Bic Camera – Japanin tunnetuin elektroniikan jälleenmyyjä

Bic Camera on yksi Japanin suurimmista elektroniikan jälleenmyyjistä. Sen valikoimaan kuuluu laaja kirjo elektroniikkaa, kodinkoneita ja medialaitteita. Sen toimipisteitä löytyy ympäri maata ja ne ovat tunnettuja niiden monikerroksisista kauppoista. Näissä asiakkaat voivat tutustua ja hankkia uusimpia teknologisia innovaatioita. Yritys perustettiin vuonna 1978 ja siitä lähtien se on vain laajentunut. Nykyään yritys tarjoaa myös tuotteita, jotka liittyvät kodin tuotteisiin ja matkailuun.

Kaupat ovat tunnettuja myös niiden asiakaspalvelusta ja monipuolisista palveluista, kuten verovapaasta myynnistä kansainvälisille asiakkaille ja kattava tuki tuotteen valinnassa. Asiakkaat saavat usein hyötyä myös Bic Camera järjestämistä alennusmyynneistä ja kampanjoista, jotka tekevät viimeisimmän teknologian hankkimisesta edullisempaa. Lisäksi liikkeissä on usein mahdollisuus testata tuotteita ennen ostoksen tekemistä, mikä tekee käyntikokemuksesta interaktiivisen ja käytännöllisen.

Verkkokauppa palvelee asiakkaita, jotka arvostavat ostosten tekemisen helppoutta kodin mukavuuksista käsin. Se tarjoaa saman laajan tuotevalikoiman kuin fyysiset myymälät. Verkossa asiakkaat voivat vertailla tuotteita, lukea arvosteluja ja saada tuotteet toimitettuna suoraan kotiovelleen. Yhtiön läsnäolo verkossa ja kivijalkamyymälöissä tarjoaa asiakkaille monipuolisia vaihtoehtoja ostosten tekemiselle ja takaa, että uusimpiin teknologisiin trendeihin on helppo päästä käsiksi.

Kuvassa Akihabarasta löytyvä ostoskeskus.

Historia ja kehitys

Bic Cameran juuret ulottuvat vuoteen 1978, jolloin se perustettiin Japanissa. Yritys avasi ensimmäisen myymälänsä Ikebukurossa, Tokiossa ja siitä lähtien se on kasvanut yhdeksi maan tunnetuimmista elektroniikkajälleenmyyjistä. 80-luvulla yritys laajeni avaamalla uusia myymälöitä, muun muassa Shinjukussa vahvistaen asemaansa elektroniikkamarkkinoilla.

Kasvu ja innovaatiot ovat olleet keskeinen osa Bic Cameran tarinaa. Yritys on pysynyt teknologisen kehityksen kärjessä vastatakseen asiakkaidensa tarpeisiin ja ollakseen kilpailukykyinen muuttuvassa markkinaympäristössä. Lisäksi yritys on vuosien saatossa vahvistanut markkina-asemaansa yhdistymällä ja ostamalla muita yrityksiä, kuten Kojiman ja Sofmapin. Nämä kaupat mahdollistivat sen, että Bic Camera voi tarjota asiakkailleen entistä laajemman valikoiman tuotteita.

Markkinoilla yritys kohtaa kilpailua monilta eri tahoilta, kuten suurelta elektroniikkajälleenmyyjältä, Yamada Denkiltä. Siitä huolimatta se on säilyttänyt asemansa yhtenä Japanin johtavana elektroniikan vähittäismyyjänä.

Tuotevalikoima ja palvelut

Bic Camera on elektroniikkajälleenmyyjä, joka tarjoaa laajan valikoiman kuluttajaelektroniikkaa. Valikoimiin kuuluu uusimpia malleja ja teknologioita kodinkoneista, tietokoneista ja matkapuhelimista. Lisäksi tarjolla on esimerkiksi viihde-elektroniikkaa ja alkoholitarjontaa. Lisäksi tarjolla on myös käytettyjen tuotteiden osasto, missä voit löytää edullisemmin hinnoiteltuja, mutta huolellisesti tarkistettuja ja toimivia laitteita.

Liikkeessä saa asiantuntevaa apua valikoiman läpikäynnissä ja sopivien tuotteiden valinnassa. Lisäksi myymälöiden asiantunteva henkilökunta voi auttaa laitteiden asennuksessa ja käyttöönotossa.

Elektroniikka ja kodinkoneet

Bic Camera tarjoaa uusimpia ja suosituimpia tietokonemalleja ja älypuhelimia. Valikoima kattaa niin kestävät kannettavat tietokoneet työhön ja opiskeluun kuin tehokkaat työasemat vaativaan media-alan käyttöön. Älypuhelimissa keskitytään tuoreimpiin julkaisuihin tunnetuilta valmistajilta.

Kodinkonevalikoima sisältää monipuolisesti suurikokoisia laitteita kuten jääkaappi-pakastimet ja pesukoneet sekä pienempiä kodin apulaisia kuten mikroaaltouunit ja pölynimurit. Tässä osastossa korostuvat energiatehokkuus ja moderni muotoilu.

Pelit ja lelut

Bic Camera on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä johtavista elektroniikkamyymälöistä, ja sen pelien ja lelujen valikoima ei ole poikkeus. Kaupasta on helppo löytää viimeisimmät ja suosituimmat pelikonsolit ja videopelit, jotka viihdyttävät kaikenikäisiä pelaajia. Tällaisia ovat esimerkiksi PlayStation, Xbox ja Nintendon pelit ja konsolit. Lisäksi tarjolla on laaja kirjo perinteisiä ja moderneja lautapelejä, jotka sopivat niin perheen peli-iltoihin kuin aikuisten kesken pidettäviin pelituokioihin.

Alkoholituotteet

Löydät alkoholijuomien osaston yleensä myymälän erilliseltä alueelta liikeessä. Valikoima vaihtelee, mutta tarjolla esimerkiksi oluita, viinejä ja vahvoja alkoholijuomia paikallisilta kuin kansainvälisiltä markkinoilta. Muista noudattaa paikallisia lakeja ja ikärajoituksia ostaessasi alkoholia. Bic Cameran henkilökunta on koulutettu tarkastamaan asiakkaan ikä vastaavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi on hyvä tarkastaa alkoholiin liittyvät tuontirajoitukset, jos haluat esimerkiksi tuoda Suomeen juomia.

Käytetyt tuotteet

Jos olet kiinnostunut ostamaan käytettyjä laitteita ja tuotteita, Bic Camera tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja. Käytetyt tuotteet ovat paitsi kustannustehokas vaihtoehto, mutta myös ympäristöystävällinen valinta.Tuotteet on huolellisesti tarkastettu ja huollettu myyntikuntoon.

Kun löydät mieluisan tuotteen, huomaa sen käyttöhistoria ja kunto. Yksityiskohtainen tieto jokaisesta tuotteesta on saatavilla, mukaan lukien valmistusvuosi ja mahdolliset käytön jäljet. Yritys tarjoaa kattavan kuvauksen tuotteiden kunnosta, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen. Sinulla on mahdollisuus vaihtaa ostamasi käytetty tuote tai palauttaa se tietyissä tilanteissa. Varmista, että ymmärrät käytössä olevat vaihto- ja palautusehdot ennen ostoksen suorittamista.

Kauppojen sijainnit

Bic Camera on merkittävä elektroniikan jälleenmyyjä Japanissa ja sillä on useita myymälöitä eri puolilla maata. Erityisesti Tokiossa löydät nämä liikkeet helposti, sillä ne sijoittuvat strategisesti keskeisille alueille parantaakseen saavutettavuutta.

Tokion liikkeet

Kun vierailet Tokiossa, löydät useita Bic Camera -myymälöitä, jotka sijaitsevat strategisesti kaupungin vilkkaimmilla alueilla. Nämä myymälät tarjoavat laajan valikoiman elektroniikkaa aina kameroiden, tietokoneiden ja älypuhelimien uusimmista malleista kodinkoneisiin ja matkailutarvikkeisiin.

Shinjukun alueelta löytyy Bic Camera Shinjuku West, joka sijaitsee lähellä maailmankuulua Shinjukun asemaa. Tämä myymälä keskittyy erityisesti kameroiden ja valokuvaustarvikkeiden myyntiin.

Ikebukurossa sijaitseva Bic Camera Ikebukuro Main on toinen tunnettu sijainti, joka houkuttelee sekä paikallisia että matkailijoita laajoilla osastoillaan.

Jos olet kiinnostunut viimeisimmästä tekniikasta ja elektroniikasta, Bic Camera Ginza tarjoaa tyylikkään ostoskokemuksen suuren erikoiskaupunkialueen sydämessä. Bic Camera Yurakucho sijaitsee kätevästi lähellä Tokyo Stationia eli Tokion rautatieasemaa, joka tekee siitä helpon pysähdyspaikan matkallasi läpi kaupungin.

Osakan liikkeet

Osakassa on useita Bic Camera -liikkeitä, joiden valikoimaan kuuluu elektroniikkaa, kodinkoneita ja muita viihde-elektroniikan tuotteita. Yksi tunnetuimmista liikkeistä on Bic Camera Namba, joka sijaitsee vilkkaalla ostosalueella lähellä Namban asemaa. Toisen suuren myymälän löydät Umedan alueelta, jossa elektroniikkavalikoima täyttää vaativankin asiakkaan tarpeet.

Myymälät tarjoavat asiakkaille erilaisia palveluita kuten verovapaa myynti ulkomaalaisille asiakkaille ja asiakaspalvelua englanniksi. Käyttämällä kanta-asiakaskorttia saat kerättyä pisteitä, joita voit käyttää alennuksina tulevissa ostoksissasi. Tokiossa sijaitsevien liikkeiden tavoin Osakan myymälät ovat tunnettuja kilpailukykyisistä hinnoistaan ja uusimpien teknisten laitteiden nopeasta saatavuudesta.

Elektroniikkaa etsiessäsi kannattaa pitää mielessä vuoden ajat, sillä sekä Osakan että Tokion myymälät osallistuvat usein sesonkialennusmyynteihin, kuten uudenvuoden alennusmyynteihin. Jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen, tutustu etukäteen myymälöiden aukioloaikoihin ja sijainteihin yrityksen verkkosivuilla.

Kioton liikkeet

Bic Camera on yksi suurimmista kuluttajaelektroniikan jälleenmyyjistä Japanissa, ja sen toiminta kattaa myös monia myymälöitä Kiotossa. Kun vierailet siellä, löydät useita Bic Camera -liikkeitä, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita elektroniikasta ja kodinkoneista kameroihin ja matkapuhelimiin.

Bic Camera Kyoto Station on helposti saavutettavissa, sillä se sijaitsee aivan rautatieaseman vieressä. Tämä myymälä on suosittu sekä paikallisten että turistien keskuudessa. Myymälässä on käytössä pistejärjestelmä, jonka avulla voi kerryttää ostoksista pisteitä ja saada alennuksia tulevaisuudessa.

Muiden alueiden liikkeet

Kun matkustat Japanissa, löydät liikkeitä useilta alueilta, mukaan lukien lentokentät, jotka palvelevat sekä paikallisia että kansainvälisiä matkustajia. Bic Camera liikkeitä löytyy esimerkiksi merkittävien kohteiden tai liikenneyhteyksien lähettyviltä. Esimerkiksi Hanedan lentokentältä löytyy myymälä, joka tarjoaa viime hetken elektroniikkaostoksia matkustajille. Myös muilta lentokentiltä Japanista löytyy Bic Camera myymälöitä, kuten Chubun kansainväliseltä lentokentältä Nagoyasta ja Nahan lentokentältä Okinawasta. Myymälät ovat yleensä auki yhtä pitkään kuin lentokentät ovat auki.

Voit odottaa löytäväsi näistä myymälöistä laadukkaita elektronisia laitteita, sekä monipuolisen valikoiman muita tarvikkeita. Nämä myymälät tarjoavat myös mahdollisuuden hankkia viime hetken lahjoja ja matkamuistoja. Erikoispalvelujen, kuten käännös- ja verojen palautuspalvelujen saatavuus voi vaihdella liikkeittäin.

Virallinen kotisivu

Bic Camera on yksi suosituimmista elektroniikan jälleenmyyjistä Japanissa. Viralliselle kotisivulle pääset osoitteessa www.biccamera.com. Kotisivu tarjoaa erilaisia käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, kuten:

  • Tuotteiden haku: Voit hakea tuotteita kätevästi kategorioittain tai hakutoiminnon avulla.
  • Erikoistarjoukset: Ajankohtaisista tarjouksista ilmoitetaan selkeästi etusivulla.
  • Myymälähaku: Löydä lähin Bic Camera -myymälä helpolla myymälähaulla.
  • Jäsenyys: Bic Camera -jäsenet saavat eksklusiivisia etuja ja alennuksia.
  • Asiakasarvostelut: Asiakkaiden antamat arviot ja kokemukset tuotteesta.

Sivuston käyttäminen on suoraviivaista. Se tarjoaa selkeän navigaation, josta voit löytää kaiken myymälätiedot kuten sijainnin, aukioloajat ja erikoistarjoukset. Tässä on nopea opas siitä, miten sivustoa käytetään tehokkaasti:

Kaikki sivuston sisältö, mukaan lukien tekstit, kuvat ja muu media, on suojattu tekijänoikeuksilla ja sen käyttö on sallittua vain Bic Camera Inc asettamien ehtojen mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että sisällön kopiointi, levittäminen tai muokkaaminen ilman lupaa on kiellettyä, ja sivustolla ilmoitetaan selvästi, että kaikki oikeudet ovat pidätetty.

Alkuperäisen japanilaisen sivun käyttö

Kun käytät verkkosivuston alkuperäistä japanilaista versiota, saat pääsyn laajimpaan valikoimaan tuotteita ja yksityiskohtaiseen tietoon elektroniikasta. Japaninkieliset sivut tarjoavat syvällisemmän tarkastelun uusista tuotteista ja teknologioista, joita ei välttämättä ole esitelty kansainvälisessä versiossa.

Myyntiverot ja niiden vaikutus

Kun teet ostoksia Bic Camera -liikkeissä, kohtaat Japanissa sovellettavan kuluttajamyyntiveron (消費税, shouhizei). Veroprosentti on tällä hetkellä 10 %, jonka liike lisää tuotteiden ja palveluiden hintoihin kassalla.

Ostokokemus voi vaihdella riippuen siitä, oletko paikallinen asiakas tai turisti. Ulkomaalaisille turisteille voidaan myöntää verovapautus, mikäli he täyttävät tietyt ehdot. Tämä tarkoittaa, että voit säästää myyntiveron summan ja saada tuotteet edullisemmin. Verovapaata ostosta tehtäessä henkilön tulee esittää passi ja ostokset tulee viedä ulos maasta tietyn ajan sisällä. Yksittäisen tuotteen hinta tulee ylittää tietyn summan, jotta verovapaus myönnetään. Tavallisissa kaupoissa ostamasi tuotteen tai tuotteiden hinnan tulee ylittää 5,000 jeniä eli hieman yli 30 euroa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Bic Camera myy monipuolisesti eri valmistajien elektroniikkaa, kuten Sony, Panasonic, Nikon ja Canon, sekä monia muita tunnettuja merkkejä.

Jos löydät saman tuotteen edullisemmin toisesta liikkeestä, Bic Camera vastaa hintaan alentaen tuotteen hintaa myymälässään.

Bic Camera tarjoaa vaihto- ja palautusoikeuden tietyissä ehdoissa. Varmistaaksesi palautuksen onnistumisen, pidä tuote alkuperäispakkauksessaan ja säilytä kuitti.

Bic Camera kanta-asiakasohjelman jäsenenä keräät pisteitä jokaisesta ostoksestasi, joita voit hyödyntää alennuksina myöhemmissä ostoksissa.

Ostoksistasi voit saada alennuksia kanta-asiakasohjelman pisteiden, sesonkialennusten ja erikoistarjousten myötä.

Tuotteen saatavuuden voi varmistaa tarkistamalla Bic Cameran verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä suoraan lähimpään myymälään.

Samankaltaiset artikkelit