APA Hotel Nihonbashi Bakurocho-eki Kita
|

APA Hotel Nihonbashi Bakurocho-eki Kita

APA Hotel Nihonbashi Bakurocho eki Kita on kolmen tähden hotelli, joka sijaitsee Chiyodan alueella, Tokiossa. Hotelli on hyvällä sijainnilla Tokion keskuksessa. Tuolta on esimerkiksi 2,8 kilometrin matka Japan Imperial Palacelle ja Hanedan lentokentältä matkaa hotellille on 15 kilometriä. Hotelli on saanut keskimääräisen arvioin kahden hengen matkustajilta 8,5 pistettä. Lisäksi alue on pidetty, jossa hotelli sijaitsee sekä hotellin läheisyydessä on todella hyvin ruokapaikkoja!

Saapuminen hotellille

Hotelliin on suositeltavaa matkustaa esimerkiksi metrolla ja poistua metrosta voit esimerkiksi Bakurochon asemalla, josta kävelyä hotellille on noin 100 metriä. Metroasema on siis kohtuullisen matkan päässä hotellista vaikka sinulla olisikin kantamuksia. Lisäksi kuitenkin mahdollisuuksia on myös mennä esimerkiksi taxilla.

  • Junalla: Bakurochoun asema, 100 metriä hotellilta
  • Junalla: Asakusabashin asema, 600 metriä hotellilta
  • Metrolla: Bakuroyokoyama, 250 metriä hotellilta
  • Metrolla: Higashi-nihombashi, 400 metriä hotellilta

Hotellihuone

Huoneet ovat elegantisti sisustettuja sekä siistejä. Patjana sängyssä on kehon painoa säätelevä patja, joka tekee yöpymisestä vielä mukavamman. Yleisesti Japanissa hotellihuoneet eivät ole kovin suuria, mutta neliöt tilassa on käytetty hyvin ja tila toimiva. Lisäksi hotellissa on mahdollista varausta tehdessäsi valita huoneen, jossa saa tupakoida tai huoneen, jossa ei saa. Lisäksi buffetaamiainen on mahdollista varata tässä yhteydessä. Lisäksi huoneessa on esimerkiksi ilmainen Wifi, vedenkeitin, jääkaappi, ilmalämpöpumppu ja taulutelevisio.

Vessa ja peseytyminen

Hotellissa WC tiloissa on japanilainen wc-istuin. Tästä kyseisestä istuimesta löytyy erilaisia toimintoja, kuten bide suihkun tyyppinen vaihtoehto sekä kuivain. Lisäksi istuimen reunat ovat lämpimät ja WC vetää itsensä automaattisesti käytön jälkeen. Lisäksi huoneeseen kuuluu aina amme, jossa voit ottaa rentouttavan kylvyn halutessasi.

Huoneen palvelut

Huoneessa käy työntekijä päivisin siivoamassa huoneesi sekä vaihtamassa tarvittaessa pyyhkeet puhtaisiin. Lisäksi huoneessa on esimerkiksi japanilainen yöpuku ja tossut, joita voit käyttää vierailusi aikana. WC:ssä on kertakäyttöisiä tarvikkeita saatavilla, kuten vanulappuja sekä hammastarvikkeet, joita voit käyttää vierailusi aikana.

Muut hotellin palvelut

Hotellin alakerrassa on ravintola, jossa tarjoillaan aamuisin buffet aamiainen ja iltaisin ravintolassa voit tilata a´la carte annoksia. Lisäksi hotellin ala-aulassa on myyntiautomaatti alkoholittomille juomille, wc, jääpala-automaatti sekä mikro ruuan lämmitystä varten. Lisäksi ala-aulasta löytyy henkilökunnalta pyydettäessä matkalaukkujen säilytys. Lisäksi huoneeseen on mahdollista tilata esimerkiksi ruokaa lähi pizzeriasta, Dominosista puhelimella.

Varaa huone APA Hotel Nihonbashi Bakurocho-eki Kita

APA Hotel Nihombashi Bakurocho-eki Kita on hyvällä sijainnilla oleva hotelli, jossa huoneet ovat siistejä sekä henkilökunta hyvin ystävällistä. Hotelli on mainio vaihtoehto vierailullesi jos etsit hotellia Chiyodan alueelta. Alta pääset tekemään varauksen matkallesi.

Similar Posts