|

Tennoji – Tutustu Osakan historian ja kulttuurin sydämeen

Tennoji on yksi Japanin tunnetuimmista alueista, joka sijaitsee Osakan kaupungissa. Alueella on paljon nähtävää ja koettavaa, ja se tarjoaa vierailijoille monipuolisen kattauksen japanilaisesta kulttuurista, historiasta ja elämäntyylistä. Vieraillessasi Tennojissa, voit tutustua sen erilaisiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin, perinteisiin temppeleihin kuten Shitennoji-temppeliin, ostoskeskuksiin tai jopa maailmankuuluun Osakan eläintarhaan.

Tennoji on myös erinomainen tukikohta matkailijoille, jotka haluavat kokea syvällisemmin Osakaa ja koko Kansain aluetta. Alueen hyvät liikenneyhteydet helpottavat matkustamista muihin Japanin osiin, joten täältä käsin voit suunnata vaivattomasti esimerkiksi Kioton tai Naran historiallisiin kaupunkeihin. Suunnitellessasi matkaasi, voit hyödyntää tietoa parhaista kohteista, hotelleista ja lennoista Matka Japaniin -sivustoltamme!

Tennoji ei ole pelkästään historiallisesti merkittävä kohde, vaan sieltä löytyy myös laaja kirjo erilaisia kulttuuri- ja taide-elämyksiä. Näin ollen alue tarjoaa runsaasti mielekästä tekemistä ja nähtävää niin paikallisille kuin turisteillekin, joten nauti ainutlaatuisesta tunnelmasta tässä Osakan sydämessä sijaitsevassa kulttuurikohteessa.

Tennoji Park eli Tennojin puisto on perustettu vuonna 1909 on yksi Osakan vanhimmista puistoista.
Tennoji Park eli Tennojin puisto on perustettu vuonna 1909 on yksi Osakan vanhimmista puistoista.

Historia

Tennojin alueella sijaitsevalla historialla on monia mielenkiintoisia kohteita, joita voit tutkia. Osakan prefektuuri on tunnettu sen rikkaasta historiasta ja monista nähtävyyksistä, ja Tennoji tarjoaa oman annoksensa niistä.

Ensimmäinen kohde, johon kannattaa tutustua, on Shitenno-ji -temppeli. Se on Japanin vanhin virallisesti perustettu buddhalainen temppeli, joka rakennettiin vuonna 593. Temppelin perusti prinssi Shotoku, joka on tunnettu buddhalaisuuden levittäjänä Japanissa. Vaikka temppeliä on uudistettu ja kunnostettu useita kertoja vuosisatojen varrella, sen historia ja henki ovat edelleen nähtävissä.

Toinen merkittävä historiallinen kohde on Tennoji Park, joka perustettiin vuonna 1909. Se on yksi Osakan vanhimmista ja arvostetuimmista puistoista. Puistossa on monia eri elementtejä, kuten Tennoji-eläintarha, Osakan kaupungin taide- ja historia-arkisto sekä Keitakuen puutarha. Nämä kaikki tarjoavat mielenkiintoisia mahdollisuuksia tutustua alueen historiaan ja kulttuuriin.

Lisäksi voit vierailla Tsutenkaku -tornissa, joka oli alun perin rakennettu vuonna 1912 Osakan symboliksi ja jonka korkeus oli 64 metriä. Se tuhoutui toisessa maailmansodassa, mutta se rakennettiin uudelleen vuonna 1956 sen nykyisen muotonsa mukaisesti. Nykyinen torni on 103 metriä korkea, ja sen huipulta on upeat näkymät ympäröivälle alueelle.

Näissä kolmessa kohteessa voit tutustua Tennojin alueen historiaan, kulttuuriin ja kauneuteen. Vaikka alue onkin kokenut paljon muutoksia, sen rikas menneisyys ja ainutlaatuiset nähtävyydet tekevät siitä kiinnostavan kohteen niin paikallisille kuin turisteillekin.

Sodanjälkeinen aika on osoittanut, että Tennoji on herännyt uuteen kukoistukseen. Monipuolisten nähtävyyksien lisäksi alue tarjoaa myös erinomaisia ostos- ja ruokailumahdollisuuksia. Ei ole epäilystäkään siitä, että Tennojin kehitys jatkuu tulevaisuudessa ja säilyttää sen merkityksen Osakassa.

Perustaminen

Tennoji on alue, joka sijaitsee Osakan kaupungissa, Japanissa. Alue tunnetaan monista kulttuurin ja historian kohteistaan. Se on paikka, johon kannattaa tutustua, kun vierailet Osakassa.

Tennoji perustettiin Heian-kaudella (794–1185). Alun perin se oli hengellinen keskus, jonka ympärille kohosi temppeleitä ja pyhiä rakennuksia. Yksi alueen kuuluisimmista kohteista on Shitenno-ji -temppeli, joka perustettiin 593 ja on Japanin vanhimpia buddhalaisia temppeleitä. Toinen merkittävä kohde on Tennoji-puisto, jossa on runsaasti vihreää tilaa ja taideteoksia.

Nykyään Tennoji on sekä kulttuurin että liike-elämän keskus. Alueelta löytyy monipuolinen valikoima ravintoloita, kauppoja ja viihdekeskuksia. Esimerkiksi Abeno Harukas -rakennus on Japanin korkein rakennus ja se sijaitsee Tennojin alueella.

Tennojin tutkiminen ja kokeminen tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden perehtyä Japanin historiaan ja nykypäivään. Se on paikka, jossa kulttuurin ja kaupan yhdistyvät, ja jossa matkailija voi kokea aidon Osakan kaupungin.

Teollistuminen

Teollistumisen aikana Tennoji koki merkittävän muutoksen. Alue, joka oli kerran tunnettu vilkkaasta satamastaan, muuttui teollisuuden keskukseksi. Tällä muutoksella oli suuri vaikutus sekä alueen talouteen, että ihmisten elämään.

Aluksi, monia puu-, tekstiili- ja rautateollisuuden yrityksiä perustettiin Tennojin alueelle. Näiden teollisuudenalojen kasvun myötä työntekijöiden kysyntä kasvoi jatkuvasti, minkä vuoksi maaseudulta saapui kaupunkiin suuri määrä ihmisiä työnhakuun. Tämän väestönkasvun vuoksi alueen infrastruktuuri kehittyi nopeasti ja uusia asuntoja, teitä, sekä koulutus- ja terveyspalveluja rakennettiin.

Teollistuminen ei kuitenkaan ollut pelkästään myönteistä. Vaikka se toi monille työtä ja vaurautta, se myös lisäsi saasteita ja meluhaittoja. Lisäksi työntekijöiden työolosuhteet tehtaissa olivat usein heikkoja, ja pitkät työpäivät yleisiä.

Nykyisin Tennoji on tunnettu kauniista puistoistaan, temppeleistään ja vilkkaasta ostoskeskuksestaan. Vaikka teollisuus on edelleen merkittävä osa alueen taloutta, palvelualat ja matkailuteollisuus ovat saaneet yhä suuremman roolin. Tämä on osaltaan parantanut elämänlaatua ja tehnyt alueesta houkuttelevamman asukkaille ja matkailijoille.

Päänähtävyydet

Tennojin alueella sijaitsee monia ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joihin sinun kannattaa tutustua vierailusi aikana.

Ensimmäisenä, Tsutenkaku-torni on kaupungin tunnetuin maamerkki, joka kohoaa korkealle yli 100 metrin. Tornista voit ihailla upeita kaupunkinäkymiä ja kuvata muistoksi ne.

Osaka Tennoji Eläintarha tarjoaa mahdollisuuden tutustua yli 1000 eläimeen eri puolilta maailmaa, kuten kirahveihin, tiikereihin ja leijoniin. Tämä on hauska ja opettavainen kohde lapsiperheille.

Yksi alueen kuuluisimmista temppeleistä on Shitennoji-temppeli, joka on Japanin vanhin virallisesti perustettu buddhalainen temppeli. Temppeli on upea esimerkki perinteisestä japanilaisesta arkkitehtuurista ja tarjoaa rauhallisen tunnelman historialliseen tutustumiseen.

Ota aikaa vierailla Tennoji-puistossa nauttimaan luonnonkauniista maisemista, japanilaisista puutarhoista ja piknik-paikoista. Puiston alueella sijaitsee myös Osakan kaupungin taidekeskus, jossa voit tarkastella erilaisia taide-esityksiä ja -installaatioita.

Ostosmahdollisuuksia Tennojissa tarjoaa Abeno Harukas -rakennus, joka on Japanin korkein pilvenpiirtäjä ja sisältää tavarataloja, ravintoloita sekä kulttuuritiloja. Lisäksi alueella löytyy monia pieniä kauppoja ja ostosalueita, joissa voit ostaa paikallisia erikoisuuksia ja matkamuistoja.

Nämä ovat vain muutamia ehdotuksia, joiden avulla voit saada parhaan irti Tennojin alueen tarjonnasta. Tutustu näihin päänähtävyyksiin ja koe ainutlaatuinen tunnelma, jota vain Tennoji voi tarjota.

Tennoji Eläintarha

Tennoji Eläintarha sijaitsee Osakassa, Japanissa, ja se on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Täällä voit tutustua moniin eri eläinlajeihin ja nauttia kauniista puutarhoista.

Tennoji Eläintarhassa voit nähdä yli 1000 eläintä, jotka edustavat yli 200 lajia. Tutustu esimerkiksi näihin mielenkiintoisiin eläimiin:

 • Afrikan norsut
 • Leijonat
 • Kirahvit
 • Jääkarhut
 • Punapandat

Eläintarha panostaa erityisesti eläinten hyvinvointiin ja tarhaolosuhteiden parantamiseen.

Alueella on useita kauniita puutarhoja, jotka tarjoavat rauhallisen paikan rentoutumiseen eläintarhakäynnin lomassa. Esimerkiksi japanilaistyylinen puutarha on suosittu kohde kirsikankukkien aikaan. Tennoji Eläintarhasta löytyy monipuoliset palvelut kävijöille, kuten ravintolat, kahvilat ja lahjatavarakaupat. Lisäksi alueella on esteettömät reitit liikuntarajoitteisille.

Tennoji Eläintarha on loistava paikka perheille ja eläinten ystäville. Suosittelemme, että varaat tarpeeksi aikaa vierailuun, jotta ehdit nähdä kaikki mielenkiintoiset eläimet ja nauttia puutarhojen rauhasta.

Shitennō-Ji Temppeli

Shitennō-Ji on yksi vanhimmista buddhalaisista temppeleistä Japanissa. Se sijaitsee Tennojin kaupunginosassa Osakassa. Perustajana pidetään prinssi Shotokua, joka rakennutti temppelin vuonna 593.

Temppelin alueella voit ihailla erilaisia arkkitehtonisia tyylejä ja rakennuksia. Päärakennukset kuten Kondō (Kultainen sali) ja Gojū-no-tō (Viisikerroksinen pagodi) edustavat Asukan kauden arkkitehtuuria. Kondōssa säilytetään tärkeimpiä buddhalaisia patsaita, ja Gojū-no-tō symboloi viiden viisauden buddhan oppeja.

Temppelialueella on myös:

 • Taishidō: rakennus, joka on omistettu prinssi Shotokulle
 • Shōrō: kelloportti, joka edustaa japanilaista arkkitehtuuria
 • Garan-alue: pyhä rakennusryhmä, jonka ympärillä on useita muita pienempiä temppeleitä

Shitennō-Ji järjestää kuukausittain erilaisia tapahtumia. Suosituin niistä on Kobo-san-kirpputori, joka pidetään joka kuukauden 21. päivä. Siellä voit ostaa paikallisia käsityötuotteita, antiikkiesineitä ja herkkuja. Lisäksi temppelissä järjestetään vuosittain tärkeitä buddhalaisia seremonioita, kuten Hattatsu-e (uuden vuoden rukous) tammikuussa ja Shitenno-Ji Wasso (kulttuuri- ja taidejuhla) toukokuussa.

Tsutenkaku Torni

Tsutenkaku Torni on merkittävä nähtävyys Tennojin alueella, joka tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin. Torni on 103 metriä korkea ja sen huipulta voit nähdä koko Osakan. Sen huipun katolla on näköalatasanne, josta voit ihailla maisemia ja ottaa upeita valokuvia muistoksi.

Tornin rakentaminen valmistui vuonna 1956 ja siitä asti se on ollut suosittu kohde niin paikallisille kuin matkailijoille. Tsutenkaku Tornilla on myös rikas historia, sillä se on rakennettu alunperin vuonna 1912, mutta se tuhoutui sodassa ja rakennettiin uudelleen.

Liput torniin maksoivat aikuisilta 700 jeniä ja lapsilta 300 jeniä. Se on avoinna ympäri vuoden ja sen aukioloajat ovat 09:00–21:00. Tornin alueella on myös ravintola ja lahjatavarakauppa, josta voit ostaa matkamuistoja kotiin vietäväksi.

Kun vierailet Tsutenkaku Tornilla, kannattaa myös tutustua sen ympäristöön. Tornin läheisyydestä löytyy esimerkiksi Shinsekai (uusi maailma) alue, joka on tunnettu retrohenkisestä tunnelmastaan ja paikallisista ruokaravintoloista. Siellä voit nauttia esimerkiksi paikallista herkkua, kushikatsua, eli uppopaistettuja ja tikulla tarjoiltuja vihanneksia ja lihaa.

Tsutenkaku Tornin vierailu onkin oiva tapa tutustua Tennojin alueeseen ja nauttia ainutlaatuisista näkymistä Osakaan.

Liikenne

Kun suunnittelet matkaa Osakaa ja Tennoji-aluetta, liikenne on tärkeä osa-alue ottaa huomioon. Osaka on Japanin kolmanneksi suurin kaupunki, joten liikkuminen siellä voi olla haasteellista.

Jos saavut Osakaa lentokentän kautta, kannattaa tarkastella parhaimpia yhteyksiä ja parhaimpia tarjouksia eri lentoyhtiöiden sivuilta. Kansainvälinen Kansai (KIX) ja Itami (ITM) ovat kaksi lentokenttää, jotka palvelevat Osakan alueella.

Osakan julkinen liikenne koostuu junista, metrolinjoista ja linja-autoista, Osakan asema onkin yksi maailman vilkkaimmista asemista. Tennoji on hyvin liikennöity alue, joten liikkuminen on erittäin helppoa ja kätevää. Tennoji-asema toimii monien juna- ja metrolinjojen solmukohtana, kuten JR West, Osaka Metro ja Kintetsu Corporation. Tämä tekee siitä pääsyportin muihin Osakan alueen osiin, sekä hyvän tukikohdan ulkomaisten matkailijoiden tutustumiseen suureen ruokakulttuuriin ja historiaan.

Voit käyttää monenlaisia ​​lipputyyppejä, kuten yksittäisiä lippuja, päiväkortteja ja junamatkoille tarkoitettuja JR Pass -lipputyyppejä. Säästääksesi rahaa ja helpottaaksesi liikkumista Osakassa, kannattaa harkita Osakan Amazing Passia tai ICOCA-älykorttia, jotka tarjoavat alennuksia ja helpon käytön useimmissa julkisen liikenteen muodoissa.

Muista, että Osakan liikenne voi olla erittäin vilkas aamun ja illan ruuhka-aikoina. Suunnittelemalla etukäteen ja välttämällä tukkoisempia aikoja voit nauttia enemmän Tennojin alueen monista nähtävyyksistä ja kokemuksista.

Junat

Tennojin alueella voit helposti käyttää junia matkustamiseen ja nähtävyyksille kiertelyyn. Tässä on lyhyt yleiskatsaus yleisimpiin junayhteyksiin, jotka sinun tulisi tietää.

Osaka Loop Line (Osakan kehälinja): Tämä linja ympäröi keskustan ja on erittäin kätevä, jos haluat kiertää eri puolilla kaupunkia. Se kulkee Tennojin ja muiden tärkeiden asemien, kuten Umedan, Namban ja Kyobashin kautta.

Kintetsu Line (Kintetsun linja): Kintetsu-linja yhdistää Tennojin muun muassa Osakan itäosiin, Naraan ja Kioton muinaiskaupunkiin. Voit käyttää tätä linjaa päästäksesi helposti näihin arvokkaisiin kulttuurikohteisiin.

JR Westin linjat: JR West -yhtiön junilla pääsee moniin lähialueisiin, esimerkiksi Kansain kansainväliselle lentokentälle, sekä Kobeen ja Himejiin. Hyödynnä näitä yhteyksiä, jos suunnitelmissasi on tehdä päiväretkiä lähiseuduille.

Lisäksi useat paikallislinjat tarjoavat palveluja Tennojin alueella ja sen lähellä. Tässä muutama esimerkki muista linjoista:

 • Hankyu Line (Hankyun linja) vie sinut Umedasta Kioton keskustaan.
 • Hanshin Line (Hanshinin linja) tarjoaa pääsyn Kobeen ja Nambaan.
 • Midosuji Line (Midosuji-linja) on kätevä maa-alainen linja, joka yhdistää tärkeimmät alueet Osakassa.

Bussit

Tässä osiossa tutustumme Tennojin alueen bussiliikenteeseen. Ollessasi Tennojilla, bussit ovat yksi kätevä tapa liikkua paikasta toiseen ja tutustua kaupungin eri osiin.

Bussit kattavat koko Tennojin alueen ja yhdistävät sen naapurikaupunkeihin. Bussilinjat ulottuvat Tennojin keskustasta aina kaupungin laitamille asti. Matkustaessasi bussilla, muista ostaa bussilippusi ennen nousua kyytiin. Bussilippujen hinnat vaihtelevat matkan pituudesta riippuen, mutta yleensä ne ovat kohtuullisen edullisia.

Tennojin bussiliikenteelle on ominaista:

 • Tiheät vuorovälit
 • Erilaiset bussityypit, kuten kaksikerroksiset ja lyhytaikaiset bussit
 • Reaaliaikaiset saapumis- ja lähtöajat, jotka helpottavat suunnittelemaan matkaasi

Tennojilla voit myös hyödyntää monipuolisia bussilippuvaihtoehtoja:

 • Kertalippu
 • Päivälippu
 • Viikkolippu
 • Kuukausilippu
 • Arvolippu

Kun matkustat Tennojilla tai ympäröivillä alueilla, bussit ovat kätevä ja ympäristöystävällinen liikennemuoto matkustamiseen junien lisäksi.

Taksit

Taksit ovat erinomainen tapa liikkua Tennojissa. Voit helposti löytää taksin lähistöllä olevilta taksi-pysäkeiltä, kuten rautatieasemilta tai suurilta kauppakeskuksilta. Tässä muutama ohje, joita sinun kannattaa seurata taksia käyttäessäsi:

 • Ennen kuin astut sisään, tarkista taksin ulkopuolella näkyvä hintalappu. Useimmiten hinnat perustuvat matkan pituuteen ja ajankuluun.
 • On suositeltavaa opiskella muutama paikallinen sana, kuten ”hei” ja ”kiitos”, kommunikoinnin helpottamiseksi kuljettajan kanssa. Varmista myös, että osoitteesi on selkeä ja että sinulla on se kirjoitettuna japaniksi.
 • Älä pelkää käyttää taksi-sovelluksia, kuten Uber, jos haluat saada taksin mukavasti. Voit usein saada myös alennuksia, jos käytät sovelluksia eikä suoriaelle kadulle pysähtyviä takseja.
 • Muista, että tippiä ei odoteta Suomessa, mutta jos sinulla on ollut erityisen miellyttävä kokemus, voit aina pyöristää summan ylöspäin.

Taksilla Tennojiin liikkuessasi voit nauttia helppoudesta ja mukavuudesta. Muista pitää nämä vinkit mielessä, niin taksi-matkailusi sujuu vaivattomasti.

Kaupat ja ravintolat

Tennojin alueella sijaitsee monipuolisesti kauppoja ja ravintoloita, jotka tarjoavat erinomaisia ostos- ja ruokailumahdollisuuksia. Kauppakeskukset kuten Abeno Harukas ja Mio ovat täynnä erilaisia myymälöitä, joista löydät niin muotia, elektroniikkaa kuin elintarvikkeita.

 • Muotikaupat tarjoavat laajan valikoiman vaatteita ja asusteita. Löydät sekä kansainvälisiä, että paikallisia brändejä sopivasti jokaiseen makuun.
 • Elektroniikkaliikkeet ovat täynnä uusimpia laitteita ja tarvikkeita, joten mikäli etsit uutta kännykkää tai kameraa, täältä löydät sen varmasti.
 • Elintarvikemyymälät palvelevat niin paikallisia kuin turistejakin, tarjoten monipuolisesti tuoreita elintarvikkeita.

Ravintoloiden puolella löydät mielenkiintoisia makuelämyksiä niin japanilaisesta kuin kansainvälisestä keittiöstä. Izakaya-ravintolat ovat suosittuja paikallisten keskuudessa, tarjoten maittavia jaettavia annoksia ja paikallisia juomia. Ramen- ja sushi-ravintolat tarjoavat autenttisen japanilaisen ruokailukokemuksen.

Kiinnostavia kansainvälisiä vaihtoehtoja ovat mm. italialaiset, kiinalaiset ja thaimaalaiset ravintolat sekä erilaiset kahvilat, joissa voi istahtaa nauttimaan cappuccinosta tai teetä. Muista kokeilla myös paikallista takoyaki-erikoisuutta, joka on erityisen suosittu Osakassa.

Näin monipuolisesti varusteltuna Tennojin alue tarjoaa ihanteelliset puitteet shoppailuun ja herkutteluun, olitpa sitten alueella lyhyellä visiitillä tai pidemmällä vierailulla. Kauppojen ja ravintoloiden ovet avaavat monenlaisia mahdollisuuksia, joten käytä tilaisuutta hyväksesi ja tutustu alueen runsaaseen tarjontaan.

Shinsekai

Shinsekai on yksi Tennojin tunnetuimmista ja mielenkiintoisimmista alueista. Täällä näet merkkejä historiasta ja värikkäästä kulttuurista, jotka tekevät alueesta ainutlaatuisen.

Kun kävelet Shinsekain katuja, huomaat Tsutenkaku-tornin, joka on alueen symboli. Tämä nähtävyys tarjoaa sinulle upean näköalan kaupunkiin ja kannattaa ehdottomasti käydä. Shinsekain lähellä on myös Tennoji-eläintarha, jossa voit tutustua erilaisiin eläimiin ja nauttia tunnelmasta ympäristössä.

Shinsekai on tunnettu sen erikoisista ravintoloista ja kaupoista. Alueella on erinomainen keittiö, sushista okonomiyakiin. Täällä sinun kannattaa kokeilla kushikatsua, joka on perinteinen osakalainen ruokalaji, jossa kasviksia ja lihaa uppopaistetaan leivitettyinä. Löydät myös monia pikkuputiikkeja, joissa voit tehdä ostoksia ja ostaa ainutlaatuisia lahjoja.

Yksi Shinsekain kiehtovista puolista on sen retro-tunnelma. Monet rakennukset ja katunäkymät ovat kuin aikamatka menneisyyteen, ja voit aistia 1900-luvun alun Japanin henkeä. Erityisesti illalla alue muuttuu valaistuksensa ansiosta entistä tunnelmallisemmaksi.

Shinsekai on alue, joka antaa sinulle unohtumattoman kokemuksen Tennojista. Täällä voit nauttia kulttuurista, historiasta, ruoasta ja ostoksista – kaikki yhdessä paikassa.

Tennoji Mio

Tennoji Mio on ostoskeskus, joka sijaitsee lähellä Tennojin asemaa Osakassa. Täällä voit löytää runsaasti kauppoja, ravintoloita ja palveluita.

Ostokset: Tennoji Miossa on monipuolinen valikoima liikkeitä kaikenikäisille ja kiinnostuksen kohteille. Jos olet kiinnostunut vaatteista tai kosmetiikasta, ravintoloista tai kahviloista, täältä löydät paljon vaihtoehtoja.

Liikenneyhteydet: Tennoji Mio on erittäin helposti saavutettavissa julkisen liikenteen kautta. Se sijaitsee lähellä Tennojin asemaa, joka on yksi Osakan tärkeimmistä liikennekeskuksista. Täältä pääset helposti metrolla, junalla tai bussilla muihin osiin kaupunkia.

Palvelut: Tennoji Mio tarjoaa monia palveluita, kuten pankkiautomaatteja, tietopalvelupisteitä ja lepokohteita ostosten väsyttämille asiakkaille.

Hauskaa shoppailua Tennoji Miossa!

Abeno Harukas

Abeno Harukas on Japanin korkein rakennus ja sijaitsee Tennojin alueella Osakassa. Tämä pilvenpiirtäjä on 300 metriä korkea ja rakennettu vuonna 2014. Täältä löydät niin ostoskeskuksenhotelleja, kuin myös näköalatasanteen.

Kauppakeskus on monipuolinen ja koti yli 200 liikkeelle. Voit löytää tunnettuja kansainvälisiä ja japanilaisia brändejä, mukaan lukien elektroniikkaa, vaatteita ja erilaisia ruokapaikkoja. Tämä paikka kannattaa ehdottomasti kokea ja nauttia shoppailun iloista.

Hotellitarjontaa edustaa ensiluokkainen Marriott Osaka Miyako Hotel, josta löydät mukavuutta ja laadukasta palvelua. Hotelli sijaitsee rakennuksen yläkerroksissa, antaen mahtavat näkymät kaupungin ylle.

Näköalatasanne, nimeltään Harukas 300, sijaitsee rakennuksen 60. kerroksessa. Täältä avautuu kiehtova panoraamanäkymä koko Osakan kaupungille aina horisonttiin saakka. Iltaisin voit katsella upeaa auringonlaskua ja kaupungin valojen loistetta.

Abeno Harukas tarjoaa hienoja elämyksiä ja mielenkiintoisia kokemuksia Tennojin alueella Osakassa. Muista lisätä tämä kohde matkasuunnitelmaasi, kun vierailet seuraavalla kerralla kaupungissa.

Majoitus

Tennojin alueella on monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat niin lomailijoille kuin liikematkailijoille. Tässä muutama suositeltava hotelli, jossa voit majoittua vierailusi aikana.

The Hotel Tennoji on pätevä valinta, jos haluat majoittua lähellä Tennojin vilskettä. Hotellista on vain lyhyt kävelymatka moniin kiinnostaviin nähtävyyksiin, kuten Tsutenkakun torni ja Osakan eläintarha. Huoneet ovat viihtyisiä ja niissä on modernit mukavuudet.

Toinen hyvä vaihtoehto on Tennoji Miyako Hotel, joka sijaitsee kätevästi junayhteyksien äärellä. Tästä hotellista pääset helposti tutkimaan Osakaa ja sen ympäristöä. Hotellin palveluihin kuuluu kattava aamiainen, joka auttaa sinua aloittamaan päiväsi energisesti.

Jos budjetti majoitukselle on pienempi, voit valita Khaosan World Tennoji Hostel. Tämä hostelli tarjoaa edullisia huoneita ja makuusaleja, joten sinun ei tarvitse huolehtia kukkarosi pohjasta. Saatavilla on niin yksityisiä huoneita kuin sekamakuusaleja, joten löydät varmasti sopivan vaihtoehdon tarpeisiisi.

Tennojin alueella on myös useita perinteisiä japanilaisia ryokan-majoituspaikkoja. Niissä voit kokea aidon japanilaisen vieraanvaraisuuden ja nauttia perinteisistä tatami-matoilla varustetuista huoneista sekä lämmitellä onsen-kylpylässä. Yksi suositeltava ryokan on Osaka Tennoji Inn.

Majoitusvaihtoehtoja löytyy Tennojista runsaasti, joten voit valita majoituksen, joka parhaiten sopii tarpeisiisi ja budjettiisi. Näin voit keskittyä nauttimaan Osakan tarjoamista elämyksistä.

Erilaiset hotellimuodot

Tennojissa on monipuolinen valikoima hotelleja, jotka sopivat kaikenlaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Vaihtoehtoja löytyy niin yksinkertaisista kapselihotelleista kuin luksushotelleistakin.

Kapselihotellit ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat majoittua edullisesti ja et kaipaa paljon tilaa. Näissä hotelleissa voit yöpyä pienessä, futuristisessa kapselissa, jossa on sänky, valaistus ja pistorasia. Kapselihotellien yhteiset tilat, kuten kylpyhuoneet ja oleskelualueet, ovat yleensä siistejä ja hyvin hoidettuja.

Jos etsit hieman enemmän mukavuuksia, liikehotellit ovat mainio valinta. Ne tarjoavat usein kohtuuhintaisia huoneita, jotka sisältävät esimerkiksi televisio, jääkaappi ja ilmainen langaton internetyhteys. Monet liikehotellit sijaitsevat kätevästi lähellä julkisen liikenteen reittejä ja nähtävyyksiä.

Tennojin alueella on myös useita luksushotelleja, joista osa sijaitsee upeissa rakennuksissa tai tarjoavat huoneita, joista on henkeäsalpaavat näkymät kaupunkiin. Näissä hotelleissa voit nauttia kattavista palveluista, kuten kuntokeskuksesta, spa-tiloista ja hienoista ravintoloista. Luksushotellit sopivat erityisesti juhla- tai lomamatkoille.

Usein kysytyt kysymykset

Tennojissa voit vierailla kuuluisassa Tennojin eläintarhassa, jossa on monia erilaisia eläimiä nähtävänä. Voit myös käydä Tsutenkaku-tornissa ihailemassa upeita näköaloja kaupungin yli tai vierailla upeassa Tennōji-puistossa, jossa on kauniita puita, lampia ja keinuja.

Ostoksille suuntaavien kannattaa tutustua Abeno-alueen kauppoihin, kuten Abeno Harukasiin ja LOFTiin. Nämä ovat suuria ostoskeskuksia, joista löytyy monia eri myymälöitä, kahviloita ja ravintoloita. Kintetsu-raitiovaunuasemalta löytyy myös monia pienempiä liikkeitä ja erikoiskauppoja.

Tennojissa on laaja valikoima erilaisia ruokapaikkoja, kuten ramen-keittiöitä, sushi-baareja, okonomiyaki-ravintoloita ja kahviloita. Voit myös löytää kansainvälisiä ruokia, kuten italialaisia pizzerioita ja kiinalaisia ravintoloita. Käy Tennojin asemien ja Abeno-alueen lähistöllä sijaitsevissa ruokapaikoissa monipuoliseen tarjontaan.

Shitennoji on yksi Japanin vanhimmista buddhalaisista temppeleistä ja merkittävä kulttuurikohde Tennojissa. Se on perustettu vuonna 593 prinssi Shōtokun toimesta ja sen uskotaan suojautuvan neljän taivaallisen kuninkaan avulla. Shitennoji on tärkeä paikka buddhalaisille ja vierailun arvoinen paikka Tennojissa käydessäsi.

Tennojin pyhättö, tai Tennōji-jinja, sijaitsee Tennōji-puiston sisällä. Se on shintolaistyyppinen pyhäkkö, joka on omistettu ajastansa hallitsijalle, keisari Nintokulle. Tennōji-jinja on rauhallinen ja kaunis paikka, jossa voit nauttia japanilaisen kulttuurin ja luonnon rauhasta.

Tennojin alueella on monia hyviä ravintoloita, joihin kuuluu esimerkiksi ainutlaatuinen Tsutenkaku Okonomiyaki Ken, joka tarjoaa herkullisia paikallisia okonomiyaki-annoksia. Myös Daruma Karaage on suosittu paikallisten keskuudessa tarjoten japanilaista karaage-kanaruokaa. Sushi-ystävien kannattaa käydä Sushimaru Tennojilla, joka tarjoaa laadukkaita sushiannoksia kohtuulliseen hintaan.

Samankaltaiset artikkelit