APA Hotel Higashi-Nihombashi-Ekimae
|

APA Hotel Higashi-Nihombashi-Ekimae

APA Hotel Higashi-Nihombashi Ekimae sijaitsee keskeisellä alueella Tokiossa, Chuon alueella. Hotelli on kolmen tähden hotelli, joka on saanut hyvät arvostelut sen hintalaatusuhteen vuoksi. Lisäksi hotelli on sisustettu hyvin ja Bookings arvostelujen perusteella saanut keskiarvon 8,5 tähteä kahden hengen vierailijoilta. Hotellin läheisyydessä on myös nähtävää, esimerkiksi Edo-Tokyo museo sekä Ginzan ostoskeskus noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Lisäksi hotellista pääsee 15 minuutin metromatkalla kuuluisalle Tsukijin kalamarketille.

Saapuminen APA Hotel Higashi-Nihombashi Ekimae

Kätevä tapa saapua hotellille on metrolla. Kyseinen hotelli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä metroasemista. Mahdollista hotellille on kulkea esimerkiksi taksilla tai T-CAT:llä.

Lähimmät metroasemat

Metrolla matkustaville asiakkaille APA on helposti saatavilla. Jos matkustat metrolla Higashi-Nihombashin asemalle Toei Asakusa metrolinjalla, pääse hotellille kätevästi postumalla B4 exitistä, josta on minuutin kävelymatka hotellille.
Toei Shijuku linjalla matkustaessa, poistu metrosta Bakuro-Yokohaman asemalla, josta kävelymatkaa hotellille on kolme minuuttia.
JR Sobu Express linjalla voit matkustaa Bakurochon asemalle, josta kävelyä hotellille on myös kolme minuuttia. Alla vielä listaus asemista!

  • 1 min kävely Toei Asakusa Line, Higashi-Nihombashin asema, Exit B4
  • 3 min kävely Toei Shinjuku Line, Bakuro-Yokohama asema
  • 3 min kävely JR Sobu Express Line, Bakurochon asema

Lisäksi hotelli sijaitsee kahdeksan minuutin metromatkan päässä Tokion suurimmalta, pääasemalta, Tokyo Stationilta. Hanedan lentokentältä hotelliin pääset 30 minuutin junamatkalla.

Hotellihuone

Hotellissa on useammassa kerroksessa erilaisia hotellihuoneita, jotka ovat jaoteltu huoneisiin, joissa saa polttaa ja ei saa polttaa. Tämä on Tokiossa matkustaessa yleistä. Kyseisessä APA ketjun huoneissa on ilmastointi sekä kodinkoneita ja tarvikkeita, kuten jääkaappi, hiustenkuivain ja vedenkeitin. Huoneet ovat siistejä ja tyylikkäästi suunniteltuja. Jokaisen huoneen sängyssä on kehoa tukeva patja sekä huoneesta löytyy ilmankostutin tai puhdistin. Lisäksi huoneista löytyy taulutelevisio.

Find your dream accommodation on Hotels.com

Vessa ja peseytyminen

WC-tilat ovat hotellihuoneissa hyvät. Huoneista löytyy japanilainen wc:n pönttö, joka saattaa itsenään jo olla erilainen kokemus totuttuun suomalaiseen. WC-istuimessa on paljon erilaisia toimintoja, ”nappuloita”, joita voit käyttää wc:ssä asioinnin mukavoittamiseksi. Tällaisia ovat esimerkiksi istuimessa itsessään oleva, vähän samanlainen kuin bide suihku sekä kuivaus vaihtoehto. Lisäksi istuimessa monesti istuimen lämmitys sekä istuin vetää itsensä automaattisesti istuimesta nousemisen jälkeen. Lisäksi jokaisessa wc-huoneessa on kylpyamme ja suihku.

Huoneen palvelut

Hotellissa majoittuessasi siivooja käy huoneessa päivittäin olessasi päivällä tutustumassa Japaniin sekä hotellihintaan kuuluu esimerkiksi wc:ssä olevia tarvittavia, kuten vanupuikkoja ja muita kertakäyttöisiä tarvikkeita. Lisäksi huoneessa on oma japanilainen yöpuku sekä tossut, joita voit käyttää vierailun aikana.

Muut hotellin palvelut

APA Hotel Higashi Nihombashi Ekima tarjoaa asiakkailleen on mahdollisuuden tilata ja ostaa hierontapalveluita ala-aulasta, vastaanottotiskiltä. Näistä tiloista löydät myös hotellin oman ravintolan, josta on mahdollista saada aamuisin myös aamupalaa. Alakerrasta löydät myös matkalaukun säilytyksen, automaatin, josta voit ostaa kolikoilla alkoholitonta juomista, jääpalakoneen sekä mikroaaltouunin.

Varaa huone Hotel Higashi-Nihombashi-Ekimaesta

Kyseinen hotelli on hyvin laadukas hotelli sekä hinnaltaan edullinen. Henkilökunta on hyvin ystävällistä ja palvelu laadullista. Suosittelen tätä hotellia liikkuessasi Chuon alueella!. Tästä pääse varaamaan oman majoituksesi.

Eikö tämä ollut oikea hotelli sinulle? Tutustu muihin testaamiimme hotelleihin hotellisivultamme!

Similar Posts