|

Grand Front Osaka – Suuri ostoskeskus Japanissa

Grand Front Osaka on upea ja monipuolinen kauppakeskus, joka sijaitsee Umekitan alueella Japanissa. Tämä massiivinen ostosparatiisi tarjoaa upeaa arkkitehtuuria ja ainutlaatuisia ostosmahdollisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen kohteen niin paikallisille kuin turisteillekin.

Kauppakeskus koostuu useasta eri osasta, jotka sopivat erilaisiin makuihin ja mieltymyksiin. Voit löytää uusimman muodin, elektroniikan sekä monia muita tuotteita tästä ostoskeskuksesta, jotka saavat sinut viihtymään tuntikausia. Lisäksi se on loistava paikka maistella Japanin herkkuja eri ravintoloissa ja kahviloissa. Grand Front Osaka tarjoaa myös kulttuuri- ja viihde-elämyksiä, kuten elokuvateattereita ja gallerioita.

Vierailessasi Grand Front Osakassa voit nauttia sen vehreistä ulkoilma-alueista ja kiehtovista näyttelyistä, jotka antavat sinulle oivan tilaisuuden irrottautua hetkeksi kaupungin hälinästä.

Grand Front Osaka on ehkä Japanin suurin ostoskeskus.
Grand Front Osaka on ehkä Japanin suurin ostoskeskus.

Rakennukset

Grand Front Osaka koostuu kahdesta pääosasta: eteläisestä rakennuksesta ja pohjoisesta rakennuksesta. Molemmat rakennukset tarjoavat monipuolisen valikoiman ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, toimistotiloja ja hotelleja.

Eteläinen rakennus on tunnettu laajasta ostoskeskuksestaan ja monista erikoisliikkeistä. Täältä löydät erilaisia muodin-, kosmetiikan- ja elektroniikan merkkejä. Eteläisen rakennuksen ylimmässä kerroksessa on myös useita ravintoloita, joissa voit nauttia herkullisista aterioista samalla, kun ihastelet kaupungin maisemia.

Pohjoisessa rakennuksessa keskitytään enemmän kulttuuriin ja taiteeseen. Siellä on monia gallerioita ja näyttelytiloja, jotka esittelevät paikallista ja kansainvälistä taidetta. Lisäksi löydät täältä myös design-myymälöitä, kirjakauppoja ja käsityöliikkeitä.

Seuraavassa on esimerkki siitä, mitä voit löytää kummastakin rakennuksesta:

Eteläinen rakennus:

 • Laaja valikoima erikoisliikkeitä,
 • muoti-, kosmetiikka- ja elektroniikkamerkkkejä ja
 • monipuolisia ravintoloita.

Pohjoinen rakennus:

 • Useita gallerioita ja näyttelytiloja,
 • design-myymälöitä ja käsityöliikkeitä, ja
 • kirjakauppoja ja aikakauslehtikioskeja.

Kun vierailet Grand Front Osakassa, voit helposti siirtyä eteläisen ja pohjoisen rakennuksen välillä, sillä ne ovat yhteydessä toisiinsa kävelyteiden avulla. Näin pääset nauttimaan kaikista tiloista ja palveluista, joita molemmilla rakennuksilla on tarjottavana.

Eteläinen rakennus

Eteläinen rakennus on yksi kolmesta päärakennuksesta Grand Front Osakassa. Se tarjoaa sinulle monipuolisia ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja kahviloita eri kerroksissa. Tässä on lyhyt yhteenveto siitä, mitä voit odottaa tältä rakennukselta:

 • Ostosalue: Eteläisen rakennuksen ensimmäisestä kerroksesta, aina viidenteen kerrokseen saakka löydät laajan valikoiman muotia, kosmetiikkaa ja asusteita. Täällä tunnetut ja suositut brändit kohtaavat paikalliset ja kekseliäät suunnittelijat, minkä ansiosta saat ainutlaatuisen ostoskokemuksen.
 • Ravintolat ja kahvilat: Muista käydä rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevassa Restaurant Park -alueella, joka tarjoaa monenlaisia ruokavaihtoehtoja koko päivän ajan. Kahviloissa voit nauttia esimerkiksi rennosta tunnelmasta niin iltapäiväteen kuin jälkiruokienkin parissa.
 • Kulttuuri- ja taidetilat: Eteläisen rakennuksen kahdeksannesta kerroksesta löytyy Knowledge Capital -alue, joka koostuu innovaatiostudioista, taidegallerioista ja seminaaritiloista. Täällä voit osallistua erilaisiin tapahtumiin ja näyttelyihin tai kokeilla uusinta teknologiaa.

Pohjoisrakennus

Pohjoisrakennus on yksi Grand Front Osakan kahdesta pääosasta. Tässä rakennuksessa löydät monia mielenkiintoisia liikkeitä ja ravintoloita, jotka tarjoavat maistuvia herkkuja, sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.

Kun kuljet pohjoisrakennuksen sisäänkäynnistä, sinut toivottaa tervetulleeksi avara aula, josta löydät infotiskin, jossa ystävällinen henkilökunta auttaa sinua löytämään etsimäsi kohteet. Pohjoisrakennuksen sisältä löydät monipuolisia palveluja, kuten:

 • Kauppoja: Käy esimerkiksi Japanin suurimmassa elektroniikkaketjun kaupassa nimeltä Yodobashi, tai selaa trendikkäitä vaatteita ja asusteita monissa muotiliikkeissä.
 • Ravintoloita: Nauti herkullisista ruokaelämyksistä ravintoloissa, joissa tarjoillaan japanilaisia, kiinalaisia, eurooppalaisia ja muita kansainvälisiä ruokia.
 • Kahviloita: Käy yhdessä monista kahviloista, joka tarjoaa laadukkaita kahvijuomia ja leivonnaisia, sekä rentouttavan tauon shoppailun lomassa.

Lisäksi pohjoisrakennuksessa on kokous- ja tapahtumatiloja, joissa sinulla on mahdollisuus osallistua mielenkiintoisiin tapahtumiin ja seminaareihin. Tiloissa järjestetään esimerkiksi teknologia-alan messuja, kulttuuritapahtumia ja yritystilaisuuksia.

Palvelut

Grand Front Osakassa on monipuolinen valikoima palveluita, jotka kattavat kaiken tarvitsemasi. Täältä löydät erilaisia kauppoja, maittavia ravintoloita ja viihtyisiä kahviloita.

Kauppakeskuksessa on yli 260 erilaista myymälää. Tarjolla on muotiliikkeitä, elektroniikkakauppoja, sisustusliikkeitä ja paljon muuta. Voit kiertää ostoksilla ja nauttia upeista liikkeistä, jotka tarjoavat uusimmat trendit ja parhaat tuotteet.

Ruoka- ja juomavaihtoehdot ovat vaikuttavia, sillä Grand Front Osakassa on yli 90 ravintolaa ja kahvilaa. Nauti herkullisista aterioista eri keittiöiden tarjonnasta, kuten japanilaisesta, kiinalaisesta, italialaisesta ja paljon muista. Myös kahviloista löytyy valinnanvaraa, joten voit nauttia kupillisesta tuoretta kahvia tai teetä leivonnaisten kera.

Tässä taulukossa on esimerkkejä palveluista, joita Grand Front Osaka tarjoaa:

PalvelutyyppiEsimerkkejä
KaupatMuotiliikkeet, elektroniikkakaupat ja sisustusliikkeet.
RavintolatEsimerkkeinä japanilainen, kiinalainen tai italialainen keittiö.
KahvilatPerinteiset kahvilat, teehuoneet ja leipomot.

Löydät myös muita palveluita, kuten pankkiautomaatteja, valuutanvaihtoa ja infopisteitä. Kattavan palveluvalikoiman ansiosta Grand Front Osaka on loistava paikka nauttia shoppailusta, herkullisista aterioista ja rentouttavista hetkistä kahvilan tunnelmallisessa ympäristössä.

Kaupat

Grand Front Osaka on ostoskeskus, joka tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia. Se sijaitsee Osakan aseman vieressä, joten sinne on helppo päästä junalla tai bussilla. Tässä osassa kerromme sinulle kaupoista, joita löydät Grand Front Osakasta.

Ostoskeskuksessa on yli 260 kauppaa, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita ja palveluita. Grand Front Osakasta löydät kansainvälisiä ja japanilaisia ​​brändejä, kuten Louis Vuitton, Gucci, Zara ja Muji. Tämän lisäksi voit löytää myös paikallisia putiikkeja, jotka tarjoavat uniikkeja tuotteita ja lahjaideoita.

 • Vaatekaupat: Grand Front Osaka tarjoaa laajan valikoiman vaateliikkeitä kaikenikäisille ja tyyleille. Täällä voit löytää muotimerkkejä, kuten H&M ja Uniqlo, sekä lapsille suunnattuja kauppoja, kuten Gap Kids ja H&M Kids.
 • Elektroniikkaliikkeet: Ostoskeskuksesta löydät myös useita elektroniikkaliikkeitä, joista voit ostaa uusimmat laitteet ja gadgetit. Näistä kaupoista voit löytää esimerkiksi Apple Storen, Sony Storen ja Bic Cameran.
 • Kodin tekstiilit: Jos etsit kodin sisustustuotteita tai tarvikkeita, Grand Front Osakasta löydät useita erikoistuneita kauppoja, kuten Nitori ja Francfranc.
 • Ruokakaupat: Ostoskeskuksessa on myös useita elintarvikeliikkeitä, josta voit ostaa elintarvikkeita ja herkkuja kotiin tai matkamuistoksi. Täältä löydät esimerkiksi Kaldi Coffee Farmin, joka tarjoaa erilaisia kahvipapuja ja teetä, sekä Daimarun, joka on yksi suosituimmista tavarataloista Japanissa ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ruokia.

Voit viettää koko päivän tutustumalla eri kauppoihin tässä ostoskeskuksessa ja nauttia monista ostosmahdollisuuksista, joita Grand Front Osaka tarjoaa.

Ravintolat

Grand Front Osakassa sijaitsee monipuolisia ravintoloita, jotka tarjoavat herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. Täältä löydät sekä perinteisiä japanilaisia ruokapaikkoja että trendikkäitä länsimaisia ravintoloita.

Sinun kannattaa kokeilla:

 • Sushi-ko: Perinteinen japanilainen sushi-ravintola, jossa voit nauttia tuoreista raaka-aineista valmistettuja herkullisia sushiannoksia.
 • Ramen-ka: Suosittu ramen-ravintola, jossa tarjolla on erilaisia ​​keittoja ja lisävaihtoehtoja.
 • Café Blue: Viehättävä kahvila, joka tarjoaa kahvia, teetä, kakkuja ja muita makeita herkkuja.

Tarjolla on myös useita pikaruokaravintoloita, joista voit napata nopean aterian shoppailun lomassa:

 1. Burger Stop: Amerikkalainen rosoisen tyylikäs pikaruokaravintola, joka tarjoaa maukkaita hampurilaisia ja ranskalaisia perunoita.
 2. Noodle House: Kiehtova ravintola, joka tarjoaa erilaisia ​​nuudeliruokia ja kevyitä aterioita.
 3. Green Salad: Raikas salaattibaari, josta voit ostaa terveellisiä ja täyttäviä salaatteja, ja smoothieita.

Ravintoloiden lisäksi Grand Front Osaka tarjoaa useita kahviloita ja baareja, joiden tunnelmallinen ympäristö sopii hyvin rentouttavalle juomalle tai tapaamiselle ystävien kanssa:

 • Sky Lounge: Upea baari, joka sijaitsee rakennuksen ylimmässä kerroksessa ja tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin.
 • Tea Room: Hienostunut tee-salonki, jossa voi nauttia perinteisestä japanilaisesta teekulttuurista.
 • Craft Beer Pub: Kodikas pubi, jossa tarjolla on laaja valikoima käsityöläisoluita ja muita juomia.

Tutustu erilaisiin ravintolavaihtoehtoihin Grand Front Osakassa, ja nauti herkullisista aterioista ja juomista matkasi aikana.

Kahvilat

Grand Front Osakassa löydät monia kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia juomia ja herkkuja. Hyvä paikka aloittaa on Starbucks niminen kahvila, joka on tunnettu erikoiskahveistaan ja nopeasta palvelusta. Täällä voit nauttia Espresso Frappuccinosta tai klassisesta Caffè Lattesta. Voit myös tilata croissantin tai bagelin kahvisi kaveriksi.

Toinen suosittu kahvila Grand Front Osakassa on Tully’s Coffee. Täällä voit kokeilla heidän tunnettua Iced Caramel Macciatoaan tai Honey Flat White -kahvia. Tully’s Coffee tarjoaa myös herkullisia leivonnaisia, kuten suklaisia muffineja tai erilaisia voileipiä.

Grand Front Osakassa on myös useita viihtyisiä teekahviloita, kuten Lupicia. Heillä on valikoimassaan yli 200 erilaista teelaatua ja runsas joukko eri makuisia kuumia ja kylmiä vaihtoehtoja. Lisäksi tarjolla on sesongin makuisia kakkuja ja leivonnaisia, jotka sopivat täydellisesti teekupillisen kera nautittavaksi.

Jos kaipaat jotain hieman erilaista, kokeile Dotour -kahvilaa, joka on erikoistunut Matchan makuiseen teehen ja muiden japanilaisten herkkujen tarjoamiseen. Tämä kahvila tarjoaa laajan valikoiman juomia, kuten Matcha Lattea ja Houjicha Frappea, sekä herkullisia makeisia, kuten Matcha-juustokakkua ja Azuki-pavun täytettä sisältäviä kakkuja.

Kaikissa näissä kahviloissa voit rentoutua shoppailun lomassa tai virkistyä työpäivän jälkeen nauttien maistuvista kahvi- tai teejuomista herkun kera. Nauti olostasi Grand Front Osakan kahvilatarjonnan osalta!

Tilat

Grand Front Osakassa on monenlaisia tiloja, jotka sopivat niin vierailijoille kuin liikematkailijoillekin. Grand Frontin ytimessä sijaitseva Knowledge Capital on ainutlaatuinen ympäristö, joka yhdistää teknologian, kulttuurin ja luovuuden. Voit tutustua erilaisiin näyttelyihin, luentoihin ja tapahtumiin, ja paneutua uusimpiin keksintöihin ja innovaatioihin.

Toinen merkittävä tila Grand Front Osakassa on InterContinental Hotel. Tämä luksushotelli tarjoaa korkeatasoisia majoituspalveluja, ja sieltä löytyy monipuolisia ravintoloita ja baareja. Hotellin yläkerroksista avautuvat henkeäsalpaavat näkymät kaupungin ylle. Voit nauttia rentouttavasta illasta hotellin kylpylässä tai järjestää vaikuttavan yritystilaisuuden sen konferenssitiloissa.

Grand Front Osakassa on myös laaja valikoima liikkeitä, kuten muotia, designia, elektroniikkaa ja paljon muuta. Löydät helposti omat suosikkisi lukuisista kaupoista ja palveluista. Lisäksi alueella on useita viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita, joissa voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta.

Ympäristöystävällisyys on keskeinen osa Grand Front Osakan suunnittelua. Alueen viheralueet ja puutarhat tuovat vehreyttä keskelle kaupunkia. Voit käyttää ulkoalueita rentoutumiseen, piknikille tai vain ihailla kauniita maisemia.

Tilat Grand Front Osakassa on suunniteltu niin, että ne sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Oli sitten kyseessä työmatka, lomamatka tai ajan viettäminen, Grand Front Osaka tarjoaa unohtumattoman elämyksen kaikille, jotka haluavat nauttia Osakan sykkeestä.

Intercontinental hotelli

Intercontinental hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Grand Front Osakan alueella. Se tarjoaa mukavuuksia ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän oleskelun kaupungissa. Hotellissa on monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, jotta löydät juuri itsellesi sopivan huoneen. Huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja varustettu moderneilla mukavuuksilla. Monista huoneista avautuu upea näkymä suurkaupungin ylle.

Intercontinental hotellin ravintolatarjonta on laaja ja monipuolinen. Voit valita herkullisen aterian useista eri ravintoloista, jotka tarjoavat niin kansainvälisiä kuin paikallisia makuja. Baarissa voit nauttia virkistäviä juomia ja rentoutua pitkän päivän jälkeen.

Hotellin palveluihin kuuluvat muun muassa kuntosali, uima-allas, spa ja kokoustilat. Ne tarjoavat sekä vapaa-ajanviettomahdollisuuksia että tarpeellisia tiloja työmatkailijoille.

Sijainti

Grand Front Osaka sijaitsee kätevästi Osakan keskustassa, lähellä Osaka Station -rautatieasemaa ja JR Osaka Stationia. Tämä laaja kauppakeskus- ja viihdealue on suosittu niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa. Se sijaitsee Umedan alueella, joka tunnetaan sen monista ostosmahdollisuuksista, ravintoloista ja yöelämästä.

Alueelta löytyy monia mielenkiintoisia kohteita, kuten Umekita Plaza – aukio, jolla voit nauttia ulkoilmasta ja rentoutua viheralueilla. Umekita Plazalta löytyy myös kahviloita ja ravintoloita, jos haluat nauttia virvokkeita tai herkullista ruokaa. Lennot Osakaan ovat entistä helpompia löytää, joten nyt on hyvä aika varata matka ja tutustua Umedan alueen tarjontaan.

Grand Front Osaka on helppo saavuttaa useammasta eri rautatieasemasta. Lähin asema on Umedan asema, johon on yhteyksiä useilta eri rautatieverkostoilta. Tämä tekee Grand Front Osakasta erittäin helposti saavutettavan, olitpa sitten missä päin kaupunkia tahansa.

Alueella on paljon nähtävää ja koettavaa, ja se tarjoilee monia mahdollisuuksia tutustua Osakan elämäntyyliin ja kulttuuriin. Suunnitellessasi matkaa Osakaan, Grand Front Osaka on ehdottomasti paikka, johon kannattaa varata aikaa tutustua.

Muut merkittävät lähialueet

Grand Front Osakassa on monia muita merkittäviä alueita, joita et halua jättää väliin vierailullasi. Yksi niistä on Active Lab, joka on innovatiivinen tila, jossa voit kokeilla uusimpia teknologioita ja palveluita. Täällä löydät erilaisia digitaalisia sovelluksia ja laitteita, jotka on suunniteltu parantamaan elämänlaatuasi ja auttamaan sinua löytämään uusia tapoja nauttia elämästä.

Toinen kiinnostava asia Osakassa on olutkulttuuri. Grand Front Osakasta löydät useita olutbaareja ja -ravintoloita, joissa voit nauttia laajasta valikoimasta erilaisia oluita eri puolilta maailmaa. Täällä voit tutustua oluen monimuotoiseen maailmaan ja löytää uusia suosikkeja.

Ostoskeskus on tietenkin yksi alueen kohokohdista. Grand Front Osakassa on yli 250 myymälää ja palvelua, joiden ansiosta voit varmistaa, että löydät kaiken tarvitsemasi – olipa kyseessä sitten muoti, ruoka, elektroniikka tai kotituotteet. Monet liikkeet tarjoavat ainutlaatuisia tuotteita ja brändejä, joita et löydä mistään muualta.

Jos kaipaat ylellistä majoitusta, InterContinental Hotel Osaka on erinomainen valinta. Tämä huippuluokan hotelli tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja monia ensiluokkaisia palveluja kuten kylpylän, uima-altaan, kuntokeskuksen ja useita ravintoloita.

Lopuksi, käytä hyväksesi alueen katettuja kävelyteitä, jotka yhdistävät Grand Front Osakan muihin Osakan osiin ja lähialueisiin. Tällä kävelytiellä voit liikkua mukavasti ja sujuvasti säästä riippumatta.

Valokuvaukselliset kohteet

Valokuvauksen ystävänä löydät Grand Front Osakasta upeita kuvauskohteita. Voit ottaa kuvia esimerkiksi:

 • Alueen moderneista rakennuksista ja arkkitehtuurista,
 • tunnelmallisista kahviloista ja ravintoloista, ja
 • mielenkiintoisista näyttelyistä ja esityksistä.

Matkallasi kannattaa myös tutustua Osakan muihin nähtävyyksiin, kuten ikoniseen Osaka Castleen tai vaikuttavaan Umeda Sky Buildingiin. Näiden kohteiden vierailu sopii mainiosti yhdistämään Grand Front Osakaan.

Muista pitää kamera mukanasi ja ikuista upeat kokemukset matkaltasi Grand Front Osakassa. Näin saatuja valokuvia voit sitten jakaa ystävillesi ja perheellesi, joiden myötä matkasi muistot säilyvät elävinä pitkään.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat okonomiyakit löydät ravintoloista, jotka sijaitsevat Grand Front Osakan sisällä ja sen lähialueilla. Käytä ravintolaopasta ja suositusarvioita netissä löytääksesi ne, jotka tarjoavat herkullisimmat okonomiyakit.

Grand Front Osakasta pääset LUCUA Osakaan jalkaisin Umekita-aukion kautta, josta löytyy yhdistävä käytävä, joka johtaa suoraan LUCUA Osakan sisäänkäynnille. Matka kestää noin 5-10 minuuttia riippuen kävelyvauhdistasi.

Grand Front Osaka on osa Osakan aseman (Osaka Station City) ympärillä sijaitsevaa kaupunkikehitystä, joka kattaa useita ostoskeskuksia, toimistorakennuksia, hotelleja ja viihdetiloja. Se on suunniteltu tarjoamaan monipuolisia palveluja ja kokemuksia niin paikallisille kuin matkailijoillekin.

Grand Front Osaka sijaitsee noin 5 kilometrin päässä Osakan linnasta. Matka voi kestää noin 20-30 minuuttia käyttäen julkista liikennettä. Voit esimerkiksi ottaa metron tai bussin Osakan asemalta linnaa kohti.

Umeda Sky Building on lähellä sijaitseva maamerkki ja arkkitehtuurisesti vaikuttava rakennuskompleksi, joka tarjoaa näköalaterassin ja, monia ravintoloita ja kauppoja. Se sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Grand Front Osakasta. Sen tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu Kuchu Teien -observatorio ja tyypillinen japanilainen puutarha rakennusten väliin sijoittuvalla katolla.

Samankaltaiset artikkelit