|

Abeno Harukas – Japanin toiseksi korkein rakennus

Abeno Harukas on Japanin toiseksi korkein rakennus ja se sijaitsee Osakassa. Tämä arkkitehtoninen mestariteos kohoaa 300 metrin korkeuteen ja tarjoaa vierailijoille vaikuttavia näkymiä sekä upeita tiloja ostoksille, ruokailulle ja kulttuurille. Rakennus avattiin vierailijoille ensimmäisen kerran vuonna 2014 ja sen jälkeen siitä on tullut nopeasti suosittu kohde niin paikallisille kuin turisteillekin. Vuonna 2023 Tokioon nousi Azabudai Hills joka vei Abeno Harukalta sen ensimmäisen sijan.

Abeno Harukasin rakennuksessa on monia erilaisia palveluita, kuten hotelli, toimistotiloja, tavaratalo, taidegalleria ja kattoterassi oleva puutarha, josta on henkeäsalpaavat näkymät Osakan kaupunkiin. Tämä monipuolinen kompleksi tarjoaa kävijöille laajan valikoiman toimintoja, joten voit helposti viettää vaikka koko päivän tutustumalla sen eri kerroksiin ja tarjolla oleviin aktiviteetteihin.

Harukas 300-näköalatasanne on yksi Abeno Harukasin kohokohdista, joka sijaitsee rakennuksen ylimmissä kerroksissa. Täältä käsin voit ihailla upeita panoraamanäkymiä Osakasta ja sen ympäristöstä. Näköalatasanteelle pääset nopeilla hisseillä, jotka vievät sinut huimalla vauhdilla ylös korkeuksiin.

Abeno Harukas oli Japanin korkein rakennus vuoteen 2023.

Rakennus

Abeno Harukas on vaikuttava rakennus, joka sijaitsee Osakassa. Se on toiseksi korkein rakennus Japanissa, ja sen korkeus on 300 metriä. Rakennuksessa on 62 kerrosta ja hissi, joka kuljettaa sinut nopeasti kerrosten välillä. Hissi on erittäin nopea ja kestää vain 15 sekuntia päästäkseen ylimmille kerroksille.

Ikkunat ovat yksi tämän rakennuksen erikoisominaisuuksista. Ne ulottuvat lattiasta kattoon, mikä tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin. Turvakaiteet on suunniteltu huolella pitäen turvallisuutta ja esteettisyyttä mielessä.

Rakennuksen sisällä on monia erilaisia toimintoja ja palveluita, kuten hotelleja, ravintoloita ja ostoskeskuksia. Sinun on helppo löytää kiinnostavia paikkoja vierailla ja nauttia ajastasi Abeno Harukas -rakennuksessa.

Tässä on lyhyt luettelo joitakin rakennuksen ominaisuuksista:

 • Hissi: Nopea ja hiljainen, vie sinut ylimpiin kerroksiin vain 15 sekunnissa.
 • Ikkunat: Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tarjoavat upeat näkymät.
 • Turvakaide: Suunniteltu turvallisuuden ja esteettisyyden huomioon ottaen.

Ota rohkeasti ilo irti upeista näkymistä ja nauti erilaisista palveluista, joita Abeno Harukas tarjoaa. Se on ainutlaatuinen rakennus, johon kannattaa tutustua matkalla Osakassa.

Arkkitehtuuri ja muotoilu

Abeno Harukas -rakennuksen arkkitehtuuri edustaa modernia ja toiminnallista muotokieltä. Rakennuksen suunnittelusta vastasi arkkitehtitoimisto Takenaka Corporation, joka on tunnettu monista muista näyttävistä rakennusprojekteistaan.

Rakennuksen ulkomuoto on saanut vaikutteita perinteisestä japanilaisesta arkkitehtuurista ja muotoilusta, mutta se yhdistää ne moderniin tyyliin. Abeno Harukas on suunniteltu siten, että se istuu hyvin ympäröivään kaupunkiin ja tarjoaa helppoja kulkuyhteyksiä niin paikallisille asukkaille kuin turisteillekin.

Rakennuksen sisätilat ovat yhtä lailla vaikuttavat kuin sen ulkoasu. Sisältä löytyy muun muassa taidegallerioita, hotelleja, ravintoloita ja toimistotiloja. Kaikki tilat on suunniteltu huolella ja tyylikkäästi, ja ne on toteutettu laadukkailla materiaaleilla.

Abeno Harukas -rakennuksen ympäristöystävällisyys on myös otettu huomioon suunnittelussa. Esimerkiksi aurinkopaneelit ja energiatehokkaat valaistusjärjestelmät ovat osa rakennuksen ympäristöystävällistä arkkitehtuuria.

Teknologia ja turvallisuus

Abeno Harukas -rakennuksessa huomaat heti, että teknologia ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Rakennuksen suunnittelussa on otettu huomioon kaikki tarvittavat toimet, jotta vierailijoiden kokemus olisi mahdollisimman miellyttävä ja turvallinen.

Rakennuksen älykkäät järjestelmät varmistavat energiatehokkuuden ja vähentävät ympäristökuormitusta. Esimerkiksi valaistus säätyy automaattisesti sisä- ja ulko-olosuhteiden mukaan. Lisäksi Abeno Harukas hyödyntää aurinkopaneeleita energian tuotannossa.

Turvallisuuden kannalta rakennuksessa on monia toimintoja, jotka takaavat suojan mahdollisia vaaratilanteita ja luonnonkatastrofeja vastaan. Rakenteellinen suunnittelu kestää maanjäristyksiä ja rakennuksen sprinklerijärjestelmä on viimeisintä teknologiaa. Palontorjuntajärjestelmät on asennettu kaikkialle rakennukseen estämään tulipalojen leviämistä, ja hätäpoistumistiet on merkitty selkeästi.

Muita turvallisuusominaisuuksia ovat:

 • Valvontakamerat strategisesti sijoitettuina.
 • Turvahenkilöstö paikan päällä ympäri vuorokauden.
 • Tehokas savunpoistojärjestelmä.
 • Sähköiset lukitusjärjestelmät, jotka estävät tunkeutumisen.
 • Kattavat ensiapuvälineet ja henkilökunta, joka on koulutettu ensiaputehtäviin.

Näin ollen voit luottaa siihen, että Abeno Harukas tarjoaa sinulle sekä viihtyisän että turvallisen ympäristön nauttia kokemuksestasi rakennuksessa.

Palvelut

Tavaratalo: Abeno Harukasissa sijaitsee suuri Kintetsu tavaratalo, joka tarjoaa laajan valikoiman ostosmahdollisuuksia. Täältä voit löytää erilaisia vaatteita, asusteita, elektroniikkaa ja kodintarvikkeita.

Hotellit: Alueella on useita majoitusvaihtoehtoja, kuten Miyako Hotelli ja Marriott, jotka tarjoavat laadukkaita palveluja ja mukavuuksia matkailijoille. Nämä hotellit tarjoavat erilaisia huonevaihtoehtoja ja hintatasoja, jotta löydät itsellesi sopivan majoituksen.

Ravintolat: Abeno Harukasissa on myös monipuolinen valikoima ravintoloita eri ruokakulttuureista. Voit nauttia herkullisista aterioista ja paikallisista erikoisuuksista. Löydät täältä esimerkiksi japanilaisia, länsimaisia ja aasialaisia ruokia.

Taidemuseo: Abeno Harukas Art Museum on erottuva kohde, joka esittelee erilaisia taideteoksia ja näyttelyitä. Museo tarjoaa kulttuurista elämyksiä ja antaa sinulle mahdollisuuden tutustua paikalliseen ja kansainväliseen taidekenttään.

Kahvila: Väsymyksen yllättäessä voit pysähtyä johonkin alueen kahviloista. Nauti kahvista tai teestä, ja maistele herkullisia leivonnaisia ja jälkiruokia paikallisessa caféssa.

Hintataso: Palvelujen hinta vaihtelee Abeno Harukasissa. Voit löytää sekä edullisempia että kalliimpia vaihtoehtoja monista eri liikkeistä, ravintoloista ja hotelleista.

Matkamuisto: Muista käydä myös matkamuistomyymälässä, josta voit ostaa matkamuistoja itsellesi ja lahjoja ystävillesi. Valikoimasta löytyy tyypillisiä japanilaisia tuotteita, kuten tekstiilejä, keramiikkaa ja käsintehtyjä koruja.

Kauppakeskus

Abeno Harukas -kauppakeskus on suuri ja vaikuttava ostoskeskus Osakassa, Japanissa. Täältä löydät monia erilaisia kauppoja, ravintoloita ja viihdettä tarjoavia tiloja. Tämä kauppakeskus tarjoaa monipuolisen ja mukavan ostoskokemuksen, olitpa sitten paikallinen asukas tai turisti.

Ostoskeskuksen eri kerroksista löydät monenlaisia myymälöitä ja palveluita. Ylemmistä kerroksista löydät muun muassa vaatteita, elektroniikkaa ja kodintavaroita myyviä liikkeitä. Alakerran ruokakaupat, leipomot ja kahvilat tarjoavat puolestaan herkkuja ja tuoreita elintarvikkeita. Vielä alempana on useita japanilaisia ja kansainvälisiä ravintoloita, joiden monipuolisesta tarjonnasta voit nauttia.

Kauppakeskuksessa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä. Näiden avulla pääset tutustumaan japanilaiseen kulttuuriin ja taiteeseen. Lisäksi ostoskeskuksessa on elokuvateatteri sekä useita viihtyisiä kahviloita ja baareja, joissa voit rentoutua ostoskierroksen jälkeen.

Tässä on lyhyt luettelo Abeno Harukas -kauppakeskuksen tarjoamista palveluista:

 • Useita eri vaate-, elektroniikka- ja kodintavaraliikkeitä
 • Ruokakauppoja, leipomoita ja kahviloita
 • Japanilaisia ja kansainvälisiä ravintoloita
 • Elokuvateatteri
 • Tapahtumia ja näyttelyitä japanilaisesta kulttuurista ja taiteesta

Abeno Harukas on helppo löytää, ja se on hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kauppakeskukseen pääsee sekä junalla että bussilla. Vierailu tähän ostoskeskukseen on ikimuistoinen kokemus, ja se tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia ostosten tekemiseen, herkutteluun ja kulttuurin kokemiseen.

Hotelli ja ravintolat

Abeno Harukasissa sijaitseva hotelli ja ravintolat tarjoavat korkeatasoista majoitusta, herkullisia ruokia ja upeat näkymät. Tässä osiossa kerromme sinulle lyhyesti hotellista ja ravintoloista.

Hotelli: Abeno Harukasissa sijaitsee Marriott Osaka Miyako Hotel, joka tarjoaa erinomaisen majoituksen vieraillesi. Tästä hotellista löytyy useita erilaisia huonetyyppejä kuten ylellisiä sviittejä ja tilavia perhehuoneita. Hotellin moderni sisustus ja mukavuudet takaavat, että viihtymisesi on taattu.

Ravintolat: Abeno Harukasissa on myös useita erinomaisia ravintoloita, joissa voit nauttia erilaisista ruokaelämyksistä. Esimerkkejä ravintoloista ovat:

 • ZK: Hienostunut illalliskokemukseen korkeatasoisessa ravintolassa. Tarjoilee pääasiassa japanilaiseen tyyliin valmistettuja pihvejä.
 • Blu Sky Bar: Tässä loistavalla näköalalla varustetussa baarissa voit nauttia juomista kaupungin yllä.

Kyseisessä rakennuksessa on myös kahviloita ja pikaruokapaikkoja, joista voit nauttia kevyempiä aterioita tai kahvia. Toivomme että hotellin ja ravintoloiden tarjonnasta löydät itsellesi sopivia vaihtoehtoja nauttia japanilaisesta ruokakulttuurista.

Taidemuseo

Abeno Harukas -rakennuksessa sijaitsee Kintetsu Mall -osassa taidemuseo, joka on omistettu useille eri taidemuodoille. Täällä voit ihailla niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin taiteilijoiden teoksia. Museossa on järjestetty monia ainutlaatuisia näyttelyitä eri teemoista ja tyyleistä.

Museon perusnäyttelyssä on nähtävillä laaja valikoima teoksia, kuten maalauksia, veistoksia ja installaatioita. Lisäksi siellä järjestetään vaihtuvia erikoisnäyttelyitä, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua tiettyihin taiteilijoihin tai taidesuuntauksiin syvemmin. Näyttelyt ovat hyvin suunniteltuja ja tarjoavat monipuolisia kokemuksia kaikenikäisille vierailijoille.

Museossa on myös opastettuja kierroksia, jotka auttavat sinua ymmärtämään taiteen historiaa ja tyylien nyansseja entistä paremmin. Voit myös osallistua erilaisiin työpajoihin tai taidekursseihin, joiden avulla voit itse kokeilla luovuutesi rajoja ja oppia uusia tekniikoita ammattilaisten opastuksessa.

Kun vierailet taidemuseossa, muista nauttia myös sen ympäröimästä arkkitehtuurista ja designista. Museorakennus on nimittäin itsessään taideteos, joka heijastaa modernin ja klassisen taiteen yhteentörmäystä. Tämä tekee kokemuksesta entistä ainutlaatuisemman ja ikimuistoisen.

Abeno Harukas taidemuseo on hieno paikka niin taiteen harrastajille kuin aloittelijoillekin. Sen monipuoliset näyttelyt, opetustilaisuudet ja ympäristö tarjoavat inspiroivan ja antoisan kokemuksen.

Näkötorni

Abeno Harukasissa sijaitsee upea näkötorni nimeltään Harukas 300. Tämä näköala- ja viihdekerros tarjoaa huikeita näkymiä Osakan kaupungista ja sen ympäristöstä. Sinulle avautuu uusi perspektiivi Osakan kaupungin sykkeeseen ja sen monipuoliseen arkkitehtuuriin.

Harukas 300 -näköalatasanne sijaitsee rakennuksen 58., 59. ja 60. kerroksessa. Jokaisessa kerroksessa on omat erityispiirteensä, jotka tekevät vierailusta entistä mielenkiintoisemman. Voit vierailla näillä kerroksilla helposti hissillä, joka kulkee aina maanpinnalta saakka.

 • 58. kerros: Täältä voit ihailla Osakan panoraamanäkymiä 360 asteen ympäri. Erityisesti iltaisin kaupungin valot syttyvät ja loihtivat lumoavan tunnelman.
 • 59. kerros: Harukas 300 kattonäkymä tarjoilee korkealaatuista ruokaa ja virvokkeita, joiden parissa voit nauttia maisemista ja viettää rentouttavaa aikaa.
 • 60. kerros: Täällä pääset kokemaan ikimuistoisen ilmavan kävelyn kattojen yllä Sky Garden -nimisessä puutarhassa.

Harukas 300 -näkötorni on avoinna ympäri vuoden, joten sinulla on mahdollisuus vierailla siellä milloin tahansa. Muista kuitenkin tarkastaa aukioloajat etukäteen, sillä ne saattavat vaihdella sesongeittain. Näkötornin sisäänpääsymaksu on erikseen, joten varaudu siihen budjettia suunnitellessasi.

Tervetuloa nauttimaan huikeista näköaloista Harukas 300 -näkötorniin Osakan sydämessä!

Ympäristö ja sijainti

Abeno Harukas sijaitsee Abenon kaupunginosassa, joka on osa Osakaa, Japanin kolmanneksi suurinta kaupunkia. Abeno-alue on lähellä Tennoji-puistoa ja suosittuja nähtävyyksiä, kuten Osakan linnaa ja Tsutenkaku-tornia, jotka ovat molemmat helposti saavutettavissa eri liikenneyhteyksillä. Ympäröivältä alueelta löydät kiehtovan Shinsekai-alueen, joka on tunnettu vilkkaasta yöelämästään ja historiallisesta tunnelmastaan.

Osaka Abenobashi-asema ja Kintetsu Osaka Abenobashi-asema ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Abeno Harukas -rakennuksesta. Näistä pääset helposti muihin Osakan osiin, kuten vilkkaaseen Namban alueeseen. Tämän alueen kautta kulkevat junayhteydet tarjoavat helpon pääsyn myös Osakan ulkopuolelle esimerksi Osakan rautatieaseman kautta, kuten läheisiin kaupunkeihin ja nähtävyyksiin.

Abenon Harukasin ympäristö on kulttuurisesti rikas ja monipuolinen, ja siellä on useita taidegallerioita, museoita sekä muita kulttuurinähtävyyksiä. Osakan erinomaisen kulinaarisen tarjonnan ansiosta voit nauttia monista herkullisista ruokailukokemuksista alueella käydessäsi, erityisesti kansakunnan keittiönä tunnetuksi tulleesta Osakan paikallisista erikoisuuksista, kuten okonomiyaki ja takoyaki.

Abeno Harukas -rakennus itse on myös vaikuttava suunnittelultaan, korkeudeltaan ja palveluiltaan sekä on tärkeä osa Osakan panoraamaa ja kaupunkikuvaa. Kohde on ehdottomasti vierailun arvoinen alueella.

Osakan kaupunki

Abeno Harukas on vaikuttava liike- ja nähtävyyskeskus, joka sijaitsee sydämessä Osakan kaupungissa. Tämä paikka tarjoaa sinulle upeat näkymät Osakan kaupunkimaisemaan sekä rikkaan valikoiman ostos-, ruokailu-, ja kulttuurimahdollisuuksia.

Ylpeänä 300 metrisenä rakennuksena, Abeno Harukas on Japanin suurin rakennus ja ikoninen maamerkki. Saavuttuasi Osakan kaupunkiin, et voi olla huomaamatta tätä massiivista rakennusta, jota ympäröivät muut tärkeät kaupungin kohteet. Paikkaa kutsutaan myös nimellä KIX-Abenon lauttaterminaali, koska sieltä on suora yhteys Kansain kansainväliselle lentokentälle.

Abeno Harukas on jaettu moniin eri osiin, ja siellä on jokaiselle jotakin. Alueella on esimerkiksi:

 • Kaupat: Monet tunnetut ja korkealaatuiset kaupat löytyvät Abeno Harukasin ostosalueelta, joten se on täydellinen paikka päivän shoppailuretkelle.
 • Ravintolat: Nauti paikallisista Osakan herkuista sekä monipuolisista kansainvälisistä ruokalajeista, jotka löytyvät rakennuksen lukuisista ravintoloista.
 • Nähtävyydet: Abeno Harukasin katolta löydät Harukas 300 näköalatasanteen, joka tarjoaa henkeäsalpaavat 360 asteen näkymät yli Osakan kaupungin.

Abeno Harukasin sijainti on erinomainen tutustumaan Osakan kaupungin muihin osiin sekä koko Kansain alueeseen. Läheiset juna- ja bussiasemat tarjoavat helpon pääsyn muihin nähtävyyksiin, kuten Osaka-joen rannalle, Nambaan ja Universal Studios Japaniin.

Osakan kaupungissa vierailemisen aikana kannattaa ehdottomasti käyttää aikaa Abeno Harukasin tutkimiseen ja nauttia sen tarjoamista monipuolisista elämyksistä. Abeno Harukas tarjoaa sinulle mahdollisuuden ihastella upeita näkymiä, nauttia erinomaisista ruokaelämyksistä ja saada unohtumattomia kokemuksia.

Osaka ja sen lähialueet

Osaka on yksi Japanin suurimmista kaupungeista ja sijaitsee Kansain alueella. Kansain kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Osakassa, mikä tarjoaa helpon pääsyn alueelle. Osakan alue on tunnettu Shitennoji-temppelistä, joka on yksi vanhimmista temppeleistä Japanissa.

Kioton kaupunki on toinen merkittävä kohde Kansain alueella. Kioton kaupungissa kulttuurin ja historian ystävät voivat nauttia yli tuhat vuotta vanhoista keisarillisista rakennuksista ja yli 2000 temppelistä ja pyhäköstä, kuten Kinkaku-ji ja Kiyomizu-dera. Kioton lähellä sijaitsee Kobe, joka on kuuluisa Kobe-likööristään.

Rokkon vuoret ovat Kansain alueen maamerkki. Niiden läheltä löytyvät myös muut kiinnostavat vuoret, kuten Yoshino-vuori ja Ikoman vuori, joihin voi tutustua patikoiden. Lähellä sijaitsee Naran kaupunki, joka on tunnettu historiallisista rakennuksistaan ja puistoistaan, joissa asuu villisikoja.

Awaji Island on toinen näkemisen arvoinen kohde Kansain alueella. Saarella on kauniita rantoja ja korkeita kallioita, jotka tarjoavat vaikuttavat merinäkymät. Awaji Island on myös tunnettu majakoistaan ja kuumista lähteistä.

Osakan alue tarjoaa monipuolisen valikoiman nähtävyyksiä ja kulttuurikokemuksia erilaisille matkailijoille. Tutustu Osakaan liittyvään tietoon ja ala suunnitella unelmiesi reittiä Japanin Kansain alueella.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Abeno Harukas -rakennuksen korkeus on 300 metriä. Se on Japanin toiseksi korkein rakennus ja sijaitsee Osakassa.

Lähellä Abeno Harukasia löytyy useita nähtävyyksiä, kuten Tennoji-eläintarha, Osakan linna ja Shitennoji-temppeli. Alueella on myös monia kauppoja, ravintoloita ja kahviloita.

Abeno Harukas -rakennukseen pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä, kuten junalla tai bussilla. Rakennus sijaitsee Osakan Tennoji-alueella ja lähellä juna- ja metroasemaa.

Abeno Harukas -rakennuksessa on monia palveluita, kuten ostoskeskus, taidegalleria, observatorio, toimistoja ja ravintoloita. Lisäksi sieltä löytyy Kintetsu-osakeyhtiön pääkonttori.

Kyllä, Abeno Harukas -rakennuksessa on hotelli nimeltä Osaka Marriott Miyako Hotel. Hotelli sijaitsee rakennuksen 38. kerroksesta 57. kerrokseen ja tarjoaa uskomattomat näköalat kaupunkiin.

Paras aika vierailla Abeno Harukas -rakennuksessa riippuu omista mieltymyksistäsi. Jos haluat nauttia kaupungin maisemista, suosittelemme vierailua auringonlaskun aikoihin, jolloin voit nähdä upean valaistuksen. Jos haluat välttää suuret väkijoukot, suosittelemme vierailua aamulla tai myöhään illalla.

Samankaltaiset artikkelit