|

Shinsekai – Osakan kulttuuririkas kaupunginosa

Shinsekai on värikäs ja kiinnostava kaupunginosa Osakassa, Japanissa, joka sijaitsee Kansain alueella. Tämä alue on suosittu vierailukohde matkailijoiden keskuudessa, ja se tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa. Shinsekai on tunnettu nostalgisesta tunnelmastaan, joka heijastaa aikaa, jolloin Japani avautui länsimaiselle kulttuurille ja tekniikalle. Aluetta rakennettaessa ihanteena pidettiin New Yorkin kaupungin ja Pariisin kaupungin esikuvia, joten Shinsekain hehkuva valomainosten täyttämä maisema tarjoaa vierailijalle erilaisen näkökulman japanilaiseen kaupunkikuvaan.

Yksi merkittävimmistä nähtävyyksistä Shinsekain alueella on Tsutenkaku-torni, joka on suosittu valokuvauskohde ja symboloi alueen kehityksen huippua. Alueella on myös runsaasti ravintoloita ja ruokakojuja, joista voit nauttia paikallisista herkuista kuten kushikatsuista eli uppopaistetuista, tikkuihin pujotelluista ruoka-aineista. Eräs Shinsekain tavaramerkeistä on myös Janjan Yokochon kauppakatu, joka tarjoaa vierailijoille monipuolisen valikoiman ostosmahdollisuuksia ja autenttista tunnelmaa.

Jos olet suunnittelemassa matkaa Japaniin ja erityisesti matkaa Osakan alueelle, Shinsekai on ehdoton kohde lisätä vierailulistallesi. Tämä ainutlaatuinen kaupunginosa tarjoaa todellisen sukelluksen paikalliseen kulttuuriin, historiaan ja ruokaperinteisiin, joten varmista, että varaat aikaa sen tutkimiseen ja nauttimiseen.

Shinsekaista löydät myös valokuauksellisen Tsutenkaku-tornin.
Shinsekaista löydät myös valokuauksellisen Tsutenkaku-tornin.

Shinsekain nähtävyydet

Shinsekai on viehättävä ja eloisa alue Osakassa, Japanissa. Se tunnetaan erityisesti sen huvipuistosta, monista ravintoloista sekä värikkäästä ja elävästä tunnelmastaan. Tässä osiossa kerromme sinulle lyhyesti Shinsekain historiasta ja tarjoamista elämyksistä.

Shinsekai perustettiin vuonna 1912, ja se suunniteltiin alun perin esittelemään uusia ympäristöjä eurooppalaisin että amerikkalaisin vaikuttein. Erityisesti alueella on vaikutteita Pariisista ja New Yorkista. Vaikka Shinsekai koki hetkellisen laantumisen sodan jälkeen, se on 2000-luvulla päässyt jälleen elpymään ja nyt yksi Osakan suosituimmista nähtävyyksistä.

Kun vierailet Shinsekain alueella, huomaat sen erityispiirteet:

 • Tsutenkaku-torni: Tämä tunnettu nähtävyys on Shinsekain symboli. Voit nousta torniin ja ihailla upeaa näköalaa Osakan kaupunkiin.
 • Kushikatsu: Shinsekai-ravintolat tunnetaan pääasiassa erinomaisista kushikatsuistaan eli friteeratuista lihapaloista ja vihanneksista. Näitä voit nauttia useissa eri ravintoloissa alueella.
 • Janjan Yokocho -aukio: Tämä vilkas ja kapea katu on täynnä mielenkiintoisia kauppoja, pieniä ravintoloita ja värikästä katutaiteilua. Alue onkin täydellinen paikka tutustua aitoon Osakaan.

Vierailu Shinsekisisa on ainutlaatuinen kokemus, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua Japanin menneisyyteen ja nykypäivään. Alueen kiehtova historia, herkullinen ruoka ja vilkkaat nähtävyydet houkuttelevat varmasti monenlaisia matkailijoita luokseen.

Historia

Shinsekain historia alkaa vuodesta 1912, jolloin alue perustettiin. Se säteilee nostalgista tunnelmaa ja vie sinut takaisin aikaan, jolloin alue alkoi kukoistaa. Vuosien saatossa Shinsekai on kehittynyt, mutta sen historiallinen merkitys on säilynyt.

Maailmannäyttelyn ansiosta vuonna 1903, Osakasta tuli suosittu matkailukohde. Tämän vuoksi sinne päätettiin perustaa uusi viihdealue, Shinsekai, joka tarkoittaa ”uutta maailmaa”. Alue suunniteltiin New Yorkin ja Pariisin innoittamana ja sen keskipisteeksi rakennettiin Tsutenkaku-torni.

Tsutenkaku-torni on 64 metriä korkea ja sen rakentaminen valmistui vuonna 1912. Tämä rakennus on ikoninen Shinsekaille, ja se oli tuolloisista rakennuksista yksi korkeimmista. Tornin alkuperäinen versio tuhoutui toisen maailmansodan aikana, mutta se rakennettiin uudelleen vuonna 1956.

Shinsekain alueella on monia huvipuistojen laitteita ja nähtävyyksiä, kuten vuoristorata ja maailmanpyörä. Alueen matkailijoille ja paikallisille tarjolla monia mahdollisuuksia viihteeseen ja ruokaan. Erityisen tunnettuja ovat alueen ravintolat.

Vaikka Shinsekain suosio hiipui vuosien saatossa, se on yhä tärkeä osa Osakan kulttuuria ja historiaa. Tänä päivänä alue on tunnettu ravintoloistaan, Tsutenkaku-tornista ja erityisesti ikonisesta Billiken-patsaasta, joka symboloi onnea ja menestystä. Shinsekain historia on mielenkiintoinen ja värikäs, joka kertoo paljon Japanin kehityksestä 1900-luvulla.

Merkittävät rakennukset ja nähtävyydet

Shinsekai on tunnettu monista rakennuksista ja nähtävyyksistä, jotka tekevät alueesta mielenkiintoisen ja viehättävän. Tsutenkaku, eli ”Taivaaseen johtava torni”, on yksi Shinsekain tunnetuimmista maamerkeistä. Tämä 103 metriä korkea näköalatorni tarjoaa upeat näkymät yli Osakan kaupungin ja on suosittu paikka sekä turisteille että paikallisille.

Tennoji-eläintarha on toinen nähtävyys, joka sijaitsee Shinsekain läheisyydessä. Tämä 26 hehtaarin suuruinen eläintarha on koti yli 1000 eläimelle. Eläintarhassa on esimerkiksi kirahveja, norsuja ja tiikereitä. Eläintarhassa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja opetuksellisia aktiviteetteja, jotka sopivat kaikenikäisille vierailijoille.

Alueella on myös useita Temppeleitä ja pyhäköitä, kuten Imamiya-ebisu pyhäkkö ja Shitennoji-temppeli. Imamiya-ebisu pyhäkkö on omistettu Ebisu-jumalalle, joka on liiketoiminnan, kalastuksen ja onnen tuojana. Shitennoji-temppeli on Japanin vanhin virallisesti perustettuja buddhalainen temppeli, joka on perustettu vuonna 593.

Shinsekai on tunnettu myös Kuusousuji nimisestä kadusta, joka on vilkas ostoskatu, jossa on monia ravintoloita ja kauppoja. Täältä löydät laajan valikoiman paikallisia herkkuja, kuten Takoyakia ja Kushikatsua. Voit myös sulautua paikalliseen kulttuuriin tutustumalla erilaisiin baareihin ja kahviloihin, joista näet arkea Osakan kaduilla.

Käydessäsi Shinsekain alueella, älä unohda kokea värikästä yöelämää Dobutsuenmaen alueella. Täällä voit viettää iltaa tanssien ja nauttien musiikista paikallisissa klubeissa tai vain ihailla upeita valoja ja vilinää ympärilläsi.

Tsutenkakun torni

Tsutenkakun torni on tunnettu maamerkki Shinsekain alueella. Torni on 103 metriä korkea, ja se tarjoaa sinulle upeat näkymät kaupunkiin. Torniin pääset helposti julkisilla liikennevälineillä, kuten metrolla tai junalla. Alueella on myös runsaasti pysäköintitilaa, jos haluat tutustua Shinsekaihin omalla autolla.

Tornissa on erilaisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, joihin voit tutustua vierailusi aikana. Pääset esimerkiksi ihailemaan Osakan kaupungin panoraamanäkymiä näköalatasanteelta. Tornin sisällä on myös useita näyttelyitä, jotka kertovat tornin historiasta ja alueen kehityksestä. Näyttelyissä voit tutustua menneisyyden valokuviin, karttoihin ja esineisiin.

Tsutenkakun torni on erityisen kaunis sisältä ja ulkoa yöllä, kun sen kirkkaat valot loistavat ja heijastuvat ympäröiviin rakennuksiin. Tornin valaistus vaihtelee kuukausittain, mikä tekee siitä jännittävän nähtävyyden vierailla useampaan kertaan.

Alueen ympärillä voit myös tutustua moniin erilaisiin ravintoloihin, kahviloihin ja pikkumyymälöihin. Voit nauttia herkullisia paikallisia herkkuja, kuten takoyaki- ja okonomiyaki-ruokia.

Osakan linna

Osakan linna on yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä Shinsekain alueella. Tämä historiallinen rakennus on ollut olemassa jo vuosisatojen ajan, ja se edustaa japanilaista rakennusperinnettä parhaimmillaan. Osakan linna sijaitsee upealla paikalla korkealla kalliojyrkänteellä, mikä tarjoaa ihanteelliset olosuhteet valokuvien ottamiseen.

Linna on ehdoton kohokohta vieraillessasi Shinsekain alueella. Sen upea arkkitehtuuri ja yksityiskohtaiset koristeet ovat häikäiseviä. Voit ihailla linnan ulkomaista näkymää eri katselukulmista ja pääset tarkastelemaan rakennusta sisäpuolelta. Museossa esitellään linnan historiaa mielenkiintoisten näyttelyjen avulla.

Osakan linnan juurella on kaunis puisto, jossa voit kävellä ja nauttia rauhallisesta tunnelmasta. Kävelyreitit vievät sinut muinaisten temppelien ja historiallisten rakennusten läheisyyteen, jotka ovat huolella entisöityjä. Puisto on erityisen suosittu keväisin kirsikankukkien aikaan, jolloin se muuttuu sanoinkuvaamattoman kauniiksi kukkaloistossaan.

Vaikka alue on suosittu turistikohde, on siellä myös monia paikallisia asukkaita, jotka tulevat nauttimaan linnan ja puiston rauhasta. Tutustu Osakan linnaan ja sen ympäristöön, ja koe tämän historiallisen paikan ainutlaatuinen tunnelma.

Ravintolat ja ruoka

Shinsekain alueelta löydät monipuolisia ravintoloita ja ruokapaikkoja. Alue tunnetaan erityisesti kalamuseosta, jossa voit nauttia herkullisista ja monipuolisista kala-annoksista.

Yasaka Suisankanzume on yksi alueen suosituimmista kalaravintoloista, joka tarjoaa tuoreita, paikallisia kala-annoksia. Heidän erikoisuutensa on suosittu kaisen don -ateria, johon kuuluu riisiä, tuoreita mereneläviä ja muita paikallisia aineksia.

Toinen mainitsemisen arvoinen ruokapaikka on Kushikatsudaruma, joka tunnetaan parhaiten kushikatsu-annoksistaan. Kushikatsu on japanilainen ruokalaji, joka koostuu erilaisista friteeratuista, viipaloiduista vihanneksista, lihasta ja kalasta, jotka on pujotettu tikun varaan.

Jos etsit perinteisiä japanilaisia nuudeliruokia, kannattaa suunnata Ide Shoten -ravintolaan. Heidän nuudeliannoksensa ovat tunnettuja herkullisesta liemestään sekä laadukkaista, kotitekoisista nuudeleistaan.

Shinsekain alueella voit siis nauttia runsaasta valikoimasta eri tyyppisiä ruokia, kuten:

 • tuoreita kala-annoksia,
 • perinteisiä japanilaisia nuudeliruokia ja
 • paikallisia erikoisuuksia, kuten kushikatsu.

Kun vierailet Shinsekain alueella, muista pysähtyä jossakin näistä ravintoloista ja kokeilla herkullisia ruokia tunteaksesi paikallisen makumaailman.

Kushikatsu

Kushikatsu on yksi Shinsekain alueen kuuluisimmista herkuista. Se on erityisen suosittu alueen lukuisissa pienissä ravintoloissa ja ruokakojuissa, joissa voit maistella tämän maukkaan ja mielenkiintoisen ruoan.

Kushikatsu on uppopaistettuja ja leivitettyjä ruoka-aineita, kuten lihaa, katkarapuja, vihanneksia tai juustoa, joka on pujotettu bambutikulle. Yleensä kushikatsukastiketta tarjoillaan erillisessä astiassa, johon dippaat uppopaistetut palat. Muista, että kaksoisdippaus on kiellettyä hygieniasyistä!

Shinsekaissa on monia paikkoja, jotka ovat erikoistuneet kushikatsuun ja ne tarjoavat erilaisia makuyhdistelmiä. Joitain esimerkkejä ovat:

 • Klassinen kattaus: naudanliha, kana, tonnikala ja tofu.
 • Mereneläviä: katkarapu, kampasimpukka ja kalmari.
 • Vihanneksia: paprika, munakoiso ja kukkakaali.

Kushikatsu on helppo ja nopea tapa nauttia monista eri makuelämyksistä. Älä epäröi kokeilla erilaisia yhdistelmiä löytääksesi oman suosikkisi!

Okonomiyaki ja takoyaki

Shinsekain alueella voit nauttia herkullisista okonomiyaki– ja takoyaki-ruuista. Nämä suosittuja kansanruokia etenkin Kansain alueella.

Okonomiyaki on japanilainen pannukakku, jonka sisältä löytyy erilaisia aineksia, kuten kaalia, sipulia, usein katkarapuja tai porsaanlihaa. Voit itse valita haluamasi täytteet, ja saatat löytää paikallisia erikoisuuksia kokeilun arvoisina. Tässä Shinsekain alueen kolme suosituinta okonomiyaki-ravintolaa:

 1. Okonomiyaki Sakura
 2. Okonomiyaki Yokozuna
 3. Koharu Okonomiyaki

Toinen Shinsekain erikoisuus on takoyaki, pienet pallonmuotoiset paistokset, joiden sisällä kypsyy herkullinen mustekalan palanen. Ne tarjoillaan usein kastikkeen ja majoneesin kanssa. Tässä kolme tunnettua takoyaki-paikkaa, joita kannattaa kokeilla Shinsekai-alueella:

 1. Kukuru Takoyaki
 2. Takoyaki Wanaka Sennichimae Honten
 3. Kougaryu Takoyaki

Fugu

Fugun valmistaminen Shinsekain alueella on erittäin suosittua. Shinsekai tunnetaan parhaiten värikkäistä kaduistaan, yksilöllisistä ostospaikoistaan ja tietenkin vaarallisesta mutta herkullisesta fugusta. Fugun maistelulla astut ainutlaatuiseen kulinaariseen seikkailuun.

Jotta voit nauttia fugusta turvallisesti, on tärkeää valita hyvämaineinen ravintola. Jotkut parhaista fuguravintoloista sijaitsevat juuri tässä kaupunginosassa. Shinsekain fugun valmistus perustuu tarkkoihin ja ammattimaisiin menetelmiin. Keittiömestarit itse ovat läpikäyneet vuosien koulutuksen turvallisen ja maistuvan fugun valmistamiseksi.

Fugu eli pallokala sisältää tetrodotoksiinia, joka on erittäin voimakasta myrkkyä. Keittiömestari tietää tarkalleen, mitkä kalan osat ovat vaarallisia ja miten ne on poistettava oikein. Fuguun voi sisältyä esimerkiksi seuraavia ruokalajeja:

 • Usushi: ohuiksi viipaloitu raaka pallokala,
 • Tessa: pallokalan ohuita sashimisiivuja tai
 • Yaki-fugu: Grillattu pallokala.

Vaikka fugu on vaarallinen, herkuttelu sillä on jännittävä kokemus, ja samalla nautit herkullisesta ja ainutlaatuisesta illallisesta. Kun vierailet Shinsekain alueella, voit varata pöydän jonkin alueen erinomaisista fuguravintoloista ja nauttia turvallisesti tästä ainutlaatuisesta japanilaisesta kulinaarisesta seikkailusta.

Julkinen liikenne

Julkinen liikenne Shinsekain alueella on monipuolinen ja tehokas. Alueella voit käyttää useita eri liikennevälineitä.

Junat: Osakan päärautatieasemalta, pääset Shinsekaihin nopeasti ja helposti metrolla. U-Bahn Midosuji linjan juna vie sinut Namban asemalle, josta voit vaihtaa raitiovaunuun Tanimachin linjalle ja mennä kaksi pysäkkiä Ebisuchon asemalle. Tästä asemasta on vain lyhyt kävelymatka Shinsekain keskustaan.

Bussit: Bussit ovat toinen vaihtoehto päästä Shinsekaihin. Voit käyttää bussia numero 62, joka kulkee Osakan päärautatieaseman ja Tennōji-aseman välillä. Jää bussista kun saavut Tsutenkaku Tower -nimiselle pysäkille, ja olet juuri Shinsekain sydämessä.

Tässä on taulukko, josta näkee yhteydet eri liikennevälineillä:

LiikennevälineLähtöasemaVaihtoasemaSaapumisasemaKävelyetäisyys
JunaOsaka StationNamba StationEbisuchyoLyhyt
BussiOsaka StationTsutenkaku TowerErittäin lyhyt

Kun saavut Shinsekaihin julkisilla liikennevälineillä, voit nauttia alueen monista nähtävyyksistä ja aktiviteeteista. Suosittelemme käyttämään julkista liikennettä, sillä se on ympäristöystävällinen ja helppo tapa tutustua alueeseen.

Metro

Metro on nopea ja tehokas tapa kulkea Shinsekaihin. Metrojärjestelmä on tehokas ja helppokäyttöinen, ja se kattaa laajan alueen kaupungista. Metroasemat ovat helposti tunnistettavissa niiden selkeän vihreän värimaailman, suurien kylttien ja selkeiden opasteiden ansiosta.

Matkalippujen hankkiminen: Voit ostaa lipun metroon automaateista tai lippuluukuilta. Tämän lisäksi voit käyttää matkakorttia, joka aktivoidaan ennen sisäänkäyntiä. Matkakortilla voi olla arvoa tai aikaa, riippuen matkustustarpeestasi.

OCAT

OCAT (Osaka City Air Terminal) on tärkeä osa Shinsekaita. Se tarjoaa sujuvan yhteyden Kansain väliselle lentokentälle sekä muihin Osakaan ympäröiviin alueisiin. Tässä osiossa kerromme sinulle OCATista ja sen merkityksestä.

Osaka City Air Terminal sijaitsee Namban kaupunginosassa, ja se on suosittu tukikohta niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa. OCAT mahdollistaa helpon pääsyn eri puolille kaupunkia sekä suureen valikoimaan nähtävyyksiä. Täältä löydät:

 • Hyvät kulkuyhteydet: OCAT tarjoaa nopeat ja tehokkaat yhteydet junilla, busseilla ja taksilla.
 • Ostosmahdollisuudet: Lähistöllä on monia suosittuja ostoskeskuksia, kuten Namba Parks ja Takashimaya.
 • Majoitusvaihtoehtoja: Alueella on erilaisia hotelleja ja majataloja, jotka sopivat kaikkiin budjetteihin.

OCAT:n yhteydessä sijaitsevan Namban aseman kautta kulkee useita juna- ja metrolinjoja, mikä tekee siitä erinomaisen tukikohdan tutustumisretkille Osakaan ja sen ympäristöön. Esimerkiksi Osakan joukkoliikennelinja, sekä Kansain välisen lentokentän ja Kobe-Sannomiya-aseman väliset yhteydet ovat käteviä ja nopeita.

Lisäksi OCAT-pysäkin ympäristössä on runsaasti ravintoloita ja kahviloita, joissa voit nauttia paikallisista herkuista ja rentoutua matkan aikana. Kannattaa myös tutkia alueen kulttuuria tutustumalla taidegallerioihin ja teattereihin, jotka tarjoavat monipuolista ohjelmaa. Tutustu myös Tokiossa sijaitsevaan TCAT:iin, eli Tokyo City Air Terminaaliin.

JR Osakan silmukkalinja

JR Osakan silmukkalinja on kätevä tapa tutustua kaupungin moniin nähtävyyksiin, mukaan lukien Shinsekain alue. Tämä rautatielinja kiertää Osakan keskustan ja tarjoaa helpon pääsyn moniin tunnettuihin kohteisiin.

Aloittaessasi matkasi rautatieasemalta, huomaat seuraavat tunnetut asemat linjalla:

 • Osaka: Tämä on suurin asema ja usein alku- tai loppupiste vierailulle Osakaan. Täältä löydät monenlaisia kauppoja, ravintoloita ja kuljetusyhteyksiä muihin kaupunginosiin ja kaupunkeihin.
 • Shin-Imamiya: Tämä asema sijaitsee lähellä Shinsekain aluetta, ja sieltä pääset helposti kävellen Tsutenkaku-torniin ja Janjan Yokochoon.
 • Tennoji: Täältä löydät Tennoji-kartanon ja -puiston, joka tarjoaa viheralueita ja kulttuurillisia nähtävyyksiä, kuten Osaka Liikkuva eläintarha ja Shitennoji-temppeli.

Voit käyttää JR West Rail Passia matkustaessasi silmukkalinjalla ja se tarjoaa rajattoman matkustusoikeuden JR-linjoilla tietyllä ajanjaksolla. Tämä on erittäin kätevä ja säästää rahaa, jos aiot käydä useissa kohteissa linjan varrella. Muista, että passi on ostettava ennen Japaniin saapumista ja vaihdettava itse passiksi saapuessasi Japaniin.

Hyödyllisenä vinkkinä, pidä mielessä, että kun suuntana on kiertää myötäpäivään, käytä linjan ulkopuolella olevia raiteita. Vastaavasti vastapäivään kiertäessäsi käytä sisemmällä puolella olevia raiteita. Näin löydät oikeat junat helposti.

Nauti matkastasi Osakan silmukkalinjalla ja tutustu Shinsekaihin sekä muihin kaupungin mielenkiintoisiin nähtävyyksiin!

Kansainvälinen Kansain lentokenttä

Kun suunnittelet matkaa Shinsekain alueelle, sinun on hyvä tietää, että lähin kansainvälinen lentokenttä on Kansai International Airport (KIX). Kansai-lentokenttä sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Shinsekain alueelta, ja se tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet eri puolille Japania ja maailmaa.

Täältä löydät kiinnostavia tietoja Kansai-lentokentästä:

 • Kansain lentokenttä avattiin vuonna 1994
 • Siellä on kaksi terminaalia: Terminaali 1 ja Terminaali 2
 • Lentoyhtiöitä, jotka lentävät säännöllisesti Kansain kautta, ovat esimerkiksi: Japan Airlines, All Nippon Airways, KLM ja Finnair.

Kun saavut Kansai-n entokentälle, sinulla on useita vaihtoehtoja päästä Shinsekain alueelle:

 1. Junalla: Voit ottaa JR Haruka -junan, joka vie sinut noin 50 minuutissa Osakan asemalle. Tämän jälkeen voit vaihtaa metrolla Midosuji-linjalle ja jatkaa matkaa Doubutsuenmaen asemalle, joka sijaitsee lähellä Shinsekai-aluetta.
 2. Bussilla: Voit myös oottaa lentokenttäbussin Kansaista Osakan asemalle, ja siirtyä sieltä metrolla Shinsekain alueelle kuten edellä mainittiin.
 3. Taksilla: Voit ottaa myös taksin suoraan Kansaista Shinsekai-alueelle, mutta tämä vaihtoehto voi olla huomattavasti kalliimpi kuin julkinen liikenne.

Kun olet perillä alueella, voit tutustua sen moniin nähtävyyksiin ja nauttia paikallisesta keittiöstä. Älä unohda kokeilla alueen kuuluisaa kushikatsu-annosta ja vierailla Tsutenkaku-tornissa ihailemassa upeaa näkymää yli Shinsekain.

Majoitus

Shinsekain alueella majoittuminen tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja kiehtovan kokemuksen. Täällä pääset nauttimaan alueen ainutlaatuisesta tunnelmasta ja nähtävyyksistä.

Vaikka Shinsekai ei ole niin suosittu majoitusalue kuin monet muut Osakan naapurustot, voit helposti löytää mukavan ja edullisen majoituspaikan lyhyellä varoitusajalla. Alueelta löytyy sekä perinteisiä minshuku-tyyppisiä majapaikkoja että moderneja hotelleja, joissa saat hyvän hinta-laatusuhteen.

Alueen hotellit tarjoavat usein erilaisia mukavuuksia, kuten ilmaisen WiFin, hygieniatuotteita ja pullotettua vettä. Shinsekain alueella on helppo liikkua julkisilla liikennevälineillä, sillä alueella on hyvät kulkuyhteydet metron ja bussilinjojen muodossa.

Majoituksen löytyessä seuraavat vinkit auttavat sinua saamaan parhaan mahdollisen kokemuksen alueen tarjonnasta:

 • Käy Tsutenkaku-tornissa, joka on yksi alueen tärkeimmistä nähtävyyksistä. Täältä saat upean näköalan Osakan kaupunkiin ja voit samalla tutustua alueen historiaan.
 • Nauti paikallisesta kulinarismista Kushikatsu-ravintoloissa, joissa voit syödä herkullisia paistettuja aterioita vartaissa.
 • Vieraile Tennojin eläintarhassa, joka sijaitsee lähellä Shinsekain aluetta ja tarjoaa mahdollisuuden nähdä monia erilaisia eläinlajeja.
 • Tutustu alueen ostosmahdollisuuksiin, kuten Jan Jan-ostoskadulle, jossa on edullisia vaatteita ja asusteita.

Näin ollen, Majoitus Shinsekai-alueella tarjoaa sinulle pääsyn alueen monimuotoisiin tapahtumiin ja nähtävyyksiin kompaktin ja jännittävän paketin muodossa. Lisäksi siis kannattaa huomioda Osakassa matkustaminen suunnitellessasi matkaa Japaniin!

Usein kysytyt kysymykset

Shinsekain alueella on monia nähtävyyksiä, kuten Tsutenkaku-torni, joka tarjoaa upeat näkymät ympäröivälle alueelle. Toisena nähtävyytenä on Tennoji-vuori, joka on vihreä keidas kaupunkialueella. Siellä voit käydä eläintarhassa tai ottaa aikaa rentoutua luonnossa.

Shinsekain alueella on valtava valikoima ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokalajeja. Erityisen tunnettu on kushikatsu, joka on paikallinen herkku. Tämä alue tarjoaa myös monia sushi-, ramen- ja okonomiyaki-ravintoloita sekä katuruokaa.

Shinsekaihin pääsee helposti Osakan keskustasta julkisilla liikennevälineillä. Voit käyttää esimerkiksi metron Midosuji-linjaa ja jäädä pois Dobutsuenmaen asemalta. Toinen vaihtoehto on ottaa JR-loop-linja ja jäädä Tennojin asemalla, josta on lyhyt kävelymatka Shinsekaihin.

Shinsekain alueella on useita ostosmahdollisuuksia. Jan Jan Yokocho on kuuluisa ostoskatu, joka on täynnä pieniä kauppoja ja kioskeja, joista voit ostaa tuliaisia ja paikallisia herkkuja. Viereisellä Tennojin alueella, Shitennoji-temppelin ympärillä on useita mielenkiintoisia antiikkikauppoja ja pikkuliikkeitä.

Shinsekai on yleisesti ottaen turvallinen alue vierailijoille, mutta kuten kaikkialla, on tärkeää noudattaa tavanomaista varovaisuutta. Vältä pimeitä ja syrjäisiä alueita, pidä omaisuudestasi huolta ja älä käytä näkyvästi arvotavaroita.

Paras aika vierailla Shinsekain alueella on kevät (maaliskuu-toukokuu) ja syksy (lokakuu-marraskuu) mukava sää, jolloin on miellyttävää ja joukot eivät ole yhtä suuria kuin turistisesonkien aikana. Tällöin voit nauttia alueen nähtävyyksistä ja tapahtumista miellyttävässä säässä.

Samankaltaiset artikkelit