Hotel Villa Fontaine Tokyo-Nihombashi Hakozaki
|

Hotel Villa Fontaine Tokyo-Nihombashi Hakozaki

Hotel Villa Fontaine Tokyo-Nihombashi Hakozaki sijoittuu Tokion keskeiselle alueelle. Hotellin läheisyydessä sijaitsee esimerkiksi Tokyo Imperial Palace, sekä lyhyen matkan päässä Tokyo Stationilta eli Tokion pääasemalta. Alueella on paljon erilaisia ostosmahdollisuuksia, kuten Ginzan alue, sekä Nihombashi. Näiden alueiden tutustumiseen kannattaa varata aikaa, sillä alueen kaduilla on yli 400 vuotias historia, ja löydät täältä hyviä ruoka- sekä ostosmahdollisuuksia aina vähän halvemmista vaihtoehdoista hienompiin saakka.

Saapuminen hotellille

Hotellille saapuminen on yksinkertaista esimerkiksi junalla tai metrolla. Hotellin läheisyydessä on kolme erilaista metroasemaa: Suitengumae, Ningyocho, sekä Kayabacho. Kaikista lähimpänä kyseistä APA hotellia on Suitengumae niminen metroasema, josta on vain kahden minuutin kävelymatka hotellille. Näistä kahdesta muusta asemasta, Ningyochosta sekä Kayabachosta, on noin kahdeksan minuutin kävelymatka hotellille. Metrolla matkustaessasi voit käyttää esimerkiksi Hibiya-, Tozai- tai Hanzomon nimistä linjaa. Lisäksi kyseisen hotellin läheisyydessä on Tokyo City Air Terminal (T-CAT) asema kolmen minuutin kävelymatkan päässä hotellilta.

Varaa seuraavan lomasi hotellit ja lennot ebookers.fi
Varaa seuraavan lomasi hotellit ja lennot ebookers.fi

Hotellihuone

Hotellihuoneet oat yleisesti hyvin sisustettuja, sekä huoneisiin on varattu leveät vuoteet. Hotellissa on tarjolla huoneita, joista voit valita itsellesi savuttoman vaihtoehdon. Huoneisiin kuuluu WiFi-yhteys, jääkaappi, housupressi, tv, ilmanpuhdistin, sekä ilmastointi. Huoneet siivotaan päivittäin, sekä pyyhkeet vaihdetaan uusiin. Huoneessa on tarjolla pyjamat, sekä tohvelit vierailua varten asiakkaille. Lisäksi huoneesta löytyy vedenkeitin ja tähän käytettäväksi teetä ja kahvia. Myös hotelli tarjoaa monesti ilmaisen vesipullon asiakkaalleen nautittavaksi.

Vessa ja peseytyminen

Huoneiden wc:t ovat varustettu kylpyammeella, sekä japanilaisella vessalla, jossa on istuimessa erilaisia toimintoja. Tällaisia toimintoja ovat bidee suihku, sekä kuivaus. Istuimessa on yleensä myös lämpiävät reunat ja vessa vetää itsensä noustuasi tästä pois. Lisäksi kylpyhuoneessa on tarjolla kertakäyttöisiä tarvikkeita asiakkaille, kuten kampa ja hampaidenpesutarvikkeet. Joitain tuotteita pystyy vielä erikseen vuokraamaan huoneeseen.

Varaa seuraavan lomasi hotellit ja lennot ebookers.fi
Varaa seuraavan lomasi hotellit ja lennot ebookers.fi

Muut hotellin palvelut

Hotellissa on mahdollista nauttia buffet aamiainen aamuisin. Aamiainen on tarjolla arkisin klo 7-09:30 ja viikonloppuisin sekä loma-aikoina 7-10. Lisäksi hotelliin sisään- ja uloskirjautumisessa on käytössä koneita, joissa on viisi eri kielivaihtoehtoa. Nämä asiat tarjoavat vierailustasi mukavan, mistä päin tahansa maata saavutkaan Tokioon!

Lisäksi kyseinen hotelli tarjoaa lentokentältä matkalaukuille palvelun, jossa asiakas voi halutessaan lähettää laukkunsa hotellilta lentokentälle. Tämä palvelu on käytössä molempiin lentokenttiin, Hanedaan sekä Naritaan. Palvelu edesauttaa, että asiakkaat voivat nauttia esimerkiksi nähtävyyksistä ilman laukkujen kantamista.

Varaa huone Hotel Villa Fontaine Tokyo-Nihombashi Hakozaki

Hotel Villa Fontaine Tokyo-Nihombashi Hakozaki on oikein suositeltava hotelli, jos haluat majoittua kyseisellä alueella. Hotellin palvelu on hyvin ystävällistä, sekä vieraanvaraista. Tässä hotellissa hyvä tekijä on myös enemmän kansainvälisten matkustajien huomioiminen, sekä matkalaukkujen kuljetus lentokentälle on todella miellyttävä palvelu.

Varaa seuraavan lomasi hotellit ja lennot ebookers.fi
Varaa seuraavan lomasi hotellit ja lennot ebookers.fi

Samankaltaiset artikkelit