi alue, jossa hotelli sijaitsee on pidetty, sekä hotellin läheisyydessä on todella hyvin ruokapaikkoja!

Saapuminen hotellille

Hotelliin on suositeltavaa matkustaa esimerkiksi metrolla ja poistua esimerkiksi Bakurochon metroasemalla, josta kävelyä hotellille on noin 100 metriä. Metroasema on siis kohtuullisen matkan päässä hotellista, vaikka sinulla olisikin kantamuksia. Lisäksi mahdollisuuksia mennä hotellille on myös mennä esimerkiksi taksilla.

  • Junalla: Bakurochoun asema, 100 metriä hotellilta
  • Junalla: Asakusabashin asema, 600 metriä hotellilta
  • Metrolla: Bakuroyokoyama, 250 metriä hotellilta
  • Metrolla: Higashi-nihombashi, 400 metriä hotellilta

Hotellihuone

Huoneet ovat elegantisti sisustettuja, sekä siistejä. Patjana sängyssä on kehon painoa säätelevä patja, joka tekee yöpymisestä vielä mukavamman. Yleisesti Japanissa hotellihuoneet eivät ole kovin suuria, mutta neliöt tilassa on käytetty hyvin ja tila on toimiva. Lisäksi hotellissa on mahdollista varausta tehdessäsi valita huone, jossa saa tupakoida tai huoneen jossa ei saa. Lisäksi huoneessa on esimerkiksi ilmainen WiFi, vedenkeitin, jääkaappi, ilmalämpöpumppu ja taulutelevisio.

Lisäksi buffetaamiainen on mahdollista varata etukäteen, tai voit myös myöhemmin paikanpäällä ostaa aamiaista erikseen. Hotellin yhteydessä on ravintola nimeltä Sushi To Oden &, joka tarjoaa laadukasta ja herkullista aamiaista aamuisin klo 06.30 ja 10 välillä. Tarjolla on buffet tyylinen japanilainen, sekä länsimaalainen aamiainen.

Vessa ja peseytyminen

Hotellihuoneiden wc-tiloissa on japanilainen wc-istuin, joka eroaa länsimaalaisesta vessanpöntöstä paljon. Tästä kyseisestä istuimesta löytyy erilaisia toimintoja, kuten bide suihkun tyyppinen vaihtoehto, sekä kuivain. Näihin käytettävät näppäimet löytyvät joko itse istuimesta, tai wc:n seinässä voi olla tähän liittyvä ohjauspaneeli. Lisäksi istuimen reunat ovat lämpimät ja pönttö vetää itsensä automaattisesti käytön jälkeen. Lisäksi huoneeseen kuuluu aina amme, jossa voit ottaa rentouttavan kylvyn halutessasi.

Huoneen palvelut

Huoneessa käy työntekijä päivisin siivoamassa huoneesi, sekä vaihtamassa tarvittaessa pyyhkeet puhtaisiin. Lisäksi huoneessa on esimerkiksi japanilainen yöpuku ja tossut, joita voit käyttää vierailusi aikana. Wc:ssä on kertakäyttöisiä tarvikkeita saatavilla, kuten vanulappuja, sekä hammastarvikkeet, joita voit käyttää vierailusi aikana ilmaiseksi. Monesti huoneissa on myös ilmainen vesipullo sinulle nautittavaksi.

Muut hotellin palvelut

Hotellin alakerrassa on ravintola nimeltä Sushi To Oden &, jossa tarjoillaan aamuisin buffet aamiainen ja iltaisin ravintolasta voit tilata á la carte annoksia. Lisäksi hotellin ala-aulassa on myyntiautomaatti alkoholittomille juomille, wc, jääpala-automaatti, sekä mikro ruuan lämmitystä varten. Lisäksi ala-aulasta löytyy henkilökunnalta pyydettäessä matkalaukkujen säilytys. Huoneeseen on mahdollista tilata esimerkiksi ruokaa lähi pizzeriasta, Dominosista puhelimella.

Varaa huone APA Hotel Nihonbashi Bakurocho-eki Kita

APA Hotel Nihombashi Bakurocho-eki Kita on hyvällä sijainnilla oleva hotelli, jossa huoneet ovat siistejä, sekä henkilökunta hyvin ystävällistä. Hotelli on mainio vaihtoehto vierailullesi jos etsit hotellia Chiyodan alueelta. Alta pääset tekemään varauksen tähän hotelliin matkallesi.

Samankaltaiset artikkelit