| |

APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimae

APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimae sijaitsee Tokiossa, yhdessä kaupungin vilkkaimmista ja kulttuurisesti rikkaista alueista. Tämä hotelli tarjoaa mukavuuksia ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja nautittavan vierailun kaupungissa. Vuonna 2023 hotelli on edelleen suosittu valinta niin paikallisille kuin kansainvälisillekin matkailijoille.

Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Asakusan alueen monia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Lyhyen kävelymatkan päässä löydät esimerkiksi tunnelmallisia katuja, historiallisia temppeleitä ja erinomaisia ostosmahdollisuuksia. Tawaramachi-asema on vain muutaman askeleen päässä hotellista, joten pääset helposti kulkemaan ympäri Tokiota ja sen upeita kohteita.

APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimae tarjoaa moderneja ja viihtyisiä huoneita, joiden tarjonta kattaa erilaisia majoitusvaihtoehtoja vastaamaan erilaisten vieraiden tarpeita. Hotellin palveluihin kuuluvat muun muassa ilmainen Wi-Fi, kylpyläpalvelut ja ravintola, jossa voit maistella herkullista japanilaista ja kansainvälistä ruokaa.

Sijainti

APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimae sijaitsee erinomaisella paikalla Tokiossa. Hotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Tawaramachi-asemasta, joka on osa Ginza-linjaa. Tämä tarkoittaa, että voit helposti liikkua kaupungin eri osiin käyttämällä julkista liikennettä.

Lisäksi hotellin läheisyydessä on useita tunnettuja nähtävyyksiä, kuten Asakusa-asema, joka on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Täältä löydät mm. Tokyo Skytree -näköalatornin ja historiallisen Senso-Ji-temppelin. Nämä ovat ehdottomasti vierailun arvoisia kohteita lomasi aikana.

Hotellin sijainti tekee matkastasi helpon, sillä Ueno-asema on vain muutaman minuutin metromatkan päässä. Tämän lisäksi Naritan lentokenttä on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä, joten sinun ei tarvitse huolehtia hankalista siirtymisistä lentokentän ja hotellin välillä.

Tässä lyhyesti tietoja hotellin lähialueen tärkeistä kohteista:

 • Tawaramachi-asema: lyhyt kävelymatka hotellista
 • Asakusa-asema: muutaman minuutin kävelymatka
 • Ueno-asema: muutaman minuutin metromatka
 • Naritan lentokenttä: helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä

Voit siis olla varma, että valitessasi APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimaen majoituspaikaksesi pääset nauttimaan Tokion monista kulttuuri- ja nähtävyyskohteista helposti ja vaivattomasti.

Majoitus

APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimaen huoneet ovat siistejä ja hyvin varusteltuja, tarjoten perus mukavuudet, mitä hotellilta voi odottaa. Huoneissa on yleensä ilmainen Wi-Fi, taulutelevisio, ilmastointi ja jääkaappi.

Kylpyhuoneet ovat kompakteja, mutta tarjoavat kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten kylpyammeen tai suihkun (yleensä yhdistettynä). Äänieristys on myös kattavasti huomioitu, joten oleskelusi on miellyttävää ilman ulkoista häiriötä, vaikkakin normaalisti Japanilaiset vieraat eivät harrasta huutamista hotellissa ja vierailuidemme aikana emme ole kuulleet mitään häiriöääniä.

Hotellissa on myös julkinen kylpy, joka on avoinna vieraille. Se sisältää rentouttavan onsenin eli kuumavesialtaan, joka tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja virkistyä. On kuitenkin hyvä huomata, että joissakin julkisissa kylpytiloissa on tatuointirajoituksia, joten on suositeltavaa tarkistaa hotellin käytännöt ennen varauksen tekemistä.

Palvelut

APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimae tarjoaa monia mukavuuksia, jotta vierailusi olisi mahdollisimman miellyttävä. Vastaanotto on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, ja henkilökunta puhuu englantia, joten kommunikointi on helppoa. Voit luottaa laadukkaaseen palveluun ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan.

Sisäänkirjautuminen onnistuu alkaen kello 15:00, ja varhainen sisäänkirjautuminen on mahdollista lisämaksusta, mikäli huoneita on saatavilla. Voit jättää matkatavarasi matkatavarasäilytykseen, jos saavut hotellille ennen sisäänkirjautumista tai haluat säilyttää ne siellä uloskirjautumisen jälkeen. Tämä ei maksanut viimeisimmällä vierailulla (2023) lainkaan.

Hotellissa on tarjolla ilmainen WiFi, jonka avulla pysyt yhteydessä työasioihin tai hoidat nettiostokset mukavasti omassa hotellihuoneessasi. Tarvittaessa huoneista löytyy myös USB-portteja laitteiden lataamista varten.

Tässä lista joistakin APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimaen tarjoamista palveluista:

 • 24 tunnin vastaanotto
 • Englanninkielinen henkilökunta
 • Ilmainen WiFi
 • USB-portit huoneissa
 • Varhainen sisäänkirjautuminen (lisämaksu)
 • Matkatavarasäilytys

Nämä palvelut takaavat, että vierailustasi tulee mutkaton ja miellyttävä kokemus. Nauti olostasi APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimaessa! Mikäli haluat selata nettiä kännykällä myös hotellin ulkopuolella, tutustu artikkeliimme, miten nettiyhteyden hankinta Japaniin onnistuu!

Ravintolat ja kaupat

Aamiainen on tärkeä osa päivääsi, ja APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimae tarjoaa monipuolisen aamiaisen hotellin ravintolassa. Voit nauttia runsaasta buffet-aamiaisesta ja aloittaa päiväsi energisesti.

Lähellä hotellia sijaitsee useita ravintoloita, joten sinulla on valinnanvaraa löytääksesi parhaiten sopivan ruokapaikan illalliselle tai lounaalle. Alueella on monenlaisia ruokavaihtoehtoja, myös halal-ruokaa tarjoavia ravintoloita, mikäli ruokavaliosi sitä vaatii.

Jos kaipaat nopeaa purtavaa tai pientä ostosta, läheinen Family Mart on oiva valinta. Tämä lähikauppa palvelee 24 tuntia vuorokaudessa, ja siellä voit tehdä ostoksia juuri silloin, kun sinulle sopii. Löydät kaiken tarpeellisen naposteltavaksi, juotavaksi sekä kotiin vietäväksi.

Hotellin seudulla on myös muita päivittäistavarakauppoja ja erikoisliikkeitä, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin. Voit tutustua näihin kauppoihin ja löytää omat suosikkisi alueella viihtymisen aikana.

Liikenneyhteydet

APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimae sijaitsee erinomaisella paikalla, joka tarjoaa monia käteviä liikenneyhteyksiä asiakkailleen. Junayhteydet ovat lähellä, joten voit helposti liikkua kaupungissa ja sen ympäristössä.

Lähin juna-asema on Tawaramachi, joka on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Tämä asema on osa Ginza-linjaa, joka yhdistää sinut muihin tärkeisiin asemiin, kuten Uenoon ja Shimbashiiin. Lisäksi hotelli on lähellä Asakusa-linjan asemaa, joka tarjoaa helpon yhteyden Naritan ja Hanedan lentokentille.

Lentokentille pääset kätevästi Keisei Skyliner Express -junalla, joka kulkee suoraan Naritan lentokentälle. Lähin asema, jolta voit nousta tähän junaan, on Keisei-Ueno, jonne pääset nopeasti Ginza-linjalla. Hanedan lentokentälle vie suora yhteys Asakusa-linjalla Osaki-Narita-linjaksi.

Tässä lyhyt yhteenveto liikenneyhteyksistä:

 • Lähin juna-asema: Tawaramachi (Ginza-linja)
 • Yhteydet lentokentille: Asakusa-linja (Hanedan lentokenttä) ja Keisei Skyliner Express (Naritan lentokenttä)

Näiden loistavien liikenneyhteyksien ansiosta voit nauttia helposti Tokion nähtävyyksistä ja tapahtumista APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimae -hotellista käsin. Tutustu Tokio Metro -artikkeliimme ja opi lisää eri metroyhteyksistä!

Paikalliset nähtävyydet

APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimae sijaitsee keskeisellä paikalla, ja sen läheisyydessä on monia kiinnostavia nähtävyyksiä. Tässä on muutama suositeltava kohde, joita et halua jättää väliin vierailusi aikana.

Kaminarimon: Tämä on yksi Asakusan tunnetuimmista nähtävyyksistä. Kaminarimon on historiallinen portti, joka johtaa kuuluisalle Senso-ji-temppelille. Se on erinomainen paikka ottaa valokuvia ja tutustua Japanin perinteiseen kulttuuriin. Läheltä löytyy myös Nakamise-dori, vilkas ostoskatu, joka on täynnä herkullisia välipaloja, matkamuistoja ja monia muita paikallisia tuotteita.

Kappabashi Tool Street: Sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellista, Kappabashi on kuuluisa keittiötarvikkeista ja -välineistä. Se on ehdoton vierailukohde kokkiharrastajille ja ammattilaisille, jossa voit löytää laajan valikoiman korkealaatuisia keittiövälineitä, astioita, veitsiä ja monia muita keittiötarvikkeita. Lisäksi alueella on useita erikoisliikkeitä, jotka myyvät realistisia näyteikkunaruoan näytteitä, mikä on erityisen suosittua Japanissa.

Kun vierailet APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimaessa, kannattaa käyttää hyväksi hotellin lähellä sijaitsevia nähtävyyksiä ja kokemuksia. Näiden kahden mainitun kohteen lisäksi alueella on paljon muuta näkemistä ja tekemistä, kuten perinteisiä teattereita, historiallisia rakennuksia ja Japanin kulttuurikohteita. Nauti vierailustasi tässä kiehtovassa kaupunginosassa. Ota haltuun kaikki kohteet Tokiossa sivuiltamme!

Muuta huomioitavaa

ContA: APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimae tarjoaa erinomaista palvelua ja mukavia majoitustiloja. Huomioithan kuitenkin, että hotellissa saattaa olla ContA-yhtiön konferenssin osallistujia, mikä voi vaikuttaa jonkin verran palveluiden saatavuuteen.

Kiinalaiset matkailijaryhmät: APA Hotel saattaa joskus majoittaa suuria kiinalaisia turistiryhmiä. Tämä voi tehdä aamiaisesta tai muista hotellin palveluista hieman ruuhkaisempia. Jos haluat nauttia rauhallisemmasta majoituksesta, pyydä saatavilla olevista vaihtoehdoista henkilökunnalta.

Varaus: On suositeltavaa tehdä varauksesi etukäteen, jotta löydät parhaat saatavilla olevat huoneet ja hinnat. Voit tehdä varauksen suoraan hotellin verkkosivuston kautta tai käyttämällä suosittuja matkanjärjestämissivustoja, esimerkiksi hotels.comia!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimae sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tawaramachi-asemalta. Kävelymatka kestää noin 5 minuuttia.

Hotellin läheisyydessä on useita nähtävyyksiä, kuten Senso-ji-temppeli, Kaminarimon portti ja Asakusan alueen ostosalueet. Muita suosittuja kohteita ovat Skytree-torni ja Sumida-joen rantapuisto.

Kyllä, APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimae on lähellä Ueno Matsuzakayaa. Hotellilta on noin 15 minuutin kävelymatka Matsuzakayalle.

Lähtiessäsi Tawaramachi-asemalta, käänny Ginza-linjan länsipuolelle ja kävele noin 5 minuuttia. APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimae ilmestyy oikealle puolelle.

APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimae tarjoaa erilaisia mukavuuksia, kuten yksityisen kylpyhuoneen, ilmastointilaitteet ja pienen jääkaapin huoneissa. Hotellissa on myös yhteinen oleskelualue, ravintola ja pesulapalvelut.

APA Hotel Asakusa Tawaramachi Ekimae tarjoaa useita moderneja mukavuuksia ja sijainti lähellä Tawaramachi-asemaa on erinomainen. Asakusa Tobu Hotelli on myös hyvä valinta, mutta se sijaitsee hieman kauempana metrolinjalta. Vertaillessasi näitä hotelleja, harkitse omaa matkabudjettiasi ja prioriteettejasi mukavuuksien ja sijainnin suhteen.

Samankaltaiset artikkelit