|

Kyoto Tower – Historia, rakennus ja nähtävyydet

Kioton kaupunki Japanissa on upea yhdistelmä modernia ja perinteistä kulttuuria. Tämä historiallinen kaupunki, joka tunnetaan myös Japanin keisarillisena pääkaupunkina yli tuhannen vuoden ajan, tarjoaa matkailijoille loputtomasti nähtävää ja koettavaa. Kioton kadut ovat täynnä kiehtovia historiallisia temppelialueita, upeita puutarhoja, mahtavia rakennuksia ja herkullista paikallista ruokaa. Vaikka Kioto on kehittynyt ja kasvanut, se on silti säilyttänyt vahvan yhteyden historiaansa ja siellä pystyy aistimaan Japanin ainutlaatuisen kulttuuriperinnön.

Yksi Kioton merkittävimmistä maamerkeistä on tietenkin upea Kyoto Tower eli Kioton torni. Tämä moderni ja elegantti torni, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, tarjoaa upeat näkymät yli Kioton ja sen ympäristöön. Tornissa on myös näköalatasanne, ravintola ja ostoskeskus, joten se on loistava kohde niin päivä- kuin iltavierailullekin.

Kiotossa on yli 2000 temppeliä ja pyhäkköä, mukaan lukien kuuluisat Kinkaku-ji ja Kiyomizu-dera. Nämä ovat vain kaksi esimerkkiä siitä, kuinka monipuolisesti kaupunki esittelee Japanin henkistä ja kulttuurista historiaa.

Kyoto tower on valaistu yöllä näyttävästi.
Kyoto tower on valaistu yöllä näyttävästi.

Katselutasanne ja panoraamanäkymä

Kyoto Towerin katselutasanne tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden ihailla kaupungin panoraamanäkymiä. Noustuasi 100 metrin korkeuteen, voit tutkia Kioton kaupungin siluettia ja sen ympäröivää maisemaa. Tämä on täydellinen paikka ottaa valokuvia ja nähdä kuinka vanha ja uusi sekoittuvat Kioton arkkitehtuurissa.

Katselutasanteella voit saada laajan käsityksen kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä, kuten Kinkaku-ji temppeli, Heian-jingu-alttari ja Kamogawa joki. Käyttämällä teleskooppeja voit tarkastella näitä kaukaisia kohteita tarkemmin ja saada paremman käsityksen niiden arkkitehtuurista ja historiasta.

Katselutasanteella on myös käytössäsi kosketusnäyttöiset infopaneelit, jotka tarjoavat lisätietoa nähtävyyksistä ja alueen historiasta. Voit käyttää näitä paneeleja tutustuaksesi nähtävyyksiin yksityiskohtaisemmin ja oppiaksesi lisää Kioton kulttuurista ja perinteistä.

Hyödynnä tämä ainutlaatuinen tilaisuus nauttia Kioton upeista maisemista ja muista vierailla katselutasanteella seuraavan kerran, kun olet Kyoto Towerin alueella.

Kyoto Tower tarjoaa myös langattoman kuulokkeen palvelun, jonka avulla voit kuunnella kertojan selostuksen eri näköalatasanteella sijaitsevista kohteista. Se tuo elävän ja ikimuistoisen kokemuksen kulkiessasi ympäri tasannetta.

Näin ollen teleskoopit ja kosketuspaneelit Kyoto Towerin näköalatasanteella mahdollistavat sinulle upean näkökulman Kioton kaupungin historiaan ja kulttuuriin.

Kioton tornin hotelli ja majoitus

Kioton tornin hotellissa voit nauttia upeista näkymistä ja mukavasta majoituksesta matkallasi. Kyoto Tower Hotel sijaitsee aivan Kioton aseman vieressä, jolloin sinun on helppo liikkua ympäri kaupunkia. Hotellissa on useita eri huonetyyppejä tarjolla, joten voit valita juuri itsellesi sopivan majoitusratkaisun.

Kioton tornin hotellissa voit myös rentoutua hotellin omassa yleisessä kylpylässä. Kylpylä tarjoaa erilaisia palveluita, kuten saunoja ja kuumia kylpyjä. Nämä palvelut ovat loistava tapa rentoutua pitkän päivän jälkeen kiertämällä kaupungin nähtävyyksiä.

Hotellin ravintoloissa ja kahviloissa voit nauttia herkullisista ruoista ja juomista. Jotkut ravintolat tarjoavat perinteisiä japanilaisia ​​ruokia, kun taas toiset tarjoavat monipuolisemman valikoiman kansainvälisiä annoksia.

Tässä hotellissa tarjotaan laaja valikoima mukavuuksia, jotka tekevät vierailustasi miellyttävän:

 • Ilmainen Wi-Fi
 • Ilmastoidut huoneet
 • Minibaari ja jääkaappi
 • Tallelokero
 • Huonepalvelu

Kioton tornin hotelli on täydellinen paikka majoittua, kun haluat käydä nähtävyyksissä tai vain rentoutua ja nauttia kaupungin tunnelmasta.

Julkiset kylpylät

Isijaitseva Kyoto Tower on tunnettu nähtävyys, mutta sen lisäksi alueella on myös useita julkisia kylpylaitoksia, joita kannattaa käydä kokemassa. Tässä muutamia suosituksia, joita voit ottaa huomioon suunnitellessasi matkaa Kyoto Towerin ympäristöön.

Ensimmäisenä voit vierailla Funaoka Onsenissa, joka on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista kylpylöistä Kiotossa. Tämä perinteinen japanilainen kylpylä tarjoaa rentouttavia hetkiä upeiden puisten sisätilojen ja ulkoaltaiden äärellä. Funaoka Onsen sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Kyoto Towerista.

Toinen suosittu kylpylälaitos on Tenzan no Yu, joka tarjoaa monipuolisia kylpyläpalveluita sekä sisä-, että ulkotiloissa. Kylpylä sijaitsee myös lyhyen matkan päässä Kyoto Towerista ja sen suosio on kasvanut niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa. Voit nauttia täällä perinteisten japanilaisten kylpylämenetelmien lisäksi erilaisista hierontapalveluista.

Jos etsit enemmän luksusta, suosittelemme varaamaan ajan The Ritz-Carlton Kyoto Spa -kylpylään. Tämä viiden tähden hotelli tarjoaa upean kylpyläkokemuksen, joka yhdistää japanilaisen tyylin moderniin eleganssiin. Vaikka The Ritz-Carlton Kyoto Spa sijaitsee hieman kauempana Kyoto Towerista, on se matkan arvoinen paikka rentoutua.

Kyoto Towerin alueella voit kokea monia ainutlaatuisia kylpylakokemuksia, jotka auttavat sinua ymmärtämään japanilaista kulttuuria ja perinteitä paremmin. Muista tutustua näihin julkisiin kylpylaitoksiin ja nauttia rentouttavista hetkistä Kiotossa.

Ostosmahdollisuudet ja ravintolat

Kyoto Towerin alueella löydät monipuoliset ostosmahdollisuudet ja ravintolavaihtoehdot. Alueella sijaitsee kauppojaravintoloita ja matkamuistomyymälöitä, jotka tarjoavat niin paikallisia herkkuja, kuin perinteisiä japanilaisia tuotteita.

Olemassa olevissa ravintoloissa voit nauttia niin perinteisestä japanilaisesta keittiöstä, kuin kansainvälisistä vaihtoehdoista. Voit tutustua sushi- ja ramen ravintoloihin tai kokeilla ranskalaisia, italialaisia tai amerikkalaisia keittiöitä. Monet ruokapaikat tarjoavat mieleenpainuvan illalliskokemuksen Kyoto Towerin upeissa maisemissa.

Alueen kaupoista ja liikkeistä löydät monipuolisesti tuotteita aina vaatteista ja kodintarvikkeista elektroniikkaan ja kosmetiikkaan. Kyoto Towerissa sijaitsevat matkamuistomyymälät ovat erinomaisia paikkoja hankkia perinteisiä japanilaisia lahjaesineitä ja matkamuistoja kodin sisustukseen. Yksi suosittu kohde ostoksille on Towerin sisällä sijaitseva Montbell-myymälä, josta saat laadukasta retkeily- ja ulkoiluvarusteita.

Alueella on myös erilaisia kahviloita, joissa voit rentoutua päivän päätteeksi kupillisen teetä, kahvia tai muita virvokkaita nauttien. Muista käydä paikallisissa kahviloissa, joissa on tarjolla ainutlaatuisia japanilaisia makuyhdistelmiä ja herkkuja.

Tämä ostos- ja ravintolatarjonta takaa, että löydät aina mielenkiintoisia ja mieleisiä vaihtoehtoja ajallesi Kyoto Towerin alueella.

Kauppa matkamuistoesineille

Kyoto Towerin yhteydessä löydät upean kaupan matkamuistoesineille, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita ja lahjoja, jotta voit muistaa vierailusi tällä ikonisella paikalla. Kaupassa on monia perinteisiä japanilaisia tuotteita. Voit löytää erilaisia kimonon kuvioita sisältäviä postikortteja, laadukkaita daruma-nukkeja, sekä japanilaisia viuhkoja. Nämä perinteiset esineet sopivat täydellisesti tuomaan ripauksen Japanin kulttuuria kotiisi.

Lisäksi löydät erikoistuotteita, jotka ovat suunniteltu erityisesti Kyoto Towerille. Tämän kategorian suosikkina ovat tietysti pienoismallit itse tornista, joka on täydellinen hyllykoriste. Myös Kyoto Towerin maskotti -aiheiset tuotteet, kuten pehmolelut ja avaimenperät ovat suosittuja valintoja.

Kun tutustut kauppaan, älä unohda tarkistaa myös paikallisia herkkuja. Monet matkailijat nauttivat esimerkiksi matcha teestä, joka on peräisin lähialueen teeviljelmiltä. Myös erilaiset makeiset, kuten wagashi ja senbei ovat ihania tuliaisia ystäville ja perheelle.

Kauppa muistoesineille on helppo löytää, sillä se sijaitsee Kyoto Towerin pohjakerroksessa. Ei väliä, oletko juuri saapunut tai lähdössä, muista pysähtyä kaupassa ja löydä täydelliset matkamuistot aidoista japanilaisista tuotteista.

Kioton tornin sijainti ja liikenneyhteydet

Kioton torni sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Kioton asemalta. Se on erinomaisella paikalla, josta on helppo päästä kaikkiin kaupungin tärkeisiin nähtävyyksiin ja palveluihin. Kaupungin keskustaan pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä, kuten junilla, busseilla ja metrolla.

Kioton asema on tärkeä risteyskohta, josta pääsee helposti muualle Japaniin. Sieltä lähtee useita junalinjoja, kuten Tokkaido linja ja Shinkansen, joka yhdistää Kioton suuriin kaupunkeihin, kuten Tokioon, Osakaa ja Hiroshimaan. Käyttämällä Shinkansen junaa matka Osakasta Kiotoon kestää vain noin 30 minuuttia, ja Tokiosta noin 2,5 tuntia.

Julkiset liikenneyhteydet Kyoton torniin:

 • Junalla: JR Kioton asema on tärkein junaliikenteen solmukohta kaupungissa. Sieltä on hyvät yhteydet sekä paikallis- että kaukoliikenteen juniin. (Tutustu Kiotossa Kioton junamuseoon!)
 • Bussilla: Useat bussilinjat pysähtyvät Kyoton aseman välittömässä läheisyydessä. Bussit ovat kätevä tapa tutustua kaupunkiin ja sen ympäristöön.
 • Metrolla: Kioton metroverkosto on melko pieni, mutta erittäin toimiva. Asemalta pääsee suoraan Kioton tornille käyttämällä Karasuma-linjaa.

Kioton tornin sijainti on myös ihanteellinen niille, jotka haluavat tutustua kaupungin historiallisiin temppeleihin, palatseihin ja puutarhoihin. Lähistöltä löytyy lukuisia tärkeitä kohteita, kuten Kiyomizu-dera temppeli ja Kinkaku-ji paviljonki. Kaikkiin näihin kohteisiin on helppo päästä julkisilla liikennevälineillä tai jopa kävellen.

Kioton asema ja Shinkansen

Kioton torni sijaitsee aivan Kioton aseman vieressä, joka on keskeinen paikka kaupungin liikenteelle. Täältä voit käyttää Shinkansen-junia päästäksesi nopeasti muihin Japanin kaupunkeihin.

Shinkansen, eli luotijuna, on erittäin tehokas ja luotettava liikenneväline. Se kulkee sujuvasti suurten kaupunkien välillä, joten voit hyödyntää sitä matkallasi. Kyoton asema on yksi suurimmista ja vilkkaimmista asemista Japanissa. Siellä on myös monia palveluita, kuten ravintoloita, ostoskeskuksia ja hotelleja, joten sinun ei tarvitse mennä kauas löytääksesi kaiken tarvitsemasi.

Tässä joitakin vinkkejä Shinkansenin käyttämiseen Kioton asemalta:

 • Varaa liput etukäteen. Vaikka voit ostaa liput asemalta, on suositeltavaa tehdä varaus etukäteen, varsinkin sesongin aikana tai jos haluat istumapaikan.
 • Tarkista junien aikataulut. Shinkansenit kulkevat usein, mutta on hyvä tarkistaa aikataulut välttääksesi pitkiä odotusaikoja.
 • Ota huomioon matkatavarasäilytys. Junaan mahtuu vain rajoitetusti matkatavaraa, joten pakkaa kevyesti tai käytä erillistä matkatavarapalvelua, jos sinulla on suurempia laukkuja.

Kioton aseman lisäksi voit löytää perinteisen Kaisha-ratapihan, jolla on myös paljon nähtävää ja koettavaa. Kaisha on vanha ratapiha, joka toimii nykyään retkeily- ja ostosalueena. Siellä voit tutustua historiallisiin junavaunuihin, sekä ostaa paikallisia tuotteita ja herkkuja.

Nauti Kioton asemasta ja Shinkansenista seikkailusi aikana Japanissa, ja ota kaikki irti nopeasta ja kätevästä liikennejärjestelmästä, joka yhdistää maan kaupungit toisiinsa.

Historia ja rakentaminen

Kyoto Tower (京都タワー) on korkein rakennelma Kiotossa ja se valmistui vuonna 1964. Se sijaitsee aivan Kioton rautatieaseman vieressä ja tämä 131 metriä korkea rakennelma tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin.

Mamoru Yamadan suunnittelma näki päivänvalon, kun torni rakennettiin Higashiyaman alueelle, jota ympäröivät kauniit maisemat, kuten Arashiyama ja sen kuuluisa bambumetsä. Kioton tornin rakentaminen alkoi vuonna 1963 ja se valmistui ajoissa kaupungin vuotisjuhlaan.

Arkkitehti Makoto Tanahashi oli pääsuunnittelija tässä monimutkaisessa projektissa, joka huipentui, kun torni avattiin yleisölle. Torni oli merkittävä saavutus, joka symboloi kaupungin ja koko maan taloudellista kasvua sodanjälkeisinä vuosina. Tämä antoi Kioton asukkaille ja turisteille uuden tavan ihailla kaunista kaupunkia horisontista.

Vuonna 2014 Kyoto Tower juhli 50-vuotisjuhlaansa, mikä vahvistaa sen tärkeää roolia kaupungin jalokivenä ja keskeisenä nähtävyytenä, joka väistämättä houkuttelee matkailijoita ja paikallisia nauttimaan henkeäsalpaavista näkymistä.

Tornin valaistus on erityisen tunnettu, ja se kuvastaa usein erilaisia tapahtumia ja juhlia ympäri vuoden. Valotornin loistava esimerkki on uudenvuodenaatto, jolloin torni valaistaan upein värein ja siitä tulee tärkeä osa juhlaa.

Ota siis aikaa vieraillessasi Kiotossa ja käy nauttimassa upeista näkymistä kaupungin korkeimmasta rakennelmasta – Kyoto Towerista.

Makoto Tanahashi ja Mamoru Yamada

Kyoto Tower sijaitsee Japanin sydämessä ja sen suunnittelijoina olivat kaksi kuuluisaa arkkitehtia: Makoto Tanahashi ja Mamoru Yamada. Tämä torni on merkittävä maamerkki ja symboli Kioton kaupungille.

Makoto Tanahashi oli jo tunnettu arkkitehti ennen kuin hän ryhtyi suunnittelemaan Kyoto Toweria. Hänellä oli monipuolinen työkokemus ja hän oli osallistunut useiden muiden rakennuksien suunnitteluun. Tanahashi oli tunnettu erityisesti modernista tyylistään, joka yhdisteli perinteistä japanilaista arkkitehtuuria ja uusia innovaatioita.

Mamoru Yamada puolestaan oli nuori ja lahjakas arkkitehti, joka oli juuri saanut tutkintonsa. Hän oli innoissaan siitä, että hänellä oli tilaisuus työskennellä yhdessä Makoto Tanahashin kanssa. Yamadan tyylille oli tyypillistä perinteisen ja modernin japanilaisen arkkitehtuurin sulautuminen.

Yhteistyössä Tanahashi ja Yamada suunnittelivat tornin, joka nousisi 131 metrin korkeuteen ja joka olisi valmistuessaan Japanin korkein teräsrakenteinen torni. Tornin rakentaminen alkoi 1963 ja se valmistui 1964, juuri ajoissa Japanin kesäolympialaisten alkuun.

Kyoto Towerin suunnittelussa painotettiin erityisesti ympäristöystävällisyyttä. Tornin muotoilu ja materiaalit valittiin siten, että ne vähentäisivät ympäristöön kohdistuvia vaikutuksia. Rakennuksen ulkoasu oli yksinkertainen, mutta samalla erittäin tyylikäs.

Tanahashin ja Yamadan suunnittelema Kyoto Tower on nyt yksi Japanin tunnetuimmista nähtävyyksistä ja suosituimmista matkailukohteista.

Liput ja tietoa vierailijoille

Kyoto Tower on hieno paikka vierailla ja seuraavassa on joitakin tietoja siitä, mitä sinun tarvitsee tietää lipuista ja muista aiheeseen liittyvistä asioista.

Aikuisten pääsymaksu on 750 jeniä, kun taas ala-asteen ja yläasteen oppilaille hinta on 450 jeniä. Lapset ennen kouluikää pääsevät sisään ilmaiseksi.

Tornin aukioloajat ovat klo 9:00-21:00 joka päivä. Suosittelemme saapumaan ajoissa, jotta voit nauttia upeista näkymistä ja kokea kattavan vierailun.

Maksutavat, joita hyväksytään sisäänpääsymaksuihin, ovat käteinen ja yleisimmät luotto- ja pankkikortit, kuten Visa, MasterCard ja American Express. Varauksia ei yleensä tarvita, mutta suosittelemme tarkistamaan Kyoto Towerin virallisen nettisivun, erityisesti isompien ryhmien vierailulle tai viikonloppuisin, jolloin torni voi olla vilkkaampi.

Englanninkielentaitoista henkilökuntaa on saatavilla, ja tornin yhteydessä sijaitseva matkailuneuvontakeskus tarjoaa tietoa ja palveluita englanniksi vierailijoilleen.

AsiakasryhmäPääsymaksu
Aikuiset750 jeniä
Ala- ja yläaste450 jeniä
Lapset ennen kouluikääIlmaiseksi

Lopuksi, tiedämme, että olet varmasti innoissasi vierailemaan tässä ikonisessa rakennuksessa, joten toivomme, että nämä tiedot auttavat sinua suunnittelemaan vierailusi.

Sando Kioton tornin ympärillä

Kioton tornia ympäröi Sando niminen alue. Täällä voit nauttia monista mielenkiintoisista nähtävyyksistä ja aktiviteeteista. Aloita vierailusi tutustumalla kyseiseen torniin, joka on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä.

 • Kioton torni on 131 metriä korkea ja se tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin.
 • Voit myös käydä tornin juurella sijaitsevassa Kioton tornin hotellissa, joka on tunnettu loistavasta palvelustaan ja laadukkaista majoitusvaihtoehdoista.
 • Kioton tornin asema on erinomainen paikka löytää paikallisia herkkuja ja ostoksia. Sen monipuoliset ravintolat, kahvilat ja liikkeet tekevät siitä loistavan pysähdyspaikan matkallasi.
Torniin liittyvät palvelutKuvaus
Tornin näköalatasanne100 metrin korkeuteen ulottuva näkymä
Yodobashi CameraElektroniikkaliike
Tower TerraceRavintola ja kahvila

Käytä hyväksesi monia Sandon alueen kulkuyhteyksiä. Sieltä pääset helposti esimerkiksi Kioton asemalle, joka on yksi tärkeimmistä liikenneyhteyksistä Kioton kaupungissa. Sando tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Tule ja tutustu tähän ainutlaatuiseen alueeseen, joka on täynnä kulttuuria ja modernia kaupunkielämää.

Kulttuuriset vaikutukset ja kiistat

Kyoto Tower on merkittävä nähtävyys ja vetonaula matkailijoille, jotka vierailevat Japanin muinaisessa pääkaupungissa. Se tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät kaupunkiin ja sen ympäröiviin temppeleihin, kuten Kiyomizu-deraan. Tornin Sky Lounge -kattobaari on suosittu paikka nauttia upeista maisemista ja rentoutua matkan aikana.

Vaikka Kyoto Tower on tullut suosituksi vierailukohteeksi, se on myös aiheuttanut kiistaa. Joillekin se edustaa modernia ja kunnianhimoista arkkitehtuuria keskellä historiallista kaupunkia. Toisaalta monet paikalliset ja matkailijat näkevät sen ristiriidassa vanhojen rakennusten ja temppeleiden kanssa. Ristiriita tornin ulkonäön ja arvojen välillä kuvastaa laajempaa keskustelua sen säilyttämisestä ja uudistamisesta.

Tornin suunnittelussa on otettu huomioon alueen sääolot ja luonnonkatastrofit. Se on suunniteltu kestämään maanjäristyksiä ja taifuuneja, jotta se olisi turvallinen vierailijoille ja rakenteille sen ympärillä. Tämä osoittaa rakentajien huolellisuuden ja vastuullisuuden paikallisen kulttuurin ja yhteisön suhteen.

Matkailijana voit nauttia monista nähtävyyksistä ja kulttuurikokemuksista vieraillessasi Kyoto Towerin ympäristössä. Näihin kuuluu monia temppeleitä, historiallisia kohteita ja kävelyreittejä, jotka tarjoavat ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan kokemuksen Japanin muinaisesta pääkaupungista. Lisäksi tornissa näet liikkuvan QR-koodin ja Tawawa-chanin, jotka ovat osa tornin viehätystä ja ainutlaatuisuutta.

Käydessäsi Kyoto Towerissa on tärkeää pitää mielessä sen kulttuurinen merkitys, sekä keskustelu sen oikeasta asemasta kaupungin historiallisessa maisemassa. Muistathan olla kunnioittava paikallisen kulttuurin ja perinteiden suhteen nauttiessasi mielenkiintoisista näköaloista ja kokemuksista, joita Kyoto Tower tarjoaa.

Tawawa-Chan

Tawawa-Chan on Kyoto Towerin maskotti, joka ilahduttaa vierailijoita ystävällisellä ja söpöllä ulkonäöllään. Tässä osiossa kerrotaan lyhyesti Tawawa-Chanista ja sen roolista Kyoto Towerin vetonaulana.

Tawawa-Chan esiintyy monissa Kyoto Towerin markkinointimateriaaleissa ja sen kuvasta on tullut erottamaton osa tornin identiteettiä. Tawawa-Chanin päätehtävä on toivottaa vierailijat tervetulleiksi ja luoda positiivinen kytkös Kyoto Toweriin.

Kyoto Tower on kehittänyt Tawawa-Chanista erilaisia tuotteita, kuten: avaimenperiä, pelejä ja vaatteita. Nämä tuotteet ovat suosittuja matkamuistoja, joita vierailijat voivat ostaa itselleen tai lahjaksi ystäville ja perheenjäsenille.

Tawawa-Chanin suosion kasvaessa on maskotin roolia laajennettu viime vuosina. Nyt se on mukana myös erilaisissa tapahtumissa tornin alueella, kuten juhlapyhien aikana järjestettävissä festivaaleissa. Tämän myötä Tawawa-Chan on tullut entistä tunnetummaksi niin paikallisten kuin turistien keskuudessa.

Toivottavasti nautit vierailustasi Kyoto Towerissa ja tapaat Tawawa-Chanin matkasi aikana. Tämä söpö maskotti tekee varmasti vaikutuksen ja jättää jäljen muistoihisi tästä ainutlaatuisesta matkakohteesta.

Usein kysytyt kysymykset

Kyoto Towerin näköalatasanne sijaitsee 100 metrin korkeudessa. Sieltä voit ihailla upeita maisemia yli Kyoton kaupungin ja sen ympäröivien vuoristojen. Jos sää on kirkas, voit nähdä jopa 50 kilometrin päähän.

Kyoto Tower on 131 metriä korkea. Se on Kyoton korkein rakennus, se seisoo Kioton rautatieaseman vieressä ja on toiminut maamerkkinä vuodesta 1964.

Kyoto Towerissa on monenlaisia aktiviteetteja, kuten näköalaobservatorio, 4D-elokuvateatteri ja Sky Walk, joka on ulkona sijaitseva lasinen tasanne, josta voit katsella maisemia. Lisäksi Kyoto Towerissa on myös matkamuistomyymälöitä ja erilaisia näyttelyitä.

Kyoto Tower sijaitsee erinomaisella paikalla Kioton rautatieaseman vieressä. Voit saapua sinne helposti junalla, metrolla tai bussilla. Juna-asemalta on vain lyhyt kävelymatka Kyoto Toweriin.

Kyoto Towerissa on yhteensä 9 kerrosta. Näköalatasanne sijaitsee kerroksessa 9, lisäksi löytyy Sky Walk, 4D-elokuvateatteri, hotelli, matkamuistomyymälöitä ja ravintoloita.

Kyllä, Kyoto Towerissa on monia ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat laajan valikoiman ruokia ja juomia. Voit nauttia paikallisista herkuista, sekä kansainvälisistä ruokalajeista eri kerrosten ravintoloissa ja kahviloissa.

Tokyo Tower on korkeudeltaan 333m ja Kyoto Tower 131m. Tokyo tower sijaitsee Japanin pääkaupungissa, Tokiossa.

Samankaltaiset artikkelit