Hotel Villa Fontaine Tokyo-Nihombashi Hakozaki
|

Hotel Villa Fontaine Tokyo-Nihombashi Hakozaki

Hotel Villa Fontaine Tokyo-Nihombashi Hakozaki sijoittuu Tokion keskeiselle alueelle. Hotellin läheisyydessä sijaitsee esimerkiksi Tokyo Imperial Palace, sekä lyhyen matkan päässä Tokyo Stationilta eli Tokion pääasemalta. Alueella on paljon erilaisia ostosmahdollisuuksia, kuten Ginzan alue, sekä Nihombashi. Näiden alueiden tutustumiseen kannattaa varata aikaa, sillä alueen kaduilla on yli 400 vuotias historia, ja löydät täältä hyviä ruoka- sekä ostosmahdollisuuksia aina vähän halvemmista vaihtoehdoista hienompiin saakka.

Saapuminen hotellille

Hotellille saapuminen on yksinkertaista esimerkiksi junalla tai metrolla. Hotellin läheisyydessä on kolme erilaista metroasemaa: Suitengumae, Ningyocho, sekä Kayabacho. Kaikista lähimpänä kyseistä APA hotellia on Suitengumae niminen metroasema, josta on vain kahden minuutin kävelymatka hotellille. Näistä kahdesta muusta asemasta, Ningyochosta sekä Kayabachosta, on noin kahdeksan minuutin kävelymatka hotellille. Metrolla matkustaessasi voit käyttää esimerkiksi Hibiya-, Tozai- tai Hanzomon nimistä linjaa. Lisäksi kyseisen hotellin läheisyydessä on Tokyo City Air Terminal (T-CAT) asema kolmen minuutin kävelymatkan päässä hotellilta.

Hotellihuone

Hotellihuoneet oat yleisesti hyvin sisustettuja, sekä huoneisiin on varattu leveät vuoteet. Hotellissa on tarjolla huoneita, joista voit valita itsellesi savuttoman vaihtoehdon. Huoneisiin kuuluu WiFi-yhteys, jääkaappi, housupressi, tv, ilmanpuhdistin, sekä ilmastointi. Huoneet siivotaan päivittäin, sekä pyyhkeet vaihdetaan uusiin. Huoneessa on tarjolla pyjamat, sekä tohvelit vierailua varten asiakkaille. Lisäksi huoneesta löytyy vedenkeitin ja tähän käytettäväksi teetä ja kahvia. Myös hotelli tarjoaa monesti ilmaisen vesipullon asiakkaalleen nautittavaksi.

Varaa seuraavan lomasi hotellit ja lennot ebookers.fi
Varaa seuraavan lomasi hotellit ja lennot ebookers.fi

Vessa ja peseytyminen

Huoneiden wc:t ovat varustettu kylpyammeella, sekä japanilaisella vessalla, jossa on istuimessa erilaisia toimintoja. Tällaisia toimintoja ovat bidee suihku, sekä kuivaus. Istuimessa on yleensä myös lämpiävät reunat ja vessa vetää itsensä noustuasi tästä pois. Lisäksi kylpyhuoneessa on tarjolla kertakäyttöisiä tarvikkeita asiakkaille, kuten kampa ja hampaidenpesutarvikkeet. Joitain tuotteita pystyy vielä erikseen vuokraamaan huoneeseen.

Muut hotellin palvelut

Hotellissa on mahdollista nauttia buffet aamiainen aamuisin. Aamiainen on tarjolla arkisin klo 7-09:30 ja viikonloppuisin sekä loma-aikoina 7-10. Lisäksi hotelliin sisään- ja uloskirjautumisessa on käytössä koneita, joissa on viisi eri kielivaihtoehtoa. Nämä asiat tarjoavat vierailustasi mukavan, mistä päin tahansa maata saavutkaan Tokioon!

Lisäksi kyseinen hotelli tarjoaa lentokentältä matkalaukuille palvelun, jossa asiakas voi halutessaan lähettää laukkunsa hotellilta lentokentälle. Tämä palvelu on käytössä molempiin lentokenttiin, Hanedaan sekä Naritaan. Palvelu edesauttaa, että asiakkaat voivat nauttia esimerkiksi nähtävyyksistä ilman laukkujen kantamista.

Varaa huone Hotel Villa Fontaine Tokyo-Nihombashi Hakozaki

Hotel Villa Fontaine Tokyo-Nihombashi Hakozaki on oikein suositeltava hotelli, jos haluat majoittua kyseisellä alueella. Hotellin palvelu on hyvin ystävällistä, sekä vieraanvaraista. Tässä hotellissa hyvä tekijä on myös enemmän kansainvälisten matkustajien huomioiminen, sekä matkalaukkujen kuljetus lentokentälle on todella miellyttävä palvelu.

Villa Fontaine on hotelliketju, joiden hotelleja Japanissa on Tokion, Osakan ja Koben alueilla. Ne omistaa Sumitomo Realty & Development.

Hotel Villa Fontaine Tokyo-Nihombashi Hakozaki sijaitsee lyhyen matkan päästä Tokion rautatieasemasta eli Tokyo Stationista. Matkaa näiden kahden paikan välillä on 1,8 kilometriä. Kävely kestää siis noin 27 minuuttia ja metrolla matka kestää noin 17 minuuttia.

Hotel Villa Fontaine Tokyo-Nihombashi Hakozakista metrolla matkustaminen Naritan lentokentältä kestää noin 1h 10minuuttia ja Hanedan lentokentältä 49 minuuttia. Metrolla matkustaminen lentokentältä on luultavammin halvin vaihtoehto, mutta halutessasi voit myös lentokentältä ottaa taksin, bussin tai junan.

Hotel Villa Fontaine Tokyo-Nihombashi Hakozaki tarjoaa hotellissa majoittuneille matkalaukkujen lentokenttäkuljetuksen. Tämä tarkoittaa, että asiakas voi lähettää matkalaukkunsa hotellilta lentokentälle maksusta. Voit siis käydä ihailemassa vielä kaupunkia ilman laukkuja, jotka odottavat sitten sinua valmiina lentokentällä.

Samankaltaiset artikkelit